ben bilmembana az geliyo yediklerin sen bilin:82:neruşa niye şikayet ediyon şimcik beni neruşum cezamı verecen bana sen :18: neyse halim çıksın cezam ay buda uymadı tabi
ben geldim
ıspanakla mercemek çorbasını yaptım kızım uyuyo uyaınıcaevleridesildim süpürdüm mü oh diyecem yeşilçaymı içiuyommm
yok gızzzzzzzzzzz,o yediklerin gayet güzel dedi de o öyle deyince bende ama nugiii öyle diyo dedimdimdi60: böyle konuşanlar vardır ya )ayyyyyyyyy orda yazıyoya işte ne dedğim yoruyonuz beni burda
ben fındık çok az yiyorum günde 2-3 tane badem de 10 tane filan 5 sabah ara 5 ögleden sonra arada yiyorum daha çok yiyodum siz böyle diyince korktum azalttım şimdi daha çok leblebi yiyorumerken yatınca sindirilmiyor tabi,tok karnıma yattığım için ,sabah da tok kalkıyordum.badem fındıkda yiyordum tabi onları bırakınca vermeye başladım şükür
akşam yemeğini tamamen es geçmiyoruz ki salata vs ile erkenden atlatıyoruz canım sende yapabilirsen akşam yemegi listeni saat 17.30 gibi ofiste/okulda/ evde yiyip günü kapatabilirsinarkadaslar aksam yemegını bırakalım mı dıyorsunuz.ben 8 de ancak yıyebılıyorum dıyetısyenın lıstesıne uyayım derken ( sebze yemegı corba 1 dılım ekmek yogurt salata) yıyorum ama bende rahatsız oluyorum o saatten sonra.ne yapayım ne dersınız
Merhaba...Bugün hiç fırsat bulamadım bakmaya...
öğlende de kocam geldi dışarı çıktım ama fastfood yedim mi tabi ki hayır...Yemek yedim mi tabi ki hayır..
Açmıyım.. kesinlikle evet..
ara yaptım mı
15 tane beyaz leblebi..
Şimdi de yanımda enginar getirmiştim..
onu yiyeyim..
bide 150 ml yoğurt var..
doyar mıyım ki..:26:
bakalım bi deneyelim..
bende seni öpüyom neruşummmmyoook vermem vermiyoruuuum vermiyceeeeeeeeeeeeeeeem yakarımmmm bu gezegeni yakarııııııımmmmöperim ben seni hah en iyisi öpiyimmmm
arkadaslar aksam yemegını bırakalım mı dıyorsunuz.ben 8 de ancak yıyebılıyorum dıyetısyenın lıstesıne uyayım derken ( sebze yemegı corba 1 dılım ekmek yogurt salata) yıyorum ama bende rahatsız oluyorum o saatten sonra.ne yapayım ne dersınız
herkese merhabalaaaaaaaaarrrrr
ancak fırsat bulabildim yazmaya
bu sabah yarım simitle beraber lor salatıs yedim 3-4 yk kadar ve çay tabiki
canım simit yemek istedi o yüzden böyle bi kahvaltı yaptım
bide dün akşam yemek olarak bi tabak yaprak sarması yedim, misafirlikteydim, orda da 5-6 kadar yulaflı bisküvi yemiştim :))))))))
öğle yemeği olarak da normal bi kahvaltı yaptım
2 dilim denge ekmek
1 yumurtadan az omlet
3-4 çk bal (reglim yaklaşıyo, canım çekti sanırım o yüzden )
2 çeri domates
salatalık
1,5 yeşil biber
1 yk lor salatası
1/2 kk beyaz peynir
1 lokma simit
bu arada dün ben de acaip bi kabızlık sıkıntısı çektim, gece 11 de çıkabildim tuvalete
ama yatmadan önce 1 yeşil elma yedim yanında bi bardak suyla, suyu yudum yudum içtim, her ısırıktan sonra bi yudum su, acaip işe yaradı, sabah çok rahat çıktım tuvalete ve sonrasında düz hesap 56 kilo geldim walla :)))
öğle yemeğimi yedim geldim.
1 kutu ayran 330ml
2 tane kadınbdu köfte(tavaya fırça ile yağ sürüp kızgın tavada pişirdim.güzel oldu)
salata(yağsız)
2 dilim tam buğday ekmeği yedim.
üzerine de 1 tatlı kasığı tahin helvasına hayır diyemedim maalesef
öğle yemeğimi yedim geldim.
1 kutu ayran 330ml
2 tane kadınbdu köfte(tavaya fırça ile yağ sürüp kızgın tavada pişirdim.güzel oldu)
salata(yağsız)
2 dilim tam buğday ekmeği yedim.
üzerine de 1 tatlı kasığı tahin helvasına hayır diyemedim maalesef
canım bir tabak yemişsin sarmadan içinde kaç tane vardı acaba tane olarak söylersen daha iyi olur.simit mademki canın istedi belli bi miktar yiyeceksin tabikide.
canım walla içinde çok vardı, heralde 20 kadar
saçmaladım resmen, sarma süründü resmen evde, kociş de yemiyo pek, ben de tencerede kaldıydı, misafirliğe gitmeden bitireyim dedim
arada aslında iyi oluyo böyle şaşırtmak ama bidaha yapmam böyle bişi, zaten kendimi yeterince kötü hissettim sonrasında(
hımmmmmm evet canım çok olmuş gerçekten neyse artık olmuş bitmiş yapcak birşey yok telafi edersin artık canım
merhaba herkese,
ilk defa geldim topicinize
ben de kilo vermek istiyorum,dün rejime başladım,yediklerimin hesabını hiç yapmazdım şimdiye kadar ve ekmeksiz hiçbişey yiyemezzdim,hatta devamlı ekmek arası yesem bıkmam..70e yaklaşınca artık vücut sinyal veriyo,bel ağrısı bacak ağrısı..yaza kadar 60 olmak istiyorum inşallah..
boyum 165
kilom 68-69 arası,evde baskül bile yok dahaalmam lazım..
dün sabahtan beri 4 dilim kepek ekmeği yedim,benim için rekor
bugün plates yaptım ama ne zormuş,istikrarlı olabilirim inşallah
merhaba herkese,
ilk defa geldim topicinize
ben de kilo vermek istiyorum,dün rejime başladım,yediklerimin hesabını hiç yapmazdım şimdiye kadar ve ekmeksiz hiçbişey yiyemezzdim,hatta devamlı ekmek arası yesem bıkmam..70e yaklaşınca artık vücut sinyal veriyo,bel ağrısı bacak ağrısı..yaza kadar 60 olmak istiyorum inşallah..
boyum 165
kilom 68-69 arası,evde baskül bile yok dahaalmam lazım..
dün sabahtan beri 4 dilim kepek ekmeği yedim,benim için rekor
bugün plates yaptım ama ne zormuş,istikrarlı olabilirim inşallah
biliyorum canım ama yedim artık
ama başka bişi yemedim zaten akşam yemeği olarak
acil çıkmamaız gerekiyodu, ben de onları yedim o yüzden
ama bu sabah 700 gr daha gitmiş, tartıda onu gördüm :)))
canım sen yediğini yaptığını yaz, biz de elimizden geldiğince sana yorum yapalım
burda bi sürü arkadaş var, çok güzel kilo veren ki ben de onlardan biriyim, ben 3 ayda 8 kilo verdim :))
bugün öğlen yemeği yemedim çünkü tam yemeğe oturdum kız kardeşim aradı 5 aylık hamileydi.fakat bebeğinin iç organkarı eksik beyninin 4/3 ü so doluymuş.yarık dudak varmış birde bağırsakları böbrekleri eksikmiş,kalbi ve ciğerinde problem varmış.içeri kan sızıyormuş.kurul toplandı bebek ve kardeşim için karar verecekler kardeşiminde hayatı tehlikede lütfen dua edinnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?