Ayyy canım benim yaaaaduyguege sen azmin zaferisin :)) 95 den kaç kiloya düşmüşsün öyle. çizelgeni yene farkettim.
tebrikler canım süpersin 1 kg azmı bende arkadaşlar gibi 100 grmda bile mutlu oluyorumkaydirigubbakcemile2kızlar günaydıııın..
süper bir hafta olsun işallah sositososito
ben de buarada cumartesi tartıldım 64 kiloya düşmüşüm...
1 kilo da olsa çok mutluyum.. :sm_cool:
Saracım memnun oldum faceboook tan eklerim canımyerimsenibenAyrıca tebrik ederim senidealkisalkisalkisciyaaaakkkk Çok üzgünüm çoook herkesten güzelce alıntılarımı yaptım pc kapandı hepsi silindi senağlama neyse burdan yazayım hatırladıklarımı
evlibarklım resimde tek kelimeyle harika gözüküyosun o davete gitmelisin ve hatta ennn güzeli sen olacaksın eminim.öyle şok diyetlere falan gerek yok en basit yöntemi uygula göbek içeri göğüs dışarı kaydirigubbakcemile3
duygucum benimde ismim sara hatta facede ekleyebilirsin sara çıracı olarak kaydirigubbakcemile2
durcheinander canım benim bence o buluşmayı tekrar ayarla ve güzel bişeylere adım at.emin ol böyle şeyler çok daha motive edici oluyor...alkisalkisalkis tecrübe konuşuyor tatlım kaydirigubbakcemile2
flyyy cım tebriklerimi fışkırtıyorum "61" alkisalkisalkis
kızlar emin olun çok fazla alıntı yaptım herkese cevap vercektim ama pc kapanınca çok sinirlendim Çok üzgünüm çoook
bana gelince bu sabah tartıldım ve 64 kiloyum sadece 400 gram vermişim.ama bişey var bu ara wc ye sık giremiyorum.normalde 3-4 kere girerken bu ara en fazla 1 ve bence nedeni muz.muzu bırakcam.eski düzenime döncem.sabahları kahvaltımı yapcam güzelce.nesfit veya peynir domatesle falan.bu arada her yerim ağrıyor dün tam 3 saat yüzdüm.yılın deniz sezonunu açtım dün.çok güzeldi.
bu arada bi kaç arkadaş hava sıcaklığından falan bahsetmiş kızlaaar antalyaya gelin sıcak ne görün diyorum başka bişey demiyorumsıcaklık 28-29 derece hissettiğimiz 36-37 derece mirmirmirmir dünkü sıcağı anlatamam size off offf
bu arada yeni gelen arkadaşlarımın hepsi hoşgeldiler a.s.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisherkese günaydın,
h.sonu hiç giremedim çok yoğundum.
öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
yeni gelenler hoşgeldiniz....
ben bu sabah tartıldım 62 kiloyum yani 2kg gitmiş.
oh be yaşasın hafiflik. yalnız tuvalet problemim var kabızlık....
bir de ne dicem benim ellerim çok şiş nedendir acaba bilen var mı yüzüğüm çok sıkıyooo.
şu twist stepper yerine bisiklete binsek olmaz mı acaba? benim bisikletim var da .
ha bu arada latinsugar arkadaşım terfi için tebrikler
MOTİVASYON RESMİMİZ
1 kilo olsa da mı? Çok iyi vintage,kutlarım seni.kaydirigubbakcemile3.Ben 800 gr vermişim,neredeyse zil takıp oynayacağım..hihoyyythihoyyyt
Saracım beni de muz kilitler,o yüzden ben muz diyetine başlayamadım.
400 gr hiç de fena değil aslında,önemli olan az ya da çok vermemiz bence..
Hava sıcaklığı konusunda ise Allah yardımcınız olsun,geçen sene tatilde Antalya'daydım.Bir daha eylülden önce Antalya'ya gitmeme kararı aldım.Tatilimi neredeyse yarıda kesip,dönecektim.Bu arada benim için de bir zıpla denize,ne güzel yaa...
tamam tatlım c.tesi senin yerinede atlarım denize.zaten bu memleketin tek güzeli deniz başka türlü hayatta çekilmez burası :1no2:
Canım teşekkür ederim sende harikasınŞenizduyguege muhteşemsin walla arkadaşım ne güzel haifilemişsin.
bu arad yediklerim sabah sirkeli su, yarım simitim yarısı 2 bardak şekerisz limonlu çay, yarım litre su
ha gayret kıslar vercez kiloları
iyi haftalar herkese bacularrr
ben bu hafta 1,5 kilo verdim çok mutluyummm
ne güzel herkes kilo veriyor
sağlıkla zayıflayalım inşallahhhhhh :lepi:
Sağol hemşocumm izmir gülümm
Vallahi çok seviniyorum herkes zayıflayınca motivasyon oluyor
hafta içi burada olamadığım ve sizinle paylaşımda bulunamadığım için çok üzülüyorum
ben sizi çok seviyorum :asigim:
Sağol hemşocumm izmir gülümm
Vallahi çok seviniyorum herkes zayıflayınca motivasyon oluyor
hafta içi burada olamadığım ve sizinle paylaşımda bulunamadığım için çok üzülüyorum
ben sizi çok seviyorum :asigim:
Kızlar ben avatarımdaki gibi bir vucut istiyorum çok şeymi istiyommm acaba:))
Kızlarrr ben de şimdi fotoğrafımı çektimm
Nasılımm :roflol:
Kızlar ben avatarımdaki gibi bir vucut istiyorum çok şeymi istiyommm acaba:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?