60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benide sayıyorsunuz dimi?

hımm o zaman gerçekten büyük bir oranla genetik bu selilüt işifisfisfis

çokta ertelemeseydin bacım vazgeçmesin sonra :))

Kızlarrr ben de şimdi fotoğrafımı çektimm
Nasılımm :roflol:

canım harikasın yeter bu kadar zayıflama artık. maşallah büyük azim.

kızlar bu arada bu hafta bir diyete başlayacaktım, yazmıştım ama geç kalktım başlayamadım. reglide oldum acaba regli bitince mi başlasam rejime diyorum. yoksa yarın başlayayım mı? ne dersiniz?

duyguege manken gibisin manken sengözlerimebaksanab

Ayyy canım sağol iltifatın için ama esas sen manken gibisin yorumumuda yazdım sen hiç kilo vermesende harikasın:)Ben iyiyim ama ince değilim henüz bende ince olmak istiyorumbenneyaptımki
Çocuk dünyanın en güzel şeyi ama vucudu çok yıpratıyormuş onu anladım...

b

çokta ertelemeseydin bacım vazgeçmesin sonra :))
?

walla sekerim biraz abarttım sanırım bu kaçıncı oldu artık çocukta bıktı tabi artık görüşmeme kararı aldık ama sonra pişman olmuş özür diledi falan bende yok olmaz dedim istemiyorum sanırım bu araslar kimseyi hayatımda kilolarımla meşgulüm şuanCADIARZU:mymeka:

kızlar merhabalar ohbe ben yalnız değilmişim desteğe çok ihtiyacım var diyet yapıyorum ofya nasıl gidecek bu kilolar

bu haplar kremler falan nediyosunuz kızlar kullandınızmı hiç bana saçma geliyo hapı iç yürüyüş yap yediğine dikkat et deniliyo bunları yapınca hapa ne gerek varki resmen kandırılıyoruz

canım ya gördüğüm kadarıyla sende çok iyisin ama insan istediği kiloya ulaşmadan klendini iyi hissetmiyor ya

yakışıklı değilse boşver kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yerimseniben

yakışıklı değilse boşver kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yerimseniben

sorun orda zaten çocuk çok hoş ama zayıf şimdi ben onun yanında ablası gibi durmak istemiyorum off ya başımıza her türlü bela oluyor bu kilolar defolun gidin artık ya saadetime engel bile oldular sonundakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam kızlar bugün nasılsınız ben coook mutluyum artık baskülde 6nın yanında 5 duruyokaydirigubbakcemile2 duyguege canım bana nivea body sormuşsun 2 gündür ugrayamadım kusura bakma ben netten indirdim cnm google den aratırsan bulursun şuan siteyi hatırlayamıyorum bulursam link atarım buraya.

evlibarklıcım yaa resmini yeni gördüm süpersin bayıldım nazar değmesin tabiii benim moral sıfır uzun süre tartılmamaya karar verdim bu haftada pek aranıza takılamıyorum işler yoğun ama inş.. haftaya zayıflamış olarak geri döneceğimmm :1hug:

yaaaaa abartma hiç öyle değilsin yaaaaaaa.
bişey sorcam çocuğun boyu senden ne kadar uzun

şekercik çoooooook teşekkür ederim, sen dediğim gibi tartılmı bakiim

tatlım sabah yaptığım yorumdada söyledim ama bence çık o çocukla kaydirigubbakcemile3 bazen böyle şeyler insanı daha çok motive ediyo.kilolarına odaklandıkça daha çok üstüne üstüne gelirler.hem zaten öyllleee abartı bi kilon yok senin yawrum niye öyle takıyosun anlamıyorummm...Şeniz

bu arada sarcim avatarındaki hatuna bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…