afiyet olsun cnm banada az geldi kahvaltın
süpersin diorum başka da bişi demiorum cnm maden suyunu ihmal etme cnm hergün bi tane spor hocan söler belki amabende söleim dedim
cnm az zamanda çabuk verilen kilolar kısa zmanda geri gelir çünkü verilen yağ deil su ve kas tır mesela sen şimdi yaza 3 ay var 3 ayda 7-8 kilo verip sağlıklı şeklde geri almamak mı istersn yoksa bir ayda 7-8 kilo verip yaz gelene kadar verdiklerinide geri almak mı? seçim senin cnm. bide sormuşsun cnm söleim ben böle yiyerek 2 ayda 7 kilo verdim.dier arkadaşlarda ortalam öle ayda 4 kilo
afiyet olsun hocahanımcım
afiuyet olsun çok güzel
yazdıklarını okuyunca kendimi düşündüm bi an.bende malum okadar iyi çalışmama deneme sınavlarında çok iyi puanlar almam rağmen sınav heyecanı üstüne kopyacılar derken atanamadım maesef 1 puandan bile az bir puanla .çok üzülüorum benden daha az çalışanlar ben dersteyken dersten kaçıp gezenler atandı ben atnamadım moralim çok bozuluo düşündükçe ama herşeyn hayrlısı tabi.

hiç istemesemde çalışmak sınava tekrar giricem olmazsa özel okul yada dersanelere başlıycam devlet beni almazsa napıyım yani.
ben ingilizce öğretmneiyim cnm şu an çalışmıorum ama.
ayyy süperr

poğaçalrı köpişlerlemi paylaşmış aman dikkat etsn haa dadanırlar valla hergün isterler sonra hugom hergün köpişlere poğaça yapmak zorunda kalma

afiyet olsun cnm
afiyet olsun cnm

bende sana bugün buluşalım dicektim dün msn ye baktım yoksun msj atıcaktım sonra markete gittim geldim baktım hava soğuk dedim neruşdan da ses çıkmadı bende seslenmeyim ozman dedim di. neyse sen gez bakalım bakarız artık kısmett görüşrüz inşallahh
afiyet olsun cnmmm
bende pilatesimi yaptım geldim 40 güzel olduuuu. ohhh rahatladımm.ama ebru tek seans ta yağları şişlkleri indircez diyip duruo moralim bozuluo ya olurmu öle tek seans ta gitse ben erimiştim 3 aydır yanii.çok abartıo bazen sinirimi bozuo