off sorma bende hastalığım geçiksin hemen panik oluyom:44:
daha kendimi hazır hissetmiyorum eşimde istemiyor. adetin 10gün gecikirse yapılıyomuş test ben sormuştum bi ara. ama inş gelir kurtulursun.
canım ben aç karna yapıyorum
tok olunca karnım şişiyo, zor oluyo hareket etmem
tokken yapacaksan da 1 saat sonra yap bence
bide açken yapınca açlık hissi de ortadan kalkıyo bende
off sorma bende hastalığım geçiksin hemen panik oluyom:44:
daha kendimi hazır hissetmiyorum eşimde istemiyor. adetin 10gün gecikirse yapılıyomuş test ben sormuştum bi ara. ama inş gelir kurtulursun.
ya ilk evlendiğimiz zaman bizde dans çok yapardık...ama eşim organize ederdi...ozaman gene çekinirdim...eşim yuh kaç yıldır çıkıyoruz derdi halen mi....şimdi artık bir şey demiyor fazla,alıştı sanırsam...anam sen beni görsen demek ki kudurmuş bu dicen
oynarım hemide koçişime özel dans ederim ona bazen evde yalnızken acarım müziği hadi dans edlim derim.
canım sen benden zayıfsın ama kişilik meselesi olsun o du guzel bence ... ben 28 yaşındayım kızım 22 aylık sen
hugocukk valla senin bu kuşlara bitiyorum. geçen eşimle bizde baktık pet shopta kuşçuklara oda çok istiyordu sonra düşündük o haftaiçi şehir dışında bende bi iş gezisine gitsem 1 haftalığına kuşçuklara kim bakıcak kim doyurucak ? o yüzden balıkta almıyoruz. kedişim yolişim mamasını suyunu koyup tuvaletini temiz bıraktıktan sonra 1 hafta idare ediyor gerçi aklım onda kalıyor ama. bence çocuk öncesi hayvan bakımının sorumluluğunu almak çok şey ögretiyor insana. karşılıksız birine hizmet etmeyi ögretiyor karşılık sadece sevgi
böyle bir film vardı. marley ve ben. kadın ve adam çocuk yapmadan önce bir köpegin sorumluluğunu alıyorlar, köpek çok yaramaz başetmeleri zor oluyo ama en sonunda başarıyorlar ve ondan sonra çocuk için hazır olduklarını anlıyorlar. böle bi filmdi belki izlemişsinizdir
aa benim de iki yıl olacak temmuzda. 18 temmuzda evlenmiştim hayatımın aşkı ile.seninki kaçı ?
ben şükür güzel yemek yaparım annem sagolsun kafama vura vura ögrettiiyiki de yapmış canım anamm bekarken de yapardım arada ama yengemle ablam sagolsun bana iş bırakmazlardı vefekat şimdi iş başa düştü ben yapıyorum yemekleri çokta begeniliyo sanırım
ay sen çok yaşa emikokteyl diyo kız yaa. esw sana şaka yaptı tatlım istediin domatizi yi yi sınırsızzz [/QUOTE
1 hafta aratla evlenmişisz kıss ben temmuz 12 cnm, ben evlendiktn sonra öğrendim yemek yapmayı, sürekli çalıştığım için yapmadım açıkçası, vaktimde yoktu zaten,
koktyl dememe nie güldün tatlım sen,
ay sen çok yaşa emikokteyl diyo kız yaa. esw sana şaka yaptı tatlım istediin domatizi yi yi sınırsızzz [/QUOTE
1 hafta aratla evlenmişisz kıss ben temmuz 12 cnm, ben evlendiktn sonra öğrendim yemek yapmayı, sürekli çalıştığım için yapmadım açıkçası, vaktimde yoktu zaten,
koktyl dememe nie güldün tatlım sen,
aa demek sen benden bir hafta önce muradına erdinallah mesut etsin uzun yıllar aynı yastıga baş koyalım inşallah
yaa esw şener şen'in domatizi mi diyince sende yokk koktely yazıp üzgün surat ( ahanda bundan) yapınca şeker ve komik geldi. dalga geçmek için sölemedim bitanecim
aa demek sen benden bir hafta önce muradına erdinallah mesut etsin uzun yıllar aynı yastıga baş koyalım inşallah
yaa esw şener şen'in domatizi mi diyince sende yokk koktely yazıp üzgün surat ( ahanda bundan) yapınca şeker ve komik geldi. dalga geçmek için sölemedim bitanecim
bi koşu plates yaptımmmm geldimmmm:86::86::86: hakikaten bi koşu çünkü ebru çok hızlı yapıyo bi de bugün maxi plus günüymüş ben bi hareketi bitirmeden o ötekine geçiyooo daha tam yapamıyorum ama yapmaya çalıştım yine de hepsini
kahvaltımı yazmamıştım
2kk beyaz peynir
1 dilim hindi salamı
2 dilim denge ekmek
boll domates-salatalık ve maydonozzzzz
şimdiye kadar 1lt su içtim; şimdi de yeşil çayımı yudumluyorummmmm
bi koşu plates yaptımmmm geldimmmm:86::86::86: hakikaten bi koşu çünkü ebru çok hızlı yapıyo bi de bugün maxi plus günüymüş ben bi hareketi bitirmeden o ötekine geçiyooo daha tam yapamıyorum ama yapmaya çalıştım yine de hepsini
kahvaltımı yazmamıştım
2kk beyaz peynir
1 dilim hindi salamı
2 dilim denge ekmek
Afiyet olsun Platesçi Neruş..
Su içeyim ben de.. daha hiiçç içmemişim . tüüü bana...
yolandacığım valla bizimkiler 2 yıldır bizle beraberler ama doyamıyoruz güzelliklerine öyle tatlılarki hele oyuncaklarıyla oynarken nasıl şeker oluyorlar. işleri güçleri oyun oluyo yuvarlanıyorlar yerlerde toplarıyla izlemeye doyamıyoruz insana tüm sıkıntılarını unutturuyorlar birde evin bereketi onlar. onlar olduğundan beridir evimizin bereketi arttı işlerimiz bile yoluna girdi. bizde 3 kuş vardı. 1 dişi 2 erkekti. soonra birgün kuşçuya gitmiştik hasta uçamayan topal bir küç gördük yanlız başına kafeste duruyodu ölecekti. sordum kuşçuya sahipleri hastalınca bakmamışlar öyle çaresizdiki bizde o aralar araba almak istiyorduk ama paramız yetmiyordu. eşime dedimki alalım bu kuşu ben bakarım öleceksede evde ölsün en azından bikaç gün mutlu olur dedim. nasibiyle gelir dedim. o gün o kuşu aldık. ve ertesi gün olmayacak oldu eşim sıfır araba aldı herşey yoluna girdi mucize gibiydi. ilk aldığımız gün uçamıyo yürüyemiyodu yerde sürünüyodu. benim kuşlar onla ilgilendiler çok sevdiler oyuncakları onun olduğu yere taşıyorlardı ağzıyla yem taşıyorlardı ona. çünkü uçamıyo yürüyemiyodu elimizde besledik. adınıda yumak koyduk. derken bir haftada mucize oldu sanki kuşumuz uçmaya başladı yürüyodu. bi anda oldu. ölecek olan kuş düzeldi. şimdi kuluçkada düzeldide yumurtladı bileç topacık oldu öylede güzelki. koşuyo şimdi çok hareketli yaramaz oldu. biz bir hayat kurtardık ve bize nasibiyle geldi. keşke imkanım olsada daha fazla yardıma muhtaç mubiş alıp bakabilsem ama 4 ten fazlası çok olur. onu hayata bağladık orda ölecekti sebepse mutsuz yanlız kalmasıydı. hayvan 1 haftada yaşamaya başladı. benimkileri gördü biz çok sevdik falan sevgiyle dööndü yaşama.
evde hayvan beslemek bence imkanı olan herkes yapmalı ama tam yapmalı sadece köşede durmamalı hayvanç özellikle kuşlar uçmayı sever evi pisletiyo diye kafese hapsedilmemeli. pisletiyosa temizlersin ne olacak yani. kuşlar bizle beraber aynı ortamı paylaşınca mutlular. bazen ben uyuren gelir üzerime bıcır bıcır bıcırdarken uyuyakalır üzerimde bazen oynar bazen bana kafa tuyar bazen haylazlık yapar neler neler. çok mutlular evde salık olduklarınla kafese girmek asla istemezler.
ama işte kedi ve kuş aynı evde zor.. niye dersen kuşlar çok yaramaz haylaz oluyo. senin kediyle muhakkak oynamak isterler rahatsız ederler kedide belki ters anına gelir bi pençe atar bişey olabilir yani. kuşlar çok haylazlar. nette gördüm muhabbet kuşu küçük yavru kediye bi sarmış ordan gidiyo rahatsız ediyo burda rahatsız ediyo fır dönüyö etrafında patilerini gagalıyo filan bi rahat vermiyo kediye kedicikte yazık patilerini kurtarmaya çalışıyodu mubişler çok yaramazlar
nugişş özelden mesaj attım sana okumadınmı nen
tmm şekerim. alllah senide ömür boyu kocişinle mutlu mesut ve sağlıklı (ve zayıf ) yaşamayı nasip etsin, ben çok mutluyum allaha şükür, başkasının araclığıyla oldu bi nevi modern görücü usulü sayılır, 5a y nişanlı kalıp evlendik, allahıma şükür çok memnunum,ii çıktı kocacım.
Yolanda esw bana yazmıştı kız şener şenin domatizi mi diye..
Kokteyl olan da çerez canım..
karıştırdın ortalığı
kahvaltımı yazmamıştım
2kk beyaz peynir
1 dilim hindi salamı
2 dilim denge ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?