60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aramıza sizde hogeldiniz.
Maşallah ne güzel kilo vermişsiniz.
ben başlayalı 1 hafta oldu diyete tartıya çıkmaya henüz hiç niyetim yok.

Kızlar az önce komşum geldi kapıma.
elinde bir tabak nefis kokan biber dolmasıyla
komşum her zaman yemekleri güzel yapan birisidir.

ama onu geri çevirdim.
mis gibi kokuyordu güzelce kokladım..
Kadıncağız öylece şaşkın kaldı baktı bana
ama yiyemeyeceğim bir dolmayı kabul edemem ki çöpe gitse yazık olur.

Allahım bu azmimin mükafatını lütfen ver bana.
İnanın en sevdiğim şeyleri reddediyorum..

Nerudacım ;
sen çok güzel kilo vermişsin..
ne kadar zamanda verdin kilolarını.. yani toplamda kaç ay oldu.

Canım her şey çok güzel bence afiyet olsun ayrıca senin kilonda da bişey yokmuş maşallah kolaycacık verirsin inşallah hepberaber kurtuluruz tüm fazlalıklardannnn:13::13:

Oğluşunla ve eşinle mutluluk,sağlık,huzur dolu bi ömü diliyorum size, Allah bağışlasın kuzucuğunu çok tatlıdır eminim spor yaparkennnn

gny kızlar bendaha kahvaltı yapmadım ama bugün tartılma günümdü toplamda 800 gr vermişim çok mutluyum herkezinde inşşlah yagcıkalrı gidiverir:94::92::92::92::92:

Canımm benim çoook sevindimmmmmm İnşallah hepsi de böyle böyle gider tüm fazla yağların kilolarınnnn beraberce kurtuluruz inşallah hepsinden de sabıla azimleeee:92::92::92::13::13:

Nerudacım ;
sen çok güzel kilo vermişsin..
ne kadar zamanda verdin kilolarını.. yani toplamda kaç ay oldu.

Canım benim sağollll daha yolun yarısı sayılır ama çok şükür 3,5 ayda gitti bu kilolar bi bukada daha var şimdi biraz daha yavaş gidiyor ama gidiyor çokşükür sağlıklı beslenme,spor ve sabırla daa hepsi de gidecek inşallahhhh hepberabe sağlıkla kurtulalım canım benim tüm fazla kilolardan,yağlardan inşallahhhh:13::13:

Herkese öpücüklerrrr selamlarrrrrr soğuk ve yağmurlu bir İstanbul akşamı ama içimiz sıcacık olsun da yağlar da eriyiversin inşallahhhhh

Benimkiler bugün erir mi bilemiycem ziraa erkek arkadaşım dün hastaydı ve bugün biraz daha iyi ama işe gitmedi biz de bunu fırsat bilip evde dinlenmek yerine (tüm dinlemen lazım ısrarlarıma rağmen) attık kendimizi sokaklara saat 13den 19 a kadar dışardaydık epey dolaştık, oldukça da ıslandıkkk ama güzeldiii:13::13: Ben tabii epey tedirgin oldum tam olarak iyileşmedi diye ama yani bebek değil ki evde oturmak istemezse asla oturtamazsın sıkıldım dediiiii çıktık işteee

Vee ben kaçamağın dibine dibine vurdummmm normalde pazar kaçamak günümdü ama bugün böyle beraber olunca ve gezince epey bişeyler yedimmm adlarııı ben deee saklııııı inşallah yarın normal sağlıklı beslenme sürecime devam edicem bu haftanın pazar günü bugün olduuuu

Dün tartılma günüdü ama evde ıhlamurdu ilaçtı derken fırsat bulamadım inşallah pazatesi sabah güzel haberler paylaşırım sizlerleeeeee

Nerudacım ;
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

Bende sana bir ömür boyu mutlu huzurlu sağlıklı sıhhatli
sevdiklerinden ayrılmayacağın bir hayat diliyorum...

Canımcım ben bu çizelgeden pek bişey anlayamadım
zaten ingilizcemde yok
sen 72 kg. dan 60 a inmedin mi ?
kala kala vereceğin 1 kg. kalmadı mı ?

yani ben bir türlü anlayamadım beni aydınlat olur mu...

öpüyorum ve artık yatmaya gidiyorum.

Canımmmm ben de çok teşekkür ederim güzel dilekleridn içinnnn

Şimdi şööleeee oluyooorrr evet dediklerin doğru çizelgeme göre durum buuu ancaaak benim boyum 1.60 ve asıl hedefim 52 ama ben 72-73kg ile başladığımdan hedef çok uzak olursa motivasyonum düşer diye bir ilk hedef belirlemiştim 59; inşallah onu görür görmeeez asıl heefim olan 52 için mücadeleye devam edicemmmm inşallah kutulucazz tüm fazla yağlardan kilolardannnn:13::13:

selam arkadaşlar. hugocuk cezalı. 8 nisana kadar cezalıymış. nugya esw famir amore eterno cezalıymış. hugo 7 nisan perşembe günü diyetisyene gidecek kontrole. cumada kayınvalidesinde kalacakmış. sanırım pazar günü ancak aranızda olabilirmiş eğer planı değişmezse. son kez diş kontrolu varmış cumartesi günü. söylememi istedi. aradada burayı takip etmemi istedi özlüyomuş sizleri. bunları söylemimi istedi. amore eterno esw famir nugya hepinizi çok seviyomuş özleyecekmiş. ya aslında başkalarınıda söyledi ama unuttum kızlar kusura bakmayın. diyebileceğim hepinizi tüm arkadaşlarını çok seviyormuş. birde sanırım mountainmismiydi neydi tamda hatırlamıyorum o da ceza almış en son onun mesajını cevaplayacakken ceza aldığını söyledi. sanırım bir kişi yüzünden ceza almış 6 kişi. garip geldi 1 kişiye 6 kişi
neyse ben olayı tam bilmiyorum yanlış bişey yazmak istemem. hah birde neruda vardı unutuyodum nerdeyse neruda içinde dediki spor arkadaşımdı beraber yapıyoduk onsuz onla konuşmadan spor yapmak sıkıcı olacak dedi sanırım hugo sizlerden azim alıyo bende diyorum bu kadar spor hırsını nerden alıyo diye meğer sizlerden alıyormuş. nerudaya selam söyle onsuz spor zor olacak dedi. ,
yani tüm arkadaşlarını çok seviyor hepinizi özlüyor.
birde dediki sanırım bir kişiyle anlaşamıyormuşlar ona yüklenmişler sanırım o kişide burda ayrılmış ayrılmadanda sanırım şikayetini edip öyle ayrılmış. ayrılıyorsa ayrılsında şikayet edip millete ceza aldırıp gitmenin ne alemi var o garip. madem gideceksen git niye birde şikayet ediyorsunki.
neyse cezaları bitsin yine beraber olurlar

bende belki spora başlarım yani inşallah başlarım kilo için değilde genç kalabilmek için

Son düzenleme:
sizlerde kendinize iyi bakın. eğer bende karar verirsem zayıflamaya gelirim aranıza. zayıflamak değilde sarkmadan korkuyorum ben çok spor yapamam pilateste yapamıyorum sanırım azim yok bende o yüzden. sizler maşallah azimlisiniz kilo veriyormuşsunuz beraber spor konusunda birbirinizi teşvik ediyormuşsunuz ne güzel ya

anladım canım..
yine de çok güzel kilo vermişsin.
Kıyafetlerini bile daralttırmışsındır ne güzel bir duygu..
azmine hayranım..

bekarken 47 kiloydum.
gerçi o zaman da fazla zayıfmışım..
fazla zayıflarsam eşim kızabilir
şimdi 59. küsüratıda vardı
bakalım zayıflama umudumla kendime yeni kıyafetler bile almadım..

bu topiği seviyorum pek yazmıyorum ama okuyorum fikir alıyorum sürekli..
pek yazmamamın sebebi de topicte güzel dostluklar oluşmuş dışardan dahil olmak zor, zaman alıyor.
kimin kimle ne sorunu vardı bilemem ama bu site hepimizin bi topicte sürekli takılmak orda güzel arkadaşlıklar kurmuş olmak topiği bize ait kılmaz.. bi başkası beğenmediğimiz paylaşımlar yapabilir. saygı çerçevesinde yorum yapabiliriz ancak.
yoksa sen şöylesin böyle sevmiyoruz demek kimseye düşmez.. kimse hiçbir topiğin sahibi değil..
sanırım çoğu topicte olduğu gibi burda da yapılan yanlış bu...

Son düzenleme:

ben hepsını tanıyorum böle yorum yapmayın birisine bi haksızlık yapılmışsa şikayet etmek en doğal haktır ayrılmakta. ortda bi yanlış varsa karar verilmiş demekki. ben en son dıyaloglara sahıt oldum bi dalga gecılıyodu bırıyle ama sayfalarcaydı anlayamamıştım demekkı farmasıyle ymiş. farmmasının de bu topikte emeği cok.. yöneetim bence en doğru kararı vermış 1 kışıye 6 kışı diye biş yok. haksızlık haksızlıktır. bence farmasıden özür dilemeliler

özür dileme konusu hiçkimsenin düşüneceği isteyeceği bir mevzu değil. bırakalımda arkadaşlar gelince karar versinler. ben site kurallarını filan çok bilmiyorum siteyide fazla tanımıyorum. 1 kişiye karşı 6 kişi ceza alınca garip geldi onu belirttim evet 1 kişi haklı olup diğer ceza alanlar haksız olabilir elbette bilmiyorum. nasılki sen yöneticinin 6 kişiye ceza vermesini doğru buluyor farmasinin haklı olduğunu düşünoyorsan bende diğer 6 arkadaşın haklı olduğunu düşünmüştüm konudan haberim olmayarak
evet konudan haberimde yok. haberim olmadan fikrimi söyledim sadece. sende konudan haberdar olarak fikrini söyledin. yanlış anlaşılacak herhangi bişey yok.
topikte emeği büyük derken sanırım bazı arkadaşlara faydalı olduğunu söylemek istemişsin topik siteye ait çünkü

merhaba,

kimsenin topigin kendi malı olduğunu düşündüğünü sanmıyoruım. burada diger topiklere has bir gruplaşma yok. ama bu topik ortalama 10-15 kişinin devamlı ziyaret edip yazdığı bir ortamdır. bunu düşündüğünüzde 6 kişinin hatta tepkisini topikte şaka yollu laf çaktırarak belirtmediği halde rahatsız olan kişilerin olması bir tesadüf olamaz.
demek ki ortada bir rahatsızlık var ki sayfalarca süren bir tepki olmuş.. bunun uzun sürmesi bence de dogru değildi ya da bu tepkinin bu şekilde gösterilmesi de çok dogru bi tepki olmayabilir. ama bişiler birikmiş ki insanlar tepki göstermiş.
bir de bu açıdan bakılması dogru olur diye düşünüyorum.

boşver canım bence açmaki konuyu sende ceza alma. ona bakılırsa pekçok mesaj okunsa pekçok hatalı ceza alınacak mesaj bulunur. sadece arkadaşların hatası şu olmuş. rahatsız oldukları mesajları zamanında şikayet etmek yerine burda paylaşmışlar hata o olmuş. evet tepkide yanlış olmuş haklısın

öyle ise ben bugün sabahtan beri ne yedim hemen paylaşayım
kalkınca : 10.00
1 bardak su iki kayısı
kahvaltı : 11.30
iki domates
bir küçük salatalık
4 yeşil zeytin
2 sahanda yumurta
yarım pogaca
yarım dilim çavdar ekmedi
2 kupa şekersiz çay- yanında 2 küçük incir

yumurta ekmek çok oldu ama haftasonları pazar kahvaltılarına hayır demek çok zor
su ise sanırım anca bir bardak olmuştu

ayy ne güzel yaa hepinizin düzeni var. ben bebek bekliyorum yani daha hamile değilim ama tedavi oluyorum heran hamile kalma durumum var rejim filan yapamıyorum o yüzden. sporda hem sevmiyorum hemde işte hamilelik düşüncesi filan bişey olur diye korkuyorum. ama çocuk olsun sonra bende yürürüm diyorum işte

canım umarım en kısa zamanda özlemine kavuşursun. henüz hamile değilsen sporun sana bir zararı değil aksine yararı olur. bende sevmiyorum spor ama tv karşısında sevdiğim bir muziikle yada bir dostunla- eşinle sohbetle zaman nasıl geçer anlamazsın bile. hamileliğinde dikkat edersen çok fazla kilo almazsın cogu anne kiloyu emzirirken alıyorlarmış. herkes süt yapsın die helva tatlı filan yediriyormuş. ben bunu ögrendim inşallah bu şekilde bir düzenim olur istiyorum bebek olursa allah verirse bi gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…