he yaaaaaaaa canım bacım sana diyom şöyle hayırlısıyla Rabbim zihin açıklığı versin de çalış kazan hemen aramıza gellllllllllll:13:bana dio aslında ama ben çalışmıorum şimdi umreden geldkten sonraki psikolojime göre çalışmamı ayarlayacağım inş.
canım al buyur.bu linki kontrol panelindeki profil düzenle kısmında çizelge yazan yere kopyala.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wnfJNFC/weight.png
çook güsel olmuş diyosun yaneee tenks canım tenkssssss
ni demek ni demek bacım not at all her daim
ben zaten işi gücü bıraktım burdayım zaten badron atçek beni valla
sağol canımmmmmmmmmmmmmm,tatlum benimmmmmmmm.dur acık öpümmm
he yaaaaa yapardın ona da kalançisyo der yapardın datlu cadı nerutos donetalyus muzosssssssss seniiiiiiiiiiii
kız bak şimdi gerçekten burada beni ağlatacan ya ya ben kıyamam böyle hastaya güçsüze sulu gözlüyümdür valla hemen akıverecek yaşlar oğlanlar da diyecek anneme birşey mi yaptık ya da annem kafayı mı yedi diye ilahi ya
ohhh öppp tabiiiii buldun kaymak gibi kızııııııı öppppp dur ben de öpüüüyüüüümmmm
valla yapardımmm ya kalançisyoo oluuuur kalançiyoooooooooooos oluuur yapardım tüh nasıl akıl edemedim yaaaaaaaaaaaaaa
Kızlar acil yardım
şimdi arkadaş cevizli sucuk getirmiş çok ta cnm istedi napim
Kızlar acil yardım
selam hanımlar ben de 67 kiloyum ve bu gruba dahil oldum:):)
temmuzda düğün var ve benim kilo vermem lazım.bana öneriniz var mı nasıl kilo verdiniz ?
haftanın 3 günü spora gidiyorum.
saol canım benm bende çok duygusal oluorum hasta olunca bi yandan burnum bi yandan gözlerim akıo:2:he yaaaaa yapardın ona da kalançisyo der yapardın datlu cadı nerutos donetalyus muzosssssssss seniiiiiiiiiiii
kız bak şimdi gerçekten burada beni ağlatacan ya ya ben kıyamam böyle hastaya güçsüze sulu gözlüyümdür valla hemen akıverecek yaşlar oğlanlar da diyecek anneme birşey mi yaptık ya da annem kafayı mı yedi diye ilahi ya
hoş geldn canım burayı takip eder menülerini günü gününe yazar ve tavsiyeleri dikkate alırsan incecik taze bir gelin olursun inş. hiç merak etme herşeyden azar azar yiyerek sağlıklı beslenioruz cnm yasak yok diyet yok sağlıklı beslenme varselam hanımlar ben de 67 kiloyum ve bu gruba dahil oldum:):)
temmuzda düğün var ve benim kilo vermem lazım.bana öneriniz var mı nasıl kilo verdiniz ?
haftanın 3 günü spora gidiyorum.
saol bebişiiiiiiiiimmm düşünmen yeter.ohhh öppp tabiiiii buldun kaymak gibi kızııııııı öppppp dur ben de öpüüüyüüüümmmm
valla yapardımmm ya kalançisyoo oluuuur kalançiyoooooooooooos oluuur yapardım tüh nasıl akıl edemedim yaaaaaaaaaaaaaa
yeme yemiycem de.başlarda yeme kilo verdkçe kendine ödüller veriirsn incecik olduğun günleri hayal et yersen incecik olamayacağınuı düşünnKızlar acil yardım
afiyet olsun bebikkkk
afiyet olsun bebikkkk
aha bak gene ablan aklını başına getirdi dalga geç sen benle
şimdilik cısssss
Bikaç ay sonra olur şimdilik düzen bozma canım
yeme sakınnnnnnnnnnnnnnnnn
sadece bir tek şey yap bana gönderrrrrrrrrrr
kıs napçen 70 yaşındaki adamı dövcenniiiihe yaaaaaaaa canım bacım sana diyom şöyle hayırlısıyla Rabbim zihin açıklığı versin de çalış kazan hemen aramıza gellllllllllll:13:
sen o patronu yolla bana
kıs napçen 70 yaşındaki adamı dövcenniiii
şimdilik cısssss
bikaç ay sonra olur şimdilik düzen bozma canım
yeme sakınnnnnnnnnnnnnnnnn
sadece bir tek şey yap bana gönderrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?