öğle yemeğim
7 yk var yada yokbezelye yemeği
2 kepçe cacık
evden getirdiğim salata
1 dilim kepek ekmek[/QUOTE
Afiyet olsun nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:13:
öğle yemeğim
2 kepçe cacık
evden getirdiğim salata
afiyet olsun nugacım
Afiyet olsunn olur bence ama ekmek neden 2 dilim?? köfte de hem un hem prinç var bence 1 dilim ekmek 2 köfte yoğurt salata olsaa daha bi üzel olur gibi:26::13:
canım ben köfteme un koymadım.sadece pirinç koydum.onun içinde 1 kepçe çorba hakıımdan vazgeçtim.
Allah yar ve yardımcınız olsun çok üzüldüm.bugün öğlen yemeği yemedim çünkü tam yemeğe oturdum kız kardeşim aradı 5 aylık hamileydi.fakat bebeğinin iç organkarı eksik beyninin 4/3 ü so doluymuş.yarık dudak varmış birde bağırsakları böbrekleri eksikmiş,kalbi ve ciğerinde problem varmış.içeri kan sızıyormuş.kurul toplandı bebek ve kardeşim için karar verecekler kardeşiminde hayatı tehlikede lütfen dua edinnn.
tamam canım,deneyince bizede ya bende kadınbudunu çok severim ama kızartma olduğu için yapmıyordum güzel olursa bende deneyeyim,fırında da yapsan olurmu ki acaba:44:yine üzerini yağlasan azcık,yağlı kağıdın üzerine koysan
bende çok severim kadınbudu köfteki özellikle yağmurlu havalarda aklıma gelir nedense,aslında fırında da deneyebilirdim ama 2 köfte için koca fırını çalıştırmak çok işime gelmedi canım.şimdi mutfaktayım.yemeğimi yiyince yazarım nasıl olduğunu.bu arada herkese afiyet ossssuuuuunnnnnnn
tebrik ederim hülyacımbende 10gün sonra ilk300 grmımıvermişim hele şükür adetimya şişim galiba abakalım camartesikadar inecekmidaha 60,8oo allaha şükür
kalmazsın,çok güzelsin maşşlah ama zayıflayalım valla yoksa bizimkilerde bizi evden kovacak
Kızlar günaydın;
Kahvaltımı geç ettim şeker ve tiroid testi yapıldı. Birazdan da tokluk şekeri yapılacak. Kahvaltım;
2 dilim Çavdar ekmeği
1 yumurta
Yarım domates üzerine maydanoz,dereotu
1kk peynir
2 ceviz
3kuru kayısı
1çk bal
1 kupa emziren anne çayı
Doktor tokluk şekeri için kahvaltını sıkı yap dedi
Afiyet olsunn olur bence ama ekmek neden 2 dilim?? köfte de hem un hem prinç var bence 1 dilim ekmek 2 köfte yoğurt salata olsaa daha bi üzel olur gibi:26::13:
canım ben köfteme un koymadım.sadece pirinç koydum.onun içinde 1 kepçe çorba hakıımdan vazgeçtim.
Allah yar ve yardımcınız olsun çok üzüldüm.
bende çok severim kadınbudu köfteki özellikle yağmurlu havalarda aklıma gelir nedense,aslında fırında da deneyebilirdim ama 2 köfte için koca fırını çalıştırmak çok işime gelmedi canım.şimdi mutfaktayım.yemeğimi yiyince yazarım nasıl olduğunu.bu arada herkese afiyet ossssuuuuunnnnnnn
Tamam o zaman sen dengelemişsin zatennn afiyet olsun kuşummmm:13:
bugün öğlen yemeği yemedim çünkü tam yemeğe oturdum kız kardeşim aradı 5 aylık hamileydi.fakat bebeğinin iç organkarı eksik beyninin 4/3 ü so doluymuş.yarık dudak varmış birde bağırsakları böbrekleri eksikmiş,kalbi ve ciğerinde problem varmış.içeri kan sızıyormuş.kurul toplandı bebek ve kardeşim için karar verecekler kardeşiminde hayatı tehlikede lütfen dua edinnn.
kızzzzzzzzzzzzzz fambirtoooooooooooo napıyosun bakıyımmmm hiç pas vermiyosun bugün banaa:13:
Kolay gelsin tatlım iyi yapmışsın testleri yaptırmakla
kahvaltında çokk güzel bence yumurta varken peynir 1kk iyi yumurta olmazsa 1kk yiyebilirsin hepsi çokk güzel afiyet olsun:13:
afiyet olsun canımKızlar günaydın;
Kahvaltımı geç ettim şeker ve tiroid testi yapıldı. Birazdan da tokluk şekeri yapılacak. Kahvaltım;
2 dilim Çavdar ekmeği
1 yumurta
Yarım domates üzerine maydanoz,dereotu
1kk peynir
2 ceviz
3kuru kayısı
1çk bal
1 kupa emziren anne çayı
Doktor tokluk şekeri için kahvaltını sıkı yap dedi
sağol neruşcumöğle yemeğim
2 kepçe cacık
evden getirdiğim salata
sağol hülyacımafiyet olsun nugacım
sağol fambım bi mukaveleiyiyim dadluşummmmmmmm,afiyet olsun maşşlaha neruşuma dedim ama sen bana pas vermedin canımmmmmkız şaka maka maşşalah topiğimiz çok kalabalık görmemeiş olman normal,ben dekime ne diyeceğimi şaşırıyorum valllaaa,eski dostlar unutulmaz ama dimi senin,nugimin,hügomun,hülyamın,kukilatamın,farmasimin,eswmin yeri bambaşka tabiki
öğle yemeğim
1 kepçe çorba
1 kepçe yeşil fasulye
6 kaşık yoğurt
akşam fazla kaçırdım bugünü hafif geçircem böyle....
afiyet olsun canım
selam kızlarr
az önce ögle yemeğinden geldim şimdiye kadar yediklerimmm şöyle :
sabah kalkınca: 07.10 bir adet kuru incir bir bardak süt
07.40 kahvaltı:
1 adet cherry domates
2 kaşık fasulye salatası ( içinde dereotuda var )
2 adet zeytin
1 dilim denge light ekmek
şekersiz çay
ara : 10.00 : 5 badem 20 adet beyaz leblebi
12.15 öğle yemeği :4 yk arnavut ciğeri ( yağı peçete ile iyice alındı )
2 yk iç pilav
bol salata
ara olarak yine bir kaç beyaz leblebi ve portakallı yogurdum olacak.
akşam yemegide ofisten çıkmadan 17.15 gibi
4 yk fasulye salatası ( dün akşam yemeği olarak ton balıklı salata yedim bugün bakliyat günüm yarında tavuk yapacam. spor yaptığım günler sabah yumurta ile başlayıp akşam tavuk balık et ile kapatıyorum )
bir dilim ekmek
2 kaşık yogurt olacak.
tüm gün 2 litre su
3 yeşilçay
1 adet 5 i bi yerde çayı
bugün öğlen yemeği yemedim çünkü tam yemeğe oturdum kız kardeşim aradı 5 aylık hamileydi.fakat bebeğinin iç organkarı eksik beyninin 4/3 ü so doluymuş.yarık dudak varmış birde bağırsakları böbrekleri eksikmiş,kalbi ve ciğerinde problem varmış.içeri kan sızıyormuş.kurul toplandı bebek ve kardeşim için karar verecekler kardeşiminde hayatı tehlikede lütfen dua edinnn.
öğle menum;
1 kase ezogelın corba(sanırım 2 kepce)
1kase cacık(cacıktan sınırınız var mı kızlar )
salata
4 yk ıspanak (etsız bulgurluydu galıba)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?