eswcim nasılsın canım özledim valla kızseni maşşlah kiloalrda gitmiş korumadamısın sen
iyiyim hülyacım
sen nasılsın, yaramaz kızınla uğraşıyosun sanırım sürekli, Allah kolaylıklar versin canım
gitti canım kilolar ama yağdan ziyade kas vermişim sanırım, bunu düzelticem inşallah, sonra da bu kilomu korucam, 55 yazdım tickera ama 56 yeter bana, iyice zayıfladım zaten, istediğim kıyafetimi çok rahat giyebiliyorum artık :))
anladım bebikkk bencede iyi olmuş şaşırtmak lazım arada dene bakalımmm inşallah işe yarar
valla bebişim kalorisi neyim yazmıo.hani olurya poşet içinde üstünde de bi etiket var sadece üşenmdim kalktım baktım geldimmarkası fln yok marketin kendi fırınında yapılmış olanlardan bu.valla bulun alın süper benden demes, acaip doyuruo poğaça yemiş gibi olosunuz içndekilere baktım yok yok..
keten tohumundan tutun tam buğday unu kepekli un çavdar arpa herşey varramma reklam yaptım haaa.elimden gelsede size ikram etsem şurdan uzatıversemm
alın alın yin gariiiii
afiyet olsun canım gayet güzel
cnm hani normal içmemiz gereken atıorum 8 bardak biz 10 bardak içiosak bişi olmaz bence ama 8 içmemiz gerekirken abartıp 18 içiosak ozman sorun olur bence bana öle geldi.ben hiç ölçmüorum zaten oldum olası çok içerim suyu günlük bi sürahi bitio işte
afiyet olsun bebişş ben oldum darısı başına ağrılar içinde yuvarlanıorum kanepede biraz geçer gibi olunca işlerimi yapıorumm
istediğin yere gel cnm buyur hoşgeldinn
kukilita yada kulikuli olabilr fambığım hep öle der öle sver beniiidimi fambıkkkkk
![]()
sağol tatlım
sana da geçmiş olsun, bi ağrı kesici alsaydın, spazmol veya doladamon veya buscopan tarzı bişi
bufnlar regli kesmeden ağrıyı kesen ilaçlar da
hoş bulduk.kardeşim şuan daha iyi fiziksel olarak ama ruhsal olarak tabi bira üzgün.sunni sancı verdiler normal doğum yaptı.allah haklarında hayırlısını versin inşallah.şuan yanındayım zaten c.tesi urfaya döneceğim.eşide izin aldı hap beraber moral vermeye çalışıyoruz işte...
canım çtekrar geçmiş olsun
inşallah kardeşin bi an önce toparlanır canım