slmmmm kizlarrrr
hafta sonu hic giremedim son bes sayfayi okuyabildim ancak
ama evlibarkli resmine baktim harikasin canim artik vermesende olur yani
ben de bugün tartildim 1 kg verebilmisim -tatlicadiarzu- okadar SIKI tuttum isi ama regl haftasi olunca tabi böyle
verdigim son 1 kg la birlikte 11 kilo vermis bulunuyorum ve yarin ayin 18 i ve benim tr ye gelmem 1 ay var tamhala 3 kilo fazlam var ( aslina bakarsan daha cok vermem lazim ama ) Allahima sükür benim esim beni en cok 58 kilo begeniyomus hihoyyyt
kizlar kac kisi olduk 61 bu hafta sabun derin fllly baska ???
Günaydınnnlarrr yeni bir haftaya başlıyoruz:)Bu hafta bir sürü kilolar verelim inşallah
:1rolleyes:
Ben çok mutluyum dün 400 gram vermiştim bugünde 600 gram daha vermişim toplamda 1 kg daha gitmiş oldu...Şükür zincirleri kırdım aynı yerde sayıp duruyordum..Valla inanırmısınız dün öğlen 2.00de bir tabak yoğurtlu makarna yedim 6 da bir tane mısır o kadar...Gece bayılcaktım resmen ama inat ettim yemedim ama karşılığınıda aldım yani inşallah bundan sonra böyle gider..
Ben sporumu yapmaya gidiyorum arkadaşlaryerimseniben
Canım kusura bakma dün görmedim açlıktan bayılmak üzereydimde bakamadım bir dahadelikafaduldenKayısıyı bütün suya atıyorsun sabaha kadar suda kalıyor o suyla kayısıyı yiyorsun canım umarım faydası olur..
Bende evdekiliptonlarım bitince alayım bari doğadan kayısı
Ayşimcim bende memnun oldum canım selülitin yoksa gerçekten çok şanslısın maşallah inşallahta hiç olmasın ama bence biraz genetiklede alakası var bende sıkılmış meyve suyu,süt,su ne varsa hepsini deli gibi içiyorum çaydan nefret ederim çikolata en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum bile..Kahve içerim günde 1 tane oda türk kahvesi ama kilo alınca anında selülitim başlar...Günde 3 lıtre su içip diyete başlar başlamazda anında gider...
Hımm bu arada çayda kahvede şekeri hiç sevmem bende ama işte demekki birazda genetik canım çok ama çok şanslısın maşallah sanaa.s.
günaydın kızlar
birazdan ii bi kahvaltı yapmayı planlıyorum
bişi dicem benim bugün bi randevum wardı yazmıştım daha önce gördüyseniz eğer ben onu iptal ettim çocuğada çok ayıp oldu ama napiim herşeyi yasakladım kendime 59olmadan hiç bişe yapmıycam zayıflamama ve görüntümün fazlasıyla deişmesine rağmen(incelmesine) kendimi önce 59a sonrada 57 ye düştüğümde daha mutlu ve özgüvenli hissedicem o zamana kadar bişe yapmak yok bana
ayy ayın 31ine 59olcam demiştim söz vermiştikya hani az kaldı olabilirmiyiz ki kızlar hedef kiloda 31ine kadar
Kızlarrr ben de şimdi fotoğrafımı çektimm
Nasılımm :roflol:
duyguege manken gibisin manken sengözlerimebaksanab
b
çokta ertelemeseydin bacım vazgeçmesin sonra :))
?
Ayyy canım sağol iltifatın için ama esas sen manken gibisin yorumumuda yazdım sen hiç kilo vermesende harikasın:)Ben iyiyim ama ince değilim henüz bende ince olmak istiyorumbenneyaptımki
Çocuk dünyanın en güzel şeyi ama vucudu çok yıpratıyormuş onu anladım...
walla sekerim biraz abarttım sanırım bu kaçıncı oldu artık çocukta bıktı tabi artık görüşmeme kararı aldık ama sonra pişman olmuş özür diledi falan bende yok olmaz dedim istemiyorum sanırım bu araslar kimseyi hayatımda kilolarımla meşgulüm şuanCADIARZU:mymeka:
yakışıklı değilse boşver kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yerimseniben
sorun orda zaten çocuk çok hoş ama zayıf şimdi ben onun yanında ablası gibi durmak istemiyorum off ya başımıza her türlü bela oluyor bu kilolar defolun gidin artık ya saadetime engel bile oldular sonundakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evlibarklıcım yaa resmini yeni gördüm süpersin bayıldım nazar değmesin tabiiibenim moral sıfır uzun süre tartılmamaya karar verdim bu haftada pek aranıza takılamıyorum işler yoğun ama inş.. haftaya zayıflamış olarak geri döneceğimmm :1hug:
yaaaaa abartma hiç öyle değilsin yaaaaaaa.
bişey sorcam çocuğun boyu senden ne kadar uzun
sorun orda zaten çocuk çok hoş ama zayıf şimdi ben onun yanında ablası gibi durmak istemiyorum off ya başımıza her türlü bela oluyor bu kilolar defolun gidin artık ya saadetime engel bile oldular sonundakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
pek fark yok bnm 7 8 cm sanırım
tatlım sabah yaptığım yorumdada söyledim ama bence çık o çocukla kaydirigubbakcemile3 bazen böyle şeyler insanı daha çok motive ediyo.kilolarına odaklandıkça daha çok üstüne üstüne gelirler.hem zaten öyllleee abartı bi kilon yok senin yawrum niye öyle takıyosun anlamıyorummm...Şeniz
bu arada sarcim avatarındaki hatuna bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?