• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben yaşanmış şeyleri kıskanırım. Şu anda beni sevdiğini, kimseye yüz vermeyeceğini bildiğimden içim rahat. Benim sevip beğendiğim birinin başkalarınca da hoş bulunması hoşuma gidiyor.

beğenilmek tüm erkeklerin hatta kadınlarında hoşuna gider bence nekadar birini deli gibi sevsende hoş hatunların kendine beğeniyle bakması hoşuna gidecektir,hele birde evli ise erkek kadınalrın dahada bir hoşuna gidiyor nedense bir çekicilik geliyo erkekklere harlde,göz çapkınlığıda yaşanmışlıktır.sinir bozucu bence:47::47::47:

cıbıldakkene ölçüom ben bebişş.. :1::1:göğüs sonra bel karın da sıl olarak göbek deliğinin 2 parmak altından ölülüo ama senin üst karın sorununda vardı sanırsam sen hem süt karın hem alt ölç yani göbek deliğinin 2 parmak altı ve üstünü ölç sonra basen ölç bebikkk:34:

:28:mantıklı,deneyeceğimmm

benimkinin işyerinde hatun yok hep erkek var. benim hiç hoşuma gitmez :47: arıza çıkarırım hoşlanan birini duysam :47: zaten kıskanndırmaya çalışıyo eşim beni :47: kıskancım ben kıskancım sevdiğime beyeni ile bakan gözleri oyarım :47:

bende çok kıskancım..ksıkanırım sevdiğimi..oda beni kıskanır ama hiç belli etmez..bende eskiden belli ederdim baktım hoşuna gidiyor bu yüzden belli etmemeye çalışıyorum.ne kadar başarılıyım bilemiyorum...benimde eşim yakışıklı..geniş ailedeki cevahirin kopyası...küçük büyük herkes ona benzetiyor ilk ben benzetmiştim...eşim bıyıksızdı o zamanlar..çok istedim bıyık bırak birde çenede birazcık sakalı var onun öyle yap dedim..neyse yaptı..inanılmaz benziyor şimdi...ve ben bekarken yıllar önce cevahir emret komutanımda oynuyordu..o zamanlar o diziyi onun için izlerdim kolay kolay böyle sanatçı müptelası olmam ama o çocuğu çok beğenirdim.rabbimin hoşuna gitmiş herhalde banada aynısından verdi..

senin dediğin mantıklı canım öyle dengelersek sorun olmaz ama dediğim gibi tamamen vazgecmek bana iyi gemiyor:56:

tamamen vaqzgeçmek zaten mümkün deil ve olamaz zaten cnm ozman hayatın bi anlamı dediğin gibi bi paylaşımı kalmaz mesela ömür boyu kendimize ayrı yemek yapamayız yada ömür boyu aynı şeyleri yiyemeyiz insanız sonuçta bizimde bir nefsimiz var.ben kesinlikle diyetlerde yasak olayına karşıyım zaten yasak insana tatlı gelio çünkü.bunu uzmanlarda sölüo bi çok diyetsyenden duydum yasak olmamalı diyet listelerinde die ki zaten çoğu uzman hastalarına ödül verio haftada 1 mesela.

hugocuk geçmiş olsun tatlım.nugya famir hugocuk kalanchoe,priene ve ismini yazmayı unuttuklarım varsa hepinize teşekkür ederim.:16::16:

öğle menüm
tavuk kızartma(yağsız kısımlarını yerim artıkın)
şehriye çprba
yoğurt olacak
2 dlmde ekmek yerim

beğenilmek tüm erkeklerin hatta kadınlarında hoşuna gider bence nekadar birini deli gibi sevsende hoş hatunların kendine beğeniyle bakması hoşuna gidecektir,hele birde evli ise erkek kadınalrın dahada bir hoşuna gidiyor nedense bir çekicilik geliyo erkekklere harlde,göz çapkınlığıda yaşanmışlıktır.sinir bozucu bence:47::47::47:

O çapkın gözler kocama ait olursa ben de alırım boyunun ölçüsünü tabi de. Beninkinin işte ne kadar ciddi olduğunu biliyorum. Bunca yıldır 1 kere bile beni kıskandıracak bir şey yaşamadım.Yani yanımdayken birini süzdüğünü görmek gibi falan.
Amaa eski sevgilileri kıskandığım çok oldu. Onu da az üzmemişimdir bu yüzden.

prienecim seni çok iyi anlıyorum yapı meselesi bizimki. bende normalde kıskançlık yapmam yani sıkmam ama işte biri beyense falan uyuz olurum gözüm döner çatlarım kendimi frenlemeye çalışıyorum öyle zamnalarda :47: ama normalde öyle durduk yerede kıskanmam. ama eşim eskiden yapmazdı ama artıkın beni kıskandırmaya çalışıyo kıskandıkçada çok sevindirik oluyo sıtıp duruyo :61:

hugocuk tatlıyı kesince su mu içiyorsun ay bende diyorum hiç su içmezdim nasıl susuyorum gör bardak masamda duruyo o derece :) tamamen kestim desem yalan söylerim sadece 1 çatal alıyorum 2 ci olmuyo ama :) bu kadar azalttığıma göre tamamen bırakmam an meselesi :) çayda şekeri de öyle yaptım tek şkere indim bir baktım çayı şekersiz içiyorum :32:

evet canım öyleymiş diyetisyenim dediydi. ilk ay ben tamamen bırakınca çok su içme istediğ oldu bende valla günde 4 litreye yakın içiyordum ama yinede kanmıyordum devamlı içtikçe içiyordum sonra bu istek geçt şimdi normal 2.5 litre falan içiyorum

O çapkın gözler kocama ait olursa ben de alırım boyunun ölçüsünü tabi de. Beninkinin işte ne kadar ciddi olduğunu biliyorum. Bunca yıldır 1 kere bile beni kıskandıracak bir şey yaşamadım.Yani yanımdayken birini süzdüğünü görmek gibi falan.
Amaa eski sevgilileri kıskandığım çok oldu. Onu da az üzmemişimdir bu yüzden.

neyse bakalım,görmeyip,duymadıkatan sonra problem yok bence de,boş yere kafa yorup canımızı sıkmanın alemi yok tabi

fambicik sen o zaman madem öyle pilatese o zaman başla. biliyorsun bende ilk zamnalr pilates vermediydi diyetisyen şimdilerde gerekli oldu o zaman yağları vermek ön plandaydı şimdi ise şekillenmek toplanmak ön pilanda artıkın. sende 60 olunca pilates yaparsın zaten kardiyo yapıyosun yağların eriyordur göbeğin eriyordur şeker tatlıda yok zaten. sadece çok takma çünkü karnın yağların erimesinden dolayı gevşer ve yumuşar ve çokmuş gibi durur oysaki gevşemeden dolayıdır bu ve sen pilatese başladığın zaman sıkılaşacak ve toplanacak o zaman daha iyi anlayacaksın karnının nasıl eridiğini. mesela pilates yapmadan önce karnım sanki daha çoktu benim gevşekti sarkmamıştı ama gevşekti. 1 ay düzenli yaptım toplandı ve sanki çok gitmiş göbeğimden gibi duryor düşük bel eşofman badi giyoyorum azcık yani ayva göbek gibi duruyor 1 ayda bu kadar pilatesle erimez bu karın demekki çok yağ vermeden dolayı gevşeme varmıştı pilatesle toplanmış o kadar.

eveeeeeeeettttttttttt aynen :47: erkeğin hoşuna gider kadını canını sıkarrrrrrrrrr :47: keseceğim kocişime yan bakanları :47: gitsinler başka adamlara baksınlar bizim kocişleri bizden başka beyenen olmasın inşallahhhhhhh :47:

fambicik sen o zaman madem öyle pilatese o zaman başla. biliyorsun bende ilk zamnalr pilates vermediydi diyetisyen şimdilerde gerekli oldu o zaman yağları vermek ön plandaydı şimdi ise şekillenmek toplanmak ön pilanda artıkın. sende 60 olunca pilates yaparsın zaten kardiyo yapıyosun yağların eriyordur göbeğin eriyordur şeker tatlıda yok zaten. sadece çok takma çünkü karnın yağların erimesinden dolayı gevşer ve yumuşar ve çokmuş gibi durur oysaki gevşemeden dolayıdır bu ve sen pilatese başladığın zaman sıkılaşacak ve toplanacak o zaman daha iyi anlayacaksın karnının nasıl eridiğini. mesela pilates yapmadan önce karnım sanki daha çoktu benim gevşekti sarkmamıştı ama gevşekti. 1 ay düzenli yaptım toplandı ve sanki çok gitmiş göbeğimden gibi duryor düşük bel eşofman badi giyoyorum azcık yani ayva göbek gibi duruyor 1 ayda bu kadar pilatesle erimez bu karın demekki çok yağ vermeden dolayı gevşeme varmıştı pilatesle toplanmış o kadar.

evet canım bencede ,bir 60 olayımda öyle,gerçi onuda yapaack vakti nezman buluurm bilemiyorum ama ,ben 60 olana kadar yaz gelir ozamanda okulum bitmiş olur yaparım artık:9:
fambicik sen öğretmeninlemi evlendin :53:
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee olay şöyle oldu,deyip nugi gibi açıklama yaparmışım:9:evet canım:24:

evet canım bencede ,bir 60 olayımda öyle,gerçi onuda yapaack vakti nezman buluurm bilemiyorum ama ,ben 60 olana kadar yaz gelir ozamanda okulum bitmiş olur yaparım artık:9:

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee olay şöyle oldu,deyip nugi gibi açıklama yaparmışım:9:evet canım:24:

aaaaa ne güzel yaaa demek okul yıllarında aşık oldun ayyy ne romantiiiiiikkk :69:

Back
X