afiyet olsun canımmmm menü çok güzelll sanada hayrlı cumalar
afiyet olsun bebikkk süper kahvaltı süperrr
cnm hoşgeldin öncelkle şunu söyleyim geçmişi okuduğumda dünkü menünü okudum sağlıksız besleniosun bence 3 ana 3 ara öğün mutlaka olmalı kesnlkle atlanmadan et süt balık yumruta tavuk baklagil sebze herşeyeden yemeliyiz genelde bir öğün et yedysek dier öğün sebze yada bir gün bakliyat yedysek bier gün tavuk gibi olsa çok iyi olur.hergün 1su bardağı süt 1 su bardağı yoğurt 3-4 porsiyon meyve olmalı.sabah kahvaltını biraz daha renklendirebilrsin bol yeşillk nane maydonoz kuru meyve peynir hafta da 3 ü geçmeyecek şklde yumurta gibi afiyet olsun kolay gelsn haa birde unutmadan her yerden kilo vermek isitiosan kardio yapmalısın aerobik leslie yürüyüş gibi aa kilo vermeyeyi sıkılaşıym diosan pilates mucizesine katıl ben 2.5 aydır düzenli pilates yapıorum çok güzel sıkılaştırıo tavsiye ederim kardio haftada 3 gün bir gün arayala en az 45 dk en faz 1 saat olmalı pilates haftada 5 gün 30-40 dk yapıorum ben.iatediğin sıkılıkta yapabilrsn onuda.
eşinle güzelce konuş aklına yatsın bende şöleeeincecik sımsıkı taş gibi olsam hoşuna gitmezmi de vs. sen bilrsn huyunu işte. benm eşim çok destek olur saolsun yemycem desem asla zorlatmaz dıaşrı çıkacağımızda çantama ara öğünlerimi elleriyle hazırlar (kuru meyve leblebi su vs) sennkide yakında alışır cnm:)
cnm yedklerini kaşık hesabı yazarsan daha iyi anlarız nohut yemeği tmm da ne kadar mesela birde akşam çok az olmuş mutlaka bir yemek olmalı en az 4-5 kaşık.yoğurt süt en önemlisi hele hiç yokkkkk

mutlaka olmalı cnm metazbolizmayı hızlandırıp kas pranını artıo süt ürünleri biraz daha dikkat cnm