ebrulii arkadasım ne kadar güzelmişsin masallahhh
adaşım teşekkürler...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ebrulii arkadasım ne kadar güzelmişsin masallahhh
ÖĞLE
5 yemek kaşığı ıspanak yemeği 1 dilim ekmek 1 kepçe çorba yarım kase yoğurt ve salata yedim
ara
1 elma 1 küçük mandalina ve relaks çay içicem...
akşam ton balığım ve salatam var bir kepçede çorba içerim
ÖĞLE
5 yemek kaşığı ıspanak yemeği 1 dilim ekmek 1 kepçe çorba yarım kase yoğurt ve salata yedim
ara
güzellllllllllll,afiyet olsunnnnnn.bende kuru fasülye yicem galiba,ama hiç yemek işstemiyorummmmmben yine yoğurt ve portakal karışımı yapayım kendime
artık midem böööööööööööğğğğğ edecek yeteerrrrrrrrrrr diye bağıracak ama çok seviyorummmmmm.aaaaaaaaaaaa ama süt ve yoğurt hakkımı bitirdim bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnn
napcammmmmmmmmmmmm
![]()
yeşil çay içiyorum 1 fincan
akşama dışarıda ne yenebilir kızlar
Afiyet olsun güzel menü..
Kurufasulye yiyeceksin....![]()
Izgara et, salata,haşlanmış sebze,yoğurt,ayran,sebze yemeği
diyosunnnnnnnnnnnn1 bardak fazla yoğurt yesem bugun olma mı yani,olsun nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrr olsunnn nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
![]()
ÖĞLE
ara
ohhhhhhhhhhhhh mesai erken bitiyor ne güzel,görüşürzzzzzzzzzzz:79::79::79::79:
hem görünen köy klavuz istemez bebikim maşallah çok güzelsin benim dememe bile gerek yok ama gördüğümüde söylemeden geçemem. herkesin resimlerini gördüm hepiçiğiniz çok güzelsiniz maşallah bahtınızda güzelliğiniz gibi duru saf temiz olsun hepiçiyinizin
gombirik dedeik ya,allah allah değiştire değiştire gombük yaptın yanii,komiğin değişmiş hali,doğaçlama yapılmış bir kelime işte,türkçeye 1 kelime daha kazandıralım dedik,
Kız yüzüm görünmüyor bile :) Teşekkür ederim yine de.
Saçlarımdan memnunum.Biraz daha gür olsaymış iyiymiş ama buna da şükür.
:81:
Hugocuk ben de seni koyu renk saçlı hayal etmiştim.
Çok güzelmişsin.Banu kilolu olmasa ve akıllı olsa güzel kadın.Bu durumda sen Banu'dan kat ve kat güzelsin.
Çok güzelmişsin, maşallah.
Bizim topik neymiş yahu. Kiloları verince mankenlik ajansına kayıt yaptırabiliriz topluca :)
Öğle yemeğim;
1 dilim ekmek
8 yk kıymalı,terbiyeli kereviz
1 tabak haşlanmış radika (bitti maalesef)
ara: 1 elma
1 avuç beyaz leblebi
Akşama ne yapsam bilmiyorum. Eşim geçen kısır istemişti,belki kısır yaparım.Kereviz de yerim biraz.
ÖĞLE
ara
güzellllllllllll,afiyet olsunnnnnn.bende kuru fasülye yicem galiba,ama hiç yemek işstemiyorummmmmben yine yoğurt ve portakal karışımı yapayım kendime
artık midem böööööööööööğğğğğ edecek yeteerrrrrrrrrrr diye bağıracak ama çok seviyorummmmmm.aaaaaaaaaaaa ama süt ve yoğurt hakkımı bitirdim bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnn
napcammmmmmmmmmmmm
![]()
diyosunnnnnnnnnnnn1 bardak fazla yoğurt yesem bugun olma mı yani,olsun nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrr olsunnn nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
![]()
![]()
Öğleyemeğimi yazmamışım ayollllllllllllll
5yk meşhuuur yoğurtlu bakla yemeğii
2yk bulgur pilavıııı
2 adet köy biberiiii
Öğleyemeğimi yazmamışım ayollllllllllllll
5yk meşhuuur yoğurtlu bakla yemeğii
2yk bulgur pilavıııı
2 adet köy biberiiii
hani bunun yoğurdu hani bunun salatası kızzzzafiyet olsun bakalımmm
ii öyleyse ben portakal,yoğurt tarçık karışımı yiyeyimmmmm akşam yineeeee,sabısızlanmaya başladım bile![]()