• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eswcim nasılsın canım özledim valla kızseni maşşlah kiloalrda gitmiş korumadamısın sen

iyiyim hülyacım
sen nasılsın, yaramaz kızınla uğraşıyosun sanırım sürekli, Allah kolaylıklar versin canım
gitti canım kilolar ama yağdan ziyade kas vermişim sanırım, bunu düzelticem inşallah, sonra da bu kilomu korucam, 55 yazdım tickera ama 56 yeter bana, iyice zayıfladım zaten, istediğim kıyafetimi çok rahat giyebiliyorum artık :))

anladım bebikkk bencede iyi olmuş şaşırtmak lazım arada dene bakalımmm inşallah işe yarar:34:

valla bebişim kalorisi neyim yazmıo.hani olurya poşet içinde üstünde de bi etiket var sadece üşenmdim kalktım baktım geldimmarkası fln yok marketin kendi fırınında yapılmış olanlardan bu.valla bulun alın süper benden demes, acaip doyuruo poğaça yemiş gibi olosunuz içndekilere baktım yok yok..
keten tohumundan tutun tam buğday unu kepekli un çavdar arpa herşey varr:56:amma reklam yaptım haaa.elimden gelsede size ikram etsem şurdan uzatıversemm:1:

alın alın yin gariiiii:1:

afiyet olsun canım gayet güzel

cnm hani normal içmemiz gereken atıorum 8 bardak biz 10 bardak içiosak bişi olmaz bence ama 8 içmemiz gerekirken abartıp 18 içiosak ozman sorun olur bence bana öle geldi.ben hiç ölçmüorum zaten oldum olası çok içerim suyu günlük bi sürahi bitio işte:34:

afiyet olsun bebişş ben oldum darısı başına ağrılar içinde yuvarlanıorum kanepede biraz geçer gibi olunca işlerimi yapıorumm:34:

istediğin yere gel cnm buyur hoşgeldinn

kukilita yada kulikuli olabilr fambığım hep öle der öle sver beniii:32::51::16::16:dimi fambıkkkkk:16:

sağol tatlım
sana da geçmiş olsun, bi ağrı kesici alsaydın, spazmol veya doladamon veya buscopan tarzı bişi
bufnlar regli kesmeden ağrıyı kesen ilaçlar da

hoş bulduk.kardeşim şuan daha iyi fiziksel olarak ama ruhsal olarak tabi bira üzgün.sunni sancı verdiler normal doğum yaptı.allah haklarında hayırlısını versin inşallah.şuan yanındayım zaten c.tesi urfaya döneceğim.eşide izin aldı hap beraber moral vermeye çalışıyoruz işte...

canım çtekrar geçmiş olsun
inşallah kardeşin bi an önce toparlanır canım

merhaba arkadaslar.......

size bişey sormak istiyorum....koşu bandı almayı düşünüyorum ama kendime guvenemıyorum 1 ay sonra evde süs olarak durur diye....kullananlar biraz bilgi verebilir mi.memnunlarsa kullandıkları markalar ve modelleri hakkında.....

canım benimkide dynamic marka 3 yıl oldu galiba ben alalı memnunum öyle fazla sesi yok yani rahatsız olan kimse olmaz merak etme.canım tabikide sürekli binemiyorum ben ama istediğim zaman elimn altında binerim istediğim zaman.spor salonuna yazılsam ya gidicem ya gidemicem verdiğim parayada yazık olucak yani.

ben kukilatam diyom valla:98:
ebeeeettt:16:bende çok seviorum bunuu
töbe töbe :60::60: bi çiçek adıymış o eşimi getirmiş hatta netten araştırmışlar ismi ney diye oda kalonchoe ymiş.o zaman bizde çiçek koyalım olmamı :26:
evet çalışmalar güzel gidio:34:

bence eşine diyelim kolay isimi olan bi çiçek daha alsın,oda nicki değiştirir böylece.ya da çiçek ismi çiçek ismiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii k le başlasııııııınnnnnnnnnnnn kaktüsssssssssss:28:
evet bu da güzelll:50::53:
heeeeeeeeeee öyle severimmm bennnnn,kukilatammmmm,hanimiş benim kukilimmmmm falan diyeeee:16::16::16:
:17::17:ayy utandımmm
kaktüs diye geçmeyeyim ozman kaktüskalanchoe olsun:27:Allah Allah gönül rahatıyla bi kısalttırmadın yani,al dmedik kaktüs deyip geçmedik kaktüskalanchoe dedik bundan sonra iyi mi

kolaylaştıralım derken.....:60::60:kızz Allah seni ...ence kukilita iyi gibi ne dersniz?neyse ben bi yemek yyiim geliyimde gelince netleştrriz

canım modeli yanı kodu ne? bide gürültü çok oluyomu

eve gidince bakayım,yarın yazayım sana bilmiyorum valla,mutlaka sesi va ama motor sesi gibi değil,sürtünmeden dolayı bir ses yani,müzik açıyorum mesala rahat duyabiliyorum,sesine bakıp alırsın zaten,çalıştırırısın

canım benimkide dynamic marka 3 yıl oldu galiba ben alalı memnunum öyle fazla sesi yok yani rahatsız olan kimse olmaz merak etme.canım tabikide sürekli binemiyorum ben ama istediğim zaman elimn altında binerim istediğim zaman.spor salonuna yazılsam ya gidicem ya gidemicem verdiğim parayada yazık olucak yani.

senınkının kodu ne nugya.şimdi netten fiyatları araştırıyorum çok pahalı bişey alamam....en fazla 1000 verebilirim diye düşünüyorum

eve gidince bakayım,yarın yazayım sana bilmiyorum valla,mutlaka sesi va ama motor sesi gibi değil,sürtünmeden dolayı bir ses yani,müzik açıyorum mesala rahat duyabiliyorum,sesine bakıp alırsın zaten,çalıştırırısın

tamam famır unutmazsan bi bak da yazıver bana...voitin siyesinde 5 yıl garantılı bi urun buldum.1.099 lira sanırım senın deiğin odur.

ebeeeettt:16:bende çok seviorum bunuu

evet çalışmalar güzel gidio:34:

evet bu da güzelll:50::53:

:17::17:ayy utandımmm

kolaylaştıralım derken.....:60::60:kızz Allah seni ...ence kukilita iyi gibi ne dersniz?neyse ben bi yemek yyiim geliyimde gelince netleştrriz

kukilata da karar kıldık anacımmmmmm,ben fikrimi ortaya gorummmmmmmmmmmmmm begenen alır gederrrrr begenmeyen bırahır gaççarrrr:63:

famır

5 yıl garantılı olan urunlerden fiyatı 1290 olanda varmış:)1490 olanda varmış...ama senınkının fiyatı 1 yıl içinde düşmüştür biraz sanırım.parama kıyamıyorum ama dediğiniz gibi spor salonlarında elalemın yanında rahat edemeden spor yapmayıda hiç sevmiyorum...

famır voitin sitesine baksan belki fotograflardan hatırlarsın koşu bandını.bi zahmet musait olursan bakarmısın

famır

5 yıl garantılı olan urunlerden fiyatı 1290 olanda varmış:)1490 olanda varmış...ama senınkının fiyatı 1 yıl içinde düşmüştür biraz sanırım.parama kıyamıyorum ama dediğiniz gibi spor salonlarında elalemın yanında rahat edemeden spor yapmayıda hiç sevmiyorum...

famır voitin sitesine baksan belki fotograflardan hatırlarsın koşu bandını.bi zahmet musait olursan bakarmısın

merhaba arkadaslar been 1çoçuk annesiyim
bende kilodan çok göbiş şikayetim var
ve yaptığım tek sey sabahleyin aç karna ılk su içmek
ve kahvaltı edip ebru sallının plates sporunu yapmak tv8de çok iyi geldi gercekten 2 hafta içerisinde etkisini gösterdi
ve öglen yemeklerim sebze aöğle arası 1ögün meyve 10dk geçtikten sonraılık sütün içine tarcın koyup içiyorum
meyve sekere dönüşüp vucuta yag olmasın diye
aksamlarıda aynen sebze yemeklerı
7den sonra agzıma bisey koymuyorum
spor yaptıgım için yürüyüse gerek kalmıyor
sizde bir deneyin gercekten etkisiin göreceksiniz göbişim kalmadı diyebilirim
:1:

famır

ahanda bu Koşu Bandı Voit Icon , Fiyatları, Kullanımı, Tavsiyeler, Özellikleri - VoitBayi.com

iyiyim hülyacım
sen nasılsın, yaramaz kızınla uğraşıyosun sanırım sürekli, Allah kolaylıklar versin canım
gitti canım kilolar ama yağdan ziyade kas vermişim sanırım, bunu düzelticem inşallah, sonra da bu kilomu korucam, 55 yazdım tickera ama 56 yeter bana, iyice zayıfladım zaten, istediğim kıyafetimi çok rahat giyebiliyorum artık :))

sağol tatlım
sana da geçmiş olsun, bi ağrı kesici alsaydın, spazmol veya doladamon veya buscopan tarzı bişi
bufnlar regli kesmeden ağrıyı kesen ilaçlar da

canım çtekrar geçmiş olsun
inşallah kardeşin bi an önce toparlanır canım

aman maşşlah çoksevindim sende yag yokkkicanım ondan gitmiştir kasdan :60::60::60::60:

:60::60::60::60:çok güldüm ya geçmiş olsunmu denir başın sağolsunmu bilmem artık hugocukk:1::1:

afiyet olsun bebişimm.sana ne dicem yavaşladı ya kilo vermen biraz değişklik yapsana mesela ekmek hakkını artır bu hafta aralarda leblebi yeme ne biliyim bunun gibi şeyler sanırım işe yarar. ne düşünüosun sen?

Evet öyle şeyler yapıcam kukiletacııııım:1::1::1:leblebi yemiyim diyorum gerçi bugün yedim ama ama 20 tane falan yedim bi fincan yiyiodum az yedim bakalım durmadı aslında çokşükür regl girdi araya bakalım bu hafta kaç çıkıcam bi de uzun zaman kalan kiloma geldim belki ondand a biraz yavaşladı ama durmak yokkkk sabırllllaaa inşallah gidecek tüm fazlalıklar spor yaparsaaam sağlıklı da beslenirseeeem nooolacakk gidecektabii mecbuurrr:47::47:

merhaba arkadaslar.......

size bişey sormak istiyorum....koşu bandı almayı düşünüyorum ama kendime guvenemıyorum 1 ay sonra evde süs olarak durur diye....kullananlar biraz bilgi verebilir mi.memnunlarsa kullandıkları markalar ve modelleri hakkında.....

Canım bende de voıt-epic var gayet memnunun kullanıyorum sürekli tavsiye ederim 5 yıl garantili

kukilata da karar kıldık anacımmmmmm,ben fikrimi ortaya gorummmmmmmmmmmmmm begenen alır gederrrrr begenmeyen bırahır gaççarrrr:63:

evetttttt neeen bırahak gızzzz ahanda ben de gabulll ettimmmm kukilataaaaaaaaaaa olsunnn:60::60::60:

Back
X