60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım neruduşcumm çook teşekkürler desteğin ve motivasyonun için.
epey oldu yemekten geleli ama yaziim ögleyi ve ondan önceki ara ögünleri ;
09.30= 8-10 kuru yemiş
11.00 =çeyrek ekmek bir parça peynir
12.20 ögle yemegi,
2 kepçe ezogelin çorba
4 kaşık yogurt
bol salata - az yaglı
16 adet misket köfte
ve şu an saat 14.14 ve ben yine açımmm.
kızlar regl öncesi açlık daha doğrusu doyamama sorunu çekiyorum nasıl üstesinden gelebilirim ? bir fikri olan varsa ne olur benimle paylaşsın zor durumdayım :50::50::50:

bacım napıyon sen yahu,çeyrek ekmek şu tam ekmekelrin çeyrek ekmği mi,ee sen bunu birde ara öğün olaak mı yiyosun,ara öğünde meyve,kuru yemiş falan yesen,maksat midenin boş durmasını önlemek tamamen doyurmak değil ki ama,16 adet misket köftede 4 adet avuç içi kadar köfte eder kanımca,çorba mikarında ii,yani aç olamman lazım,beynine aç olmadığı söyle hemen:47:

meltem sobe sende mı buraya takılıyosun ee 60 lara inmişsin tabi darısı bana haa gecen yazamadım ablanın nişsanı hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım:16:

selam.
sabah tulum peyniri
domates
5-6 zeytin
2 dilim ekmek yedim
öğlen
kıymalı patates yarım porsiyon-yoğurt yedim
şimdi yeşil çay içiyorum
ara öğünde 1 tane armut yicem
regl dönemim yakın.çok feci tatlı yiyesim var:56:

canım afiyet olsun,patates çok tüketmemeye çalış çünkü pataes pek doyurucu bir besin değil,ve çok çabuk acıkmana sebep olur,olabildiğince az tüketiyoruz sende öyle yap istersen bire yarım porsiyon kaç kaşık ediyo onu da yazsan daha ii olur.
tatlı isteğine tarçın çok ii geliyor.burda herkes hemfikir bu konuda denendi ve onaylandı yani,portakal yoğurt tarçın,yada elma rendesi tarçın 2 -3 adet fındık,yada sade sütün üzerine tarçın serpip içebilirsin

arkadaşlar merhaba bende bugün itibariyle aranıza katılıyorum 60 lara daha ınmedım ama cuma günü arkadaslar gelebilrisin dediler nasılsınız ben arzu ank da yaşıyorum evliyim 9 aylık bir oğlum var ve çalışıyorum boyum 1.70 kılom su an 71.6 ıns 62 olmak ıstıyorum yaza kadar

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn:3:

arkadaşlar merhaba bende bugün itibariyle aranıza katılıyorum 60 lara daha ınmedım ama cuma günü arkadaslar gelebilrisin dediler nasılsınız ben arzu ank da yaşıyorum evliyim 9 aylık bir oğlum var ve çalışıyorum boyum 1.70 kılom su an 71.6 ıns 62 olmak ıstıyorum yaza
kadar
arzuuuu ben sana geçen hafta hoşgeldin demiştim ama görmedin sanırım.. ee yine hoşgeldin canımmm aramıza :69::69:

fazla mütevazi olma ,öyle sanırlar diye bir laf var canımcım,ben bu lafı duyduktan sonra pek olmmaya başladım,eeeee gözümüzün gördüğüne inkar ediyon bize de ettiriyon Allah Allah:63:

:60::60::60::60:tamam o zamannnn:60::60::60: şööle yapıyımmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

selam.
sabah tulum peyniri
domates
5-6 zeytin
2 dilim ekmek yedim
öğlen
kıymalı patates yarım porsiyon-yoğurt yedim
şimdi yeşil çay içiyorum
ara öğünde 1 tane armut yicem
regl dönemim yakın.çok feci tatlı yiyesim var:56:

Canım muz ve tarçınnn en iyi ttalı isteğini bastıran ikili ayrıca fambığın dediği gibi elma rendesi-tarçin-portakal-yoğurt-tarçın d oluuuurr canın talı isterse bir de tük kahveli bol tarçınlısütt iççç baak hiçbir tatlı isteği kalmayacakkkk:65::16::nazar:

canım neruduşcumm çook teşekkürler desteğin ve motivasyonun için.
epey oldu yemekten geleli ama yaziim ögleyi ve ondan önceki ara ögünleri ;
09.30= 8-10 kuru yemiş
11.00 =çeyrek ekmek bir parça peynir
12.20 ögle yemegi,
2 kepçe ezogelin çorba
4 kaşık yogurt
bol salata - az yaglı
16 adet misket köfte
ve şu an saat 14.14 ve ben yine açımmm.
kızlar regl öncesi açlık daha doğrusu doyamama sorunu çekiyorum nasıl üstesinden gelebilirim ? bir fikri olan varsa ne olur benimle paylaşsın zor durumdayım :50::50::50:

Bence de tok olman lazım beyninle bi görüş istersennn:60::60: tatlı isteği için yukarıdaki önerilerimi yineliyorummm özelllikle tarçınlı-türk kahveli süt birebir canım hepimiz regl döneminde muz tüketiyoruz ve boll tarçınnn

arkadaşlar merhaba bende bugün itibariyle aranıza katılıyorum 60 lara daha ınmedım ama cuma günü arkadaslar gelebilrisin dediler nasılsınız ben arzu ank da yaşıyorum evliyim 9 aylık bir oğlum var ve çalışıyorum boyum 1.70 kılom su an 71.6 ıns 62 olmak ıstıyorum yaza kadar

Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin menun olduuuuuuuuuuuuuuk kilolara elvedaaaaaaaaaaaaaa hepberbaer inşallah:16::65::13::10::8::nazar:

bacım napıyon sen yahu,çeyrek ekmek şu tam ekmekelrin çeyrek ekmği mi,ee sen bunu birde ara öğün olaak mı yiyosun,ara öğünde meyve,kuru yemiş falan yesen,maksat midenin boş durmasını önlemek tamamen doyurmak değil ki ama,16 adet misket köftede 4 adet avuç içi kadar köfte eder kanımca,çorba mikarında ii,yani aç olamman lazım,beynine aç olmadığı söyle hemen:47:
famircim evet ara da çeyrek dilim tam bugday ekmeği yedim.ekmeğin kendisinin çeyreği değil yauuu.. kahvaltımı 07.30 da yaptım bir dilim ekmekle dolayısı ile erken acıktım. dediğim gibi doymuyorum bu dönemde o yüzden ekmek yidim. 16 misket köfte sana çok gelebilir ama 3 köfte gibi filan ediyor çok minikti köfteler ayrıca ekmekte yemedim. beynime doydun diyorum ama açım diye barioo napim yaa :59::59::59::59:

meltem sobe sende mı buraya takılıyosun ee 60 lara inmişsin tabi darısı bana haa gecen yazamadım ablanın nişsanı hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım:16:

canımm hoşgeldin ebeee :))) ablam için iyi dileklerine teşekkür ediyorum gün almışlar 25 hazirana :62::62:
sana da başarılar bu topicte.altmışları görür görmez kaçtım buralar e sende hoşgeldin bakalımmm :52::52:

Ben öğleeeeeeeeeeeen

6yk z.yağlı bamya yemeği

1 kase (3yk)yoğurt

1 dilim tam çavdar ekmeği

2 tane köy biberi yidimmmm

şimdi de yeşil çayımı içiyorummm

Sonra biraz manava falan giderimmm haftalık sebze falan bişeyler alırı gelirim inşallah sonra da sporrrrrr:8::10::16::nazar:

canım afiyet olsun,patates çok tüketmemeye çalış çünkü pataes pek doyurucu bir besin değil,ve çok çabuk acıkmana sebep olur,olabildiğince az tüketiyoruz sende öyle yap istersen bire yarım porsiyon kaç kaşık ediyo onu da yazsan daha ii olur.
tatlı isteğine tarçın çok ii geliyor.burda herkes hemfikir bu konuda denendi ve onaylandı yani,portakal yoğurt tarçın,yada elma rendesi tarçın 2 -3 adet fındık,yada sade sütün üzerine tarçın serpip içebilirsin

patates 5-6 kaşık kadardı cnm.çok fazla tüketmemeye çalışıyorum patatesi..bugün anneme gitmiştim o yapmıştı.öğlen sofra kurulunca yedim bende..bu hafta regl dönemim çok çabuk acıkıyorum yaa:97:
tarçını burda okumuştum ama bildiğin gadayiifff filan yiyesim var benim yaa:59:du bi tarçını deneyimde olmassa düşünürüss:17:

Ben öğleeeeeeeeeeeen

6yk z.yağlı bamya yemeği

1 kase (3yk)yoğurt

1 dilim tam çavdar ekmeği

2 tane köy biberi yidimmmm

şimdi de yeşil çayımı içiyorummm

Sonra biraz manava falan giderimmm haftalık sebze falan bişeyler alırı gelirim inşallah sonra da sporrrrrr:8::10::16::nazar:
ve de toksun değilmi neruşum,neymiş tokmuşuzzzzzzzzzzzzzz,evet tekrarlıyoruz toooooooooooooo-kuzzzzzzzz.Afiyet olsun öyleyse:65:

kızlar sütlü kahve yapıp içine tarçınmı koyuyosunuz...yoksa direk sütün içinemi karıştırıyosunuz tarçını ve kahveyi:44:

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn:3:

:60::60::60::60:tamam o zamannnn:60::60::60: şööle yapıyımmm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım muz ve tarçınnn en iyi ttalı isteğini bastıran ikili ayrıca fambığın dediği gibi elma rendesi-tarçin-portakal-yoğurt-tarçın d oluuuurr canın talı isterse bir de tük kahveli bol tarçınlısütt iççç baak hiçbir tatlı isteği kalmayacakkkk:65::16::nazar:

Bence de tok olman lazım beyninle bi görüş istersennn:60::60: tatlı isteği için yukarıdaki önerilerimi yineliyorummm özelllikle tarçınlı-türk kahveli süt birebir canım hepimiz regl döneminde muz tüketiyoruz ve boll tarçınnn

Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin menun olduuuuuuuuuuuuuuk kilolara elvedaaaaaaaaaaaaaa hepberbaer inşallah:16::65::13::10::8::nazar:
saolun kızlar hoşbuldum bende memnun oldum bıraz erken katıldım aranıza 60 ları görmeden ama inş hakkıyl agelıcem yakında:34:
arzuuuu ben sana geçen hafta hoşgeldin demiştim ama görmedin sanırım.. ee yine hoşgeldin canımmm aramıza :69::69:

ayy kusura bakma canım saol hoşbuldum görmedim evde net yok ya ee burdada cok yazılıyo masallah gecmıse yetişemedim.

Pilates yaptım 30 dakika,

Öğle yemeğim;
1/2 dilim ekmek
1 tabak çorba (yoğurtlu buğday çorbası,koyuydu bayağı)
7 zeytin
5-6 kaşık haşlanmış radika (ot)

Sonra 1 yk irmik helvası yedim. Yetmedi 1 yk daha. Yemedii 1 yk daha :26:

Kaldırdım dolaba gözüm görmesin diye. Evde oldu mu durduramıyorum kendimi.

Akşama balık pişireceğim.

kızlar sütlü kahve yapıp içine tarçınmı koyuyosunuz...yoksa direk sütün içinemi karıştırıyosunuz tarçını ve kahveyi:44:

:60::60::60:ne farkeder ggggıııııııııııııııııı,canın nasıl isterse öyle yap.ama ben olmasam sütlü kahveyi küssselllce pişiriri kahvenin çiğliğini alırdım artındanda tarçın serperdim üzerne ,mmmmmmmmmmm:68:

Öğle yemeğim;
1/2 dilim ekmek
7 zeytin

balığın ardında da irmik helvası yakışır ama:60::60::60:

saolun kızlar hoşbuldum bende memnun oldum bıraz erken katıldım aranıza 60 ları görmeden ama inş hakkıyl agelıcem yakında:34:

ayy kusura bakma canım saol hoşbuldum görmedim evde net yok ya ee burdada cok yazılıyo masallah gecmıse yetişemedim.
canım rica ederim .. evet burası çok neşeli bende çalışırken yetişemiyorum okumaya. çok egleniceksin bi çok şey ögreniceksin ve burda sana hiç kimse patronluk taslamicak topic'in sahibi gibi davranmicak herkes çok arkadaş canlısı ve sevimli :69::69:. ara da tatlı fırçalar atıyorlar ama bizim iyiliğimiz için :51::51:

:60::60::60:ne farkeder ggggıııııııııııııııııı,canın nasıl isterse öyle yap.ama ben olmasam sütlü kahveyi küssselllce pişiriri kahvenin çiğliğini alırdım artındanda tarçın serperdim üzerne ,mmmmmmmmmmm:68:
famircim işyerindeyim bu kahveyi yapıp içemem ama evde olduğum bir gün yapabilirim leziz bişiye beziyor. gerçi artık kahve içemiyorum siz her ne kadar inanmasanızda az yediğim için kahve bende çarpıntı yapıyo :52::52::52:
ara yaptım bu arada aç olduğum için. 18 beyaz leblebi 7 tane fındık. çok oldu biliyorum :59::59:

Öğle yemeğim;
1/2 dilim ekmek
7 zeytin

amaan yee kardeşim kiloları vermişssin sen zaten yeter dal gibi olmana ne gerek var:1:

öölee şekersizz şekersizz öle miiiii:63::63:ei pişiriyim bakiyim tatlı yiyesim gelmicekmi bi dahaa:56:

canım rica ederim .. evet burası çok neşeli bende çalışırken yetişemiyorum okumaya. çok egleniceksin bi çok şey ögreniceksin ve burda sana hiç kimse patronluk taslamicak topic'in sahibi gibi davranmicak herkes çok arkadaş canlısı ve sevimli :69::69:. ara da tatlı fırçalar atıyorlar ama bizim iyiliğimiz için :51::51:

famircim işyerindeyim bu kahveyi yapıp içemem ama evde olduğum bir gün yapabilirim leziz bişiye beziyor. gerçi artık kahve içemiyorum siz her ne kadar inanmasanızda az yediğim için kahve bende çarpıntı yapıyo :52::52::52:
ara yaptım bu arada aç olduğum için. 18 beyaz leblebi 7 tane fındık. çok oldu biliyorum :59::59:

canımcım neden inanmayalımmmm,yani o zoman yediklerin içerisinde seni acıktıran bişeyler var bilemiyorum toplu halde menüne bir daha bakmak lazımmm.benim mesala pirinç ,pataes ve hamurişi yediğim zmanlarda ne karnım doyar ne de gözümmm,ne kadar yesemde aç hissederim kendimi.biz sadece yediklerinin çok az olmadığını sana yetecek ölçülerde olduğunu sadece ama sadece senin için bir kez daha söylemek istedik,yada istedimm.yani bir bakıma biraz da aç olmamız gerekmiyor mu,yani çok tok olsak nası kilo vericez ki yani,mutlaka midemiz azıcık aç olacak

Back
X