Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın farmasi sağolasın seninde cuman mübarek olsungünaydın canlar güzel güneşli bir cuma sabahından sağlık, mutluluk,huzur dolu bir gün dileğimle....cumamız mübarek olsun![]()
artık okula gitme vakti yavaş yavaş yaklaşıyor
sabah kalkınca 250 ml ılık su
kahvaltım
1/2 simit
1/2 kk beyaz peynir
2 zeytin
1 ceviz
2 tk bal
1 domates
1 yeşil biber
250 ml şekersiz çay
günaydın kızlar. kahvaltıda 1 yumurta 1 dilim ekmek peynir 1 çay kaşığı tahinpekmez ve domates yedim
Günaydın herkeseeee
sabah kahvaltısı
2 dilim yağsız pişmiş yumurtalı ekmek (ama pişmanım annemin ısrarıyla yedim :)
biraz peynir ve zeytin 1 şekersiz çay
NERUDA haklısın sayfalar çok hızlı akıyor kusurabakma görmedim . teşekkürederim ama şimdi bakıcam sayfalara bende tekrar:)
hayırlı günler olsun herkese...![]()
canım günaydın yağsızsa problem olmaz bence ekmek miktarına dikkat et bugün fazla yememeye çalış.afiyet olsun.
sabah kahvaltım
1 tane salatalık
1 dilim ekmek
2 çk pekmez
1 kk peynir
1 çb çay
zeytin bitmiş evde bugünde böyle![]()
evet haklısın dikkat etmeliyim. zaten genelde öğlenleri yemiyorum ekmek akşam öğünümüde meyveyle geçiştirirsem sorun kalmaz gibi :) tabi kendimi tutabilirsem herakşam eve yemek yemeyeceğim diye gidiyorum ama kesin birşeyler yiyorum :) Buhafta regl haftamdı iştahım biraz açık geçen ay çok iradeliydimumarım yine iştahım azalır..
hımm o zaman afiyet olsun canım sana![]()
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn tatluşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzz.bende iyiyim çok şükür sabah duş alıp çıktım bugun daha bir zindeyim,üşümeyeyim sabahları diye hep akşam alır yatardım ama sabah alıncada insan pek bir zinde oluyor canımmmmmm
dün
öğleden sonraki ara öğünde
1 elma yemiştim
okula gitmeden saat 17.00de
200 ml yoğurt
1 dlm kepek ekemği yedim
akşam ders çıkışı yani saat 21:de
3/2 dlm beyaz ekmek
1 zeytin
yarım kk light peynir
2 kivi yedimo satte çok oldu dimi çünkü saat 22:00de yattım,ama çok acıkmıştm napim
sabah kahvaltım ise şöyle
3 zeytin
1kk light beyaz peynir
1 dlm denge ekmek
maydanoz
sabah saat 6da kalkıp yürüyüş yapacaktım ama uyanamdım,bu durumda sadece haftasonları yapıcam artıkın,haftada 2 gün olacak ama mecburen napayım
afiyet olsun canımmmmmgünaydın kızlar. kahvaltıda 1 yumurta 1 dilim ekmek peynir 1 çay kaşığı tahinpekmez ve domates yedim
sabah kahvaltım
1 tane salatalık
1 dilim ekmek
2 çk pekmez
1 kk peynir
1 çb çay
zeytin bitmiş evde bugünde böyle![]()
günaydınnnnn şekerler nasılsınız bugün inşallah iyisinizdir bizleri soracak olursanız sağlığınıza duacıyızmektup gibi oldu neyse menülerimi yazayım
akşam
1 kepçe tarhana çorbası
7 yk kereviz yemeği
4-5 kaşık yoğurt
4 yk bulgur pilavı
3 lokma kepekli ekmek
ilerleyen saatlerde bir tane elma
sabah
kalkınca bir bardak ılık su
domates-salatalık
2 kk tuzsuz peynir
4 zeytin
bir dilim uno denge lıght ekmek
günaydın kızlar. kahvaltıda 1 yumurta 1 dilim ekmek peynir 1 çay kaşığı tahinpekmez ve domates yedim
dün patates yemek hataydı normalde ben akşamları yemek yemezdim yoğurt salata bir kepçe yemek geçiştirirdim akşam öyle olmadı ne yazıkki 1 dilim ekmek yedim hatta 1,3 bir daha da kolay kolay patates yemem![]()
![]()
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn tatluşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzz.bende iyiyim çok şükür sabah duş alıp çıktım bugun daha bir zindeyim,üşümeyeyim sabahları diye hep akşam alır yatardım ama sabah alıncada insan pek bir zinde oluyor canımmmmmm
dün
öğleden sonraki ara öğünde
1 elma yemiştim
okula gitmeden saat 17.00de
200 ml yoğurt
1 dlm kepek ekemği yedim
akşam ders çıkışı yani saat 21:de
3/2 dlm beyaz ekmek
1 zeytin
yarım kk light peynir
2 kivi yedimo satte çok oldu dimi çünkü saat 22:00de yattım,ama çok acıkmıştm napim
sabah kahvaltım ise şöyle
3 zeytin
1kk light beyaz peynir
1 dlm denge ekmek
maydanoz
sabah saat 6da kalkıp yürüyüş yapacaktım ama uyanamdım,bu durumda sadece haftasonları yapıcam artıkın,haftada 2 gün olacak ama mecburen napayım
canım aslında akşamları az olsada atıştır çünkü öğlende ekmek yemiyorsan pek doymazsın böylece akşama çok acıkırsın hem akşam birden yiyeceklere saldırmazsın böylece meyve yesende bence yine açlık hissedebilirsin.hem metabolizmanda yavaşlar yememezlik etme bencee