60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yediklerimi yaziim hemen kızlar çünkü unutuyorum sonra
1haşlanmış yumurta.1 çei domates 1tatlı kaşığı labne peynir 1/2salatalık(hatta daha az) 2 zeytin ve biraz taze nane
içecekler bir bardak yeşil çay bir bardakta portakal mandalina çayı ama içine nar çayıa attım karışık we çok güzel oldu

duyguege sen azmin zaferisin :)) 95 den kaç kiloya düşmüşsün öyle. çizelgeni yene farkettim.
Ayyy canım benim yaaaaÇok teşekkürler mutlu ettin beniŞeniz
canım ben hamileyken 26 kilo aldım 95 oldum şimdide 63e düştüm çok şükür dediğin gibi azmin elinden hiç bir şey kurtulmuyormuşalkisalkisalkis
kızlar günaydıııın..
süper bir hafta olsun işallah sositososito
ben de buarada cumartesi tartıldım 64 kiloya düşmüşüm...
1 kilo da olsa çok mutluyum.. :sm_cool:
tebrikler canım süpersin 1 kg azmı bende arkadaşlar gibi 100 grmda bile mutlu oluyorumkaydirigubbakcemile2 Saracım memnun oldum faceboook tan eklerim canımyerimsenibenAyrıca tebrik ederim senidealkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

tamam tatlım c.tesi senin yerinede atlarım denize.zaten bu memleketin tek güzeli deniz başka türlü hayatta çekilmez burası :1no2:

duyguege muhteşemsin walla arkadaşım ne güzel haifilemişsin.
bu arad yediklerim sabah sirkeli su, yarım simitim yarısı 2 bardak şekerisz limonlu çay, yarım litre su

ha gayret kıslar vercez kiloları

kıslar, ben geldim
bugün izinliyim o yüzden fazla kalamicam. sabah temizlik yaptım spor yaptım birazdan kuzenlerimle taksime gidicez.
Öncelikle ben 1,5 kilo verdim kendimi tebrik ediyorum
Muz diyetini bırakmıyorum sabahları yiyiorum, kaçamak yapmadım valla billa
kabızlığımda geçti su sayesinde, hem sizi hem de kilo vermeyi seviyorum :)

DUYGUUU SAÇLARIN KESıNLıKLE KIZIL OLMALI VE SEN 2007 DEKı HALıNE GERı DÖNMELıSıN.OĞLUN ıÇıN SÖYLENECEK HıııÇ BıŞEY YOK VALLA MAŞŞALLAAHHHH
AMA SENıN DıYET OLAYLARINA KOCıŞıNıDE DAHıL ETMELıSıN ıHTıYACI VAR SANKı hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

duyguege muhteşemsin walla arkadaşım ne güzel haifilemişsin.
bu arad yediklerim sabah sirkeli su, yarım simitim yarısı 2 bardak şekerisz limonlu çay, yarım litre su

ha gayret kıslar vercez kiloları
Canım teşekkür ederim sende harikasınŞeniz
iyi haftalar herkese bacularrr
ben bu hafta 1,5 kilo verdim çok mutluyummm
ne güzel herkes kilo veriyor
sağlıkla zayıflayalım inşallahhhhhh :lepi:

Hemşom hoşgeldin senide tebrik ederim hep beraber zayıflıyoruz vallane güzel yaaa:lepi:

Sağol hemşocumm izmir gülümm
Vallahi çok seviniyorum herkes zayıflayınca motivasyon oluyor
hafta içi burada olamadığım ve sizinle paylaşımda bulunamadığım için çok üzülüyorum
ben sizi çok seviyorum :asigim:

Canım yaa bizde seni çokk seviyoruz seni sevmeyen ölsün beeekaydirigubbakcemile3Sende İzmir lokumusunyerimseniben

BİZDE SENİ ÇOK SEVİYORUZ "DİNGİLTERE KIRALİÇESİ" kaydirigubbakcemile3
DAHA DOĞRUSU BİZ BİRBİRİMİZİ SEVİYORUZ YAA :enbuyukkk: HİÇ AKLIMA GELMEZDİ BÖYLE Bİ FORUMDA BÖYLE GÜZEL DOSTLUKARIN DOĞMASI.BAZEN İYİKİ 60 LI KİLOLARDAYMIŞIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM :roflol:

BENDE AVATARIMI DEĞıŞTıRDıM ıŞTE AYYNNNIII ONUN KıMıN OLMAK ıSTıYORUMMMM -tatlicadiarzu- DUYGUCUM SENıN ıÇıN YAZDIKLARIMI GÖRDÜNMÜ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…