• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın herkese,

Dünkü akşam yemeğim;
2 kepçe kıymalı nohut yemeği
1 dilim ekmek
Boool miktarda salata

ara;
1 küçük muz

ara ;
1 bardak yağsız süt

Kahvaltım;
1 dilim ekmek
1 yumurta ile peynirli omlet
1 çay kaşığı tereyağ
birkaç minik domates
5 zeytin
1 kupa yeşil çay

Hugocuk, hiç tatlı yemedim :3:

Famir, tuvalette uzun süre oturmak gerekiyor bazen. Ben de çok işim varsa oturmuyorum şunu yapmam lazım falan diye kafam meşgulse...
Mesela akşam yemeğinden sonra kitap,dergi,laptop ne olursa alıp tuvalete gir. Rahatsız etmeyin beni de :)

priene afiyet olsun canım

merhaba herkese:16:bugün çok mutluyum.yaklaşık 1.5 aydır burdayım o kadar uğraşmama rağmen kilo veremiyordum.kilom sabitlemişti.yada 100 gr verip ertesi gün alıyordum.bugün tartıda yarım kilo verdiğimi gördüm.üstelik reglmede 1-2 gün var.65.5 kilo geldim.:66::66:çok şükür 65 li kiloları görmeye başladım.inşallah kilo vermeye devam ederim.bu mutlulukla hemen yediklerimi yazıym.
akşam 19.00 da
1 kepçe domates çorbası
4 tane tavuk kanadı
1.5 dilim tam buğday ekmeği
limonlu yağsız salata
saat 9.30 da
2/3 elma
1/2 portakal
1 bardak su saat 23.00 da yattım.
sabah kahvaltıdan önce 2 bardak su
sabah kahvaltım 9.00 da

4 cherry domates
3 tane yeşil zeytin
1 kk liğt peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
1 tane salatelık
ve büyük bir kupa şekersiz çay içtiim.
biraz önce 2 tam ceviz yedim.
araöğün olarak üzerine tarçın serptim1/2 nar yedim.aşureyi çok severim.tarçın serpince ilk kaşıkta biraz aşure yiyomuşum gibi hisstetim..
artık öğlene de bakıcaz .hiç bişey bulamazsam dünden kalma karnıbahar var yoğurtla onu yerim artık.
:nazar: :66: :65: :72: :kkk:

canım haftada 3 gün yap sporu bence. karnın yumuşamışsa yağlarda eriyordur. ve sen koşu bandı kullanmaya başladın düzenli dolayısıyla kasın artıyodur. benşmde oluyo mesela bazen koşuyorum ertesi gün tartılıyorum 1 kilo fazla çıkıyo sinir oluyodum meğer kas artıyormuş. sen yağlarına bak canım. bacakların incelmiş göbeğinde gidiyordur pantolonlar düştüğüne göre demekki yağların eriyor. valla canım kilo verme böyle işte yavaş yavaş gidiyor kas versek hızlı gitse dahamı iyi canım. benimde bazı pantolonlarım var mesela eskiden bi ara kas vermiştim o zaman küçük beden oluyodu mesela onlar olmuyor daha ama o zamnalar o pantalonu giydiğimde ordan burdan yağ fışkırırdı şlimdi ise giyiyorum düğmesi kapanmıyor ama ordan burdan yağ fışkırmıyor. umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir. sen yağlarının yoğun olduu yerleri kontrol et her hafta hergğn değil kafayı yersin her hafta bak bakalım fark oluyormu.

tamam hügocuğum anladım canım,bende kendimi ölçeyim öyleyse bel,basen ,göbek,göğüs farkı öyle takip edeyim.sağol canımmmmmmmmmmmmm:16:
ama nasıl ölçüyorsunuz anlatın bana bakim,göbeği nerden ölçüyoruz,göğüsü çamaşırsızmı ölçüyoruz deyin banabakem

Hugocuk geçmiş olsun.. Çok güldün mü.. ben öyle düşünce çok gülüyorum kendime ya...:60:

gülmemmi hemde nasıl yazı giyeceğim beyazlarını hayali ile artis artis vitrine bakarken bi anda kendimi belediye çukurunda buldum gülünmezmi hiçç :60:

Tekrar selamlar aslında geçen sefer 2 ayda 10 kilo verdiğimde çok zorlanmamıştım.Ve 2 senedir çok rahat yemek yediğim halde kilo almıyordum ama 2 aydır yeme kısmını abarttım.Yani yediğim tatlının ,beyaz ekmeğin haddi hesabı yok. Bu sabah itibari ile sıkı bir şekilde başlıyorum.Sabah peynirimi, maydanoz , zeytin , salata yedim.Ara öğün olarak mandalina yedim.İl günler detoks yapacağım için bugün öğlen brokoli yiyeceğim.

wcye çıktımmmmmmmmmmmm:64::64::64::64::64::64::64::64::64::21::21::21::21::21::21::21::60::60::60:bende wcye çıktıkça tepinecem artıkın:9:
tebrk ederim bebişim ben o sorunu çözdüm hemen sana ve dier bu sorunu yaşayanlara duyrulurrr.keten tohumu ......:51::51::32::32:ilk gün 1 kere yaptım 2. gün 2 kere yaptım Allah a şükür.bugün 3.gün bakalım 3 kez yapabilcekmiyim deeeeeeermişimm:60::60::60::60:
şaka bi yana hemnkullan cnm ben ne yaptysam olmamıştı ama keten işi bitrdiii:65:

canım bence 57 cıkıyosa 57 nin fazla altına düşme derim özelliklede hamilelik düşünüyorsan bünyen cok zayıf düşer vitaminsiz kalırsın ve hamılelıkte normalden daha fazla kılo almana sebep olabılır.birde hamılelık düşünmeye başladığında folik asit filan kullanırsan daha iyi olur bebiş için ben öyle yapmıstım hamıle kalmadadn once daha ıyı etkı yapıyomus cunku benımde bmi 60-61 gösteriyor idealim ama ben ilk etapta 65 olsam öpüp başıma koycam.birde kılo veren arkadaslar artık alıstıklarını ve bundan sonrakı hayatlarında da saglıklı beslenmeye devam edeceklerını yani aburcubur tarzı yıyeceklerden uzak duracakalrını söylüyorlar ya bana cok zor ve uzak gelıyo bu yanı kılo versem bıle bu tarz seylerden vazgecmek ıstemıyorum ben yaa en basıtı bı yere gıdıyosun mesela dün ablamdaydım yemegı yoktu pide yaptırdılar ve yedım yemesem o sofradan tat almak cok zor bırlıkte yemek keyıflı bısey dısardada aynı esımle bı avm ye gıdınce oturup yemenın zevkı cok hos yanı ben bunlardan vazgecmek ıstemıyorum kı haa belkı dozunda yemeyı öğrenebilirim inşallah

darısı banaa:19:
cnm zaten öle yapıoruz lii mesela ben 7.5 kilo kadar verdim ama hem verirken hemde şu an korumadayken hiç bişiden vazgeçmedim bu dönem içinde neler yedim neler ama abartmadan iskenderler, yaşpastalar, adana urfalar,etli pideler, börekler, kurabiyeler vs vs. ama hepsini bi günde deil tabi haftada bir veya 2 vede az az oturupda 2-3 tane börek yemedim mesela ucundan kopardım 1-2 kk kadar.tatlılar da öle. ve öle yapmayada devam ediorum inş. ölede devam edicem zaten sağlıksız olduğunu bildiğimz şeyleri yememeye çalşıorum en son ne zman kola içtim mesela hatrlamıorum zaten sevmezdim.mesela en son ne zman bi yağlı bi poğaça yedim hatrlamıorum onun dışındaki masum sayılabilcek şeyleri ucundan koparıp yiyebilioruz.önemli olan kendini vücudunu tanımak sağlılı beslenmeyi bilmek cnm

Famir bana da fayda etmedi form çay...
üstelik şöyle oldu.. tuvaletim geldi ama yapamadım.. daha kötü oldum...
Çok zorda kalınca ilacım var doğumda dr. vermişti.. onu içiyorum...

Teşekkür ederm canım...
evet söylüyordun biliyorum..
ben de evden getirmeye başlamıştım yemek işte az olmasın diye..
İşte hormonlarım düzenli olmadığı için böyle sorunlar olabilirmiş..
mesela beyaz ekmek yemem lazımmış arada...
Neyse bakalım... çözülecek inşallah...
banada vermişti ilaç hemde bitkisel. ama onu içince yapıosun içmeyince yok hemde içince bi kaç gün sonra ishal yaptı beni wc den çıkamadım bu seferdee:9:cnm beyaz ekmeği hepimizn yemesi lazım zaten sadece esmer ekmek deil arada beyaz ekmek yenmesi gerektiğini 1 deil 2 deil bi çok diyetsyenden duydum ben cnm

Günaydın herkese,

Dünkü akşam yemeğim;
2 kepçe kıymalı nohut yemeği
1 dilim ekmek
Boool miktarda salata

ara;
1 küçük muz

ara ;
1 bardak yağsız süt

Kahvaltım;
1 dilim ekmek
1 yumurta ile peynirli omlet
1 çay kaşığı tereyağ
birkaç minik domates
5 zeytin
1 kupa yeşil çay

Hugocuk, hiç tatlı yemedim :3:

Famir, tuvalette uzun süre oturmak gerekiyor bazen. Ben de çok işim varsa oturmuyorum şunu yapmam lazım falan diye kafam meşgulse...
Mesela akşam yemeğinden sonra kitap,dergi,laptop ne olursa alıp tuvalete gir. Rahatsız etmeyin beni de :)
afiyet olsun cnm çok güzel.ben ne kadar otursamda olmuodu ama keten tohumu ile çözdüm sonunda.pilates yaptınmı güzel di bu günde valla ben çok sevdimmm:8::8:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar
kilo veremiyorum veremiyorum derken kilolar gitmeye başladı :) burda yaptığım kilo çizelgesinin çok faydası oldu. onu güncellemek harika bişeymiş (tabii ki aşağı doğru) elma sirkesinin bu kdr işe yarıycanı tahmin etmezdim herkese tavsiye ediyorum..ayrıca günde bikaç kez de yeşil çay içiyorum haftada üç gün de yürüyüş...bi hafta olmadı daha iki kiloya yakın gitti..bildiğiniz başka formüller varsa denemek isterimm..ayrıca kendimi motive emek için 60 kilonun altına düşmeden hiç kıyafet almamaya karar verdim ki alışverişi her kadın gibi çok severimm..bakıp bakıp alamamak insana koyuyo ama çok gaza getiriyo.nisanda alışveriş yapmam lazım o yüzden çok çalışıcm

afiyet olsun canım çok güzel ee nerlerdesin kilo durumun nasıl
Sağol Hülya. Şu anda sabitledim sayılır kiloyu.Biraz verip biraz alıyorum, hem kaçamaklar yüzünden hem de hamile kalmadan önce uzun süre 59 kilodaydım.Hemen altına düşemeyebilirim.

ayy çok sevindim canım tatlı yemediğine. bak bugünü atlat gerisi kolay. şimdilerde bolca su içmek isteyebilirsin öyle oluyormuş insülin direnci aşağıya çekiliyormuş su istiyormuş insanın canı geçici bişey bendede ilk ay çok oldu.canım bana diyetisyen kakao verdi magnezyum için şu keklere pastalara konan kakaolar varya şekersiz onların bazılarının üzerinde içilebilir yazıyor onlardan al sende süte ekle sıcacık iç valla ben bayıldım süper kesiyo tatlı ihtiyacını. veya sütlü türk kahveside keser. meyve yemeğide ihmal etme. 3 veya 4 porsiyon meyve ye canım. bak biraz sık dişini zaten bikaçgün sonra canında çekmez. şöyle 1-2 ay sık dişini insülin direnci düşsün o zaman göbekte erir hem hemde tatlı yesende bizim gibi mesela 1 çay kaşığı tahğinpekmez tatlı olarak yeter sana. çünküm böyle olmasaydı ben vazgeçemezdim ben günde 1 büyük pasta yerdim coladan vazgeçemezdim susadıkça cola içerdim ailemde çok kızardı vazgeçemezdim. biz böyle oldysak nugişle beraber sen daha rahat bırakırsın bebik

Bu aralar canım hiç meyva çekmiyor. Zorla yiyorum.
Aklıma seni getirip tatlı yemeyeceğim.
Eskisi kadar yemiyordum zaten diyete başladığımdan beri.
Kakaolu süte bayılırım,içeceğim bugün.

merhaba herkese:16:bugün çok mutluyum.yaklaşık 1.5 aydır burdayım o kadar uğraşmama rağmen kilo veremiyordum.kilom sabitlemişti.yada 100 gr verip ertesi gün alıyordum.bugün tartıda yarım kilo verdiğimi gördüm.üstelik reglmede 1-2 gün var.65.5 kilo geldim.:66::66:çok şükür 65 li kiloları görmeye başladım.inşallah kilo vermeye devam ederim.bu mutlulukla hemen yediklerimi yazıym.
akşam 19.00 da
1 kepçe domates çorbası
4 tane tavuk kanadı
limonlu yağsız salata
saat 9.30 da
2/3 elma
1/2 portakal
sabah kahvaltım 9.00 da

4 cherry domates
3 tane yeşil zeytin
1 kk liğt peynir
1 tane salatelık
araöğün olarak üzerine tarçın serptim1/2 nar yedim.aşureyi çok severim.tarçın serpince ilk kaşıkta biraz aşure yiyomuşum gibi hisstetim..
artık öğlene de bakıcaz .hiç bişey bulamazsam dünden kalma karnıbahar var yoğurtla onu yerim artık.

Tebrikler.
Devamı gelir artık merak etme.
Yoğurda portakal doğrayıp tarçın serpince de aynı aşure gibi oluyor.

tamam hügocuğum anladım canım,bende kendimi ölçeyim öyleyse bel,basen ,göbek,göğüs farkı öyle takip edeyim.sağol canımmmmmmmmmmmmm:16:
ama nasıl ölçüyorsunuz anlatın bana bakim,göbeği nerden ölçüyoruz,göğüsü çamaşırsızmı ölçüyoruz deyin banabakem

tatlım şimdilik sen en fazla yağının olduğu yeri karnını içeriye çekmeden ölç canım. yanlız şu da var zamanla yağlar eridikçe deri yumuşamadan dolayı gevşiyor ve ölçümde fazla çıkıyor . ben şöle yapıyorum genel olarak hergün karnıma ordaki yağlara bakıyorum elliyorum azıkta seviyorum okşuyorum. kafayı yedimde ondan :60:
zamanla azalıyo yağlar acele yok. birde işte pilatesinde çok ama çok faydası oluyo göbek için imkanın olsada aslında haftada 4 gün pilates yapabilsen karın falan kalmaz valla 1 ayda süper sonuçlar alınıyo. evde internetin varsa oradan ebru şallının tv8 in internet sitesinde hergün pilates videolarını ekliyorlar onları yapsan akşamları yarım saat hafta sonlarıda koşu bandı olsa göbek 1 aya çok fark eder canım

akşam 19.00 da
1 kepçe domates çorbası
4 tane tavuk kanadı
limonlu yağsız salata
saat 9.30 da
2/3 elma
1/2 portakal
sabah kahvaltım 9.00 da

4 cherry domates
3 tane yeşil zeytin
1 kk liğt peynir
1 tane salatelık

afiyet olsun canım menü güzel

hugocuk tatlıyı kesince su mu içiyorsun ay bende diyorum hiç su içmezdim nasıl susuyorum gör bardak masamda duruyo o derece :) tamamen kestim desem yalan söylerim sadece 1 çatal alıyorum 2 ci olmuyo ama :) bu kadar azalttığıma göre tamamen bırakmam an meselesi :) çayda şekeri de öyle yaptım tek şkere indim bir baktım çayı şekersiz içiyorum :32:

akşam 19.00 da
1 kepçe domates çorbası
4 tane tavuk kanadı
limonlu yağsız salata
saat 9.30 da
2/3 elma
1/2 portakal
sabah kahvaltım 9.00 da

4 cherry domates
3 tane yeşil zeytin
1 kk liğt peynir
1 tane salatelık

tebrikler canımmmmmmmmm,dahada devamı gelir inşallaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh:65::65::65::46::46::46::46::46::46::46::62::62::62:

allahtan bişey olmadı canımda acımadı belediye çukuruna girdim çıktım sadece :60:
acımadıki acımadiki deyip geçseydi ozaman:9:

benimkinin işyerinde hatun yok hep erkek var. benim hiç hoşuma gitmez :47: arıza çıkarırım hoşlanan birini duysam :47: zaten kıskanndırmaya çalışıyo eşim beni :47: kıskancım ben kıskancım sevdiğime beyeni ile bakan gözleri oyarım :47:

aaaaaaaaa bende hoşalanmammmmmm öle şeylerden benim eşimede aşık birsürü kız öğrenci vardır emnimmmm:47::47:ne de olsa bende o öğrencilerden biriydim zamanında:9:

tebrk ederim bebişim ben o sorunu çözdüm hemen sana ve dier bu sorunu yaşayanlara duyrulurrr.keten tohumu ......:51::51::32::32:ilk gün 1 kere yaptım 2. gün 2 kere yaptım Allah a şükür.bugün 3.gün bakalım 3 kez yapabilcekmiyim deeeeeeermişimm:60::60::60::60:
şaka bi yana hemnkullan cnm ben ne yaptysam olmamıştı ama keten işi bitrdiii:65:

cnm zaten öle yapıoruz lii mesela ben 7.5 kilo kadar verdim ama hem verirken hemde şu an korumadayken hiç bişiden vazgeçmedim bu dönem içinde neler yedim neler ama abartmadan iskenderler, yaşpastalar, adana urfalar,etli pideler, börekler, kurabiyeler vs vs. ama hepsini bi günde deil tabi haftada bir veya 2 vede az az oturupda 2-3 tane börek yemedim mesela ucundan kopardım 1-2 kk kadar.tatlılar da öle. ve öle yapmayada devam ediorum inş. ölede devam edicem zaten sağlıksız olduğunu bildiğimz şeyleri yememeye çalşıorum en son ne zman kola içtim mesela hatrlamıorum zaten sevmezdim.mesela en son ne zman bi yağlı bi poğaça yedim hatrlamıorum onun dışındaki masum sayılabilcek şeyleri ucundan koparıp yiyebilioruz.önemli olan kendini vücudunu tanımak sağlılı beslenmeyi bilmek cnm

banada vermişti ilaç hemde bitkisel. ama onu içince yapıosun içmeyince yok hemde içince bi kaç gün sonra ishal yaptı beni wc den çıkamadım bu seferdee:9:cnm beyaz ekmeği hepimizn yemesi lazım zaten sadece esmer ekmek deil arada beyaz ekmek yenmesi gerektiğini 1 deil 2 deil bi çok diyetsyenden duydum ben cnm

afiyet olsun cnm çok güzel.ben ne kadar otursamda olmuodu ama keten tohumu ile çözdüm sonunda.pilates yaptınmı güzel di bu günde valla ben çok sevdimmm:8::8:

Benim kayınvalidem de muzdarip bu konudan .Benim de zaman zaman oluyor. Hergün keten tohumu yer. Ama vücut zamanla ona da alışıyor herhalde. Son zamanlarda kuru erik yiyor. Belli aralıklarla hepsini yapmak lazım.
Pilates yapmadım.İlerleyen saatlerde kendim yaparım.

priene afiyet olsun canım

Teşekkür ederim :)

benimkinin işyerinde hatun yok hep erkek var. benim hiç hoşuma gitmez :47: arıza çıkarırım hoşlanan birini duysam :47: zaten kıskanndırmaya çalışıyo eşim beni :47: kıskancım ben kıskancım sevdiğime beyeni ile bakan gözleri oyarım :47:

Ben yaşanmış şeyleri kıskanırım. Şu anda beni sevdiğini, kimseye yüz vermeyeceğini bildiğimden içim rahat. Benim sevip beğendiğim birinin başkalarınca da hoş bulunması hoşuma gidiyor.

allahtan bişey olmadı canımda acımadı belediye çukuruna girdim çıktım sadece :60:
geçmiş olsun bebeişimmm ama nazar mı değdi yoksammmm:26::nazar:ben olsam gülerdim ama:1::1::60::60:görsem yanii çok gülerdimde öle şeyleree:60:

akşam 19.00 da
1 kepçe domates çorbası
4 tane tavuk kanadı
limonlu yağsız salata
saat 9.30 da
2/3 elma
1/2 portakal
sabah kahvaltım 9.00 da

4 cherry domates
3 tane yeşil zeytin
1 kk liğt peynir
1 tane salatelık
afiyet olsun cnm tebrk ederim ne güzel devamı nı nasip etsin Allah:nazar:

aayyy bende çok kıskancım yaa hemde öle böle deil bazen çok üstüne gidiorum belki ama elimde deil:47:o da beni kızdırmayı çok sevio onunda kıskanılmak hoşuna gidio tabi bende yıkarım ortalığı öle bişi olsa:47:dellenirim valll:47::27::27:ah bide ona belli etmesem o kadar daha iyiolcak ama yapamıorum onuda . oda kıskanıo ama benm kadar deil sanırım ya da şu sıralar hep evde olduğum için sorun olmuo belkide çünkü dışarı çıktığım zmanlar soruo ne yaptın nasıl gttin vs. vs:37:

tatlım şimdilik sen en fazla yağının olduğu yeri karnını içeriye çekmeden ölç canım. yanlız şu da var zamanla yağlar eridikçe deri yumuşamadan dolayı gevşiyor ve ölçümde fazla çıkıyor . ben şöle yapıyorum genel olarak hergün karnıma ordaki yağlara bakıyorum elliyorum azıkta seviyorum okşuyorum. kafayı yedimde ondan :60:
zamanla azalıyo yağlar acele yok. birde işte pilatesinde çok ama çok faydası oluyo göbek için imkanın olsada aslında haftada 4 gün pilates yapabilsen karın falan kalmaz valla 1 ayda süper sonuçlar alınıyo. evde internetin varsa oradan ebru şallının tv8 in internet sitesinde hergün pilates videolarını ekliyorlar onları yapsan akşamları yarım saat hafta sonlarıda koşu bandı olsa göbek 1 aya çok fark eder canım

60oluca plates yapayım diyorum hügocuğum şimdi bide buyağın altına kaslarım şişerse hemden dombili olurum ben

Tebrikler.
Devamı gelir artık merak etme.
Yoğurda portakal doğrayıp tarçın serpince de aynı aşure gibi oluyor.[/QUOTE]

teşekkür ederim canım.önerini deniycem.:71:

yemeyi sevdiğimiz için kiloluyuz zaten,kalabalıkda yemeyi sevdiğimiz için,sinirliyken kendimizi yatıştırmak için bu hepimiizn sorunu.bende kalabalık bir ortamda yerim zayıflayınca abartılıda olabilir ama ardından sonraki 3-4 gün dikkat eder dengelerim diye düşüyorum,ogün hamur işini abartıysam o 3-4 gün ekmeklerimi mikatardan az tüketirim,yada tatlı yediysem diğer 1 hafat tatlı yememeye çalışırım.bunu yapmalıyız,yoksa ömür boyu diyet yap dur,kısır döngü:50:

senin dediğin mantıklı canım öyle dengelersek sorun olmaz ama dediğim gibi tamamen vazgecmek bana iyi gemiyor:56:

cıbıldakkene ölçüom ben bebişş.. :1::1:göğüs sonra bel karın da sıl olarak göbek deliğinin 2 parmak altından ölülüo ama senin üst karın sorununda vardı sanırsam sen hem süt karın hem alt ölç yani göbek deliğinin 2 parmak altı ve üstünü ölç sonra basen ölç bebikkk:34:

Back
X