olduuuuuuuu hem de çok güzel olduuuuu çok güzelsinn bakımlııııııııııı güzelllllllllll beğendim bennnn![]()
teşekkür ederim canım..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olduuuuuuuu hem de çok güzel olduuuuu çok güzelsinn bakımlııııııııııı güzelllllllllll beğendim bennnn![]()
aaaa valal duymamıştımmmmm,şimdik ben mi uzaylı oldum ama ben recep ivedik izlemedim,izlemem ve izlemeyeceğim bu nedenle kaçırdım sanıırm
gızzzzzzzzzzzzzzz kopyalıyorum ama kaydetmiyor uyuzooooooo(salokonun uyuz versiyonu),bişey de demiyo,amaaannnnnnn napimmmmmm
napıyo gızz,havaya mı atıp tutuyo napıyo çok merak ettim,normak insan tepkilerinin dışında neler olabilirküne:44:
teşekkür ederim canım....ah birde şu kilolar olmasa daha da güzel olucam
evet bebek gibi maşallah kırkbirbuçukkere insan bakmaya kıyamaz. baktıkça insanın içi açılıyor![]()
ay hugocum çok güzel şeyler yazdın...çok teşekkür ederim.sende banu alkana benziyorum demiştin...bende onu çok beğenirim..güzel kadın allah var...
yok yane azda olsa kilo verdik canımmm karımmm ince karım benim diyip motive etçeene hala tombük diyo yaaa asıl kendi tombik agır tonaj işteeeeeee
ama açıklamadınız hala gombük ne
tü tü tüüüü 41,5 kere maşşşşşşşşşşşşşşşşallah hem sana hem göremediiniz hügocuka
gombirik dedeik ya,allah allah değiştire değiştire gombük yaptın yanii,komiğin değişmiş hali,doğaçlama yapılmış bir kelime işte,türkçeye 1 kelime daha kazandıralım dedik,
ooo prıeneceimseninde fotoğrafın çokk güzellllben senin saçlarını çok beğeniyorumbenimkikıvırcıkolduğundan hiç küt kestirme şansım olmuyo çünkü hiç kuaförlerle aram yok sürekli fön de çektiremem hem de sağlıksız buluyorummm kıvırcık da küt aslında güzel duruyo ama ben düz ve küt saça bayılırımmm
![]()
:81:30 dk kondüsyon bisikletime bindim, kızlar ben bu kondüsyona binince karnımın sıkılaştığını düzleştiğini hissediyorum ve gözlemliyorum. dün okulda arada öğrencilerin arasında gezinirken dikkat ettimde karnımı içime çekmesem de karnım çıkmıyorsanki içime çekmiş gibi duruyor demekki doğru yoldayım ne dersiniz ?
ara öğünüm
2 kestane
1 ceviz
1 kuru incir
500 ml lik suyuma da başladım yavaş yavaş biter bakalım 1 saat içerisinde inşallah![]()
bettye olsa iyi kime benziyom biliyonmu banu alkana benziyorumvalla onun zayıf hali :84: off off sadece gözlerim iri
Çok güzelmişsin, maşallah.arkadaşlar bende resmimi ekledim çıkıcaK merak ettim.
ara öğün:
1 adet elma
acıkıyorum galiba