Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok çok sağol bebem 2 kilo fazlalığım kalmış insülin direncinide sen çoktan yendin dedi. artık sağlıklı hatunum. zaten artık standart olan herşey oluyo sorun yok şükür
Valla uzun zamandır kendini çok güzel frenlemişsin ve sonucunu görmüşsün darısı hepimizin başına diyorumSeni çok çok çok tebrik ediyorum
Gerçekten harika bi rakam 15 kilo yağ vermek ne demek resmen en az 2-3 beden incelmişsindir
Azimle son 2-3 kilonu da ver ve kurtul bu diyet telaşından...Ama sonra da korumak için elinden geleni yap ki tekrar aynı zorlukları yaşama
![]()
selam kızlar. diyetisyenden geldim. düzenli yapmamama rağmen 3 kilo vermişim. yağ oranım yüzde 23 e düşmüş ancak bu yağ oranım ve kilo regliden dolayı yüksek çıkmıştır dedi diyetisyenim regl döneminde yüksek çıkıyormuş neyse regl olmama rağmen yinede kilo verdiğim kesin en az 3 k,lo vermişim
ayy canim cooook sevindim senin icin..ne güzel saglikli bi sekilde gitti okadar fazla kilolar...nazar deymesin..![]()
afiyet olsun sana da
inşallah veririz kiloları birşey sorucam sütlü tatlıları ne kadar sıklıkta tüketmem gerekir haftada 1 olur mu mesala?
bugün sabah 8 :00 den sonra bi çıktım . sabahleyin de yazdığım gibi ilçede ve de il merkezindeki işlerimi halletmek için çok şükür işlerimi halletim.
pazara da gittim
hasta ziyaretine de fırsat buldum.
koruma programım istediğim gibi gidiyor diye bugün kendimi yeni bir yazlık kot pantolon daha alarak ödüllendirdim.
bugün saat 12 :30 da
6 yk tavuklu patatesli brüksel lahanası
4 yk yoğurt
1/2 kase tarhana çorbası ( 1 kepçe)
1/3 dilim kıtır ekmek
saat 15: 00 -15 :30 arası gittiğim yerde ikram edilenlerden
3 kk büyüklüğünde pide
4-5 yaprak sarması
2-3 yk kuru biber kavurması
1 kk peynir
2 zeytin
1 çk reçel
1/3 çk tereyeğı
1 yk yoğurt
4-5 dilim domates
100 ml çay
17 :00 civarında
1 portakal
500 ml su
mutfağa yemek yapmaya gttim çorbam vardı buzdolabında yer yoktu tezgahın üzerinde kaalınca bozulmuş döktümmm:18:
dünden brüksel lahanası var biraz birde kıymalı karnıbahar pişrdim bu gün çorba yok artık.,
akşam yemeğim şöle olucak inş.
2-3 kk kadar ızgara çupra
3 yk kıymalı karnıbahar
3 yk bulgurlu havuçlu brüksel lahanası yemeği
2 yk kayısı hoşafının kayıslarından( çok az şekerli)
bol limonlu yeşil salata
ekmek hakkım bitmişti ekmek yok.
herkese iyi akşamlarrr yarın görüşmek üzere inşallahhh
ben bu akşam yemek yapmak istemedim çünkü canım birşey istemiyordu.hiç neşem yoktu .kzım olmasa birşey yemesemde olurdu.
kahvaltı hazırladım, az atıştırdık ailece kızıma patates kızartmıştım,
ince küçük 3 dilim yedim,
1 adet zeytin bir tutam maydanoz,1 çay kaşığı kadar da peynir.
2 bardakta çay içtim
2 dilim de üzüm çekirdeği unundan yapılmış ekmek yedim.
çok tok tutuyor.bu gün ilk defa aldım.ama sanki kelle yemiş gibi hissediyorum.sizlerede tafsiye ederim.
bu arada hepinize selam kizlar..coktandir ugramamistim buraya..zaten pek vaktim yok..zamanim cok az.....bende bikac gün ara vermek istedim..kücük tatil yaptim biraz...benimde dinlenmeye ihtiyacim vardi..ama bugün yine devam ediyorum kilolara veda etmeye..bebisimin disi cikioyor yine galiba..ne gecem belli ne gündüzüm..ne zaman firsat bulursam hemen isimi yapip uyorum..sizler nasilsiniz..kalonche nugya neruda eslaaa ebru priene esw..insallah hepiniz iyisinizdir..
![]()
bu aralar bebisim cok huzursuz..disi cikiyo sanirim..tabi uyku düzenimiz yine alt üst oldu...ama kilo vermeye devam ediyorum.devam etmek zorundayimda..canim sen cok sanslisin..senin diyetisyen gibi birini bulsam asla biramayacagim ama nerdeee..bu kaldigimiz yerden 10 km uzakta bi diyetisyen varmis birde ordan randevu almayi denicem..burdaki dr.lar pek bi umursamaz oldular... 4 yasindaki kizim icin bile 2 senedir ugrasiyoruz..böbreklerinde tam olarak ne sorun var bir türlü tam olarak net birsey söyleyemiyorlar..bu gidislen türkiyede tedavisini yaptiracagiz..hoşgeldin canım nerelerdeydin çok özledim gel arada canım özlüyorum yaw. ehehe çok sağol canım gitti o kadar kilolar çok şükür sağol herşey için desteğin ilgin için herşey için.
tüm herkese teşekkür ederim ilgi destek motivasyon sevgi için herşey için çok teşekkürler![]()
Hugocukcuğummm çokk sevindim canımmmm tebrik ediyorummm e artık bişey kalmadıııı 2kg cik nedir ki:13::13::13: inşallah her şey istediğin gibi olurrrrr sağlıkla gider kalan 2 kg de inşallah
![]()
bu aralar bebisim cok huzursuz..disi cikiyo sanirim..tabi uyku düzenimiz yine alt üst oldu...ama kilo vermeye devam ediyorum.devam etmek zorundayimda..canim sen cok sanslisin..senin diyetisyen gibi birini bulsam asla biramayacagim ama nerdeee..bu kaldigimiz yerden 10 km uzakta bi diyetisyen varmis birde ordan randevu almayi denicem..burdaki dr.lar pek bi umursamaz oldular... 4 yasindaki kizim icin bile 2 senedir ugrasiyoruz..böbreklerinde tam olarak ne sorun var bir türlü tam olarak net birsey söyleyemiyorlar..bu gidislen türkiyede tedavisini yaptiracagiz..
Hugoculcuğummm arada kaynadı galiba mesajımmm tekrar tebrik ediyorum canımm hah şöleeeegüzelce verelim hepsi gitsin fazlalıklarınnn inşallahhhçok güzel verdin maşllah inşallah kalan 2-3 de böyle güzelce ider tam istediğin gibi olursun darısı bizlerin de başına inşllah canımmm
:13:
Ben de bu motivasyonlaa sporumu yaptım 50dkkk duşumu aldımmmmm gidecekkk tüm fazal kilolarrrr gidecekkkkk:13:
![]()
afiyet olsun hocahanım liste çok şık ne ararsan var süpersinmutfağa yemek yapmaya gttim çorbam vardı buzdolabında yer yoktu tezgahın üzerinde kaalınca bozulmuş döktümmm:18:
dünden brüksel lahanası var biraz birde kıymalı karnıbahar pişrdim bu gün çorba yok artık.,
akşam yemeğim şöle olucak inş.
2-3 kk kadar ızgara çupra
3 yk kıymalı karnıbahar
3 yk bulgurlu havuçlu brüksel lahanası yemeği
2 yk kayısı hoşafının kayıslarından( çok az şekerli)
bol limonlu yeşil salata
ekmek hakkım bitmişti ekmek yok.
herkese iyi akşamlarrr yarın görüşmek üzere inşallahhh
çok teşekkür ederim kaptan nerudaCanım ben baştan beri yanımda erkek arkadaşım falan yerse onunkinden 1-2 tk aldım hiç knedi sütlü talım olmadı![]()
öyle yancı çıktım genelde ama haftada 1 yemek sorun olmaz sanırım eğer başka kaçamağın olmazsa 1 sütlü tatlı olablir aa yine e ara ara 1-2tk yemeye alışsan daha karlı çıkarsın gibime geliyo
gül güle giy farmisyooooooo
Ohhh süper tam koruma programı menüsü afiyet olsun
Afiyet olsun cicimeeee:13:
Canım haklsın keyfin yok ama lütfen kendine dikkat et hem kızın hem kardeşin için sana ihtiyaçları var afiyet olsun ama çok az yemişsin yarın güzelgüzel kahvaltını yap tatlımm güçten düşme allah korusun![]()
akşam menüm
4 yk pırasa yemeği
2 yk tavuk eti
3 yk yoğurt
8 yk salata
bu arada hepinize selam kizlar..coktandir ugramamistim buraya..zaten pek vaktim yok..zamanim cok az.....bende bikac gün ara vermek istedim..kücük tatil yaptim biraz...benimde dinlenmeye ihtiyacim vardi..ama bugün yine devam ediyorum kilolara veda etmeye..bebisimin disi cikioyor yine galiba..ne gecem belli ne gündüzüm..ne zaman firsat bulursam hemen isimi yapip uyorum..sizler nasilsiniz..kalonche nugya neruda eslaaa ebru priene esw..insallah hepiniz iyisinizdir..
![]()