60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

di miiiiiiiiiiiiiii gombilik kiiiiiiiii ne gombilikkkkkk:60::60::60:

kızlaaaar hadiii hooop eğleniyo muyuzzzz hadi bakalımmmm kop kop kopkoppppppppppp gülelimmmm hoplayalımm zıplayalımmmmmmmmm naaane naaneeee hobaaaaaaaaaa:52::52::52::32::32::32::32::64::64::64::64::62::62::62::62::nazar::nazar::nazar::nazar:

üç yüz beş yüz üç yüz beş yüz cıs tak cıs ta cıs tak cıs tak
üç yüz beş yüz üç yüz beş yüz... ohhhhhhhhhhhhh
:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

gombürük ne gıııııııı. hee tombik diyosanız öyleyim de :52::52::52:başka bi anlama gelirse bilemiyciiiiimmmmmm:53::53::53: hele hele 100 kiloluk kociş bide tombiğim diye seviyooo neeeeeeeeefffret ediooooooommmmmm :53::53::53::53::53:

:60::60::60::60:en azından seviyo ne güzel işteee:60::60::60:Allahım yaaaa,gittikçe şişiyon diye seven bir kocan yok en azından,beterin beteri var halineeeeeeeeeeeeeeeeee şükret dostummmmmmmmmm,yıllarcaaaaaaa...............:24::24::24::24:

üç yüz beşyüz ne gıııııııııııııııııııııııı:60::60::60:o atmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş,yetmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş,seksennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........... değilmiydi yahu:44:bide 118 18 vardı,valla bu üçyüz beşyüzü hiç duymamaıştım,yuFFFFFiiiyi daha önce duymadığım gibi:60::60::60::60:

üç yüz beşyüz ne gıııııııııııııııııııııııı:60::60::60:o atmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş,yetmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş,seksennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........... değilmiydi yahu:44:bide 118 18 vardı,valla bu üçyüz beşyüzü hiç duymamaıştım,yuFFFFFiiiyi daha önce duymadığım gibi:60::60::60::60:

ben de sürekli şaşırtıyorum seni anacım.. Uzaylı mıyım neyim...
Yuffiiiii tamam da üçyüz beşyüz çok söylenir ortalarda sanıyodum ....
Yufffiiiiii yuppiiiinin çocuk versiyonu :60::60::60::60:
üçyüz beşyüz recep ivedik de bile vardı..

bizden başka kimse eğlenmiyo sanırım,kendimiz çalıp kendimiz söylüyoz burda.bende dizi izlemeye dalacam şimdi o olacak,çok pis dalaarım ona göre
ses yapma gızzzzzzzzzzzzzzz:68:

nedenküneeee baaak herkes yerlere yapışa yapışa gülmüşşşşş daha naapsınlar yahuuuuuuuuuu:60::60: dalmaaaaaaaaaaa dalmaaaaaaaaaaaaaaaaa:47:

bende kaydedemiyorum bi türlü kopyalıyorum uyuz şeyi kabul etmiyo,sanırım oda bu tür bişeyler yaşamıştı.nugi gelmiş kız suuuuuuuuuuuuuuuuuuussssssssssssssssssssssssss,başka şeyler konuşuyomuş gibi yapalım,sevgülün seni ne kadar seviyo ona bakalım hadi,seviyo sevmiyo seviiiiyyyyyyyooooooooo:39::39::39::39::39:

aaaaa sen de miiiiiiiiii neden küneeeeeeeeeeeeeee ya html yazan kısımdaki 2. satırı kopyalıycan adres gibi olan kısmını profili düzenledeki bölümeeeee

Severrrrrr severrrr de normal insan tepkleriyle belli etmezzzzzz ama severrrrr:16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar:

:32::32::32::66::66::46::46::64::64::64::nazar::nazar::nazar:

:60::60::60::60:en azından seviyo ne güzel işteee:60::60::60:Allahım yaaaa,gittikçe şişiyon diye seven bir kocan yok en azından,beterin beteri var halineeeeeeeeeeeeeeeeee şükret dostummmmmmmmmm,yıllarcaaaaaaa...............:24::24::24::24:

:60::60::60::60::24::24::24::24::24::24::nazar::nazar:

hayııııııııır vaaaaaaaaar üçyüz beşyüz üçyüz beşyüzzzzzz bitse de gitsek bitse de gitsekkkkk köfte patate sköffte patatessss hattaaaaaa:60::60::60::60:(yani burdan değil fazlalaıklar bitsin de biz gitmeyelimmmm:69::69::13::13:

arkadaşlar bende resmimi ekledim çıkıcaK merak ettim.

gördüm gördüm maşallah bebek gibisin heee :nazar: çok beyendim kız bu ne güzellik yüz yuvarlaklığımız birbirine benziyor tipte benziyor benim gözlerim iri. biliyormusun benimde sağ yanağımda gamzem var solda belli olmuyor sağda var. bakınca farkettim sendede var benim tek gamzem var sadece. ne şeker kızmışsın sen böyle kızz birbirimize epey benziyoruz

Son düzenleme:
evet bebek gibi maşallah kırkbirbuçukkere insan bakmaya kıyamaz. baktıkça insanın içi açılıyor :nazar:

nedenküneeee baaak herkes yerlere yapışa yapışa gülmüşşşşş daha naapsınlar yahuuuuuuuuuu:60::60: dalmaaaaaaaaaaa dalmaaaaaaaaaaaaaaaaa:47:

aaaaa sen de miiiiiiiiii neden küneeeeeeeeeeeeeee ya html yazan kısımdaki 2. satırı kopyalıycan adres gibi olan kısmını profili düzenledeki bölümeeeee

Severrrrrr severrrr de normal insan tepkleriyle belli etmezzzzzz ama severrrrr:16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar:

:32::32::32::66::66::46::46::64::64::64::nazar::nazar::nazar:

:60::60::60::60::24::24::24::24::24::24::nazar::nazar:

hayııııııııır vaaaaaaaaar üçyüz beşyüz üçyüz beşyüzzzzzz bitse de gitsek bitse de gitsekkkkk köfte patate sköffte patatessss hattaaaaaa:60::60::60::60:(yani burdan değil fazlalaıklar bitsin de biz gitmeyelimmmm:69::69::13::13:

aaaa valal duymamıştımmmmm,şimdik ben mi uzaylı oldum ama ben recep ivedik izlemedim,izlemem ve izlemeyeceğim bu nedenle kaçırdım sanıırm
gızzzzzzzzzzzzzzz kopyalıyorum ama kaydetmiyor uyuzooooooo(salokonun uyuz versiyonu),bişey de demiyo,amaaannnnnnn napimmmmmm:31:
napıyo gızz,havaya mı atıp tutuyo napıyo çok merak ettim,normak insan tepkilerinin dışında neler olabilirküne:44:

gördüm gördüm maşallah bebek gibisin heee :nazar: çok beyendim kız bu ne güzellik yüz yuvarlaklığımız birbirine benziyor tipte benziyor benim gözlerim iri. biliyormusun benimde sağ yanağımda gamzem var solda belli olmuyor sağda var. bakınca farkettim sendede var benim tek gamzem var sadece. ne şeker kızmışsın sen böyle kızz birbirimize epey benziyoruz

çok teşekkür ederim canım benim o senin içinin güzelliği..bende 4 tane gamze var iki yanağımda birde çenemle yanaklarımın arasında ama o her zaman çıkmıyor sadece ben isteyerek çıkartırsam..benimde gözlerim iri ama burda konser günüydü yorgunluktan uykusuzluktan helak olmuştum.beğendiğine sevindim.çok mersi:52::52::52:

:60::60::60::60::60: yok yane azda olsa kilo verdik canımmm karımmm ince karım benim diyip motive etçeene hala tombük diyo yaaa asıl kendi tombik agır tonaj işteeeeeee :52::52::52::52::52:
ama açıklamadınız hala gombük ne :51::51::51:

çok teşekkür ederim canım benim o senin içinin güzelliği..bende 4 tane gamze var iki yanağımda birde çenemle yanaklarımın arasında ama o her zaman çıkmıyor sadece ben isteyerek çıkartırsam..benimde gözlerim iri ama burda konser günüydü yorgunluktan uykusuzluktan helak olmuştum.beğendiğine sevindim.çok mersi:52::52::52:

tü tü tüüüü 41,5 kere maşşşşşşşşşşşşşşşşallah hem sana hem göremediiniz hügocuka

aaaa valal duymamıştımmmmm,şimdik ben mi uzaylı oldum ama ben recep ivedik izlemedim,izlemem ve izlemeyeceğim bu nedenle kaçırdım sanıırm
gızzzzzzzzzzzzzzz kopyalıyorum ama kaydetmiyor uyuzooooooo(salokonun uyuz versiyonu),bişey de demiyo,amaaannnnnnn napimmmmmm:31:
napıyo gızz,havaya mı atıp tutuyo napıyo çok merak ettim,normak insan tepkilerinin dışında neler olabilirküne:44:

ben de seyretmedim ivediki.. ama fragmanlarında gördüm :60::60:

hemide çok beyendim çok. benim tek yanağımda sağ yanağımda gamzem. zaten benziyoruz bayağı. benim sadece saçlarım açık kumral eskiden sarıydı eşim istem,yor diye boyatmıyorum koyu rekte gitmiyor bana sarışınım o yüzden bende böyle boyatmıyorum kendi rengi saçlarım.
beyenmemmi hemide çok beyendim bekar olsan oğlum olsa isterdim seni. çok sevimlisin şirinsin tatlısın güzelsin kızz :nazar:

Back
X