• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tööööbeeee töööbeeee:9:

seni ayrı bir arzulayacağım artık nugiiiii,fotonu gördüm kız ne güzelsin sen öyleeeeeeeeeee:16::16::16:maşşallahhhhhhhh:nazar::nazar:Aslanım benim be aslan olup da çirkin olan birini gösterin bana birini:27::27:

bu menü az değilmi şimdi:44:
salatamda olaydı tam olacağdı nugimmmm,ama niyeki ekşili köftenin suyunuda yedim terbiyeli bi yemekti,pilavde yedim 1,5 dlm ekmek eder,daha ne yiyem,zati başka bişey yoktu ki olanı yedim işte:26:

sıhhatler olsunnn güle güle uzasın fambığımmmm:16:

yimaaaaan güelmiş salata kötü olmuş ama diğerleri güzellll:16:afyet olsun yımışaaaammmm:16:

sağol tatlışımmm,daha güzellll saçlarrrrrrr,kuaförler sizi bulsun inaşşlalahhhhh:9:saçın güzeldir ama kuaför irezil eder o bağlamda dedim yani:9:

seni ayrı bir arzulayacağım artık nugiiiii,fotonu gördüm kız ne güzelsin sen öyleeeeeeeeeee:16::16::16:maşşallahhhhhhhh:nazar::nazar:Aslanım benim be aslan olup da çirkin olan birini gösterin bana birini:27::27:

salatamda olaydı tam olacağdı nugimmmm,ama niyeki ekşili köftenin suyunuda yedim terbiyeli bi yemekti,pilavde yedim 1,5 dlm ekmek eder,daha ne yiyem,zati başka bişey yoktu ki olanı yedim işte:26:

sağol tatlışımmm,daha güzellll saçlarrrrrrr,kuaförler sizi bulsun inaşşlalahhhhh:9:saçın güzeldir ama kuaför irezil eder o bağlamda dedim yani:9:

beni bi ayrı mı arzulayacan abovvvvvvvvvvvvvvvvvvv:92::74::92::74::9:
fotomu nerde gördünki:44:

beni bi ayrı mı arzulayacan abovvvvvvvvvvvvvvvvvvv:92::74::92::74::9:
fotomu nerde gördünki:44:

bak çamaşırlarını da çıkarmışşşşş:9::9::9:unutkan nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,unutkaaaaaaaaaannnnnnn nugiiiiiiiiiiii,söylemicemmmmm hatırla,hatırlayamazsan çatla patla bu gece yatama kafanı kurcalayan bu meraktan e mi:9:beni düşün yani gece gece:27::27::27:

ha bu arada teşekkür etmeyi unutmuşum bağışla ne güzelsin demişinya.öyleyimdir hep :9::9:

afiyet olsun canım ton balık iyi fikir ben de evden getiriyim bari bazen yemekler kötü olabiliyo
evet canım ton balıklı salata aslında benim favori yiyeceklerimden biri ben tam bir salata delisiyim kısır olsun salata olsun bana offf bayılırım bide patates salatası ama kısır ve patates salatası yemiyorum bi süredir .. bende don sallıyım oleeey :74::74::74::74::74:çok seviyorum bee :92::92::92::92::92::92:

evet son mesajımı gönderirken aklıma geldi nerden gördüğün ama ben sana o mesajı göndereli çok olmadımı hah:20: daha yenimi bakıyon sen ona kaç ay geçti üstünden:57:

evet son mesajımı gönderirken aklıma geldi nerden gördüğün ama ben sana o mesajı göndereli çok olmadımı hah:20: daha yenimi bakıyon sen ona kaç ay geçti üstünden:57:

nugi kocan yok diye günler geçmiyor sana anlıyorum ama topu topu 2 hafta olmuş,ondada bakmıştım ama beni başka bir yere yönlendiriyordu o nedenle bakamadığımı söylemiştim,şimdi bir gireyim dedim girdi:9:ayyyyyyyyyyyy ama bakmaz olaydımm kızzzzzzzzzzzz,niyeti bozduracan bana haaaaa onlar ne öleeeeeeeeeeeeeeeee:27::27:

ögle yemegim :
analı kızlı çorbası
nohut yemegi çok az
1 dilim ekmek
1 elma yeşil :56:
yarım saatte zayıflama bandımı takıverdim :79:

bak çamaşırlarını da çıkarmışşşşş:9::9::9:unutkan nugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,unutkaaaaaaaaaannnnnnn nugiiiiiiiiiiii,söylemicemmmmm hatırla,hatırlayamazsan çatla patla bu gece yatama kafanı kurcalayan bu meraktan e mi:9:beni düşün yani gece gece:27::27::27:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerde gördüüüüüüüüüüüüüüüüüüün ben de görek istiyoruuuuuuuuuuuuuum çok mu güzell demek ben deeee görücemmmmahanda çıkardımmm:92::92::92::74::74::74:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerde gördüüüüüüüüüüüüüüüüüüün ben de görek istiyoruuuuuuuuuuuuuum çok mu güzell demek ben deeee görücemmmmahanda çıkardımmm:92::92::92::74::74::74:

aaaaa nugi gitmiş ama atayım özelden sana,kızar mı ki niye izin almadan attın diye,kızmaz sanıırmmmm nede olsa neruşu sever ahanda attım bile:9:

öğlen yimaaaaaaaaaaaam

3yk nohutlu bulgur pülavııı

5yk kıymalı karnıbaaaaar yemeeeee

1 kaaaaseee yooort:56:

şimdi de zencefilli limonlu bitki çayımı yudumluyorum:68:

nugi kocan yok diye günler geçmiyor sana anlıyorum ama topu topu 2 hafta olmuş,ondada bakmıştım ama beni başka bir yere yönlendiriyordu o nedenle bakamadığımı söylemiştim,şimdi bir gireyim dedim girdi:9:ayyyyyyyyyyyy ama bakmaz olaydımm kızzzzzzzzzzzz,niyeti bozduracan bana haaaaa onlar ne öleeeeeeeeeeeeeeeee:27::27:

:60::60::60::60::60:

Canım arkadaşlarım bugün hiç sizlerle kaynaşamadım ve kendimi eksik hissediyorum valla :1:
Yarın da hastaneye falan gideceğim..
Neyse şimdi 4 yk nesfit ve 200 ml sütle ara öğün yapıyorum..

öğlen yimaaaaaaaaaaaam

afiyet olsun ciicimmmmmmmmmmmm:16:kız neruş sen bunlara azcık azcık yağ koyarak pişiriyon dimi,ben burda yemekhanenin bol yağlı yemekleri yüzünden mi yavaş veriyorum acabaküne,bak içimi bir telaş kapladııııı.Allahım bir 63ü göreyim nolur yaaaaaaaaaaa,bu hafta 64ü görmek istemiyorum artıkkk 3 haftadır kilom aynı çıldıricimmm heeeeeeeeee:9:

aaaaa nugi gitmiş ama atayım özelden sana,kızar mı ki niye izin almadan attın diye,kızmaz sanıırmmmm nede olsa neruşu sever ahanda attım bile:9:

yok kız gitmedim yanıma biri geldide dedikodu ettik azucuk da ondan :9::9: yok canım kızmam kızmam gönder

Canım arkadaşlarım bugün hiç sizlerle kaynaşamadım ve kendimi eksik hissediyorum valla :1:
Yarın da hastaneye falan gideceğim..
Neyse şimdi 4 yk nesfit ve 200 ml sütle ara öğün yapıyorum..

afiyet olsun:16:e sana yazdıkalrımzıda mı okumuyon yani,boşa mı ayzıyoz burda,sonra bide bana kimse yorum yazmıyo diye fırça kaymada:9:ben yazdım vallaaaa:61:

öğlen yimaaaaaaaaaaaam

her zamanki gibi mikkkemmmeeell bir menüüü süpper bbbrrrraaavoo... okey okey abarttım :60::60:

Back
X