• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkesin kahvaltıları çokk güzelll afiyet olsunnnnn:16::16::16:

nugiciiiiiim ayda bir kaçamağın da çok güzel bence en doğal hakkın arada olacak ki sonra gözümüz dönmesin dimii:34: pişman da değilsen kideğilmişsinnn afiyet bal şeker olsun tatlımmm:16::16:

sağol canım pişman değilim evet ama sorma hızlı yediğimden heralde mideme oturdu.akşam ara öğün yapmadım sabahta kahvaltıyı biraz geç yaptım ve işyerinde yaptım canım birşey istemedi işte kellogs la sütü yapıp yedim ara öğünümü bile yemedim şimdi yiyecek durumda değilim yersem patlayacam çünkü aslında iyi birşey değil ama napalım bugünlük böyle oldu

ayy kızlaar hepiniz pohaça diye diye canımı istettiniz yaa hiç aklımda yokken ama ev pohaçası off:14:
nugya canım biliyorum gecen evd evardı bıttı lıght üçgen peynirim bundan almıstık rejımı bozdum dıye ee tabıkı tam bozmadım ama yedım ıste azcık haklısın en ıyısı almamak yaa:71:
kız valla benim de canım çekti ne yalan sölim :43::43::43::43:

:28:

günaydın arkadaşlar

uyanınca 3 kuru kaysı 2 bardak ılık su içitm
kahvaltı 1 kepekli galeta k.ekmeğim bitmişti.
biraz omlet peynir 1 tane zeytin
türk kahvesi

şimdide yeşil çayımı içicem..
afiyet olsun cnm banada az geldi kahvaltın

gunaydın kızlar;

aksam yemegım spora gıdecegım ıcın hafıf yedım.
7 bucuk gıbı;
4-5 kasık kıymalı ıspanak yemegı
yogurt
kucuk bır kase ezo gelın corba
yarım dılım beyaz ekmek

sonra spora gıttım hocam 1 hafta kardıyo calısacagımı sonra grup derslerıne katılacagımı soyledı.

30 dk kosu bandında 5.5 hızında yuruyus
15 dk bısıklet
5 dk aır wolker tarzı bı alet
20 şer tane karın kalça ıc bacak dıs bacak calıstıran aletlerde hareketler.

ewe gelınce 100 ml maden suyu ıctım yanında 1 adet hanımeller kurabıyesınden:1:
yatarken
1 bardak sut

kahvaltım ;
7.30 da
2 dılım uno denge lıhgt ekmegı
dometse salatalık
2 adet zeytın
1 kk tulum peynırı
1 bardak süt

ara;
10 adet leblebı
yarım armut
süpersin diorum başka da bişi demiorum cnm maden suyunu ihmal etme cnm hergün bi tane spor hocan söler belki amabende söleim dedim :nazar:

hmm tımma öle edeyim bakalım ya ben birazda az zamanda çok kilo vermek istiyorum yaza çok az kaldı çubuk istedim çubuk krekerimde geldi :1:
cnm az zamanda çabuk verilen kilolar kısa zmanda geri gelir çünkü verilen yağ deil su ve kas tır mesela sen şimdi yaza 3 ay var 3 ayda 7-8 kilo verip sağlıklı şeklde geri almamak mı istersn yoksa bir ayda 7-8 kilo verip yaz gelene kadar verdiklerinide geri almak mı? seçim senin cnm. bide sormuşsun cnm söleim ben böle yiyerek 2 ayda 7 kilo verdim.dier arkadaşlarda ortalam öle ayda 4 kilo
kahvaltıdan sonra oğlumu okula bıraktıp okulda biraz da arkadaşlarıma günaydın demek için 5- 10 dk vakit geçirdim .
veeeeeee hemen 300 ml su içtim
biraz da dışarda takıldım ,sonra eve geldim

evde

300 ml elma sirkeli su
200 ml su
250 ml su içtim :9:
afiyet olsun hocahanımcım

Kızlar günaydın ben cok sık yazamıyorum buraya ama sizi takip ediyorum işlerim yogun oluyor evdede her zaman acamıyorum bebiş var iş güç işte.Bugun vakıt buldum kahvaltımı yazayım bari dedim

2 dilim denge lıght ekmek
1 kk krem peynir
1 yumurta
4 yeşil zeytin
bıkac dılım domates,salatalık
1 bardak zencefilli ıhlamur

öğlende
sultan kebabı diye bişey cıkcakmıs ondan yıycem ama bılmıyom yanı nasıl bısey
1 kase corba(erenler corba)
ıspanak boroni yiycem
meyvemi ve yogurt yada ayranımı alcam ara öğünde bunlardan birini yiycem:56:
afiuyet olsun çok güzel

afiyet olsun öyelyse:34:

bencede eswcim üzülme demek kolay biliyorum ama gerçekten her işte bir hayır vardır,bende mezun olduktan sonra 3 yıl boyunca atanaadımm,moralim çok bozuktu,boşa okumuşum der üzülrüdüm,su süre zarfında kızım oldu,o 1,5 yaşında iken atandım çok şükür.şimdilerde iyikide o dönem atanmamışım bol bol kızızmla beraber oldum,her halini doyasıya izledim ne mutlu diyorummm.yoksa bakıcıya bırakacak dahada perişan olacaktım.sende üzülme görmediğimiz şeyler var rabbim hakkında hayırlısını versin:16:
yazdıklarını okuyunca kendimi düşündüm bi an.bende malum okadar iyi çalışmama deneme sınavlarında çok iyi puanlar almam rağmen sınav heyecanı üstüne kopyacılar derken atanamadım maesef 1 puandan bile az bir puanla .çok üzülüorum benden daha az çalışanlar ben dersteyken dersten kaçıp gezenler atandı ben atnamadım moralim çok bozuluo düşündükçe ama herşeyn hayrlısı tabi.:43::43::59:hiç istemesemde çalışmak sınava tekrar giricem olmazsa özel okul yada dersanelere başlıycam devlet beni almazsa napıyım yani.

hugocuk famir farmasi esw kalancho meslekleriniz nedir?

nugişi biliyorum o turizmci çünkü cumartesileri bir tek o varrrr daha çok tanıyorum onu :34:
ben ingilizce öğretmneiyim cnm şu an çalışmıorum ama.

dün sabah kociş işe giderken yanına koyduğum poçalarını köpeklerle paylaşmış. bitmiş poğaçalar bugün mecbur yine yapacağım. oklava almam lazım. oklavayı benim kuşlar için oyun parkı yaparken kullandım oklava yok gideyimde bi koşu alayım geleyim

ayyy süperr:1::1::60::60:poğaçalrı köpişlerlemi paylaşmış aman dikkat etsn haa dadanırlar valla hergün isterler sonra hugom hergün köpişlere poğaça yapmak zorunda kalma:1::1:
Gene işim çok gene gene gene...
ara öğün 1 mandalina..
afiyet olsun cnm

Günaydıınnnn kızlarcıııııııııııııııım

sabah 8.30da kalktım

kalkınca

2 kuru kayısı 400ml su

kahvaltım

1 portakal

4yk nesfit

4yk yoğurt ve tarçınla yapılmış orta karar kardan adam:1:

evde yeşillik biber salatalık kalmamış ben de değişiklik olsun diye böyle yapıyım dedim bu hafta hiç yememiştim karışımımdan

bugün belki bir arkadaşımla beyoğluna gidicezzz frida sergisi varmış onu gezicez biraz eskicileri gezeriz değişiklik olsun:16:ne zamandır soğuktan açık havada dolaşamıyorum bugün de soğuk ama beyoğlunu çok severim sıkı sıkı giyinip gezerim artık:1:
afiyet olsun cnm :16::16:bende sana bugün buluşalım dicektim dün msn ye baktım yoksun msj atıcaktım sonra markete gittim geldim baktım hava soğuk dedim neruşdan da ses çıkmadı bende seslenmeyim ozman dedim di. neyse sen gez bakalım bakarız artık kısmett görüşrüz inşallahh

kalkınca 2bardak su
2kayısı
sonra
1yumurta,
az peynir
biber
3zeytin
domates
şakeriz çay
afiyet olsun cnmmm

bende pilatesimi yaptım geldim 40 güzel olduuuu. ohhh rahatladımm.ama ebru tek seans ta yağları şişlkleri indircez diyip duruo moralim bozuluo ya olurmu öle tek seans ta gitse ben erimiştim 3 aydır yanii.çok abartıo bazen sinirimi bozuo:47:

afiyet olsun cnm banada az geldi kahvaltın

süpersin diorum başka da bişi demiorum cnm maden suyunu ihmal etme cnm hergün bi tane spor hocan söler belki amabende söleim dedim :nazar:

cnm az zamanda çabuk verilen kilolar kısa zmanda geri gelir çünkü verilen yağ deil su ve kas tır mesela sen şimdi yaza 3 ay var 3 ayda 7-8 kilo verip sağlıklı şeklde geri almamak mı istersn yoksa bir ayda 7-8 kilo verip yaz gelene kadar verdiklerinide geri almak mı? seçim senin cnm. bide sormuşsun cnm söleim ben böle yiyerek 2 ayda 7 kilo verdim.dier arkadaşlarda ortalam öle ayda 4 kilo

afiyet olsun hocahanımcım

afiuyet olsun çok güzel

yazdıklarını okuyunca kendimi düşündüm bi an.bende malum okadar iyi çalışmama deneme sınavlarında çok iyi puanlar almam rağmen sınav heyecanı üstüne kopyacılar derken atanamadım maesef 1 puandan bile az bir puanla .çok üzülüorum benden daha az çalışanlar ben dersteyken dersten kaçıp gezenler atandı ben atnamadım moralim çok bozuluo düşündükçe ama herşeyn hayrlısı tabi.:43::43::59:hiç istemesemde çalışmak sınava tekrar giricem olmazsa özel okul yada dersanelere başlıycam devlet beni almazsa napıyım yani.

ben ingilizce öğretmneiyim cnm şu an çalışmıorum ama.

ayyy süperr:1::1::60::60:poğaçalrı köpişlerlemi paylaşmış aman dikkat etsn haa dadanırlar valla hergün isterler sonra hugom hergün köpişlere poğaça yapmak zorunda kalma:1::1:

afiyet olsun cnm

afiyet olsun cnm :16::16:bende sana bugün buluşalım dicektim dün msn ye baktım yoksun msj atıcaktım sonra markete gittim geldim baktım hava soğuk dedim neruşdan da ses çıkmadı bende seslenmeyim ozman dedim di. neyse sen gez bakalım bakarız artık kısmett görüşrüz inşallahh

afiyet olsun cnmmm

bende pilatesimi yaptım geldim 40 güzel olduuuu. ohhh rahatladımm.ama ebru tek seans ta yağları şişlkleri indircez diyip duruo moralim bozuluo ya olurmu öle tek seans ta gitse ben erimiştim 3 aydır yanii.çok abartıo bazen sinirimi bozuo:47:

tşkler canım
maşşlah sana sporunuda yapmışın sıkılmasınc anım senin canın sen buazimle yag kalmaz meraketme bak bende durdu 2haftadır aynı kilodayım takmayacaz verecezzzzzzz

günaydın kızlarbu diyet işi beni çok sardı sizlerin tavsiyesi üzerine bu sabah kahvaltı yaptım
bana öğün atlama özellikle kahvaltı mutlaka yap demiştiniz üşenmedim yptım.

kahvaltım
1 bardak süt
1/2 kk peynir
bir küçük domates( banadura:)
3 zzeytin
yarım haşlanmış yumurta
eşimide diyete soktum onada aynı tabaktan hazırladım çok keyif aldımm hehe
ama eşim akşamları aklım çeliyor kola almış cips almış ay bir zor oldu karşı koymak anlatamam

ayy benim eşimin hiç öyle alıp gelme huyları yoktur ben ne istersem söylerim hemen beraber alırız am akendı getırmez hıc zaten cips fılan da yemez :19:

neruşum tatlım anlıyorum seni. ama ben senin çok pozitif olduğunu söylemek istedim. yani bana göre kendime göre. ben sanal ortamda olsa tamam sabırlıyımdır ancak yani sabrım taştımı kopuyo ipler sen daha ılımlısın bana göre onu dedim kızz yanlış anlamadım seni seviyorum bu huyunda çok hoş keşke bende senin gibi olabilseydim dedim kuzucuğum :69:

dün akşam eşime dişlerimi göstercem diye sırıtıp duruyordum :1: ayaklarımda çorap yok. bende topuklarda çatlama var malesef bazen kanıyor bile. çok şükür rahatsız etmiyor ama mesela çatlakların arasına kir falan girdimi kapkara oluyo. dün balkonda dolaştım ayaklarımda çorap yoktu tozlanmış yıkadım ama çalaklardaki tozlar gitmemiş. benim topuklar olmuş kapkara haberim yok. eşim dedi dişlerini göstercem diye sırıtıp duracağına ayaklarına bak dedi. anaaaaam bi baktım kapkara olmuş topuklar. yıkadım çıkmadı zeytinyağınla falan ovaladım yumuşadı yıkadım ama doktora gitmem lazım belki krem verir iyi gelir

ayy benim eşimin hiç öyle alıp gelme huyları yoktur ben ne istersem söylerim hemen beraber alırız am akendı getırmez hıc zaten cips fılan da yemez :19:

aman hiç güzel bir huy değil zaten abur cubur merakı boşver getirmesin:)
benim kociş düşkün boğazına tombik kendisi, tek umudumuz askerlik askere gidinc eincecik olacak inanıyorum:D

neruşum tatlım anlıyorum seni. ama ben senin çok pozitif olduğunu söylemek istedim. yani bana göre kendime göre. ben sanal ortamda olsa tamam sabırlıyımdır ancak yani sabrım taştımı kopuyo ipler sen daha ılımlısın bana göre onu dedim kızz yanlış anlamadım seni seviyorum bu huyunda çok hoş keşke bende senin gibi olabilseydim dedim kuzucuğum :69:

ayy bende çok ılımlıyımdır sessiz yumuşak narin zayıf uzun boylu seksü ve cazibeli :61::86:

küsmez o sana sen neruşu tanımıyonmu onun küseceği kimse olmaz burda:16:

kızmış bana küsmüşte,işte şimdi de çıkıp gitti,saçımı kestirmeye gitcektim,artık değişiklik yaptırayım moral veririr diye,saçımı sarıya boyatsam ki imkansız ancak moral depolarım heraldeee:14:

dün akşam eşime dişlerimi göstercem diye sırıtıp duruyordum :1: ayaklarımda çorap yok. bende topuklarda çatlama var malesef bazen kanıyor bile. çok şükür rahatsız etmiyor ama mesela çatlakların arasına kir falan girdimi kapkara oluyo. dün balkonda dolaştım ayaklarımda çorap yoktu tozlanmış yıkadım ama çalaklardaki tozlar gitmemiş. benim topuklar olmuş kapkara haberim yok. eşim dedi dişlerini göstercem diye sırıtıp duracağına ayaklarına bak dedi. anaaaaam bi baktım kapkara olmuş topuklar. yıkadım çıkmadı zeytinyağınla falan ovaladım yumuşadı yıkadım ama doktora gitmem lazım belki krem verir iyi gelir

e doğru demiş adam doğru söze ne denir :60::60::60:

pilatesimi yaptım geldim 40 güzel olduuuu. ohhh rahatladımm.ama ebru tek seans ta yağları şişlkleri indircez diyip duruo moralim bozuluo ya olurmu öle tek seans ta gitse ben erimiştim 3 aydır yanii.çok abartıo bazen sinirimi bozuo:47:
ben ayda 1,9-2 kg veriyorum az da gelmiyor gayet saglıklı biliyorum ki dikkat ettiğim müddetçe geri gelmeyecek :64::64::64::64:
ebru şallıdan nefret ediyorum pilatese de o kadın yüzünden mesafeliyim ama anlattığınız kadarı ile yararlı ve toparlayıcı bi spor napim ebrusuz bitane bulim netten istediim kiloya yaklaşınca onu yapiim bende :69::69:

kızmış bana küsmüşte,işte şimdi de çıkıp gitti,saçımı kestirmeye gitcektim,artık değişiklik yaptırayım moral veririr diye,saçımı sarıya boyatsam ki imkansız ancak moral depolarım heraldeee:14:

kızar ama küsmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:9: e dediya arkadaşımla buluşcam diye beyoğluna bi fuara gideceklermiş gezeceklermiş oraya gitmiştir merak etme sen fambımmm

ben ayda 1,9-2 kg veriyorum az da gelmiyor gayet saglıklı biliyorum ki dikkat ettiğim müddetçe geri gelmeyecek :64::64::64::64:
ebru şallıdan nefret ediyorum pilatese de o kadın yüzünden mesafeliyim ama anlattığınız kadarı ile yararlı ve toparlayıcı bi spor napim ebrusuz bitane bulim netten istediim kiloya yaklaşınca onu yapiim bende :69::69:

hay eline sağlık ne güzel yazmışsın...plates yapmak çok güzel..bende salonda yapıyorum hoca yaptırıyor sağolsun..ama ebru şallıdan gıcık oluyorum iğrenç bir kadın...asla onunla plates falan yapmam itici

xxh.ydxx
meraba arkadaşım..
yaklaşık 2 ay önce burayı takip etmiştim yalnız sürdüremedim ve bıraktım diyeti..tekrar zayıflamaya karar verdim..
sen 2 ay önce yolujn henüz başındaydın..11 kiloyu 2 aydamı verdin..
hergün spor yaptın mı..
demekki bende devam etsaydim vercekmişim..
leslie mi yaptın yazarmısın neler yaptınççbenimde vi oğlum var 2 yaşında..pek hareketli bir hayatım yok..

ebru şallı pilates yaptırırken içine sütyen giymiyormuş. göğüs uçları belli oluyordu zaten. bir köşe yazarıda ebrucum tamam iyisin hoşsunda göğüs uçlarını görmekten bıktım yazmış :1:

ayy bende çok ılımlıyımdır sessiz yumuşak narin zayıf uzun boylu seksü ve cazibeli :61::86:

bilmemmi hiç kuzum biliyorum böyle olduğunu ondan seviyorum seni :69:
bu arada ben 40 numara ayakkabı giyiyorum yaw :17: hep büyüktü ayaklarım ama ince. büyük ve ince :17: beniö boyumda ilkokulda daha 160 tı. lisede 165 oldu valla hep erkeklerle boy sırasına göre oturturları hep en arkada oturdum okul sırlalarında. allahtan dahada uzamadı 170 te kaldım

Back
X