60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bilmem bana az geliyo yediklerin sen bilin:82:neruşa niye şikayet ediyon şimcik beni neruşum cezamı verecen bana sen :18: neyse halim çıksın cezam ay buda uymadı tabi

yok gızzzzzzzzzzz,o yediklerin gayet güzel dedi de o öyle deyince bende ama nugiii öyle diyo dedimdimdi60:böyle konuşanlar vardır ya)ayyyyyyyyy orda yazıyoya işte ne dedğim yoruyonuz beni burda

erken yatınca sindirilmiyor tabi,tok karnıma yattığım için ,sabah da tok kalkıyordum.badem fındıkda yiyordum tabi onları bırakınca vermeye başladım şükür
ben fındık çok az yiyorum günde 2-3 tane badem de 10 tane filan 5 sabah ara 5 ögleden sonra arada yiyorum daha çok yiyodum siz böyle diyince korktum azalttım şimdi daha çok leblebi yiyorum akşam yemeğini tamamen es geçmiyoruz ki salata vs ile erkenden atlatıyoruz canım sende yapabilirsen akşam yemegi listeni saat 17.30 gibi ofiste/okulda/ evde yiyip günü kapatabilirsin

canım muhtemelen doymayacaksın sonrasından efazla acıkmadan birşeyler ye acıkırsan fazla saldırabilirsin yiyeceklere onun için önlemini al önceden

herkese merhabalaaaaaaaaarrrrr
ancak fırsat bulabildim yazmaya
bu sabah yarım simitle beraber lor salatıs yedim 3-4 yk kadar ve çay tabiki
canım simit yemek istedi o yüzden böyle bi kahvaltı yaptım
bide dün akşam yemek olarak bi tabak yaprak sarması yedim, misafirlikteydim, orda da 5-6 kadar yulaflı bisküvi yemiştim :))))))))

öğle yemeği olarak da normal bi kahvaltı yaptım
2 dilim denge ekmek
1 yumurtadan az omlet
3-4 çk bal (reglim yaklaşıyo, canım çekti sanırım o yüzden )
2 çeri domates
salatalık
1,5 yeşil biber
1 yk lor salatası
1/2 kk beyaz peynir
1 lokma simit

bu arada dün ben de acaip bi kabızlık sıkıntısı çektim, gece 11 de çıkabildim tuvalete
ama yatmadan önce 1 yeşil elma yedim yanında bi bardak suyla, suyu yudum yudum içtim, her ısırıktan sonra bi yudum su, acaip işe yaradı, sabah çok rahat çıktım tuvalete ve sonrasında düz hesap 56 kilo geldim walla :)))

yoook vermem vermiyoruuuum vermiyceeeeeeeeeeeeeeeem yakarımmmm bu gezegeni yakarııııııımmmmöperim ben seni hah en iyisi öpiyimmmm
bende seni öpüyom neruşummmm

yok kız sakın ha yememezlik olurmu hiç.bırakma sakın akşam yemeğini kararında ye canım sen

Etimek de varmış dolapta...
doydum valla..
öğle yemeğim şöyle oldu..
1 enginar
150 ml yoğurt
1 etimek

şimdilik doydum..
iki ara öğün yaparım bugün sorun olmaz..
Mandalinam var onu yerim birazdan..
eve gidince de muz yerim..

öğle yemeğimi yedim geldim.
1 kutu ayran 330ml
2 tane kadınbdu köfte(tavaya fırça ile yağ sürüp kızgın tavada pişirdim.güzel oldu)
salata(yağsız)
2 dilim tam buğday ekmeği yedim.
üzerine de 1 tatlı kasığı tahin helvasına hayır diyemedim maalesef

canım bir tabak yemişsin sarmadan içinde kaç tane vardı acaba tane olarak söylersen daha iyi olur.simit mademki canın istedi belli bi miktar yiyeceksin tabikide.

afiyet olsun canım

afiyet olsun 1tk ile durabiliyorsan kendini problem yok tabi iştahınıda açmıyorsa,afiyet olsun canım,kadınbudunu bende denicem.

canım bir tabak yemişsin sarmadan içinde kaç tane vardı acaba tane olarak söylersen daha iyi olur.simit mademki canın istedi belli bi miktar yiyeceksin tabikide.

canım walla içinde çok vardı, heralde 20 kadar
saçmaladım resmen, sarma süründü resmen evde, kociş de yemiyo pek, ben de tencerede kaldıydı, misafirliğe gitmeden bitireyim dedim
arada aslında iyi oluyo böyle şaşırtmak ama bidaha yapmam böyle bişi, zaten kendimi yeterince kötü hissettim sonrasında (

hımmmmmm evet canım çok olmuş gerçekten neyse artık olmuş bitmiş yapcak birşey yok telafi edersin artık canım

merhaba herkese,
ilk defa geldim topicinize
ben de kilo vermek istiyorum,dün rejime başladım,yediklerimin hesabını hiç yapmazdım şimdiye kadar ve ekmeksiz hiçbişey yiyemezzdim,hatta devamlı ekmek arası yesem bıkmam..70e yaklaşınca artık vücut sinyal veriyo,bel ağrısı bacak ağrısı..yaza kadar 60 olmak istiyorum inşallah..
boyum 165
kilom 68-69 arası,evde baskül bile yok daha almam lazım..
dün sabahtan beri 4 dilim kepek ekmeği yedim,benim için rekor
bugün plates yaptım ama ne zormuş,istikrarlı olabilirim inşallah

hımmmmmm evet canım çok olmuş gerçekten neyse artık olmuş bitmiş yapcak birşey yok telafi edersin artık canım

biliyorum canım ama yedim artık
ama başka bişi yemedim zaten akşam yemeği olarak
acil çıkmamaız gerekiyodu, ben de onları yedim o yüzden
ama bu sabah 700 gr daha gitmiş, tartıda onu gördüm :)))

canım sen yediğini yaptığını yaz, biz de elimizden geldiğince sana yorum yapalım
burda bi sürü arkadaş var, çok güzel kilo veren ki ben de onlardan biriyim, ben 3 ayda 8 kilo verdim :))

hoşgeldin canım yediklerini içtiklerini yaptığın spor varsa buraya yaz yorumlarımızı yapalım canım sana

tebrik ederim canım seni

Canım dualarımı ettim kardeşin ve bebeği için...Yüce Rabbim her derde çare olur, içini ferah tut ve sen de dualarını okumaya devam et...Hepsinden de önemlisi bu süreçte kardeşinin yanında ol...Mutlaka yakınlarına ihtiyacı olacaktır...Hayırlısı ne ise o olur, fakat bizleri de merakta bırakma haberdar et lütfen...Geçmiş olsun diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…