• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydıııııınnn kızlarcııııııııııııııııııııııııııııııım hepimizeeeee sağlıklı,mutlu,huzurlu,güzelliklerle dolu vee daha da hafiflediğimizzzzz wc ye rahat rahat çıkabildiğimiz:60::60:fazla kilolardan kurtulduğumuz bir gün diliyorummmmm:16::nazar:

Dün bazı öğünlerimi yazamamıştım tam menü olarak yazayım öncelikle dünü

kahvaltım:

2 dilim uno denge ekmek

1tk yağ ile yapılmış sahanda yumurta

4 çeri domates

1 salatalık

1kk yağsız beyaz peynir

1 kivi

1.ara: 1 armut

öğle

4yk nesfit

3yk yoğurt

1 portakal ve boll tarçınla yaptığım karışım (canım normal yemek istemedi,değişiklik olsund edim)

2.ara: 4 badem 10 beyaz leblebi

3. ara: 1 bardak tarçınlı Türk kahveli süt

akşam

5yk z.yağlı kereviz yemeği

1 adet ceviz kadar köfte

3yk yoğurt

1 yemek tabağı salata

4. ara: 1 armut

ayrıca 50dk sporumu yaptım (35dk uzay yürüyüşü+15dk koşu bandı)

Bugüne geleliiiiiim

kalkınca 500ml su

kahvaltım

1,5 çok tahıllı ekmek

1,5kk yağsız beyaz peynir

4 çeri domates

1 salatalık

1 taze kırmızı biber

1/4 kk tahin helvası

afiyet olsun neruşummmmm çok güzel menü :16:

Canlarım herkese günaydın;
Bugün çok enerjiğim. Sabah kalkınca 1 bardar sirkeli ballı su
1 kuru incir
2 kuru kayısı

60dk. 6.3 hızda yürüyüş

Kahvaltı
2 dilim çavdar ekemği
1kk.light peynir
2 ceviz
4 çeri domates üzeri maydanoz,dereotu
1 kupa emziren çayı
1 yumurta

Çok enerjiğim çok mutluyum hepinize güzel enerjimden yolluyorum öpüyorum:nazar::nazar::nazar::49::49::49::49:

süper menü,süpe spor:65:ben enfazla 6.0da yapabiliyorum ve en fazla 50 dk tebrikler:65:

kızlar ikinize de şimdiden afiyet olsun
ben de bu öğleyin eve gitmicem

kıymalı makarna, bezelye ve ayran düşünüyorum ben de :)
teşekkürler canım sana da afiyet olsun
herkese selam:16::16:
kahvaltımı saat 9.00 da yaptım
kahvaltı öncesi 1 bardak ılık su içtim
1 kupa şekersiz çay
2 dilim tam buğday ekmeği
5 tane cheryy domates
1 tane salatalık
1 kk ligt peynir
3 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
şimdi ara öğün olarak 1 portakal yiyorum üzerine tarçın serptim.
bu saate kadar 750 ml su içtim.

öğlen yemeğinde

karnıbahar(6 kaşık)
liğt yourt(1 bardak)
2 dilim tam buğday ekmeği
salata(yapabilirsem)
yiyeceğim.
liste çok şık gerçekten
valla fazla çıkmış olamamı çözemedim,akşamları az yiyorum uzun zamndır ama buhafta derslerden dolayı neredeyse sadece meyve ile geçirdim meüyü buna rağman fazla çıkmak çok sinir bozucu:84:bende su içiyorum diyete başladığımdan beri nederyse 2 kere yedim muz,patatesde öyle,meyvede yiyorum bolca ama banamısın demiyor.benden ondan dolayı fazla çıktığımı düşünüyorum aslında yani enfazla hiç kilo verememişimdir yani bu kaadr yemeye kilo alacak değilim ya:63:
acaba az yemeye başlayınca vücut direnişe mi geçti ne dersin:26:
günaydıııııınnn kızlarcııııııııııııııııııııııııııııııım hepimizeeeee sağlıklı,mutlu,huzurlu,güzelliklerle dolu vee daha da hafiflediğimizzzzz wc ye rahat rahat çıkabildiğimiz:60::60:fazla kilolardan kurtulduğumuz bir gün diliyorummmmm:16::nazar:

kahvaltım:

2 dilim uno denge ekmek

4 çeri domates

1 salatalık

1kk yağsız beyaz peynir

1 kivi

öğle

4yk nesfit

3yk yoğurt

1 portakal ve boll tarçınla yaptığım karışım (canım normal yemek istemedi,değişiklik olsund edim)

akşam

1 adet ceviz kadar köfte

3yk yoğurt

1 yemek tabağı salata

Bugüne geleliiiiiim

kalkınca 500ml su

kahvaltım

1,5 çok tahıllı ekmek

4 çeri domates

1 salatalık

1 taze kırmızı biber

1/4 kk tahin helvası
kaptan neruda sen bu işi biliyorsun:34:
Afiyet olsun...

afiyet olsun.. bizimde gene bişi yok menüde.. yanımda da yok bu sefer..
Kadayıf varmış ama ben yemem ki :14:

Afiyet olsun
canım teşekkürler :16:
1 kuru incir
2 kuru kayısı

60dk. 6.3 hızda yürüyüş

Kahvaltı
2 dilim çavdar ekemği
1kk.light peynir
2 ceviz
1 kupa emziren çayı
1 yumurta

Çok enerjiğim çok mutluyum hepinize güzel enerjimden yolluyorum öpüyorum:nazar::nazar::nazar::49::49::49::49:

hepsi çok güzel işte benim gibi bir enerji küpü ya da enerji santrali daha :9::9::9:ne güzel enerjin hiç düşmesin canım :38::nazar::nazar:

selam kizlar nasilsiniz....hugocuk bildigimiz kakao mu iciyorsun aksamlari yoksa diyet kakaomu

canım normal keklere tatlılara kullanılıan kakao var bazı markaların üzerinde içilebilir yazıyor onu kullan dedi dün aldım valla süper geldi regliyim bide meyve bile yemek istemedim kesti

benim Allah a şükür kabızlık sorunum yok,hatta fazla çıkma sorunum var şaka şaka :) bir bardak su içeyim yada bir bardak çay yarım saate lavabodayım :)
akşam komşular vardı göbeğin gitmiş dediler bende 1 kilo verdim dedim bir kilodan fazladır dediler :)
reglim bitsin kısmetse pazar günü tartılcam...ama ben kendimde hiç mi hiç değişiklik hissetmiyorum evet göbek azaldı ama dümdüz değil henüz...
birde göğüslerim 90 ama 85 olsun istiyorum onlar ne zaman erir:26:
canım bizde sıvı şeyler içtiğimizde gidiyoruztabikide bizim problem diğerini yapamamaktan:1:
kız nugi senin tickerı görünce kurbağa kermit geliyo aklıma,niye böle yapmışım anladım gitti:9:kilo ver hemnde değiştirek bu çizelgeni
olur cicim belki bu hafta sonu değişir inşallah
1 kuru incir
2 kuru kayısı

60dk. 6.3 hızda yürüyüş

Kahvaltı
2 dilim çavdar ekemği
1kk.light peynir
2 ceviz
1 kupa emziren çayı
1 yumurta

afiyet olsun canım güzel menü

yemeklerim hazır duşumu da aldım cicilerimi giydim
oğluşum da gelsin yemeği yer ve okula marşşşşşşşşşşşş:9::9::9:

di di di:60:hügocuğum hamuru fazla kaçırmışım 1 tepsi olacak kadar yoğurmuşum,içine 2 yk kadar sıvıya koydum sütüde yağsız kullandım.avuçiçimin yarısı büyüklüğünde yaptım içinede 1 çay kaşığı kadar peynir koydum her biriniz.ama yağını az koyduğum için daha çok ekmeğe benzedi:9:ama güzeldi valla 3 tane yedim ekmek hakkımı bitimemeiştim ogün,poğaca isteğimi aldı,eşimle kızıma normal undan yaptım hiç onalrınkini canım istemedi yetti bana yani,çok da doyurucu açlık hissi oluşturmuyo.süper bişey.sağol hügocuğum:16::16::16: bugün börek var yemekte ama pek umrumda değil a.ıkcası,istersem ara ara kendime yapacak olduğumu bilmek güzel

evet fambikim çok doyurucu oluyor bu şekilde hamur açıp ıspanaklı peynirli kıymalı neli istersen böreklerde yapıp yersin. doyurucu olduğu için iştahta açılmıyor arada yaparsın o yüzden başka yerde görsen bile istemezsin zaten istediğin zaman yapıp yersin. esmer un olduğından hızlıca kana karışıp iştah açmıyor kan şekeri normal seviyede oluyor

hugocuk senin boyun kacti masallah cok güzel verdin kilo...

boyum 170 canım. yağ oranımda yüzde 23 aslında artık sağlıklı ideal durumdayım birazdaha yağ oranım düşsün istiyorum yüzde 20 olsun istiyorum 3 kilo yağım kaldı inşallah nisana kadar o da gidecek tamamdır

kızlar öğle menümde
tavuk çorbası
karışık kızartma
spagette
yoğurt var
peki nugi ne yapacak :21:evden akşam tavuk sotesini getirmiş,salatasını getirmiş onları yiyecek:46: menüm şöyle olcek yani
1 kepçe tavuk çorbası
3 köfte büyüklüğünde tavuk sote
3 yk yoğurt
salata :66::79:

vücut direnişe geçince kilo almaya mı başlanıyorrrrrr:27:

tabiki vücudumuz o kadar harika programlanmış ki zümrecim ben şunu gördüm daha önceki deneyimlerimde yememek çözüm değil ve de asla olmadı .bak yiyerek kilo veriyoruz burda şunu gördüm yemeyince vücut kendini korumaya deyim yerindeyse garantiye alıyor kaynaklarını tüketmek istemiyor çünkü sağlığı korumak adına anlatabilmişimdir umarım :16:

kızlar öğle menümde
tavuk çorbası
karışık kızartma
spagette
yoğurt var
peki nugi ne yapacak :21:evden akşam tavuk sotesini getirmiş,salatasını getirmiş onları yiyecek:46: menüm şöyle olcek yani
1 kepçe tavuk çorbası
3 yk yoğurt

afiyet olsun nugicik süpersinnnnnnnn:16:

tabiki vücudumuz o kadar harika programlanmış ki zümrecim ben şunu gördüm daha önceki deneyimlerimde yememek çözüm değil ve de asla olmadı .bak yiyerek kilo veriyoruz burda şunu gördüm yemeyince vücut kendini korumaya deyim yerindeyse garantiye alıyor kaynaklarını tüketmek istemiyor çünkü sağlığı korumak adına anlatabilmişimdir umarım :16:

bunun mantığını anlarım,kilo veremediğimizde direnişte depolamada olduğunu söyleyebiliriz,ancak kilo aldığımızı sanmıyorum,sonuçta kilo verdikçe almam gereken kolri miktarını da azaltmam gerek buduurmda sürekli kilo alıyor olmamız lazım değil mi

kahvaltım:

2 dilim uno denge ekmek

4 çeri domates

1 salatalık

1kk yağsız beyaz peynir

1 kivi

öğle

4yk nesfit

3yk yoğurt

akşam

1 adet ceviz kadar köfte

3yk yoğurt

1 yemek tabağı salata

Bugüne geleliiiiiim

kalkınca 500ml su

kahvaltım

1,5 çok tahıllı ekmek

4 çeri domates

1 salatalık

1 taze kırmızı biber

1/4 kk tahin helvası

günaydın neruşum gerçekten hepsi çok güzel
aferin sana :))))))))))

benim Allah a şükür kabızlık sorunum yok,hatta fazla çıkma sorunum var şaka şaka :) bir bardak su içeyim yada bir bardak çay yarım saate lavabodayım :)
akşam komşular vardı göbeğin gitmiş dediler bende 1 kilo verdim dedim bir kilodan fazladır dediler :)
reglim bitsin kısmetse pazar günü tartılcam...ama ben kendimde hiç mi hiç değişiklik hissetmiyorum evet göbek azaldı ama dümdüz değil henüz...
birde göğüslerim 90 ama 85 olsun istiyorum onlar ne zaman erir:26:

kız 90 derken çamaşır ölçüsü mü sırtla beraber ölçün mü?

yok canımm almamışsındoır tabii şişlik vardır yada wc yüzündendri ozman bebeişim. sen vermeye başladın elbette gerisi gelce 1 kilo fazla çıktın die bu kilo aldın anlamına gelmez cnm:34:

saol cnm benm sende yaparsın bir düzene koyarsın alışırsın inş. bir de elmayı öyle yyiyeyim cnm bakalım nolcak.öpüyorum seni çokkk:34:

günaydıııııııııııınn bebişşşşşş:34:afiyet bal şeker kass olsun gitsin yağlarrrrr:34: her şey çok güzelll:nazar:

dene canım, gerçekten faydasını gördüm ben :)
inşallah sen de görürsün

1 kuru incir
2 kuru kayısı

60dk. 6.3 hızda yürüyüş

Kahvaltı
2 dilim çavdar ekemği
1kk.light peynir
2 ceviz
1 kupa emziren çayı
1 yumurta

oooh süper
kahvaltı da spor da
ayrıca seni tebrik ederim bu tempoda bu kadar süre yapabildiğin için ama 6,3 biraz fazla değil mi?
hugocuğun dediğine göre 4,7 ile 5,1 arası olmalıymış yağ yakmak için bandın hızı

kızlar öğle menümde
tavuk çorbası
karışık kızartma
spagette
yoğurt var
1 kepçe tavuk çorbası
3 yk yoğurt

süpersin canım
tavuğu ben de çok seviyorum, hem taşıması kolay hem doyurucu hem de lezzetli

1 kepçe et sulu mercimek çorbası ( 7-8 yk kaşık)
2 yk makarna
4-5 yk yumurtalı ıspanak
250 ml ayran

uzaylı tipli olduğu için kendini uzaylı zannetti için iki ayağını havaya dikip,başını yataktan aşağı sarkıtıp,ayaklarını öne arkaya sallıyo 50 dk boyunca ,bu işte:60::60::60:biz cevap vermiyoruz dikkate edersen uzay yürüyüşü yaptım diyince,dr bulaşmayın dedi,iadre et sende:9:

ay famir yemeğin üstüne iyi geldi he.. kadayıf niyetine.. Çok güldüm gene..:60::60::60::60:

1 kuru incir
2 kuru kayısı

60dk. 6.3 hızda yürüyüş

Kahvaltı
2 dilim çavdar ekemği
1kk.light peynir
2 ceviz
1 kupa emziren çayı
1 yumurta

Afiyet olsun hem menü hem spor süper.

kızlar öğle menümde
tavuk çorbası
karışık kızartma
spagette
yoğurt var
1 kepçe tavuk çorbası
3 yk yoğurt

Süper Nugi :9:
tembel ycl ne yaptı...
aç kaldı :1::1::1:

Back
X