famır fiyatı hiç düşmemiş yaaaaaaaaaaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyleevet aynen ,valla canım sabırla inatla devam edicez,yapacak bişey yok.
benimkiler de düşüyoootirbiyesiz gıskançal anam al ben nasıl olsa 100 gr verdim ya düşüp duruyodu onlar zaten
yenisini alırım bende kendime küccük beden
![]()
aman maşşlah çoksevindim sende yag yokkkicanım ondan gitmiştir kasdan![]()
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar cııııııııııııııııım napıyosunuz ohhh sohbetler koyuuu donlar-sütyenler havalarda maşallahhhh
Benim pazartesi biraz yoğun ev işleriyle uğraşıyorum yemeğimi yedim 3gibi
1 kutu yağsız ton balığı ile salata
1 kase yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği yedim dünküleri dengeliyim bugün biraz
Çamaşır falana ttım makineye etrafı topladım yemek yaptım şimdi sporumu yapıcammm inşallah![]()
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar cııııııııııııııııım napıyosunuz ohhh sohbetler koyuuu donlar-sütyenler havalarda maşallahhhh
Çamaşır falana ttım makineye etrafı topladım yemek yaptım şimdi sporumu yapıcammm inşallah![]()
afiyet olsun canımmmmmmmmmmKızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar cııııııııııııııııım napıyosunuz ohhh sohbetler koyuuu donlar-sütyenler havalarda maşallahhhh
bugün moralim bozuk canım bişi yemek istemiyo ara mara da yapmadımeskiden olsa canım sıkılınca yemeye yumulurdum şimdi de tam tersi
![]()
sen bir yarım kilo vermiştin niye işlemiyosun küüüü
işler çok bunalttı beni yap yap bitmiyo yaa bunaldımmm:84::84::84:noldu kardeş niye sıkkın canınnnn
Bu arada ben de yarım saat falan önce öğle yemeği olarak
200 ml yoğurt
2 tane light etimek
4-5 yk salata
yedim..
eve gidince de ara öğün yaparım 5 gibi
leblebi yerim
sonra da akşama bakalım ne var evde..
Annem börek falan diyordu..
inşalah yapmamıştır..
işler çok bunalttı beni yap yap bitmiyo yaa bunaldımmm:84::84::84:
birazda havadan galiba. zaten pazartesileri de hiç sevmem![]()
Bu arada ben de yarım saat falan önce öğle yemeği olarak
200 ml yoğurt
2 tane light etimek
4-5 yk salata
yedim..
eve gidince de ara öğün yaparım 5 gibi
leblebi yerim
sonra da akşama bakalım ne var evde..
Annem börek falan diyordu..
inşalah yapmamıştır..
bende şimdi evden getirdiğim yagsız kıymalı ıspanagımı 4 adet altınbaşak ve iki yk yogurtla yiyorum o yüzdencanım ara öğünlerini atlama bence sonra akşam yemeğine yüklenirsin birden
saol bebişimiyiyim hülyacım
sen nasılsın, yaramaz kızınla uğraşıyosun sanırım sürekli, Allah kolaylıklar versin canım
gitti canım kilolar ama yağdan ziyade kas vermişim sanırım, bunu düzelticem inşallah, sonra da bu kilomu korucam, 55 yazdım tickera ama 56 yeter bana, iyice zayıfladım zaten, istediğim kıyafetimi çok rahat giyebiliyorum artık :))
sağol tatlım
sana da geçmiş olsun, bi ağrı kesici alsaydın, spazmol veya doladamon veya buscopan tarzı bişi
bufnlar regli kesmeden ağrıyı kesen ilaçlar da
canım çtekrar geçmiş olsun
inşallah kardeşin bi an önce toparlanır canım
yalanmıplazma almak istiyorum bugünlerde eşim yürüme bandı almasaydın alırdık diyo,yani öyle deyince yeni yürüyüş de yapmış olsan,bi daha binesin geliyo
![]()
tmm karar verilmiştr kukulitayı bende seviorummmkukilata da karar kıldık anacımmmmmm,ben fikrimi ortaya gorummmmmmmmmmmmmm begenen alır gederrrrr begenmeyen bırahır gaççarrrr![]()
yapıoruz cnm bizde bişiler etkisini de görüoruz saolmerhaba arkadaslar been 1çoçuk annesiyim
bende kilodan çok göbiş şikayetim var
ve yaptığım tek sey sabahleyin aç karna ılk su içmek
ve kahvaltı edip ebru sallının plates sporunu yapmak tv8de çok iyi geldi gercekten 2 hafta içerisinde etkisini gösterdi
ve öglen yemeklerim sebze aöğle arası 1ögün meyve 10dk geçtikten sonraılık sütün içine tarcın koyup içiyorum
meyve sekere dönüşüp vucuta yag olmasın diye
aksamlarıda aynen sebze yemeklerı
7den sonra agzıma bisey koymuyorum
spor yaptıgım için yürüyüse gerek kalmıyor
sizde bir deneyin gercekten etkisiin göreceksiniz göbişim kalmadı diyebilirim
![]()
ayy bebişim nasıl unuttum seni bennKızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar cııııııııııııııııım napıyosunuz ohhh sohbetler koyuuu donlar-sütyenler havalarda maşallahhhh
merhabalar;
ogle menum;
esım geldı ıs yerıne ona ksbasl kasarlı pıde soyledm 1 lokma aldm ondan.
4 adet ızgara tavuk
300 ml ayran
2 yk pılav
salata
2 dılım salatlık tursusu
ara ;
2 adet beypazarı kurusu
15-20 adet beyaz leblebı