60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun canım kuru kayısı yemeyi dene bir de wc için

afiyet olsun arnavut çiğeri yağlı olur ne kadar peçete ile alsan da

çok güzel canım beğendim afiyet olsun

güzel canım afiyet olsun

allah razı olsun.duaya şuan çok ihtiyacımız var.

canım benim herşey hiç şüphesizki allahın emri...yerleri ve gökleri yaratan rabbim bu bebeğide böyle yaratmış herşey onun istediği gibi...bu hayırsız gibi görülen olayda da mutlaka bir hayır var..takdiri ilahi..üzülmeyin..kardeşine destek ol onu yalnız bırakma...büyük ihtimal o bebeği sezeryanla alırlar..ya doğduktan sonra görseydi o heyecanlı bekleyişin sonu öyle bitseydi inan daha çok üzülürdü şimdi ne kadarda olsa yolun ortasında..sonunda değil.ya bir sürü hazırlık yapsaydı sonra onlara bakıp yanmazmıydı..sabır diliyorum kardeşine..

afiyet olsun fambık salatada getirseydin evden keşke.fambımm yiyemiyorum diyosun ama muhtemelen az yediğin için vc ye çıkamıyorsun canım sen.ve sen kilo verdikçe kas kaybın olur yağ gitmez biliyosun sen bunları zaten.

güzel canım afiyet olsunnn
sagolasın famircim sizden gelen olumlu energi ve destekle bu işi kıvırıyorum ya ne kadar teşekkür etsem azdır

afiyet olsun arnavut çiğeri yağlı olur ne kadar peçete ile alsan da
evet yagda kızartıldığı için yaglı bir yemek esasen ama peçete ile iyice aldım yagını yag olarak pekte bişi kalmadı aslında.. ben akşam yemegimi de ofiste yiyorum zaten o yüzden öğleyin mümkün olduğunca iş yerinde çıkan yemekler ile ögün yapmaya çalışıyorum

Yaaaaaaaaaa evet görmemişimmmmmmm balımmm kaymaaaammmmkuzummm unutlmaaaaaaaaaaazz unutlumaaaaaaaaaaaaaz yaşşşadığımıııııııııııııııız unutulmaaaaaaaaaaaaaaaaz

Yaşasın çok mutluyum senin yorumların önemli benim için.
Valla iyi ki varsınız sizler sayesinde moral buluyorum. Eşim artık kıskanmaya başladı bu topiği

Canım benimm sen de iyi ki varsın hep destek tam destek merake tme gidecek tüm fazlalıklaaarrrr hepberaber kurtulucazzz inşallah tüm fazla kilolardan sağlıkla canım benim:13:

Canım menün süperrrr afiyet olsunnnn gidecek tüm fazlalıklarrrr gidecekkkkkk:13:

Afiyet olsun ttalım süpersinnn planlar da çok güzel benceeee tüm fazla kilolara elvedaaaa diyeceğiz beraberrrrr inşallah sağlıkla canım benim:13:

Fambikooooooo süpersin akşam planların da inşallah gerçekleşir gayet güzel bence afiyet olsun tatlım:13:

ama nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,ben sadece akşamları az yiyorummmmm,sabah,öğle ve aralarımda düznli tükttiğim besinleri mutlaka alıyorum.et,sebze,yoğurt,süt,meyve,bakliyat ne ararsan var.akşam saat 10 da yatıyorum şekerim akşam yiyerek yaptığım sürede 3 hafta gram vermedim biliyosun,bu arad ben homidi gırtlak yerken de wcye çıkamazdım ki.

ama ,ama ,aaaaammmmmmmmmaaaaaaaaa nugi bana senin kas kaybın olur diyoooooooooooooooooo:84::84:

Merhaba...Bugün hiç fırsat bulamadım bakmaya...
öğlende de kocam geldi dışarı çıktım ama fastfood yedim mi tabi ki hayır...Yemek yedim mi tabi ki hayır..
Açmıyım.. kesinlikle evet..
ara yaptım mı
15 tane beyaz leblebi..
Şimdi de yanımda enginar getirmiştim..
onu yiyeyim..
bide 150 ml yoğurt var..
doyar mıyım ki..:26:
bakalım bi deneyelim..

ben geldim
ıspanakla mercemek çorbasını yaptım kızım uyuyo uyaınıcaevleridesildim süpürdüm mü oh diyecem yeşilçaymı içiuyommm

akşam yediğim dönemde ben de kilo veremedim ne zaman ki bıraktım o zaman başladı valla pess. bende 10 da yatıyorum

canım cok üzüldüm kardeşin için ne kadar zor bir durum Allah yardımcınız olsun hayırlısını versin inş.

akşam yediğim dönemde ben de kilo veremedim ne zaman ki bıraktım o zaman başladı valla pess. bende 10 da yatıyorum

erken yatınca sindirilmiyor tabi,tok karnıma yattığım için ,sabah da tok kalkıyordum.badem fındıkda yiyordum tabi onları bırakınca vermeye başladım şükür

ama ,ama ,aaaaammmmmmmmmaaaaaaaaa nugi bana senin kas kaybın olur diyoooooooooooooooooo:84::84:

ben bilmem bana az geliyo yediklerin sen bilin:82:neruşa niye şikayet ediyon şimcik beni neruşum cezamı verecen bana sen :18: neyse halim çıksın cezam ay buda uymadı tabi

canım dualarım kardeşin için.. Allah şifa versin..
Bizi de haberdar et ..

OLmaz ttalım inşallahhh okul da başladı erken de yatıyosun gündüzleri et-meyve-kalsiyum güzelce yeeee akşam da artık meyve yoğurt falan yersin olmaz inşallah sabah da güzel kahvaltı yappp

1 dilim de ekmek olsa doyardın aslında keşke olsaymış bir dene bakalummmm

ben geldim
ıspanakla mercemek çorbasını yaptım kızım uyuyo uyaınıcaevleridesildim süpürdüm mü oh diyecem yeşilçaymı içiuyommm

Ellerine sağlık tatlummmm:13:

Ben de gideyim yemek yapayım perde asayım azcık kalkayım şurdan artık

ben bilmem bana az geliyo yediklerin sen bilin:82:neruşa niye şikayet ediyon şimcik beni neruşum cezamı verecen bana sen :18: neyse halim çıksın cezam ay buda uymadı tabi

yoook vermem vermiyoruuuum vermiyceeeeeeeeeeeeeeeem yakarımmmm bu gezegeni yakarııııııımmmmöperim ben seni hah en iyisi öpiyimmmm

arkadaslar aksam yemegını bırakalım mı dıyorsunuz.ben 8 de ancak yıyebılıyorum dıyetısyenın lıstesıne uyayım derken ( sebze yemegı corba 1 dılım ekmek yogurt salata) yıyorum ama bende rahatsız oluyorum o saatten sonra.ne yapayım ne dersınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…