60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaa valal duymamıştımmmmm,şimdik ben mi uzaylı oldum ama ben recep ivedik izlemedim,izlemem ve izlemeyeceğim bu nedenle kaçırdım sanıırm
gızzzzzzzzzzzzzzz kopyalıyorum ama kaydetmiyor uyuzooooooo(salokonun uyuz versiyonu),bişey de demiyo,amaaannnnnnn napimmmmmm:31:
napıyo gızz,havaya mı atıp tutuyo napıyo çok merak ettim,normak insan tepkilerinin dışında neler olabilirküne:44:

Yooooo ben de izlemedim irecepppp:60: ama biliyorum yaniiii daha çok yabancı çistak çistak müzklere benzer bir rtimmm üçyüz beş yüz üç yüz beşyüzzzzzz ıp tıs ıp tısss deyüüüüü

Yaaannniiiiii atıp tutmuyo tabiii:60::60: nerey atsın yahuuu bu halimleeee:60::60:50 olsam atar mı ki sonra da tutar mı kiii acepppppp yani şimdi at sa tutmazz sanırım riskli ama 50 olunca inşallah atar daa tutar daaa inşallahhh:60::60::nazar::nazar: yaniii işte çok sevgi sözcüğü kullanmaazzz bu klasiktir zatennnn yani kullanan da varr da benimki kullanmazzzz ama sevgisini belli ederr arar sorarar sık sıkkkk sevdiğim şeylerii alııır düşüncelidiirrrr hasta olsaam bakaar daha manviyat yklü şeyler yapar yaniiiii:nazar::16::16::16: çok lafta sözde değildir ama arada pat diye yazar yollar bişeylerrrr iyidir yani memnunum ben bu durumdan ben de çünkü çok aşkımmm hayatımm tarzında değilimmm çok öyle hitaplar yoktur aramızdaaaa ama içten içten severizzz belli ederiz davranışlarımızlaaaa ilgimizleee falan öleee:nazar::nazar::nazar: yani herkesinnn kendine göree tabii ama ben halimizden memnunummm çokşükürrr:16::nazar:

ay hugocum çok güzel şeyler yazdın...çok teşekkür ederim.sende banu alkana benziyorum demiştin...bende onu çok beğenirim..güzel kadın allah var...

dombiliyken çok benziyordum zayıfladım saçımın rengş değişti eskisi kadar benzemiyorum. aşarı yukarı tipimi söyledim.

hem görünen köy klavuz istemez bebikim maşallah çok güzelsin benim dememe bile gerek yok ama gördüğümüde söylemeden geçemem. herkesin resimlerini gördüm hepiçiğiniz çok güzelsiniz maşallah bahtınızda güzelliğiniz gibi duru saf temiz olsun hepiçiyinizin

:60::60::60::60::60: yok yane azda olsa kilo verdik canımmm karımmm ince karım benim diyip motive etçeene hala tombük diyo yaaa asıl kendi tombik agır tonaj işteeeeeee :52::52::52::52::52:
ama açıklamadınız hala gombük ne :51::51::51:

tü tü tüüüü 41,5 kere maşşşşşşşşşşşşşşşşallah hem sana hem göremediiniz hügocuka

gombirik dedeik ya,allah allah değiştire değiştire gombük yaptın yanii,komiğin değişmiş hali,doğaçlama yapılmış bir kelime işte,türkçeye 1 kelime daha kazandıralım dedik,

gombirik dedeik ya,allah allah değiştire değiştire gombük yaptın yanii,komiğin değişmiş hali,doğaçlama yapılmış bir kelime işte,türkçeye 1 kelime daha kazandıralım dedik,

parddon gombirik aklımda kalmadı ben de uydurdummm gombük yaptım sonra da tombük dedim off kafam karıştı :27::27::27::27::27:

ooo prıeneceimseninde fotoğrafın çokk güzellll:16: ben senin saçlarını çok beğeniyorumbenimkikıvırcıkolduğundan hiç küt kestirme şansım olmuyo çünkü hiç kuaförlerle aram yok sürekli fön de çektiremem hem de sağlıksız buluyorummm kıvırcık da küt aslında güzel duruyo ama ben düz ve küt saça bayılırımmm:16:

Kız yüzüm görünmüyor bile :) Teşekkür ederim yine de.
Saçlarımdan memnunum.Biraz daha gür olsaymış iyiymiş ama buna da şükür.

30 dk kondüsyon bisikletime bindim, kızlar ben bu kondüsyona binince karnımın sıkılaştığını düzleştiğini hissediyorum ve gözlemliyorum. dün okulda arada öğrencilerin arasında gezinirken dikkat ettimde karnımı içime çekmesem de karnım çıkmıyor :9::9:sanki içime çekmiş gibi duruyor demekki doğru yoldayım ne dersiniz ?:34::32::16:

ara öğünüm

2 kestane
1 ceviz
1 kuru incir

500 ml lik suyuma da başladım yavaş yavaş biter bakalım 1 saat içerisinde inşallah :1::1:
:81:

bettye olsa iyi kime benziyom biliyonmu banu alkana benziyorum :60: valla onun zayıf hali :84: off off sadece gözlerim iri

Hugocuk ben de seni koyu renk saçlı hayal etmiştim.
Çok güzelmişsin.Banu kilolu olmasa ve akıllı olsa güzel kadın.Bu durumda sen Banu'dan kat ve kat güzelsin.

arkadaşlar bende resmimi ekledim çıkıcaK merak ettim.
Çok güzelmişsin, maşallah.

Bizim topik neymiş yahu. Kiloları verince mankenlik ajansına kayıt yaptırabiliriz topluca :)

Öğle yemeğim;
1 dilim ekmek
8 yk kıymalı,terbiyeli kereviz
1 tabak haşlanmış radika (bitti maalesef)

ara: 1 elma
1 avuç beyaz leblebi

Akşama ne yapsam bilmiyorum. Eşim geçen kısır istemişti,belki kısır yaparım.Kereviz de yerim biraz.

Çok güzelmişsin, maşallah.

Bizim topik neymiş yahu. Kiloları verince mankenlik ajansına kayıt yaptırabiliriz topluca :)[/QUOTE]

çok mersi canım...
inşallah hadi bakalım..ama biz evlilere olmazda ajans falan bekarlar zayıflayınca düşünsün derim.

Back
X