60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1 elma yedim az önce
hügocuğum hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnn:16:

hoşbulduk bebik. 3 dişimi kesti doktor :27:
kızlar bir arkadaş ideal kilosuna inmişti diyetle. öyle şok diyet yapmıyordu bizim gibi sağlıklı besleniyordu meğer yedikleri az gelmiş kas kaybetmiş ideal kilosunda olmasına rağmen yağı fazla çıkmış şimdi yeniden diyete başlayacak kaslarını arttırıp yağını azaltacak. dikkatli olun. kimsenin beslenmesi kimseye uygun değil. genel olarak kalori miktarı belli diyetler uygulayın örneğin 1400, 1500 ,1600 gibi. sonra kaslar gider böyle sorun yaşarsınız. ben artık kimsenin yediğine içtiğine yorum yapmayacağım bu sebepten ötürü. kimse kimsenin listesinden veya beslenmesinden etkilenmesin böyle sorun yaşamamak için

kızlar bir arkadaş ideal kilosuna inmişti diyetle. öyle şok diyet yapmıyordu bizim gibi sağlıklı besleniyordu meğer yedikleri az gelmiş kas kaybetmiş ideal kilosunda olmasına rağmen yağı fazla çıkmış şimdi yeniden diyete başlayacak kaslarını arttırıp yağını azaltacak. dikkatli olun. kimsenin beslenmesi kimseye uygun değil. genel olarak kalori miktarı belli diyetler uygulayın örneğin 1400, 1500 ,1600 gibi. sonra kaslar gider böyle sorun yaşarsınız. ben artık kimsenin yediğine içtiğine yorum yapmayacağım bu sebepten ötürü. kimse kimsenin listesinden veya beslenmesinden etkilenmesin böyle sorun yaşamamak için

hügoooooooooooooooooo yorum yapmazsak nasıl doğruyu bulacağız pekiii,ve burada olmamızın mantığıne ozaman

Kızlar bir arkadaş ideal kilosuna inmişti diyetle. öyle şok diyet yapmıyordu bizim gibi sağlıklı besleniyordu meğer yedikleri az gelmiş kas kaybetmiş ideal kilosunda olmasına rağmen yağı fazla çıkmış şimdi yeniden diyete başlayacak kaslarını arttırıp yağını azaltacak. Dikkatli olun. Kimsenin beslenmesi kimseye uygun değil. Genel olarak kalori miktarı belli diyetler uygulayın örneğin 1400, 1500 ,1600 gibi. Sonra kaslar gider böyle sorun yaşarsınız. Ben artık kimsenin yediğine içtiğine yorum yapmayacağım bu sebepten ötürü. Kimse kimsenin listesinden veya beslenmesinden etkilenmesin böyle sorun yaşamamak için

canım geçmiş olsun....
Bu arada burada yenilene içilene karışılmıyorki ortada bi takım doğrular var ve bunlar herkesi için doğrudur.burada bunlar yazılıyor..örnek veriyorum..mesela sen diyorsun arkadaşlar şekeri hayatımızdan çıkaralım çünkü vucudumuzu olumsuz yönde etkileyen bazı sebepleri var..sonra bende diyorum ki...buna katılıyorum ama diyetisyen haftada 1 gün sütlü tatlı veriyor...burada bir çelişki yok sadece şu anlaşılıyor tatlı yasak...sadece koskoca haftada 1 defa verilmiş.isteyen yer istemeyen yemez...bu benim içinde geçerli...o yüzden sen kalbini ferah tut...

merhaba kızlar bugün şu ana kadar yediklerim , içtiklerim

kahvaltım

1 dilim kepek ekmek
2 çay kaşığı bal
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 domates
250 ml şekersiz çay

okulda öğleye kadarki ara öğünlerim

ara: 100 ml şekersiz çay
2 zeytin tanesi kadar cezerye ( arkadaş getirmiş memleketinden ayıp olmasın diye yedim)
ara: 100 ml şekersiz papatya çayı
ara: 1 paket mavi-yeşil light limonlu - kepekli bisküvi
200 ml muzlu süt

öğle menüm

1.5 dilim kepek ekmek
1.5 kepçe tarhana çorbası

öğleden sonra okulda

100 ml şekersiz çay

şimdi evdeyim
5 kaju
4 fındık
3 badem
10 antep fıstığı

sırada 1 portakal
1/2 fincan beyaz leblebi

Son düzenleme:
kızlar öğünlere baktım genel anlamda gayet çok hoştular.

kalanchoe çok çok geçmiş olsun canım bence ara öğün için illa şu kadar saat bekliyeceğim demek ne kadar doğru çünkü diyelim kişi çok açıktı ara öğüne ihtiyaç duydu diyelim daha ara öğüne 1 saatim var ya da 45 dk var deyip bayılmayı mı beklemeli bu forumun saatsizi kuralsızı olarak ben şahsen öyle yapmam ve de yapmıyorum çok şükür en çok korktuğum şey 1 temmuzdan beri başıma hiç gelmedi o korktuğum şey başlarda defalarca yazdığım düşük tansiyon problemiydi.neyse çok ama çok geçmiş olsun canım :16::38:

mevlid kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.:16:
esw hoşgeldin .
neruda ve prienecim yorumlarınız için çok teşekkürler canlar:38::38::16:

kız neruş şu sitenin adresini bana da at bakemmmmm

hani site bakırlar mıııı?? benim site daha yapım aşamsında ama ürünlerime şuradan bakabilirsin

EKOTEK PC | EL İŞİ BAKIR ÜRÜNLER

atladım ama bunu soruyodun sanırım:1:

merhaba kızlar bugün şu ana kadar yediklerim , içtiklerim

kahvaltım

1 dilim kepek ekmek
2 çay kaşığı bal
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
1 domates
250 ml şekersiz çay

okulda öğleye kadarki ara öğünlerim

ara: 100 ml şekersiz çay
2 zeytin tanesi kadar cezerye ( arkadaş getirmiş memleketinden ayıp olmasın diye yedim)
ara: 100 ml şekersiz papatya çayı
ara: 1 paket mavi-yeşil light limonlu - kepekli bisküvi
200 ml muzlu süt

öğle menüm

1.5 dilim kepek ekmek
1.5 kepçe tarhana çorbası

öğleden sonra okulda

100 ml şekersiz çay

şimdi evdeyim
5 kaju
4 fındık
3 badem
10 antep fıstığı

sırada 1 portakal
1/2 fincan beyaz leblebi

Afiyet olsun cicimmm hoşgeldin:16::nazar::13: okul dönemi beslenme sistemi geri dönmüüüşş:1:

hügoooooooooooooooooo yorum yapmazsak nasıl doğruyu bulacağız pekiii,ve burada olmamızın mantığıne ozaman

ayy yok öyle demiyorum yani sağlıklı beslenme üzerine tamam ama mesala miktar konusunda yorum yapmayacağım. kendim yapmayacağım yani size bişey demiyorum sadece çok şaşırdım hiç beklemiyordum eğer o arkadaşımda kass kaybı olduysa başkalarında neler olur diye düşündüm ve o yüzden dedim miktar konusunda yok 3 kaşık fazla 2 kaşık al falan demem diyorum kızzz. yoksa sağlıklı beslenme yemekleri sağlıklı şekilde pişirme falan tamam ama bazı insanların günlük 5 dilim karbonhidrata ihtiyacı var bazılarının 6 bazılarının yedi veya daha fazla. kimsenin günlük tüketeceği karbonhidrat veya başka şeyleri bilmediğim için yorum yapmak istemiyorum örneğin biri 2 kaşık pilav yer diğeri 4. 2 kaşık yiyene tamam olmış deyip 4 kaışk veya 6 kaşık yiyene fazla demem diyrum çünkü etkilenip azaltabalir oysa belki 4 kaşık pilav veya 6 kaşık pilav yemesi gerekiyordur. o yüzden diyrum nen yanlış anlamayın :9:

ayy yok öyle demiyorum yani sağlıklı beslenme üzerine tamam ama mesala miktar konusunda yorum yapmayacağım. kendim yapmayacağım yani size bişey demiyorum sadece çok şaşırdım hiç beklemiyordum eğer o arkadaşımda kass kaybı olduysa başkalarında neler olur diye düşündüm ve o yüzden dedim miktar konusunda yok 3 kaşık fazla 2 kaşık al falan demem diyorum kızzz. yoksa sağlıklı beslenme yemekleri sağlıklı şekilde pişirme falan tamam ama bazı insanların günlük 5 dilim karbonhidrata ihtiyacı var bazılarının 6 bazılarının yedi veya daha fazla. kimsenin günlük tüketeceği karbonhidrat veya başka şeyleri bilmediğim için yorum yapmak istemiyorum örneğin biri 2 kaşık pilav yer diğeri 4. 2 kaşık yiyene tamam olmış deyip 4 kaışk veya 6 kaşık yiyene fazla demem diyrum çünkü etkilenip azaltabalir oysa belki 4 kaşık pilav veya 6 kaşık pilav yemesi gerekiyordur. o yüzden diyrum nen yanlış anlamayın :9:
bende senin anlatmak istediğini anladım zaten,ama bunun olmamasıda burayı anlamsızlaştırıyor bence.yani çok kaçırdığım vakitlerde buranın etkisiyle pek çok şeyi azalttım,yani seni de anlıyorum ama,sonuçta ozamn herkesin diyetisyene gitmesi lazım bu duurmda

16.45 gibi artık ellerim titremeye başladı bende bir dilim tam tahıllı ekmek bir kibrit kutusu boyutunda diyet peynir 4 kaşık yogurtla 2 yk keten tohumu yidim hala da geçmedi titremem:26::26:
ben tokum desem de bedenim isyan ediyo :84::84::84::84::59::59::59:

Nöööörüyonuz lengggggg:1::1::1:

Ben dışarıya çıktım manav,kasap,marketttt alışverişlerimi yaptımmmm kandil simitlerine ve daha pekçok şeyee şööyle bir bakıppp :63::63::63::63: geldimmmm ara öğünümde elmamı yidimmmmm suyumu içtimmmm şimdi de 20-30 tane beyaz leblebimi yiyciiiiim sonra leslie ve koşu bandı beni bekliyorrr inşallaahhhhhh:8::10::13::nazar:

Back
X