• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy şöyle düşündüm musakka susuz yerinden alınmıştır dedüm peçeteylede bastırılıp yağı alınır diye düşünmüştüm :53: :1:

heee ebru tek seansta dümdüz karın diyor tek seansta olsa olsa karın şişliği iner yağlar gidermi hiç :1: tek seansta
[/

evet hügo susuz yerinden daha dogrusu yag gölünün içinden sırıyıp aldım ama yine de yag vardı.
musakka susakka ( masa masa gibi oldu napim :51::51:) yemem bi daaa ıyyyk azdı zaten gerçii

nugiiiiiiiiiii öğle yemeğimi sana ithaf ediyorum cicimmmm:16:

1 bk çokkkk karışık salata

( 4yk haşşlanmış kuru fasulye, 1 havuç, bolmiktarda kırmızı lahan,maydonoz,göbek, roka)

1 kase yoğurt

1 dilim denge ekmek (fambıkkk hadi bu sana ithaf olsun bariiiii :24: )

bana da kıyamazmışşşşşşşşşşşşşş,aman da amaaaaaaaaaaaaannn:16::16:afiyet olsun canımmmmm,güzel menü:65:

ilköretim matematik farmasicim
senin ki?
gerçekten çok öğretmen var burda
sosyal bilgiler öğretmeniyim hocahanım:16:
kendi ekndime çalıp söylüyom işteeee:24::24::24:neruda şebildeği de yok:63:zati o famir gitsinde ortalık bana kalsın diye bekliyor saatin 17.30 olmasınıııııııı:57:gümletecem bidene kafasına o olacak

:60::60::60::60::60: ay sen beni gülmekten öldürüyon fambik

nugiiiiiiiiiii öğle yemeğimi sana ithaf ediyorum cicimmmm:16:

1 bk çokkkk karışık salata

( 4yk haşşlanmış kuru fasulye, 1 havuç, bolmiktarda kırmızı lahan,maydonoz,göbek, roka)

1 kase yoğurt

1 dilim denge ekmek (fambıkkk hadi bu sana ithaf olsun bariiiii :24: )

canım benim bk tabaklarını çok sevmişimdir herzaman çok kullanışlı oluyor.:1:famirrrrr:1:
akşam menüde şk çorba var dimi senin :60:

anneme sabah dedim bu akşam plates yapcam diye :)
valla yöneticiye mesaj attım buraya yazma sorumluluğu olunca işi sıkı tutuyorsun :)
eve gideyim yoğurt ve mercimek çorbası içicem
ara öğünde 1 portakal yicem :) bugünü de huzur içinde kapatıcam
artık boşlama şansım yokkkk:84:

artıkın boşlama şansın kalmamış şekerim :9: hadi bakalım bidaha biyere kaybolmada yazın incecik gelin olda sana laf edenler utansın emi

yazıklar olsun bana bir 5 kiloyu veremedim ya :25: benden ne köy olur ne kasaba:24: birde evlenince herkes kilo alcan diyo var mı böyle bişi gerçekten ya her evlenen kilo mu alıyo :47:

bende burdayı ama ısyerındeyım proje yapıyorum bı yandan.bısey sorucam arkadaslar etsız cıgkofte hakkında ne dusunuyorsunuz ben cok severım kendılerını :52:

::::::::ÜşüRSeN SöYlE HEmE İçiMİn CaMlArI KaPansın::::::::::24::24::24::24:

okeyyyy bebişimmmmm :27::27:

bana da kıyamazmışşşşşşşşşşşşşş,aman da amaaaaaaaaaaaaannn:16::16:afiyet olsun canımmmmm,güzel menü:65:

kıyar mıyım hiçççççççç sensiiiiiiiiiiiiiiiz saadet neymiiiiiiiiiiiiiiiiiiş tatmadımmm bilemem kiiiiiiiiiiiiii:24::24::24:

canım benim bk tabaklarını çok sevmişimdir herzaman çok kullanışlı oluyor.:1:famirrrrr:1:
akşam menüde şk çorba var dimi senin :60:

ivettttttt şk da tarhana olacak akşammmm:37::37::37::60::60:

20 kullanıcı mııı?
Ne popüler bir topikteyiz yahu.

Kahvaltım;
1,5 dilim ekmek
1 yumurta, 1tk zeytinyağı (tk:tatlı kaşığı)
3 zeytin
2 yk domates suyu (yk:yemek kaşığı)
3tk tahin-pekmez
1 kk peynir (kk:kibrit kutusu)
1 kupa yeşil çay

Ara: 1 kuru incir

Pilates

Ara: 1/2 muz, 1 kuru incir

Öğle:
2 kepçe kıymalı,brokolili tarhana çorbası
2 tavuk baget (haşlanmış)
2 dilim ekmek
1/2 dal taze pırasa
1 yk domates suyu

Ara: 1 portakal, 2 yk yoğurt,tarçın :)

prieneciğim afiyet olsun menüler harika
plates süper daha ne olsun nasıl gidiyor şöförlük dersleri ?:34:

yazıklar olsun bana bir 5 kiloyu veremedim ya :25: benden ne köy olur ne kasaba:24: birde evlenince herkes kilo alcan diyo var mı böyle bişi gerçekten ya her evlenen kilo mu alıyo :47:

sana kalmış sen habire yersen spor yapmazsan kabul günlerine sürekli takılırsan elbette şişersin. ben bekarken kiloluydum evlenince zayıfladım. senin kilo alacağını sanmam seninkide dırdırcı azcık alsan mecbur eder seni zayıflamaya o yüzden zaten mecbur kalıcaksın zayıf olmaya dikkat edeceksin spor yapacaksın :1:

kızlaaaar kaç kere dedim size ben yokken az konuşun sonra oku oku gitmio die( famiiiiiiiiiiiiiiiirrrr:37:)

ara öğün yaptım
1 kupa tarçın karanfil karabiberli yeşilçay
1 kuru incir
2 kuru erik
110gr. probiyotik yoğurtt

hazır kısaltmalardan bahseettik ne diyeceğim size.geçen eşim geç kalıodu kahvaltı yapmıyım dedi bende aa olmaz die kolundan asıldım tabikii:9:
dediki tmm ben işyerinde 1 tane z.a yerim .dedimki z.a ne? zeytinlı açma dedi:60::60::60::60:
biz yazıoruz kk bk çk o da öle kısalttı kendince:9::9:

kızlaaaar kaç kere dedim size ben yokken az konuşun sonra oku oku gitmio die( famiiiiiiiiiiiiiiiirrrr:37:)

ara öğün yaptım
1 kuru incir
2 kuru erik

hazır kısaltmalardan bahseettik ne diyeceğim size.geçen eşim geç kalıodu kahvaltı yapmıyım dedi bende aa olmaz die kolundan asıldım tabikii:9:
dediki tmm ben işyerinde 1 tane z.a yerim .dedimki z.a ne? zeytinlı açma dedi:60::60::60::60:

ni ho haaaaaaaaa :60:

ara öğün yaptım
1 kuru incir
2 kuru erik

günah keçisi oldum heeeee,gidiyorum biraz daha sabredin 17.30da gidiyorum az kaldı,hele bir kilo vereyim tozumu bulamayacaksınız burda:58::58::58:

kızlar iyi akşamlar
bugün alınan karar gereği tüm gün menümü yazıyorum ki sizde bir bütün olarak yediklerimi görebilesiniz.
kalkınca : 1 su bardagı su ( 300 ml kadar )

kahvaltı : 07.15
2 sahanda yumurta
2 cherry domates
3-4 zeytin
bir kaç tutam maydonoz az peynir
2 dilim ekmek

10.30 ara : 5 badem 12 beyaz leblebi

ögle :
1 kepçe mercimek çorbası
1 yemek kaşığı musakkadan ayırdığım patlıcan yagını da aldım peçeteyle
3 yemek kaşığı pilav
bol salata
yarım portakal

ara : 14.00 4 badem
ara :15.30 yogurtlu portakal hmm nefisti

akşam yemeği 17.30
2 parça ızgara tavuk
bir kaç dal kıvırcık, salata olarak değilde yıkanmış halde poşette yedirdim dal dal yedim.
bir dilim çok tahıllı ekmek

tüm gün boyunca 2 litre su 4 fincan yeşilçay

akşam spordan sonra 20.30 gibi de 1 bardak süt içmeyi planlıyorum zaten 22.00 gibi de cupp yatakkkkk

bende burdayı ama ısyerındeyım proje yapıyorum bı yandan.bısey sorucam arkadaslar etsız cıgkofte hakkında ne dusunuyorsunuz ben cok severım kendılerını :52:

cnm mercimekli köfte teli yada etsiz çiğ köfte nin 2 tanesi bir dilime ekmeğe denk gelio. bulgur pilavı makarna pirinç pilavı erişte kısır vs. ninde 2 kaşığı bir dilim ekmek.günlük ekmek hakkından düşerek yiyebilrsn.
biz öle yediğimiz zman ekmek hakkımızdan düşüoruz

ara öğün yaptım
1 kuru incir
2 kuru erik

afiyet olsunn cicim bu fambıkkk tutumuş birini hem kendisi hem o yazıyooo böyle birsürü mesajlarrrrr falannnn:60::60::60:

süpermiş eşininki deee:60::60::60::60:

yok yaaaaaaaaaaaa olur mu öyle şey ya ben evlendindiğim de 52 kilo idim

eşimin askerliğini bekledik bebek için o yüzden evlendikten 3 yıl sonra 56 ile hamile kaldım. o zaman normal tartıyla 52 idim demek ki şimdiki dijitallere göre 54 müşüm neyse olan olmuş. işte öyle yani 3 yıl da 3-4 kilo kilo almak mıdır sence.
ve de benim çocukların arası tam 35 ay 3 yani benim kilolu olduğum zamanlar hamilelik ve de sonrasındaki 1 yıl :9::9:

şimdi yaş 34 7 ve 4 yaşlarında çocuklarım kilo 53 sence evliler illa kilo alacak diye ya da bekarlar illa zayıf olacak diye birşey söylemek mümkün müdür canım ?:34:
sen sana söylenenlere takma kafanı bildiğinden şaşma bence seni çok öpüyorum ve de mutluluklar dilerim :38::16:

Back
X