çooook tebrik ederim seni 900 gr iyi bir rakam
seni de tebrik ederim arkadaşım 500 gr da iyi bir rakam çoook sevindimdarısı başıma cuma günü inşalla
Günaydın..
Kimseciklerin olmamasına hiç alışmamışım çok ıssız geldi buralar..
Neyse ben de kahvaltımı yazayım ve kızların geri dönmesini bekleyeyim..
1 kk beyaz peynir
1 domatiz
1 köy biberi
1 dilim denge ekmek
1 bardak yeşil çay...
Bu arada 900 gr verdim...
Kızlar belki girer okursunuz da benim için sevinirsiniz diye yazayım dedim..
Merhaba arkadaşlar,
Haftasonu topik çok tatsızdı. Gereksiz mesajlar vs...
Umarım bitmiştir artık ikinci üyelik alıp yazmalar, arkadaşıyım deyip yazmalar falan.
Sabah geç uyandığım için düzgün kahvaltı edemedim. Süt,elma,yulaf ezmesi,nesfit karışımı yedim istemeyerek.
Öğle yemeğini sabırsızlıkla bekliyorum.Nesfitle kahvaltı içimi bayıyor mutlaka tuzlu birşeyler atıyorum ağzıma.
Kilom 58,4. Yerinde saymaya devam :)
Maşalllah, çok güzel.
Afiyet olsun. Arada olacak o kadar.
arkadaşlar neler olmuş burda yaaa iki gün yoktk arkadşlar hep banlanmış onların sayesinde motive oluyorduk ama neyse artık pes etmek yok
bu sabah yediklerim
yarım dilim kepek ekmeği
1kk kadar bile değil peynir
domates
3 zeytin
tabi kalkar kalkmaz sirkeli suyumu içtim
Günaydın eslaa, neruda.
Nerudacım nasılsın?
Günaydın eslaa, neruda.
Nerudacım nasılsın?
Günaydınn prıenecimmm yetişemedim sanırım kızın izin vermedi çıktın sen ama okursun nasılsaaçokşükür gayet iyiyim canımm bu sessizlik güzel değill tabiii bıcır bıcır yazsaydı arkadaşlarımız daha iyi olurdu ama soğuk ve yağmurlu bugün İstanbulll ama ben gayet iyiyim kaçamaklı bir haftasonundan sonraa sağlıklı beslenme ve spor dolu br gün planlıyorummmmm
Sen nasılsın tatlımmmm
Evet hiç güzel değill...
Planların harika.
Ben bütün gün kızımla ilgileniyorum. Oyun çocuğu oldu artık sürekli elimden çekiştirip oyun oynamaya çağırıyor.Onun ana öğünleri,ara öğünleri de epey zamanımı alıyor.Böyle geçiyor günlerimiz.
Pilates yapsam bugün süper olacak. Bak yine kolumdan çekiyor :) Gitmem lazım...
Herkese günaydınlarr
çok souk ve yagmuglu bir gün istanbulda ve pazartesi sendromundayım yine
burada olmak güzel çok sessiz olsa da
dün akşam ki sporumu paylaşmak istiyorum öncelikle
30 dk eliptim bisiklet ile çalıştım. son 10-12 dakikasında elimde dambıllarımla gögüs kol ve üst kol-omuz çalıştım.
ardından 11 dakikalık karın hareketleri videosu ile çalıştım, çok güzel, karın kaslarımın çalıştığını hissediyorum. eliptikle çalışamasamda bu hareketleri her gün yapmak istiyorum bir ayda göbegimdeki farkı farkederim her halde. inanmazsınız belki ama bugün bile hissediyorum karnımda kas varmış yaaa
kahvaltım ise şöyleydi :
1 fincan form çayı
2 yaşil zeytin
1 tk peynir biraz kuru feslegen+kırmızı biber+çörekotu
1 küçük domates + taze nane + maydonoz
1 dilim çavdar ekmegi
şimdide ofiste yeşilçayımı içiyorum...yanında 1 incir kurusu beş adet badem yiyicem
Bu arada 900 gr verdim...
Kızlar belki girer okursunuz da benim için sevinirsiniz diye yazayım dedim..
slm kızlar ben yokken neler olmuş anlaymaım biyandan geçmişi okuyara bir yandan da haftasonu yediklerimi yazıcam. sınavlarım olduğu için ve braz da rahatsız olduğum için biraz abarttım yemek olayını ama telafi ederim sanırım:
ctesi: 07:00 2dilim ekmek, 1kk peynir - 11:00 1kase nesfit yarım haşlanmış yumurta - 15:00 5yl sade makarna - 20:00 3yk ağsız tavuk döner ve salata - 22:00 nescafe
pazar: 08:00 yağsız tuzsuz kaşarlı tost ve şekersiz yeşil çay - 11:00 1haşlanmış yumurta, 1kk peynir - 14:00 5yk etli taze fasulye, 3yk salçalı makarna - 20:00 3tavuk kelebek ve salata- 21:00 türk kahvesi ve 3kare bitter çikolata
işte böyle kızlar. sınav yüzünden stres felan dün gece iyice perişan oldum. kan şekerim düşmüştür diye çikolatadan yedim. sabah yediğim tost okulda aldım en iyi oydu. 11de yediklerim kaynanamda kahvaltıda yediklerim. börek yapmışlardı misgibi yemedim. öğlen de gene onlarda yedim çok fazla seçme şansım yoktu. gene de dikkat etmeye çalıştım.
Evet hiç güzel değill...
Planların harika.
Ben bütün gün kızımla ilgileniyorum. Oyun çocuğu oldu artık sürekli elimden çekiştirip oyun oynamaya çağırıyor.Onun ana öğünleri,ara öğünleri de epey zamanımı alıyor.Böyle geçiyor günlerimiz.
Pilates yapsam bugün süper olacak. Bak yine kolumdan çekiyor :) Gitmem lazım...
tünaydın kızlarrrrr
kahvaltım dan önce platesimi yaptım
sonra yarım litre su
1kayısı
kahvaltım
yarım domates
yarım salatalık
3zeytin
1yumurta
1lokma helva
herkezeafiyet olsun hepinizi öpüyorum
ylc tbrk ediyorum arkadaşımmmmm:92::92::92:
günaydın canım. hogucuk ve diğer kızlar ceza almış ama konuyu anlamadım. çok üzüldüm. umarım uzun sürmez cezaları. hogucuk un metabolizma icecegi tarifini belen var mı kızlar?
öğle yemeğimi yedim
orta boy kuru biber dolması
3 yemek kaşığı yoğurt
ekmek yok zaten içinde pirirnç ve bulgur var
Cimcime hoşgeldin.. nerelerdeydin...
bu arada ara yapamadım eğitime girdik çıkamadım.. az sonra gene gireceğiz akşama kadar böyle artık...
öğlen yemeğimi de yazayım gerçi daha bişi yiyemedim..
sadece salata ve
2 yk yoğurt
2 kk peynir ve 1 dilim denge ekmeğimi de az sonra yiyeceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?