canım tost olarak yesende ayrı yesende ek olarak domates salatalık zeytin peynir yeşillikte ye yada yiyormusun.aralarda meyve ye öğlen akşama göre sağla ye tabiki bak burda ara öğünleri fazla yapanlar var mesela ama kalorisi yüksek olmasın.acıkıyorsan metabolizman hızlı çalışıyor demektir sürekli yeme hissin oluyo işte.canım birazcıkta sabrediceksin her acıktığındada yersek olmaz sabırlı olmasınıda bilmemiz lazım ama dayanamıyorum dersen az bişey ye bence
tamam seker aslında metabolızmam cok yavas benım olcturmustum 26 yasındayken metabolızma yasım 32 falan cıkmıstı.ama bu yedıklerım az gelıyor yada dıyet psıkolojısı ıs stresı falan sanırım bu donemsellık.cunku acıktıgımı cok bılmıyorum onceden cnku sındıremıyorum.onceden kahvaltı yaprdım ıs yerındekılerle aynı seylerı yerdık ornegın 1 sımıt peynır onlar saat 12 oldu mu yemege kosarlardı ne yesek dıye bana sorarlardı bende daha sabahkını erıtemedım dıyordum.sımdı metabolızmam hızlandı sanırım.anlamadım.ben ara ogunlerımıde hıc kacırmıyorum.sımdı dıyetısyen degıstırcem bakalım o ne dıyecek