60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

KIZLARRR İNCECİK OLMAK VE BU ELBİSEYİ GİYMEK İSTİYORUM.ŞİMDİDEN ÖRMEYE BAŞLAYIM EN İYİSİ kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $elbise11.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 40
1. Hızlı değil, yavaş tempoda yürüyün

Kilo verirken çoğumuzun yaptığı en büyük hata, hızlı tempoda yürüyüşler yapmak. Zayıflamaya çalışırken kilo vermenizin sürmesini istiyor ve daha ince görünmeyi arzu ediyorsanız, yavaş tempoda yürüyüşü tercih edin. Çünkü, yavaş tempolu bir uzun yürüyüş ile normal yaptığınız bir egzersize göre yüzde 70 daha fazla yağ yakarsınız. Ayrıca yürüyüş bandında minimum 4.0 maksimum 5.2 düzeyde, en az 70 dakika, haftada 4 kere yapacağınız fiziksel aktivite ile basen, karın ve kalçada biriken yağlardan sağlıklı beslenme düzeninizin yardımı ile kolayca kurtulacaksınız.

2. Egzersiz sırasında burundan nefes alıp verin

Egzersiz yaparken daha fazla yağ kitlesinin yanması için mutlaka bol oksijen kullanımı sağlayacak bir teknik geliştirmeniz gerekiyor. Bunun en kolay yolu ise egzersiz süresince sadece burundan nefes alıp vermeniz. Çünkü vücuttaki yağ dokuları, enerji amacıyla kullanılabilmeleri için, kas ve karbonhidrat depolarına göre daha fazla oksijene ihtiyaç duyuyor. Siz de düzenli olarak yaptığınız egzersiz sırasında oksijenli bir ortam yaratarak, verdiğiniz kilodan daha ince görünme şansına sahip olabilirsiniz pekala. Ayrıca, egzersiz süresince, her 20 dakikada bir, 250 mililitre su içmek de egzersizi daha uzun süre yapabilmenizi sağlar.

3. 3 ana 1 ara öğün yeterli:

Sağlıklı iseniz aslında hiçbir zaman
6 öğün yemeye ihtiyacınız yok. Çünkü sık yemek bazı hormonları, özellikle tokluk sağlayan hormon olan leptini baskılıyor ve vücut, insülin dengesinde sıra dışı bir dengesizlik yaratarak yemek yeme dürtüsünü açığa çıkartıyor. Hızlı kilo kaybı için dengeli diyetin öğün sayısı 4'tür. Kahvaltı, öğle, ikindi ve akşam yemeği düzeni ile hızlı kilo kaybedebilirsiniz. Eğer öğün aralarında da en az 3 saat, en fazla 6 saat ara verirseniz metabolizmanız düzenlenir ve vücudunuz enerji dengesini kurarak kilo kaybını hızlandırır.

4. 15 adedi geçmeyecek şekilde Antep fıstığı yiyin

Ara öğünlerde ne yediğiniz kilo vermenizde önemli. Antep fıstığı, içerdiği bakır ve manganez sayesinde sadece 15 adedi ile doyuma kolaylıkla ulaştıran nadir besinler arasında yer alıyor. Fenolik bileşenleri içermesi ise yüksek antioksidan kapasitesi ile vücudunuzun bağışıklık sistemini dengeleyerek kilo verme aşamasında oluşan oksidatif stresin de ortadan kalkmasına yardımcı olabiliyor. Antep fıstığı bu özelliği ile de hızlı kilo verebilmeniz için ikindi öğününe en sağlıklı alternatif olarak nitelendiriliyor.

5. Günde 13 bardak su, 2 fincan siyah çay,
4 fincan filtre kahve

Kiloluysanız, günde litrelerce su içmeniz, sağlıklı beslenseniz bile kilo verdirmez. Sağlıklı bir vücut için günde 8 su bardağı su içmeniz yeterli. Ancak kilo vermek değil, yağ yakımını arttırmak istiyorsanız, en az 13 bardak kadar su içmenizde fayda var. Ayrıca içerdiği tianin amino asidi sayesinde hem bağışıklık sisteminizi güçlendirmek, hem de kilo verirken vücut direncinizi düşürmemek için maksimum 2 fincan siyah çay, metabolik hareketlerimizin devamlılığı için de maksimum 5 fincan yeşil çay içmeniz de yarar sağlar. Kilit bir nokta daha: 'Kahve içmeyin' diyenlere inanmayın. Günde 4 fincana kadar filtre edilmiş kahve, içerdiği kafeol ve kafestol denilen maddeler sayesinde kilo veriminizi hızlandırır. Bu içecekleri öğünden en az 1 saat sonra içmeye özen gösterin.

Hatta buda haftanın motivasyon modeli olsun...
Hiç bişey yok aplada maşallahh...

Eklentiler

• $8549-Front.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 29
Selülitimi Nasıl Önlerim ? Selülitle mücadelenizi kolaylaştıracak doğru bilgileri bir kenara not almak ister misiniz?

* Tuzu azaltın, yeterli miktarda su içmeyi unutmayın.

* Yapay tatlandırıcılardan, renklendiricilerden ve besin desteklerinden uzak durun.

* Bol bol sebze ve meyve yiyin. Özellikle koyu renkli olanlarını tüketin. Koyu kırmızı (Karpuz, domates, elma ve kırmızı greyfurt-portakal; likopen mucizesi…

Siyah üzüm; dolaşım sistemimize OPC’s desteği), koyu yeşil (Elma, ıspanak, brokoli, biber), koyu sarı (mango) sebze ve meyvelere öncelik verin. Meyveleri yemekten en az iki saat sonra tüketin.

* Daha az kafein kullanın. * Alkol kullanmayın ya da azaltın. Serbest radikal zararlarından koruyucu antioksidan OPC’s ihtiva eden, cilt dolaşımını koruyup destekleyen 1-2 bardak kırmızı şaraba izin var.

* Şekeri kesin. Şekerlemelerden, tatlılardan uzak durun.

* Bilinçli masaj selülit oluşumunu azaltabiliyor. Haftada 3 kez derin masajdan yararlanın.

* Fazla güneşte kalmak selüliti artırıyor. Saat 10:00-14:00 arasında güneşlenmeyin. Güneşten koruma etkisi 15′ten yüksek koruyucular kullanın. Kamuflaj yapıcı “tanning cream”lerden yararlanabilirsiniz. Daha koyu bir cilt selülit’in görünümünü maskeleyebilir.

* Selüliti azaltabilecek en iyi yolun aerobik egzersizler olduğunu unutmayın. Haftada en az 3 kez 35 dakika sürecek aerobik aktivite yapın! Yürüyün, bisiklete binin, yüzün, dans edin… Daha uzun ve daha sık aerobik aktivitelerinin daha az selülit demek olduğunu hep hatırlayın. Aerobik çalışmalar iyi ve planlı yapıldığında gergin ve formda tutar, kilo verdirir, cilt ve cilt altı yağları uzaklaştırır, genç, gergin ve düzgün bir cilt görünümü sağlar.

Kızlar ben avatarımdaki gibi bir vucut istiyorum çok şeymi istiyommm acaba:))

bende istiyorum öyle bir vucüt inşallahhhhh

evet iyi ki bende bu topikteyim. :)))

Kızlarrr ben de şimdi fotoğrafımı çektimm
Nasılımm :roflol:

Bence çok iyi görünüyorsun :)))

tamam tatlım c.tesi senin yerinede atlarım denize.zaten bu memleketin tek güzeli deniz başka türlü hayatta çekilmez burası :1no2:

Teşekkürler şekercikkaydirigubbakcemile3

Kutlarım seni latinsugar,1,5 kilo çok çok iyi..Hedefine en kısa sürede ulaşman dileği ile..:enbuyukkk:

iyi haftalar herkese bacularrr
ben bu hafta 1,5 kilo verdim çok mutluyummm
ne güzel herkes kilo veriyor
sağlıkla zayıflayalım inşallahhhhhh :lepi:

Çok iyisin,göbeğin yok galiba,buradan öyle gördüm ben,çok şanslısın bence

Hatta buda haftanın motivasyon modeli olsun...
Hiç bişey yok aplada maşallahh...

Enimizi daraltmak için rejim yapıyoruz da,keşke boymuzu uzatmak için de rejim faydalı olsa..Hatunda en ve boy mükemmel,bir de omuzlarına bayıldım.kafamçokkarıştı.

allaha şükür benim boydan yana bi sorunum yok canımcım.1,74 üm ama en dersen fenaaa halde sinir bozucu bi durumda.dün sahilde hiç oturmadım zaten ya hep yattım ya yüzdüm ayakta gezdim.iyicede yumuşayınca göbek çok daha kötü oldu senağlama

amannn hiç kıskanmadımki benim vucudum daha güzel azbi şişlik var sadece.hıh:dilcikar:

şaka biyana tebrikler canım.inşallah birdaha o düşman yağlar vucudana girmez..Şeniza.s.

bence hedefine ulaşınca o hatun gibi olursun ciciş
bende avatarımdaki hatun gibi olmak istiyorum

İnşallah tatlım yaaa bakalım:)

Hemşom inceciksin gayet hoşsun valla billakaydirigubbakcemile5
BENDE AVATARIMI DEĞİŞTİRDİM İŞTE AYYNNNIII ONUN KİMİN OLMAK İSTİYORUMMMM -tatlicadiarzu- DUYGUCUM SENİN İÇİN YAZDIKLARIMI GÖRDÜNMÜ??

Saracım gördüm oğluşuma çok güzel şeyler yazmışın çok teşekkürler canımcımAma bana hiç yorum yok doğumdan sonraki son halimi gördün herhalde nasıl görünüyorumkaydirigubbakcemile3
yok be güzelim sende bu azim varken daha güzel bile olursun hiç şüphem yok.

bu arada bugün çok sesszi tpoiğimiz bana mı öyle geldi.

Ayyy canım yaaa çok teşekkürler inşallah hepimiz öyle oluruzyerimseniben
KIZLARRR İNCECİK OLMAK VE BU ELBİSEYİ GİYMEK İSTİYORUM.ŞİMDİDEN ÖRMEYE BAŞLAYIM EN İYİSİ kaydirigubbakcemile3

Hamarat şey seni maşallah sen giyersin en kısa zamanda canımkaydirigubbakcemile5
bende istiyorum öyle bir vucüt inşallahhhhh

evet iyi ki bende bu topikteyim. :)))

Bence çok iyi görünüyorsun :)))

Avatarlar değişsin hadi hadiii süper vucutları gördükçe azim gelir belkimmmdelikafadulden
Manken gibi boy varmış sende Saracım yaa valla maşallaha.s.

Of of boyun bayağı uzunmuş,ne güzel ya.Bizim aile de uzundur.Erkek kardeşim 1,85'in üzerinde,kız kardeşim 1,76 falan.Annem-babam da uzundur ama ben1,64..Şaka gibi değil mi?senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…