60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın çıtır kızlar nasılsınız bakalım

hemen akşamki menümü söyleyeyim
yayla çorbası 6 7 kaşık
bol limonlu pırasa
3 4 kaşık yoğurt
bide yatmadan 1 saat önce ılık limonlu su okadar güzeller nasıl sizce :44:

sabah kahvaltım ise
2 dl kepek ekmeği
peynir
zeytin ezmesi
domates
biber
şekersiz çay

yayla çorbası 6 7 kaşık
bol limonlu pırasa
3 4 kaşık yoğurt

sabah kahvaltım ise
2 dl kepek ekmeği
peynir
zeytin ezmesi
domates
biber
şekersiz çay

günaydın canım
akşam menündeki pırasanın ve de kahvaltılarındaki ekmeğin dışındaki yiyeceklerin tam ölçülerini yazabilir misin ? o zaman daha net ne yediğini görebilir ve de yorumlayabiliriz bitanem:34::16:

yayla çorbası 6 7 kaşık
bol limonlu pırasa
3 4 kaşık yoğurt

sabah kahvaltım ise
2 dl kepek ekmeği
peynir
zeytin ezmesi
domates
biber
şekersiz çay

gunaydın tatlım menulerın guzel de ben ogle yemegı ve kusluk goremedımmm
sadece sabah aksamla olmazzz azar azar 6 ogune yayman lazımmm kı metabolızman calıssın

günaydın canım
akşam menündeki pırasanın ve de kahvaltılarındaki ekmeğin dışındaki yiyeceklerin tam ölçülerini yazabilir misin ? o zaman daha net ne yediğini görebilir ve de yorumlayabiliriz bitanem:34::16:

pırasam 1 kepçe idi
peynirim zeytinim 2 dl kepek ekmeğinin üzerine sürdüm işte domates yarım 1 biber

pırasam 1 kepçe idi
peynirim zeytinim 2 dl kepek ekmeğinin üzerine sürdüm işte domates yarım 1 biber

anladım canım sen mesela gene de ekmeğin üzerine 1 üçgen peynir mi sürdün
ya da labne peynir idiyse o zaman çay ya da tatlı kaşığınla ekmeğin üzerine koy öyle sür ve ölçü ver olur mu tatlım
bugün güzel sıkıntı yok seni çok öpüyorum kolaylıklar diliyorum canım benim :16::16::16:

Ayyy okumaktan yazamadım ki kime yazacağımı şaşırdım:1::1::1:

ara yaptım ben de az önce

2 tane hac hurması

yarım fincan beyaz leblebi yedim

akşama yoğurtlu dana kuşbaşılı nohutlu bakla yemeği yapacağım

şimdi gidip baklaları temizlemem ve pişirmem lazımmmmm:10:
kız neruda istanbulda baklalar çıktımıki :26:daha burda görmedim ben hiç bakla:53:
:16::16::16::16:ama adı hugocuk yaaaa hugocuk deyince sevgi ifadesi eksik kalıyo diye hugocukcuğum demem gerekiyooooo ondan:1:

hugocukcuğum diyim ozaman:1::1::1:hugocukcuğum hugocukcuğum hugocukcuğummm:1::1::1:
de canım de benimde senin diyişin hoşuma gidiyo zaten :61:
ara öğüncüğüm
2 konya gevreği( bilmeyenler için grissini gibi diyebilirz)
4 kuru erik

akşam ekmek yemycem artık.kocişimde yemeğe gelmeyecek toplantısı var.bende güzel çorbamdan içerim yanına salat yoğurt yanınada bi yemek uydururm artıkk

bide akşam yemeğim:56:
1.5 kepçe tavuksuyuna çorba( az şehriye ve tavuk etli)
2-3 kaşık kadar kıymalı patates yemeği
kocaaaaaaa bir tabak salata
1 yk yoğurtt

canım başka bişi istemedi ekmek hakkımıda gündüz kullandım
az sonrada bir bitki çayı daha içeceğim .dibine vurdum bugün bitki çaylarının :1:dolayıyle wc nin yolunu yol ettim:10:
afiyet olsun canım
akşam yemegimi yazayım(20.20 )
2 parça yagsız tavada tavuk gogsu
2 yk közlenmiş patlıcan
1 bardak portakal suyu
canım menü bana az geldi bir dilim ekmek,yoğurt,çorba bunlardanda olabilirdi mesela
merhaba hayırlı akşamlar kızlar

akşam menüm

1 kepçe mercimek çorbası ( hindi sulu ve de patates rendeledim içerisine )
1/2 levrek ( 200 gr kadardır)
2 yk brokoli salatası
afiyet olsun farmasi
iyi aksamlar kızlar nasılsınız :34:

aksam yemegım 19:50
2 tane bıber dolması
2 yk mantar sote
kış salatası :)
bir kepçe çorbada ekleyebilirdin menüye
kızlar ben akşam yemeğimi yazmamıştım

1,5 kepçemercimek çorbası

3yk kıymalı bezelye yemeği

3yk yoğurt

zorla yedim nedense canım hiç istemedi ama yemek lazımmm:47:
nerudacığım menü az cicim ama zaten zorla yemişsin problem yok o zaman

yayla çorbası 6 7 kaşık
bol limonlu pırasa
3 4 kaşık yoğurt

sabah kahvaltım ise
2 dl kepek ekmeği
peynir
zeytin ezmesi
domates
biber
şekersiz çay

afiyet olsun canım

kahvaltım

1 dilim tam buğday ekmeği
2 çay kaşığı bal
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
2 ceviz
1 domates
2 kırmızı köz biber
250 ml şekersiz açık çay

anladım canım sen mesela gene de ekmeğin üzerine 1 üçgen peynir mi sürdün
ya da labne peynir idiyse o zaman çay ya da tatlı kaşığınla ekmeğin üzerine koy öyle sür ve ölçü ver olur mu tatlım
bugün güzel sıkıntı yok seni çok öpüyorum kolaylıklar diliyorum canım benim :16::16::16:

tmm cnm benim ayrıntılı yazıcam bundan sonra ya şimdi öğlen menüsüne baktımda şirketin
bahçıvan çorba ( hiç sevmem )
nugget
makarna
salata
ne yicem şimdi ben ya
:43:

he bu arada akşam evdede et haşlaması olacak ne yiyim şimdi bugün ben yardımcı olurnusun farmasi cnm benim :13:

kız neruda istanbulda baklalar çıktımıki :26:daha burda görmedim ben hiç bakla:53:

De canım de benimde senin diyişin hoşuma gidiyo zaten :61:

Afiyet olsun canım

canım menü bana az geldi bir dilim ekmek,yoğurt,çorba bunlardanda olabilirdi mesela

afiyet olsun farmasi

afiyet olsun canım

teşekkür ederim cnm benim :38:

günaydıınn hanımlar akşam yemeğim
bir kepçe tavuk çorbası
6-7 kaşık kereviz yemeği
1 dilim tam tahıllı ekmek
komşumuzun kızının sözü vardı akşam oraya çıktım 12:30 da indim evime onun için sütümü ve meyvemi yiyemedim.ordada yaş pasta kuru pasta içecek dağıtıldı ama ben hiç birinden yemedim ve içmedim sadece 2 bardak şekersiz çay içtim.
sabah kahvaltım
1 su bardağı ılık su
domates-salatalık
bir tane yeşil biber
1 tane lıght krem peynir

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnlarrrrrrrrrrrrrr sevgili canlarrrrr
mutlu bir hafta sonu diliyorum.
ben bu sabah gayet mutlu huzurlu sağlıklı başladım güne oldukça da enerji doluyum.
bugün kendimi gerçekten bi hafiflemiş hissediyorum.
bel ölçüm doktor mehmet öz'ün tarifiyle 69 cm 68 gelecek neredeyse önemli değil
göbek deliğinin 2 cm üzerinden 70
göğüs 87
popiş 91 cm

tartım 52.9 kg yi gösteriyor gitmiş bir 100 gr daha:60::60::60::65::65:
:62::62::62::62::62::64::64::36::36::36::36::36::36::64::64::52::52::52::52::52: :65::65::60::60::60::60::60::60::60::65::32::32::32::82::82::82::82:
işte canlar sabah sabah size sıcak sıcak aktarabileceğim bendeki gelişmeler bu şekilde:6::68:

sabah kalkınca yediklerim ,içtiklerim
1 kuru incir
1 kuru kayısı
500 ml su

tekrar hayırlı huzurlu bir haftasonu diliyorum bugün kondüsyona binmek yok nasipse kuzucuklarımı da alıp akşam üzeri il merkezine gideceğiz gezip alışveriş yapmaya baya katedecek yolum var yani:27::27::27::23::23::23::23::9::9::9::32::32:

:65::65::65::65::65::65::65::66::66::66::66::66::nazar::nazar::nazar::nazar::16::16::16::13::13::13: farmasiinyoooooooooooo tebrikleeeeeeeeeeerr süpersinnn darısı başıma innnnnnşallahhhhhh hepimize nasip etsim Allahım sağlıkla istdiğimiz kilolara gelebilmeyi inşallaaaahhhhhh:13::16::nazar:

yayla çorbası 6 7 kaşık
bol limonlu pırasa
3 4 kaşık yoğurt

sabah kahvaltım ise
2 dl kepek ekmeği
peynir
zeytin ezmesi
domates
biber
şekersiz çay

Canım afiyet olsunnnn çeşitlilik gayet güzel evet miktarlarda ölçü yok ama yazdığın gibiyse zaten kararındadırrr ama rengarenk ayet güzel bence afiyet olsun çiçeeeeem:16:

de canım de benimde senin diyişin hoşuma gidiyo zaten :61:

afiyet olsun canım

afiyet olsun farmasi

afiyet olsun canım

valla birazcık pahalıydı ama çokk canım istedialdım yeni gördüm bende bu hafta gelişti manava bakla

valla nugiciiiim dün akşam böyle oldu inan zorla yedim bakınca da bi dünya şey avrı tabağımda ben zaten akşam karbonhidrat yemiyorum bi tokluk vardı salata da yapadım ama bezelyem de bol kıymalıydı ve gerçekten doydum bu seferlik böyle olsun napalımmm idareetciiiiiz:16::13::nazar:

kahvaltım

1 dilim tam buğday ekmeği
2 çay kaşığı bal
1 kk beyaz peynir
5 zeytin
2 ceviz
1 domates
2 kırmızı köz biber
250 ml şekersiz açık çay

afiyettttler olsunnn cicim çokk çokk harika zengin renkli iştah açıcı bir kahvaltıııı:16::nazar:

:65::65::65::65::65::65::65::66::66::66::66::66::nazar::nazar::nazar::nazar::16::16::16::13::13::13: Farmasiinyoooooooooooo tebrikleeeeeeeeeeerr süpersinnn darısı başıma innnnnnşallahhhhhh hepimize nasip etsim allahım sağlıkla istdiğimiz kilolara gelebilmeyi inşallaaaahhhhhh:13::16::nazar:

Canım afiyet olsunnnn çeşitlilik gayet güzel evet miktarlarda ölçü yok ama yazdığın gibiyse zaten kararındadırrr ama rengarenk ayet güzel bence afiyet olsun çiçeeeeem:16:

Valla birazcık pahalıydı ama çokk canım istedialdım yeni gördüm bende bu hafta gelişti manava bakla

valla nugiciiiim dün akşam böyle oldu inan zorla yedim bakınca da bi dünya şey avrı tabağımda ben zaten akşam karbonhidrat yemiyorum bi tokluk vardı salata da yapadım ama bezelyem de bol kıymalıydı ve gerçekten doydum bu seferlik böyle olsun napalımmm idareetciiiiiz:16::13::nazar:

Afiyettttler olsunnn cicim çokk çokk harika zengin renkli iştah açıcı bir kahvaltıııı:16::nazar:

teşekkür ettim balım benim :38:

bir kepçe tavuk çorbası
6-7 kaşık kereviz yemeği
komşumuzun kızının sözü vardı akşam oraya çıktım 12:30 da indim evime onun için sütümü ve meyvemi yiyemedim.ordada yaş pasta kuru pasta içecek dağıtıldı ama ben hiç birinden yemedim ve içmedim sadece 2 bardak şekersiz çay içtim.
sabah kahvaltım
1 su bardağı ılık su
domates-salatalık
bir tane yeşil biber
1 tane lıght krem peynir

nugiiiiiiiciiim afiyet olsun canımmmmm çok güzel tabii ki her şeyyyy akşam için deeeeeeeee çook çokk tebrik ediyorum seniiiiiirade,azim,sabırrrr,inanççç işte budurrrrr:16::13::10::nazar:

tmm cnm benim ayrıntılı yazıcam bundan sonra ya şimdi öğlen menüsüne baktımda şirketin
bahçıvan çorba ( hiç sevmem )
nugget
makarna
salata
ne yicem şimdi ben ya
:43:

he bu arada akşam evdede et haşlaması olacak ne yiyim şimdi bugün ben yardımcı olurnusun farmasi cnm benim :13:

çorbaya baktım görseller de benim de içim almadı doğrusu:9::9: çorba içmeyeceksen
nuggetlerde en fazla 3 tane ama benim görsellerde gördüğüm kadarsa yani 1 tanesi en fazla 1 kk kadarsa 3 tane makarna yemek canın istiyorsa 2-3 yk ölçüsünde
salatayı en az 6-7 kaşık
makarna yemezsen de 2 dilim ekmek yemeni öneririm canım benim :16:

bir kepçe tavuk çorbası
6-7 kaşık kereviz yemeği
sabah kahvaltım
1 su bardağı ılık su
domates-salatalık
bir tane yeşil biber
1 tane lıght krem peynir
çok güzel akşam menüsü ve de kahvaltın
söz yerindeki davranışından dolayı da kutluyorum seni :46::46::46::nazar::nazar:

afiyet olsun farmasi herzamanki gibi güzel bir menü
çok teşekkür ederim canım :70:
:65::65::65::65::65::65::65::66::66::66::66::66::nazar::nazar::nazar::nazar::16::16::16::13::13::13: farmasiinyoooooooooooo tebrikleeeeeeeeeeerr süpersinnn darısı başıma innnnnnşallahhhhhh hepimize nasip etsim Allahım sağlıkla istdiğimiz kilolara gelebilmeyi inşallaaaahhhhhh:13::16::nazar:

valla birazcık pahalıydı ama çokk canım istedialdım yeni gördüm bende bu hafta gelişti manava bakla

afiyettttler olsunnn cicim çokk çokk harika zengin renkli iştah açıcı bir kahvaltıııı:16::nazar:

amin amin canımcımmmmmmmmmmmmm tez zamanda inşallah :65::65::65::65::66::66::66::64::64::64::64::16::6::68:

Son düzenleme:
çorbaya baktım görseller de benim de içim almadı doğrusu:9::9: çorba içmeyeceksen
nuggetlerde en fazla 3 tane ama benim görsellerde gördüğüm kadarsa yani 1 tanesi en fazla 1 kk kadarsa 3 tane makarna yemek canın istiyorsa 2-3 yk ölçüsünde
salatayı en az 6-7 kaşık
makarna yemezsen de 2 dilim ekmek yemeni öneririm canım benim :16:

makarna yemeği düşünmüyorum zaten
ozamn 2 nugget bol salata ve kepek ekmeği yiyim
akşamda et haşlama ile 1 dl kepek ekmeği yesem nasıl olur balım :44:

makarna yemeği düşünmüyorum zaten
ozamn 2 nugget bol salata ve kepek ekmeği yiyim
akşamda et haşlama ile 1 dl kepek ekmeği yesem nasıl olur balım :44:

süper olur bitanem

öğlen tamamdır

akşam menüne bir tavsiyem olacak
onun yanına da 2 yk yoğurt ile 5-6 yk salata eklersen müthiş olur canımcım sevgiyle kal:16::38:

Back
X