60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

off sorma bende hastalığım geçiksin hemen panik oluyom:44:
daha kendimi hazır hissetmiyorum eşimde istemiyor. adetin 10gün gecikirse yapılıyomuş test ben sormuştum bi ara. ama inş gelir kurtulursun.

ben nerdeyse 2 aydır olmuyorum iki tane test yaptım valla rahatım yaa hamiş değilim diyorummm kokutmayın beniii dee

ara öğün y çayımı içiyorum elmamı yiycem 2 de kuru kayısıı

off sorma bende hastalığım geçiksin hemen panik oluyom:44:
daha kendimi hazır hissetmiyorum eşimde istemiyor. adetin 10gün gecikirse yapılıyomuş test ben sormuştum bi ara. ama inş gelir kurtulursun.

canım benim 9 aylık kızım var ikinciye hiç mi hiç hazır değilim hafta sonu dr gitmyeyi düşünüyorum

anam sen beni görsen demek ki kudurmuş bu dicen
oynarım hemide koçişime özel dans ederim ona bazen evde yalnızken acarım müziği hadi dans edlim derim.
ya ilk evlendiğimiz zaman bizde dans çok yapardık...ama eşim organize ederdi...ozaman gene çekinirdim...eşim yuh kaç yıldır çıkıyoruz derdi halen mi....şimdi artık bir şey demiyor fazla,alıştı sanırsam...bazen yakası açık birşey giysem bana baktığını hissedince hemen kapatırım derki.amamn aman kapat namahremdir ayıp der...güler...

canım sen benden zayıfsın ama kişilik meselesi olsun o du guzel bence ... ben 28 yaşındayım kızım 22 aylık sen

bende 28 yaşındayım.ama daha girmedim...kızımda 2,5 yaşında...boyum 1,60

aa demek sen benden bir hafta önce muradına erdin allah mesut etsin uzun yıllar aynı yastıga baş koyalım inşallah
yaa esw şener şen'in domatizi mi diyince sende yokk koktely yazıp üzgün surat ( ahanda bundan ) yapınca şeker ve komik geldi. dalga geçmek için sölemedim bitanecim

tmm şekerim. alllah senide ömür boyu kocişinle mutlu mesut ve sağlıklı (ve zayıf) yaşamayı nasip etsin, ben çok mutluyum allaha şükür, başkasının araclığıyla oldu bi nevi modern görücü usulü sayılır, 5a y nişanlı kalıp evlendik, allahıma şükür çok memnunum,ii çıktı kocacım.

bi koşu plates yaptımmmm geldimmmm:86::86::86: hakikaten bi koşu çünkü ebru çok hızlı yapıyo bi de bugün maxi plus günüymüş ben bi hareketi bitirmeden o ötekine geçiyooo daha tam yapamıyorum ama yapmaya çalıştım yine de hepsini

kahvaltımı yazmamıştım

2kk beyaz peynir

1 dilim hindi salamı

2 dilim denge ekmek

boll domates-salatalık ve maydonozzzzz

şimdiye kadar 1lt su içtim; şimdi de yeşil çayımı yudumluyorummmmm

Yolanda esw bana yazmıştı kız şener şenin domatizi mi diye..
Kokteyl olan da çerez canım..
karıştırdın ortalığı

Afiyet olsun Platesçi Neruş..
Su içeyim ben de.. daha hiiçç içmemişim . tüüü bana...

yolandacığım valla bizimkiler 2 yıldır bizle beraberler ama doyamıyoruz güzelliklerine öyle tatlılarki hele oyuncaklarıyla oynarken nasıl şeker oluyorlar. işleri güçleri oyun oluyo yuvarlanıyorlar yerlerde toplarıyla izlemeye doyamıyoruz insana tüm sıkıntılarını unutturuyorlar birde evin bereketi onlar. onlar olduğundan beridir evimizin bereketi arttı işlerimiz bile yoluna girdi. bizde 3 kuş vardı. 1 dişi 2 erkekti. soonra birgün kuşçuya gitmiştik hasta uçamayan topal bir küç gördük yanlız başına kafeste duruyodu ölecekti. sordum kuşçuya sahipleri hastalınca bakmamışlar öyle çaresizdiki bizde o aralar araba almak istiyorduk ama paramız yetmiyordu. eşime dedimki alalım bu kuşu ben bakarım öleceksede evde ölsün en azından bikaç gün mutlu olur dedim. nasibiyle gelir dedim. o gün o kuşu aldık. ve ertesi gün olmayacak oldu eşim sıfır araba aldı herşey yoluna girdi mucize gibiydi. ilk aldığımız gün uçamıyo yürüyemiyodu yerde sürünüyodu. benim kuşlar onla ilgilendiler çok sevdiler oyuncakları onun olduğu yere taşıyorlardı ağzıyla yem taşıyorlardı ona. çünkü uçamıyo yürüyemiyodu elimizde besledik. adınıda yumak koyduk. derken bir haftada mucize oldu sanki kuşumuz uçmaya başladı yürüyodu. bi anda oldu. ölecek olan kuş düzeldi. şimdi kuluçkada düzeldide yumurtladı bileç topacık oldu öylede güzelki. koşuyo şimdi çok hareketli yaramaz oldu. biz bir hayat kurtardık ve bize nasibiyle geldi. keşke imkanım olsada daha fazla yardıma muhtaç mubiş alıp bakabilsem ama 4 ten fazlası çok olur. onu hayata bağladık orda ölecekti sebepse mutsuz yanlız kalmasıydı. hayvan 1 haftada yaşamaya başladı. benimkileri gördü biz çok sevdik falan sevgiyle dööndü yaşama.
evde hayvan beslemek bence imkanı olan herkes yapmalı ama tam yapmalı sadece köşede durmamalı hayvanç özellikle kuşlar uçmayı sever evi pisletiyo diye kafese hapsedilmemeli. pisletiyosa temizlersin ne olacak yani. kuşlar bizle beraber aynı ortamı paylaşınca mutlular. bazen ben uyuren gelir üzerime bıcır bıcır bıcırdarken uyuyakalır üzerimde bazen oynar bazen bana kafa tuyar bazen haylazlık yapar neler neler. çok mutlular evde salık olduklarınla kafese girmek asla istemezler.
ama işte kedi ve kuş aynı evde zor.. niye dersen kuşlar çok yaramaz haylaz oluyo. senin kediyle muhakkak oynamak isterler rahatsız ederler kedide belki ters anına gelir bi pençe atar bişey olabilir yani. kuşlar çok haylazlar. nette gördüm muhabbet kuşu küçük yavru kediye bi sarmış ordan gidiyo rahatsız ediyo burda rahatsız ediyo fır dönüyö etrafında patilerini gagalıyo filan bi rahat vermiyo kediye kedicikte yazık patilerini kurtarmaya çalışıyodu mubişler çok yaramazlar

afiyet olsun canım benim.....

Afiyet olsun Platesçi Neruş..
Su içeyim ben de.. daha hiiçç içmemişim . tüüü bana...

tüüüüüüüüüü gerçektennnnbak menülerin süperrr gerçekten bu diyetisyen yaradı sana ama suya da alışman lazım biliyorum çalışıyosun ama yanında hep bulunsun suyun gözünün önünde olursa daha güzel içersinnn

ne güzel anlatmışşın keske imkanım olsa da bende alsam, kızım içinde iy olurdu. ama bakamazsam ilgilenemezsem yazık ederim çalışan için her şey cok zor aksam kızımla oynamak bile zor geliyo yemek topla vs derken bazen elektrık supürgesi sabah ikindi ve gece olmak üzere 3 kez çalışıyo. eve bereket olacağıkesinnn

ayy maşallah canım yaa allah mutlulugunuza zeval vermesin bizimkine de herkesinkine de. bizim ilişkimiz çok farklı oldu. ben 30 yaşında artık evlenmem her halde piyasada erkek yok derkene eşimle tanıştım bir arkadaşın dügününde takı kuyrugunda. ilk görüşte etkilendik birbirimizden. telefonlar filan derken bir hafta sonra aileler tanıştı 15 gün sonra nişan taktık 11 ay nişanlı kaldıktan sonra evlendik. mucizemm o benimm

Yolanda esw bana yazmıştı kız şener şenin domatizi mi diye..
Kokteyl olan da çerez canım..
karıştırdın ortalığı

ayy bu sabah kahvaltıda süt içmiştim bu yazıları da ofise yeni geldiğimde yazdım kahvemi içerkene. afyon henüz patlamamıuş işte idare ediverin yolişinizi ee hep sen mi karıştırceeen ortalıı accık ta ben karıştırim

hugoşumm ne güzel yazmışsın kızz. çok uzun diye kopyalamadım ama sen anlarsın. benim kızım çok nazlıdır prensestir pençe atma huyu yoktur. onu aldığım arkadaşın evinde diger iki kedi ile beraber yaşıyormuş bu kızımı hep dövmüşler ilk aldığımda yaraydı boynu filan tüyleri yoluktu eti filan görünüyordu. öyle de mazlumdur tatlı kızım. ama bazen terastaki kuşları izliyo onları gözetliyo gerçi üstüne dogru uçtuklarında kaçıyor ama.. belki muhabbetler yaramaz ya ters tepebilir ne bilim.

afiyet olsun neruşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…