60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

he yaaaaaaaa canım bacım sana diyom şöyle hayırlısıyla Rabbim zihin açıklığı versin de çalış kazan hemen aramıza gellllllllllll:13:
çook güsel olmuş diyosun yaneee tenks canım tenkssssss

ni demek ni demek bacım not at all her daim

ben zaten işi gücü bıraktım burdayım zaten badron atçek beni valla

sen o patronu yolla bana

Son düzenleme:
selam hanımlar ben de 67 kiloyum ve bu gruba dahil oldum:):)
temmuzda düğün var ve benim kilo vermem lazım.bana öneriniz var mı nasıl kilo verdiniz ?
haftanın 3 günü spora gidiyorum.

Son düzenleme:
sağol canımmmmmmmmmmmmmm,tatlum benimmmmmmmm.dur acık öpümmm

ohhh öppp tabiiiii buldun kaymak gibi kızııııııı öppppp dur ben de öpüüüyüüüümmmm

valla yapardımmm ya kalançisyoo oluuuur kalançiyoooooooooooos oluuur yapardım tüh nasıl akıl edemedim yaaaaaaaaaaaaaa

afiyet olsun bebikkkk[/QUOTE]

sağol yavrukuş. neruda burda bana bi tarif verdi. ben denedim çok işe yaradı. sütün içine karabiber koy dedi. kaynat dedi. kaynattım sonra ılıyınca içtim çok terletti çok işe yaradı istersen dene canım

aha bak gene ablan aklını başına getirdi dalga geç sen benle

temmuzda düğün var ve benim kilo vermem lazım.bana öneriniz var mı nasıl kilo verdiniz ?

canım öncelikle ben senin resmini yirimmmmmm bayılırım bettye beni deçok nezteriler özellikle gözlerimi ve saçlarımıııı

veeeeeeee eveeet hoşgeldin verirsin vermek bizim işimiz burdaaaa sen yeter ki burda olll menüleri takip et günde 3 ara 3 ana öğün olmak üzere yeee yani ye ye kilo ver tatlımmm ara öğünleri kahvaltıyı ihmal etme tatlıdan aburcuburdan uzak durrr hepsi gider haa tabii ki spor spor spor e o da var zatttttttttten daha ne olsun giderrr hepiciği giderrrr

Allah Allah 4 parça öğlen yiyeceğimi tam 30 dakika da yemişim

öğle yemeğinde yarım su bardağı bulgura,maydonoz,yeşil biber,taze soğan,1 tatlı kaşıgı zeytinyağı bol limonla diyet kısır yaptım kendime.haşlanmış lahana ile yedim.üzerinede 2-3 kaşık yoğurt yedim.
şimdide yeşil çay içiyorum..bu bulgur işi kötü olmadı dimiiii:18:
kızlar karbonhidrat içeren yiyeceklerin yanında proteinde mi almak lazım?yani kuru baklagillerle-yoğurt gibi mesela:44:
bu arada sabah 45 dk egzersiz yaptım bide..

saol canım benm bende çok duygusal oluorum hasta olunca bi yandan burnum bi yandan gözlerim akıo:2:

hoş geldn canım burayı takip eder menülerini günü gününe yazar ve tavsiyeleri dikkate alırsan incecik taze bir gelin olursun inş. hiç merak etme herşeyden azar azar yiyerek sağlıklı beslenioruz cnm yasak yok diyet yok sağlıklı beslenme var

saol bebişiiiiiiiiimmm düşünmen yeter.

Kızlar acil yardım
şimdi arkadaş cevizli sucuk getirmiş çok ta cnm istedi napim
yeme yemiycem de.başlarda yeme kilo verdkçe kendine ödüller veriirsn incecik olduğun günleri hayal et yersen incecik olamayacağınuı düşünn çok acımasızım bliorum

afiyet olsun bebikkkk

sağol yavrukuş. neruda burda bana bi tarif verdi. ben denedim çok işe yaradı. sütün içine karabiber koy dedi. kaynat dedi. kaynattım sonra ılıyınca içtim çok terletti çok işe yaradı istersen dene canım [/QUOTE]

bana da söledi yapayım yemekten sonra saol cnmm

afiyet olsun bebikkkk

sağol yavrukuş. neruda burda bana bi tarif verdi. ben denedim çok işe yaradı. sütün içine karabiber koy dedi. kaynat dedi. kaynattım sonra ılıyınca içtim çok terletti çok işe yaradı istersen dene canım [/QUOTE]

hugocukcuğum asla unutmuyosun teşekkür ederim ama kesinlikle çokk işe yarıyo deli ter attırıyo ve insan kendine geliyo bol kararbiberli kaynatılmış sütü ılık ılık içmek hem bence tadı da çokkk güzellll şifaaaa olsuuuun

aha bak gene ablan aklını başına getirdi dalga geç sen benle

aşkolsuuuuuuuun ben hiç seninle dalga geçer miyim o kesin fambıktır ben söz dinliyorum bikereeeee ama valla üzüldüm yaaaaaaa keşke gitseydimmmmm

kızlar görüşmek üzere kondüsyon bisikletime bineceğim inşallah

akşam menümde levrek
brokoli salatası var

eşim ve çocuklar için mercimek çorbası yapayım bir de en iyisi ama ben sadece
1/2 levrek ile 4-5 kaşık brokoli salası yesem tamamdır

neruşum verdiğin bilgi çok işime yaradı canım. ailemede söyledim yapsınlar diye. öksürük içinde 1 çay kaşığı bala karabiber döküp yendiğinde öksürüğü kesiyor. eşim hastayken bazen öksürük şurubu kesmiyor öksürüğü ben bu karışımı yaparım hemen keser rahat uyutur. heralde gribin hastalığın ilacı karabiber olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…