60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar. upuzun aradan sonra yeniden yazıyorum. moralim dipte resmen. diyetisyen de care etmedi. kendimi tutamıyorum yemek konusunda. hala 72 kiloyum. hogucugun verdiği metabolizma iceceginin tarifine baktım baktım bulamadım. yeniden tarifi bulmam lazım:))

Canımmm günaydınnnn ve deee afiyet olsunnnnn tams enlik olmuş kahvaltıı

Bu arada 900 gr verdim...
Kızlar belki girer okursunuz da benim için sevinirsiniz diye yazayım dedim..

Canımmmmmmmmmmmmmm tebrik ediyorummmmm süpersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn devamı da sağlıkla böyle güzel gelsin inşallahhhhhhh:13::13::13: Hepberaber kurtulalım inşallahhh tüm fazla yağlardannnn kilolardannnn:13::13:

Günaydın prıenecimmm sana katılıyorum inşallah bundan sonra huzurlu ve neşeli bir şekilde yolumuza devam ederizzzzz hepberaberrrr

Kahvaltın evet hiç senden beklenmiycek bir kahvaltı ama arada oluyor öyle artık öğlen telafi edersin sen eminimmm yeter bukadar korumak artık verrr kilolarıııııı verelimmm kurtulalım şu yağların,fazla kiloların hepsinden inşallahhhhhhh:13:

Canım benim inşallah yakında hepsi dönücek aramızaaa ama yola devammm durmakk yokk tabii kiiiiii

Afiyet olsun ama kahvaltın çok az 1-2 dilim ekmek yumruta yoksa 2kkk varsa 1kkk peynir yiyebilirsin ayrıca maydonoz-dereotu falan da tüketebilirsin kahvaltıda

Günaydın eslaa, neruda.
Nerudacım nasılsın?

Günaydınn prıenecimmm yetişemedim sanırım kızın izin vermedi çıktın sen ama okursun nasılsaa çokşükür gayet iyiyim canımm bu sessizlik güzel değill tabiii bıcır bıcır yazsaydı arkadaşlarımız daha iyi olurdu ama soğuk ve yağmurlu bugün İstanbulll ama ben gayet iyiyim kaçamaklı bir haftasonundan sonraa sağlıklı beslenme ve spor dolu br gün planlıyorummmmm

Sen nasılsın tatlımmmm

tünaydın kızlarrrrr
kahvaltım dan önce platesimi yaptım
sonra yarım litre su
1kayısı

kahvaltım
yarım domates
yarım salatalık
3zeytin
1yumurta
1lokma helva
herkezeafiyet olsun hepinizi öpüyorum
ylc tbrk ediyorum arkadaşımmmmm:92::92::92:

Evet hiç güzel değill...
Planların harika.
Ben bütün gün kızımla ilgileniyorum. Oyun çocuğu oldu artık sürekli elimden çekiştirip oyun oynamaya çağırıyor.Onun ana öğünleri,ara öğünleri de epey zamanımı alıyor.Böyle geçiyor günlerimiz.
Pilates yapsam bugün süper olacak. Bak yine kolumdan çekiyor :) Gitmem lazım...

bicirikya benimkide çekiyoda oynamıyoda odasında mutlu beniistemiyo babasına yapıyo daha çok şimdi cayusunu seyrediyo

slm kızlar ben yokken neler olmuş anlaymaım biyandan geçmişi okuyara bir yandan da haftasonu yediklerimi yazıcam. sınavlarım olduğu için ve braz da rahatsız olduğum için biraz abarttım yemek olayını ama telafi ederim sanırım:

ctesi: 07:00 2dilim ekmek, 1kk peynir - 11:00 1kase nesfit yarım haşlanmış yumurta - 15:00 5yl sade makarna - 20:00 3yk ağsız tavuk döner ve salata - 22:00 nescafe

pazar: 08:00 yağsız tuzsuz kaşarlı tost ve şekersiz yeşil çay - 11:00 1haşlanmış yumurta, 1kk peynir - 14:00 5yk etli taze fasulye, 3yk salçalı makarna - 20:00 3tavuk kelebek ve salata- 21:00 türk kahvesi ve 3kare bitter çikolata

işte böyle kızlar. sınav yüzünden stres felan dün gece iyice perişan oldum. kan şekerim düşmüştür diye çikolatadan yedim. sabah yediğim tost okulda aldım en iyi oydu. 11de yediklerim kaynanamda kahvaltıda yediklerim. börek yapmışlardı misgibi yemedim. öğlen de gene onlarda yedim çok fazla seçme şansım yoktu. gene de dikkat etmeye çalıştım.

Canımmm süper bir kahvaltı benceee amaaaa sporuna ayrıca bayıldım Karın videosuna da başlamışsın süperr bence de çok etkili inan 1 ay sonra çok farkedecek yeter ki düzenli yappp

Benim de bugün kardiyo günüm akşam üzeri nabzıma uygun hızda yürüycem 1 saat inşallah yarın da dambıl programımı uygularım önce 15dk ısınma ardından göğüs-kol-iç bacakkk sım sıkı oluciiiiiizzzzzzzzzzzzzzzz ince-fit fıstıklar oluciiizzzz inşallahhhhh:13:

Canımm afiyet olsunnn ve Allah zihin açıklığı versinnnn ama ben çok abartı bişey göremedimmm gayet güzelllll ara öğünler falan biraz eksik ama yine de kaçamk yok börekler de yenmemişşş tebrik ediyorummmm

Yap yappp platess süperrrrrr canım yaaaa o seni zaten epey koşturuyodur boll hareket oluyodurrrr

Afiyet olsun tatlım ohhh plates de yapılmışş süpersinnnnn

günaydın canım. hogucuk ve diğer kızlar ceza almış ama konuyu anlamadım. çok üzüldüm. umarım uzun sürmez cezaları. hogucuk un metabolizma icecegi tarifini belen var mı kızlar?

Canım ben de yaptım içtim ondan yazayım sana

1 yeşil elma

10 tane karanfil

10 top karabiber

1 çubuk tarçın

1 limon

hepsini 1lt suya atıyosun ve 30dk falan kaynatıyosun sonra püre gibi yapıp blende rya da çatalla falan yemeklerden önce 1er bardak içiyorsun

Bir de ben şuan şöyle birşey içiyorum bu da ender saracın tarifi yine metabolizma hızlandırmak için ve sinidirme de faydalı

yine 1lt suya 1yk biberiye, 2 çubuk tarçın, 1yk yeşil çay, büyükçe bir tutam kiraz sapı, birkaç dilim taze zencefil (ben yine top karabiber ve karanfil de ekliyorum 10 ar tane) kaynayan suya atıyosun hepsini 5dk kaynatıyosun ve yine gün içinde yemeklerden önce ya da sonra 1 er bardak içiyosun

Her iki içeceği de her sabah taze yapman lazımmmm afiyet olsunnn yağlarrr gitsinnn metabolizmaaaaa uçsunnnnnn inşallahhhh

öğle yemeğimi yedim
orta boy kuru biber dolması
3 yemek kaşığı yoğurt
ekmek yok zaten içinde pirirnç ve bulgur var

Ay ben bugün daha hiçbişeyimi yazmamışımmmm

Haftasonu biraz kaçamaklı ama boll da yürüyüşlü hareketli geçtiiii

veeeeeeeeeeeeeee 600gr daha gitmişşşş 5lileri gördüm nihayetttttt: 59.4olmuşummmmm arkası da sağlıklaaaaa gelsinnnn gitsin tüm fazla yağlar kilolarrr inşallahhhh hepberaber kurtulalım tüm fazlalıkalrımızdan azimle,sabırla,inançla inşallahhhhhhh:92::92::92::92::92:

esw ciiiim, hugocukcuuum,nugiiiim,fambığımmmmmm, amoremmmmm sizleri özlüyorummmmmmm inşallah biran önce dönersiniz aramızaa daa böyle oynarız yineee :118::122::124: bi de ben sizi yiyimm azcıkkkk fambıktan daha büyük lokma alarakk şöööleeee:125::125::125:

Bugünkü yediklerimi yazayımmm

Sabah kalkınca

2 kuru kayısı 500ml su

kahvaltım

1 dilim tam çavdar ekmeee

2 adet lıght üçgen peynir (herbiri 20kl)

1kk közlenmiş kırmızı biber

2 salatalık

1 köy biberii

kahvaltıdan sonra demleme çay karışımımı içtim

1. ara

1 elma

1 dilim tam çavdar ekmeee

ayrıca 2. 500ml suyum da bitttiiii 3. 500lüğümü aldım yudumluyorummmm içelim sularıı gönderelimm yağlarıııııııı

Bugün kardiyo günümmm 1 saat uygun hızda yürüycem koşu bandındaaaa inşallahh

Yemek yapmam lazımmm kabak yemeee yapıcammm buglur pilavı yapıcaaammmmm öğlen bunlardan yerim sanırımmmm

Cimcime hoşgeldin.. nerelerdeydin...

bu arada ara yapamadım eğitime girdik çıkamadım.. az sonra gene gireceğiz akşama kadar böyle artık...
öğlen yemeğimi de yazayım gerçi daha bişi yiyemedim..
sadece salata ve
2 yk yoğurt
2 kk peynir ve 1 dilim denge ekmeğimi de az sonra yiyeceğim..

öğle yemeğimi yedim
orta boy kuru biber dolması
3 yemek kaşığı yoğurt
ekmek yok zaten içinde pirirnç ve bulgur var

Canımm afiyet olsun ekmek yememn mantıklı ama 1 kepçe çorba ve salata da olsa süper olurmuş sanırım çalışıyosun bunlar vardı ama salata ve çorba da olsa daha doyurucu olurmuş umarım erkenden acıkmazsınnn

Afiyet olsun tatlımm ve de kolay gelsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…