60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar...
ay bugün sizi çok özledim.. siz de çok kaynatmışsınız..
bi geçmişe bakim dedim ama çok sayfa okuyamadım hepsini..
bugün hep sokaklardaydım.. doğru düzgün bişi yiyemedim...
sabah kahvaltıdan sonra yarım elma bi mandalina yedim
sonra evden çıktık..
hastanede işimiz tahminimden uzun sürdü..
5 te falan çıktık..
evde yemek yok diye dışarda yiyelim dedik..
kocacım pizza yedi..
bende 1 dilim incecik hamur pizza ve salata yedim..
az önce de kocamın pastasından 1 çatal aldım..
işte bu kadar bugün..

bide bişi soracağım..
dün hugocuk bi tarif vermişti elmalı limonlu falan..
şimdi onları kaynaktıktan sonra elmaları limonları da mı blenderdan geçireceğiz..
yoksa sadece suyunu mu içeceğiz..
ben hepsini attım blender a ama çok yoğun bişi oldu...

iyi akşamlar kızlar...
sonra evden çıktık..
5 te falan çıktık..
kocacım pizza yedi..
işte bu kadar bugün..

bide bişi soracağım..
şimdi onları kaynaktıktan sonra elmaları limonları da mı blenderdan geçireceğiz..

merhaba canım geçmiş olsun
yediklerin tuhaf değil gerçekten
çay konusuna gelince inan bir fikrim yok :16:

:9: sonu super olacak ozellıkle popolar ne kadarda verdın kıloları :54:
canım ekim ayından aralık sonuna kadar 4,2 kilo verdim. ocak ayında sadece 2,7 kg verdim ama çokta dikkat etmedim. hasftasonları hep bozdum diyeti ama bu ay daha dikkatli gidicem:53:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar aranızda şu kalori hesabını yapan varmı?ben geçenlerde biraz fazla kaçırmıştım yemeyi..bi bakıyım dedim kaç kalori aldıgıma.normalde 1800 civarı günlük kalori ihtiyacım.ogün 1400 falan almıştım.bu durumda kalori hesabındanda faydalanabilirmiyiz diyet esnasında?yani en azından gün içide hesaplayarak en fazla ne kadar yememiz gerektiğini daha iyi anlarız ..yanılıyormuyum yoksa:61:

canım ekim ayından aralık sonuna kadar 4,2 kilo verdim. ocak ayında sadece 2,7 kg verdim ama çokta dikkat etmedim. hasftasonları hep bozdum diyeti ama bu ay daha dikkatli gidicem:53:

burdaymış eski rakibem:27::27::27:
yakaladım seniiiii:10::10::10:

kızlar hayırlı geceler yarın inşallah görüşmek dileğiyle...:16:

iyi akşamlar kızlar...
sonra evden çıktık..
5 te falan çıktık..
kocacım pizza yedi..
işte bu kadar bugün..

bide bişi soracağım..

ycl ciim gelmiş tüh kaçırmışım nerelerdeydin diycem ama işlerin varmışşş artık önümüzdekigünlerde telafi edersin canım inşallah

metabolizma içeceiğini ilk başladığımda ben de yapmıştım ve bence faydası oluyo 1 hafta devam ettim ben bu ara gene yapıcam ben tüm akrışımı eziyorum ya da blenderdan geçiriyorumkoyu püre gibiolacak hatta ben karabiber ve karanfillerini de yiyiorumbişey kalmıyo yani bendekinden geriye:1:

kızlar aranızda şu kalori hesabını yapan varmı?ben geçenlerde biraz fazla kaçırmıştım yemeyi..bi bakıyım dedim kaç kalori aldıgıma.normalde 1800 civarı günlük kalori ihtiyacım.ogün 1400 falan almıştım.bu durumda kalori hesabındanda faydalanabilirmiyiz diyet esnasında?yani en azından gün içide hesaplayarak en fazla ne kadar yememiz gerektiğini daha iyi anlarız ..yanılıyormuyum yoksa:61:

canım ben daha önceleri çok kalori hesabı ile diyet yapmışımdır ama artık öyle bir şeye başvurmuyorum eğer bişeyleri fazla kaçırırsam aynı bezini sonraki öğünlerde ya da günler de azaltarak dengelemeye çalışıyorum yani mesela karbonhidrat çok yedim pazar günü bir sonraki hafta ekmeğimi ya da patates yiyiosam patatesi ya da pilavı azaltıyorum ya da diyelim tatlı yedim,şeker aldığımız tek şey meyve belki 2 gün 1 meyve eksik yiyiorum ya da diyelim kuruyemişçok yedim sonrasında çerezi kısıyorum yanigenelde aynı besini kısarak dengeleme yoluna gidiyorum öğlen çok yediysem akşam salata ve yoğurt yiyorum yani yine faydalı şeyler yiyiorumama miktarı azaltıyorum kaloriye göre gidersen genel olarak azaltmış olucaksın ama bence önemli olan fazla yediğin besin neyse onu dengelemek...ben genelde öyle bir yöntem uyguluyorum ilk başladığım zamanlarda bi rhafta sonu çok fıstık yemiştim sonraki 2 hafta çerez yemedim mesela gerçi ben zaten pek çerez yemiyorum sadece leblebi yiyiorum da ama yani başta çerez yiyiodum meslea o zaman öyle dengeledim

kızlar ben akşam yemeğimi yazmamıştım

1,5 kepçemercimek çorbası

3yk kıymalı bezelye yemeği

3yk yoğurt

zorla yedim nedense canım hiç istemedi ama yemek lazımmm:47:

3yk yoğurt

afiyet olsun canım çok güzel
bende
5kaşık fasulye
6dolma
yogurt
yedim
sonra 1saat spor
şimdide yarım fincan leblebi 5 fındık

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnlarrrrrrrrrrrrrr sevgili canlarrrrr
mutlu bir hafta sonu diliyorum.
ben bu sabah gayet mutlu huzurlu sağlıklı başladım güne oldukça da enerji doluyum.
bugün kendimi gerçekten bi hafiflemiş hissediyorum.
bel ölçüm doktor mehmet öz'ün tarifiyle 69 cm 68 gelecek neredeyse önemli değil
göbek deliğinin 2 cm üzerinden 70
göğüs 87
popiş 91 cm

tartım 52.9 kg yi gösteriyor gitmiş bir 100 gr daha:60::60::60::65::65:
:62::62::62::62::62::64::64::36::36::36::36::36::36::64::64::52::52::52::52::52: :65::65::60::60::60::60::60::60::60::65::32::32::32::82::82::82::82:
işte canlar sabah sabah size sıcak sıcak aktarabileceğim bendeki gelişmeler bu şekilde:6::68:

sabah kalkınca yediklerim ,içtiklerim
1 kuru incir
1 kuru kayısı
500 ml su

tekrar hayırlı huzurlu bir haftasonu diliyorum bugün kondüsyona binmek yok nasipse kuzucuklarımı da alıp akşam üzeri il merkezine gideceğiz gezip alışveriş yapmaya baya katedecek yolum var yani:27::27::27::23::23::23::23::9::9::9::32::32:

3yk yoğurt

harika bir akşam menüsü olmuş canım :nazar::nazar:
afiyet olsun canım çok güzel
bende
5kaşık fasulye
6dolma
yogurt
yedim
sonra 1saat spor
şimdide yarım fincan leblebi 5 fındık

tatlım afiyet olsun herşey güzel de dolmanın miktarı fazla değil mi sence?yani 1 adet dolmanın büyüklüğü ne kadardı tahminen.
içerisinde pirinç var mıydı o açıdan soruyorum.bence 2 adet dolma ölçüsü yeterli olur canım gene de sen bilirsin dikkat ettim sen baya dolmayı seviyorsun galiba çünkü dolma yediğinde 5-6 tane görüyorum bu sayılardan daha düşük yemiyorsun .valla ben seni yerim bitanem :70:
ben de dolmaya bayılırım ama kendimi kontrol altına almaya çalışıyorum valla olacak şöyle yanımda içimdeki canavarı da durdurmayacağım kesin 10 adet dolma dişimin kovuğuna sığmayacak :9:
ama ne yapalım herşeyden ama çok çok ölçülü olmalıyız ki bu fazlalıklar gitsin be güzelim değil mi canım Hülyacığım seni çok seviyorum senin kilo vermen inan beni çok mutlu ediyor canım çok öpüyorum bitanem :38::38::69::16:

Son düzenleme:
Back
X