Canı benimmm Allah her ikisi için de haklarında hayırlı olanı versinnn sağlık sıhhat şifa versin inşallahhhh Allahım kourusunn gözetsinnn inşallahhhh aminn
teşekkür ederim canım amin.allah razı olsun..ya şuan kardeşimden uzaktayımda hemen gitmek istiyorum.kurul kararı bekliyorum.sonuca göre hemen yola çıkacağım.
canım tanımasamda cok uzuldum.allahım yardımcınız olsun.
yedim geldim hemencik
1 kase tarhana çorba
3 adet izmir köfte
1 dlm ekmek yidimmmm
arada 1 elmam olacak
okulda ve okul sonrasıda
200 ml süt
2 havuç
1 elma veya portakal eve geldiğimdede 1 kase yourt yerim kanımca,bugunuüde kazasız belasız atlatırım umarım.hala wcye çıkamdımmmm ,az daha bişey yersem midem paaaaaaaaaaaatttttttt diye patlayacak valla
selam kızlarr
az önce ögle yemeğinden geldim şimdiye kadar yediklerimmm şöyle :
sabah kalkınca: 07.10 bir adet kuru incir bir bardak süt
07.40 kahvaltı:
1 adet cherry domates
2 kaşık fasulye salatası ( içinde dereotuda var )
2 adet zeytin
1 dilim denge light ekmek
şekersiz çay
ara : 10.00 : 5 badem 20 adet beyaz leblebi
12.15 öğle yemeği :4 yk arnavut ciğeri ( yağı peçete ile iyice alındı )
2 yk iç pilav
bol salata
ara olarak yine bir kaç beyaz leblebi ve portakallı yogurdum olacak.
akşam yemegide ofisten çıkmadan 17.15 gibi
4 yk fasulye salatası ( dün akşam yemeği olarak ton balıklı salata yedim bugün bakliyat günüm yarında tavuk yapacam. spor yaptığım günler sabah yumurta ile başlayıp akşam tavuk balık et ile kapatıyorum )
bir dilim ekmek
2 kaşık yogurt olacak.
tüm gün 2 litre su
3 yeşilçay
1 adet 5 i bi yerde çayı
çok güzel canım beğendim afiyet olsunmerhaba kızlar afiyet olsun herkese
sabah:
1 dilim tam buğday ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
1 köy biberi
1 domates
maydanoz
roka
1 fincan şekersiz çay
ara:
1 elma
1 fincan yeşil çay
öğle:
1 kepçe mercimek çorba
5 adet köfte ızgara
salata
3 yk yoğurt
1 dilim kepek ekmek
selam kızlarr
07.40 kahvaltı:
1 adet cherry domates
2 adet zeytin
şekersiz çay
2 yk iç pilav
bol salata
4 yk fasulye salatası ( dün akşam yemeği olarak ton balıklı salata yedim bugün bakliyat günüm yarında tavuk yapacam. spor yaptığım günler sabah yumurta ile başlayıp akşam tavuk balık et ile kapatıyorum )
bir dilim ekmek
2 kaşık yogurt olacak.
tüm gün 2 litre su
3 yeşilçay
1 adet 5 i bi yerde çayı
allah razı olsun.duaya şuan çok ihtiyacımız var.
yedim geldim hemencik
1 kase tarhana çorba
3 adet izmir köfte
1 dlm ekmek yidimmmm
arada 1 elmam olacak
okulda ve okul sonrasıda
200 ml süt
2 havuç
1 elma veya portakal eve geldiğimdede 1 kase yourt yerim kanımca,bugunuüde kazasız belasız atlatırım umarım.hala wcye çıkamdımmmm ,az daha bişey yersem midem paaaaaaaaaaaatttttttt diye patlayacak valla
sagolasın famircim sizden gelen olumlu energi ve destekle bu işi kıvırıyorum ya ne kadar teşekkür etsem azdırgüzel canım afiyet olsunnn
evet yagda kızartıldığı için yaglı bir yemek esasen ama peçete ile iyice aldım yagını yag olarak pekte bişi kalmadı aslında.. ben akşam yemegimi de ofiste yiyorum zaten o yüzden öğleyin mümkün olduğunca iş yerinde çıkan yemekler ile ögün yapmaya çalışıyorumafiyet olsun arnavut çiğeri yağlı olur ne kadar peçete ile alsan da
iyiyim dadluşummmmmmmm,afiyet olsun maşşlaha neruşuma dedim ama sen bana pas vermedin canımmmmmkız şaka maka maşşalah topiğimiz çok kalabalık görmemeiş olman normal,ben dekime ne diyeceğimi şaşırıyorum valllaaa,eski dostlar unutulmaz ama dimi senin,nugimin,hügomun,hülyamın,kukilatamın,farmasimin,eswmin yeri bambaşka tabiki
Yaşasın çok mutluyum senin yorumların önemli benim için.
Valla iyi ki varsınız sizler sayesinde moral buluyorum. Eşim artık kıskanmaya başladı bu topiği
merhaba kızlar afiyet olsun herkese
sabah:
1 dilim tam buğday ekmek
1 kk peynir
3 zeytin
1 köy biberi
1 domates
maydanoz
roka
1 fincan şekersiz çay
ara:
1 elma
1 fincan yeşil çay
öğle:
1 kepçe mercimek çorba
5 adet köfte ızgara
salata
3 yk yoğurt
1 dilim kepek ekmek
selam kızlarr
07.40 kahvaltı:
1 adet cherry domates
2 adet zeytin
şekersiz çay
2 yk iç pilav
bol salata
bir dilim ekmek
2 kaşık yogurt olacak.
tüm gün 2 litre su
3 yeşilçay
1 adet 5 i bi yerde çayı
yedim geldim hemencik
1 kase tarhana çorba
3 adet izmir köfte
1 dlm ekmek yidimmmm
arada 1 elmam olacak
okulda ve okul sonrasıda
200 ml süt
2 havuç
afiyet olsun fambık salatada getirseydin evden keşke.fambımm yiyemiyorum diyosun ama muhtemelen az yediğin için vc ye çıkamıyorsun canım sen.ve sen kilo verdikçe kas kaybın olur yağ gitmez biliyosun sen bunları zaten.
Yaaaaaaaaaa evet görmemişimmmmmmm balımmm kaymaaaammmmkuzummm unutlmaaaaaaaaaaazz unutlumaaaaaaaaaaaaaz yaşşşadığımıııııııııııııııız unutulmaaaaaaaaaaaaaaaaz
Fambikooooooo süpersin akşam planların da inşallah gerçekleşir gayet güzel bence afiyet olsun tatlım:13:
akşam yediğim dönemde ben de kilo veremedim ne zaman ki bıraktım o zaman başladı valla pess. bende 10 da yatıyorumama nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,ben sadece akşamları az yiyorummmmm,sabah,öğle ve aralarımda düznli tükttiğim besinleri mutlaka alıyorum.et,sebze,yoğurt,süt,meyve,bakliyat ne ararsan var.akşam saat 10 da yatıyorum şekerim akşam yiyerek yaptığım sürede 3 hafta gram vermedim biliyosun,bu arad ben homidi gırtlak yerken de wcye çıkamazdım ki.
bugün öğlen yemeği yemedim çünkü tam yemeğe oturdum kız kardeşim aradı 5 aylık hamileydi.fakat bebeğinin iç organkarı eksik beyninin 4/3 ü so doluymuş.yarık dudak varmış birde bağırsakları böbrekleri eksikmiş,kalbi ve ciğerinde problem varmış.içeri kan sızıyormuş.kurul toplandı bebek ve kardeşim için karar verecekler kardeşiminde hayatı tehlikede lütfen dua edinnn.
akşam yediğim dönemde ben de kilo veremedim ne zaman ki bıraktım o zaman başladı valla pess. bende 10 da yatıyorum
ama ,ama ,aaaaammmmmmmmmaaaaaaaaa nugi bana senin kas kaybın olur diyoooooooooooooooooo:84::84:
bugün öğlen yemeği yemedim çünkü tam yemeğe oturdum kız kardeşim aradı 5 aylık hamileydi.fakat bebeğinin iç organkarı eksik beyninin 4/3 ü so doluymuş.yarık dudak varmış birde bağırsakları böbrekleri eksikmiş,kalbi ve ciğerinde problem varmış.içeri kan sızıyormuş.kurul toplandı bebek ve kardeşim için karar verecekler kardeşiminde hayatı tehlikede lütfen dua edinnn.
ama ,ama ,aaaaammmmmmmmmaaaaaaaaa nugi bana senin kas kaybın olur diyoooooooooooooooooo:84::84:
Merhaba...Bugün hiç fırsat bulamadım bakmaya...
öğlende de kocam geldi dışarı çıktım ama fastfood yedim mi tabi ki hayır...Yemek yedim mi tabi ki hayır..
Açmıyım.. kesinlikle evet..
ara yaptım mı
15 tane beyaz leblebi..
Şimdi de yanımda enginar getirmiştim..
onu yiyeyim..
bide 150 ml yoğurt var..
doyar mıyım ki..:26:
bakalım bi deneyelim..
ben geldim
ıspanakla mercemek çorbasını yaptım kızım uyuyo uyaınıcaevleridesildim süpürdüm mü oh diyecem yeşilçaymı içiuyommm
ben bilmembana az geliyo yediklerin sen bilin:82:neruşa niye şikayet ediyon şimcik beni neruşum cezamı verecen bana sen :18: neyse halim çıksın cezam ay buda uymadı tabi
akşam yediğim dönemde ben de kilo veremedim ne zaman ki bıraktım o zaman başladı valla pess. bende 10 da yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?