60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ÖĞLE
5 yemek kaşığı ıspanak yemeği 1 dilim ekmek 1 kepçe çorba yarım kase yoğurt ve salata yedim

ara
1 elma 1 küçük mandalina ve relaks çay içicem...

akşam ton balığım ve salatam var bir kepçede çorba içerim

ÖĞLE
5 yemek kaşığı ıspanak yemeği 1 dilim ekmek 1 kepçe çorba yarım kase yoğurt ve salata yedim

ara

güzellllllllllll,afiyet olsunnnnnn.bende kuru fasülye yicem galiba,ama hiç yemek işstemiyorummmmm:63:ben yine yoğurt ve portakal karışımı yapayım kendime:9:artık midem böööööööööööğğğğğ edecek yeteerrrrrrrrrrr diye bağıracak ama çok seviyorummmmmm.aaaaaaaaaaaa ama süt ve yoğurt hakkımı bitirdim bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnn:59:napcammmmmmmmmmmmm:50:

ÖĞLE

ara

Afiyet olsun güzel menü..

güzellllllllllll,afiyet olsunnnnnn.bende kuru fasülye yicem galiba,ama hiç yemek işstemiyorummmmm:63:ben yine yoğurt ve portakal karışımı yapayım kendime:9:artık midem böööööööööööğğğğğ edecek yeteerrrrrrrrrrr diye bağıracak ama çok seviyorummmmmm.aaaaaaaaaaaa ama süt ve yoğurt hakkımı bitirdim bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnn:59:napcammmmmmmmmmmmm:50:

Kurufasulye yiyeceksin.... :62:

diyosunnnnnnnnnnnn:59:1 bardak fazla yoğurt yesem bugun olma mı yani,olsun nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrr olsunnn nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:43:

Valla Famircim ben daha acamiyim biliyorsun bana kalırsa yoğurt yemek fasulye ymekten daha iyi..
Yani bana sorarasan ben izin veririm yemene:60::60::60::60:
ama sen gene de bana güvenme tabii....:60::60::60:

ÖĞLE

ara

eebruli fotoda çok güzelsin maşşallah :nazar::nazar: nazar değmesin canım öğle menünde çok güzel afiyet olsun

hem görünen köy klavuz istemez bebikim maşallah çok güzelsin benim dememe bile gerek yok ama gördüğümüde söylemeden geçemem. herkesin resimlerini gördüm hepiçiğiniz çok güzelsiniz maşallah bahtınızda güzelliğiniz gibi duru saf temiz olsun hepiçiyinizin

aminnnnnnnnnnnnnnn:16: inşallah hepimizinnnn:16:

gombirik dedeik ya,allah allah değiştire değiştire gombük yaptın yanii,komiğin değişmiş hali,doğaçlama yapılmış bir kelime işte,türkçeye 1 kelime daha kazandıralım dedik,

:60::60::60::60::60::60::60:

Kız yüzüm görünmüyor bile :) Teşekkür ederim yine de.
Saçlarımdan memnunum.Biraz daha gür olsaymış iyiymiş ama buna da şükür.

:81:

Hugocuk ben de seni koyu renk saçlı hayal etmiştim.
Çok güzelmişsin.Banu kilolu olmasa ve akıllı olsa güzel kadın.Bu durumda sen Banu'dan kat ve kat güzelsin.

Çok güzelmişsin, maşallah.

Bizim topik neymiş yahu. Kiloları verince mankenlik ajansına kayıt yaptırabiliriz topluca :)

Öğle yemeğim;
1 dilim ekmek
8 yk kıymalı,terbiyeli kereviz
1 tabak haşlanmış radika (bitti maalesef)

ara: 1 elma
1 avuç beyaz leblebi

Akşama ne yapsam bilmiyorum. Eşim geçen kısır istemişti,belki kısır yaparım.Kereviz de yerim biraz.

aa niye ben görüyorumm seni porfil önemliiii:1: profilden güzelsinnnnn tamaçı da öyledir eminimmmm:16:

ÖĞLE

ara

Afiyet olsun hepsi çok güzel benceeee:nazar::16:

hımmmmmmmmmmmmm yani ben bazen 1 bardak daha fazla tüketiyorumm hergün değil sonuçtaaa

diyosunnnnnnnnnnnn:59:1 bardak fazla yoğurt yesem bugun olma mı yani,olsun nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrr olsunnn nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:43:

bence de oluuuuur zorla fasulye yiycek halin yokkkk:16:

Son düzenleme:
Öğleyemeğimi yazmamışım ayollllllllllllll:37:

5yk meşhuuur yoğurtlu bakla yemeğii

2yk bulgur pilavıııı

2 adet köy biberiiii

Öğleyemeğimi yazmamışım ayollllllllllllll:37:

5yk meşhuuur yoğurtlu bakla yemeğii

2yk bulgur pilavıııı

2 adet köy biberiiii

hani bunun yoğurdu hani bunun salatası kızzzz:27:afiyet olsun bakalımmm
ii öyleyse ben portakal,yoğurt tarçık karışımı yiyeyimmmmm akşam yineeeee,sabısızlanmaya başladım bile:52:

hani bunun yoğurdu hani bunun salatası kızzzz:27:afiyet olsun bakalımmm
ii öyleyse ben portakal,yoğurt tarçık karışımı yiyeyimmmmm akşam yineeeee,sabısızlanmaya başladım bile:52:

fambık yemek yemicekmisin akşam sadece portakal yoğurt karışımı olmaz biliyosun dimi kas gider yağ gitmez:15:

Back
X