• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkeslere afiyet şeker olsun

öğle yemeğim

6-7 yemek kaşığı nohut

2 yemek kaşığı bulgur pilavı

1 dilim kepekli ekmek

şimdide bolca ılık su tüketmeteyimm.... :16:

öğle menümü yazayım

1 bardak çorba
1 balık orta boy
1 tabak salata
ekmek yemedim çünkümmmm çorbada patates vardı ve 3 kepçe kadardı dengelemek için yemedim
şimdi türk kahvemi içitmmm...
Hugocuktan haber varmı aceppppp

öğle yemeğimi yazayım
1 kase mercimek çorba
4 adet izmir köfte
1 dlm kepek ekmeği
afiyet olsun bebik.yoğurt yada salata çıkmadı sanırım yemekhanedee .genelde ikisi aynı anda çıkıo ya yada hiç biri çıkmıo ondan dedimdi:23:

öğle yemeğim

6-7 yemek kaşığı nohut

1 dilim kepekli ekmek

afiyet olsun cnm 2 dilim ekmek yemiş olmuşsun hesabını yaparsın artık.yoğurt yada salata sende de çıkmadı sanırım

öğle menümü yazayım

1 bardak çorba
1 balık orta boy
1 tabak salata
ekmek yemedim çünkümmmm çorbada patates vardı ve 3 kepçe kadardı dengelemek için yemedim
afiyet olsun canım güzel dengelemişsin.
hugocukun cezası yarın bitiomuş cnm. bizi ziyaretçi olarak okuomuş şimdilik.

afiyet olsun bebik.yoğurt yada salata çıkmadı sanırım yemekhanedee .genelde ikisi aynı anda çıkıo ya yada hiç biri çıkmıo ondan dedimdi:23:

afiyet olsun cnm 2 dilim ekmek yemiş olmuşsun hesabını yaparsın artık.yoğurt yada salata sende de çıkmadı sanırım

Evet ya pazartesi günleri çıkmıyor yoğurt yada salata, turşu çıkıyor çünkü baklagil günü pazartesi günleri :) neyse akşama bol yoğurt salata yer açığı kapatırız. :P sanada afiyet bal şeker olsun :)

bende yazayım öğle yemeğimi
:56:
1.5 kepçe yoğurt(yayla)çorbası
4-5 kaşık bakla yemeği( famiiiiiiiiiirrrrr:27:hafta sonu yemedik kaldı dolapta bozulmasın atılmasın die yedim ama btti sonunda:1:)
1 dilim kepekli ekmek
1yk yoğurt
(salata yapmaya bende üşendim doğrusu)

öğle yemeğimi yazayım
1 kase mercimek çorba
4 adet izmir köfte
1 dlm kepek ekmeği

afiyet olsun famirrrr

herkeslere afiyet şeker olsun

öğle yemeğim

6-7 yemek kaşığı nohut

1 dilim kepekli ekmek

çok güzel afffyeettt ossssunnnn

4-5 kaşık bakla yemeği( famiiiiiiiiiirrrrr:27:hafta sonu yemedik kaldı dolapta bozulmasın atılmasın die yedim ama btti sonunda:1:)
1 dilim kepekli ekmek
1yk yoğurt

ohh çok severim yayla çorbasını
affyett osssuunnn

yanımdakı basladı yıne sabahtan berı takur tukur kafayı yıyecegım.:47::47::47::47:

2 paket altınbasak
1 pakete yakın gırısnı sanırım cubuk bıseydı
2 dılım kek kendı ewden getırmıs
2 adet pogaca
1 adet sımıt olana kahvaltı tabagı kasar yıne
yarım kılo vardı sanırım fıstık hala yemekte
ve tabıkı beypazarı kurusu

Kızlar yazdıklarınızı devamlı takip ediyorum:61:Bence bu hafta bu topiktekilere toptan nazar değdi:59: nugya, famir, ebruli geçmiş olsun hepinize...Bi de hugocuk gelsin artık tekrar aramıza ya o bu topiği neşelendiriyodu özledim ben:26:

yanımdakı basladı yıne sabahtan berı takur tukur kafayı yıyecegım.:47::47::47::47:

2 paket altınbasak
1 pakete yakın gırısnı sanırım cubuk bıseydı
2 dılım kek kendı ewden getırmıs
2 adet pogaca
1 adet sımıt olana kahvaltı tabagı kasar yıne
yarım kılo vardı sanırım fıstık hala yemekte
ve tabıkı beypazarı kurusu

Bide zayıf di mi... Bizim burda da var o gıcıklardan..:47::47::47:

Afiyet olsun yemek yiyenlere...
Ben de dışarı çıktım geldim..
Yarım saat yürümüş oldum..
Öğle yemeğini de ayaküstü yedim..
5 yk kaşık sebze çorbası
1 pt salata
2 yk zeytinyağlı ayşe kadın
1 dilim ekmek

afiyet olsun canım fasulye az olmuş biraz ama afiyet olsunnn:16:

inaşllaahh canım yaptırayım.benm ünide sarıydı 1-2 sene sonra koyu karamel oldu bi ara sonra çikolata kahve 2 yıldır fln şu anda öle çok seviorum bu rengi beyaz tenlilere çok yakışıo özellkle ama yaz gelio karamel rengini çok seviorum yazın inaşşalah bakalımm:)

oohh yarasın afiyet olsun bende 2 tane çikolata kaplamalı badem,2 kk çikolatalı gofret:27:bende akşam 8 gibi çayla yedimmm:32:

ayy bende hep bunları düşünüorum işte sarıcam diorum mutlaka bişiler yapıcam diorum ama bakalım yapabilcekmiyim.:26:zaten yumoş olan göbüşüm iyice yumoş olucam ama olsun anne olucam inşallahh:34:

afdiyet olsun neruşcuğummmm.değişklik yapman güzel bencede.bende artırcam biraz daha yemek porsiyonlarımı ekmek aynı kalıcak ama bende 1-2 haftadır leblebi yemiodum lebleibi yicem bu haftainş.

afiyet olsun canım çok güzel menün geçmiş olsun ayrıca:34:

canım leslie yapabilrsn nette var.pilates yapabilrsin sıkılaşmak istiosan ama fazla kilon varsa önce leslie gibi kardio sporları yap bence.yağ yakman için kardio olmalı.sonra sıkılaşmak için callenetics pilates yapabilrsn zumba da yapabilrsn bi sürü video var nette:34:

iyi etmişsin tatlımmm bakayım ben de biraz değişiklik yapayım bu haftaaaa gitsin kilocuklarrrrr:nazar::nazar::nazar::13::13:

slm kızlar afiyt olsun
benim kahvaltım bugün 2bardak su
5tane yeban mersini
2kayısı
sonra 1portakal
3yk yogurt
4yk nesfit
1ceviz
tarçın

afiyet olsun guzuuuuummmm:16::16::13::13::nazar::nazar:

kız neruşşş seni yirim haaaaaaaaaaa:9:

heee ben de seniiiiiiii :125::60::60:

öğle yemeğimi yazayım
1 kase mercimek çorba
4 adet izmir köfte
1 dlm kepek ekmeği

afiyet olsun fambığımmmmm güzelmiş öğle yimaaannn:16::16::nazar::nazar:

öğle yemeğim

6-7 yemek kaşığı nohut

1 dilim kepekli ekmek

afiyet olsun canım bence de akşam bolll salata yoğurtt sebze yemeği yersen süper olurrr:16::16:

öğle menümü yazayım

1 bardak çorba
1 balık orta boy
1 tabak salata
ebruuuuuuuuuu:80::80::80:a:80:afiyet olsuuuunnn çok güzelmiş yemeğinnn:16::16::nazar::nazar:

1 dilim kepekli ekmek
1yk yoğurt

afiyet olsun cicimmmmm çok güzelll tabii kiiii:16::16::16::13::13::nazar::nazar:

afiyet olsun cnm çok güzel

afiyet olsun cnm

sende çok almışsın cnm bizim bi tanıdık 35 kilo almıştı ona çok diodum ben geçen tv de bi kadın 60 kilo almış :53:onu duyunca şok oldummmm.Allah muhafaza eyle Rabbim.ama famir 9 kilo almış süper valla. mankenler bile 7-8 kilo alıo 9 kilo süper inş.bende öle olurum:34:

afiyet olsun cnm 50 li rakamları görmüşsün süper sana bravo:65::65::71::71::71:
çizelgen yanlış ama :44:kilo verme deil kilo alma çizelgesi olmuş bebik.kim yaptı çabuk söle:47: bulalım o haini verelim cezasını.deiştreyimmi ben hemen istiosan?boy kilo yaz yaparım hemn:34:

ay canım çoksagolya bern yapmıştım düzeldi şimdi lalh razı olsun sna ve nerudaya iyiki varsınız

1 dilim kepekli ekmek
1yk yoğurt

afiyet olsun canım çok güzel

babyrbistar bitanede benim öyle arkadaşım 5tabak yer ve incecik dal gibi insan sinir oluyo

Kızlar yazdıklarınızı devamlı takip ediyorum:61:Bence bu hafta bu topiktekilere toptan nazar değdi:59: nugya, famir, ebruli geçmiş olsun hepinize...Bi de hugocuk gelsin artık tekrar aramıza ya o bu topiği neşelendiriyodu özledim ben:26:

sağol canımmmmmmmm,efeeeeeeeee nazar değdi bence de.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar herkese merhabalar tekrar
yemeğini yiyenlere afiyet olsun
malesef alıntı yapamıyorum, tek tek cevaplamam gerekiyo, o da çok zor olacak
ben de yemeğimi yazayım hemencik

5 yk patlıcanlı biberli sebze yemeği
5 yk yoğurt
2 dilim denge ekmek
1 lokma tahin pekmez
2 lokma bal
yemekten sonra canım tatlı çekince ben de onlardan yedim

kızlar herkese merhabalar tekrar
yemeğini yiyenlere afiyet olsun