60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğle menüm
kabak dolma
domates çorba
200 ml ayran içcemmmmmmmm

akşamda ne yedimmmmmmmmmm
1 kase yoğurt
1 yk ton balığı
karnıbahar salata
1 kk peynir
4 zeytin yidimmm

evdeki pastadan yimedim eferim bana dimi

sabahta tost yaptım kendime
işte bu kadarrr

heee ben geldimmmmmmmmmm
sabah sınavım vardı şimdi iş yerindeyim,saat 3te bidaha var yine gitcemmmmm
yok kız odaha küsellll benden,daha zayıfffffffffffff

ben senin güzelliğini kimselere değişmem canım zayıf olsa ne olur sen daha güzelsin bence

tatlım benim yaa evlat gibiler değil mi. benim eşimmde cuma akşamı eve gelsin hemen yoliiş diye seslenir kıznı cagırır oda koşa koşa gelir babasına

evet ya evlat gibiler. cumartesi eşimle gezeriz eşim der hava kararmadan hadi evimize gidelim sen çay yap kuşlarımızla olalım der hemen özler onları. geçen yaz tatile çıktık fethiyeye kuşadasına gittik çok güvendiğimiz bi arkadaşımıza bıraktık valla 4 gün kaldık ama aklımız hep onlardaydı. muhabbetlerimiz bile evde olmayınca onlar üzerine oluyo yok yumak şöyle yaptı limon böyle yaptı şirin şunu yaptı minnoş bunu yaptı hep onlarlayız valla.
işte şimdi düşüncemiz bebek olunca ne olacak bakmak açısından değil ama mubişler çok kıskançlar ilgi başka yöne kaydımı arıza çıkarıyorlar. bebek gelince kıskançlık yapabilirler. çünkü mesela limon bizim ilk kuşumuz bize daha yakın şirin sonradan geldi. biz limona daha düşkündük şirin tüm gün bağırıyodu devamlı sinirli asabi limonu hep dövüyodu bigün bi baktım limonu yatırmış yere çıkmış üzerine karnını karnını tekmeliyo limon çığlık çığlıya. diyoruz bu kuş niye böyle huzursuz filan sonradan anladık şirinlede ilgilendik onuda çok sevdikfilan hayvan 1 günde düzeldi sakinleşti artık limonu hiç dövmüyor limonda dayaktan kurtuldu şirinde sakinleşti. birini azcık çok sevsen öbürü arıza çıkarıyo. mesela son aldığımız dişi kuşum beni çok sevmez ısırıyo eşimi çok seviyo eşim dokunuyo filan çok mutlu en dokunmaya kalkıyorum hemen gözleri büyüyo gagasıyla vuruyo bana. sebebide eşimi kıskanıyo benden eşimi görünce allah artık bi bıcırdmalar bi sevgi gösterileri filan banada poposunu çeviriyo eşşek sıpası ya. eşimi kıskanıyo benden. erkekler bana düşkün kızlar eşime düşkün

öğle yemeğim
patatesli köfte(minik minik köfte vardı 8 tane)
salata
evden getirdiğim 4 yk yoğurt
2 dilim kepek ekmek

Afiyet olsun hepimize
öğlen yemeğim
5 yk bulgur pilavı
domates
salatalık
maydonuz

şimdide sade türk kahvemi içiyom

kız fambıkk afiyet olsun bacumda çerezler nerde :18:yerini almamış burda yoksa kökden halledip hepsini yedinmi bize sölemiyon

canım bana olmuştu
2 ay üst üste
birinde bi hafta birinde 10 gün gecikmişti, tam doktora gideceğim gün regl olduydum
diyetisyene de sormuştum, olabilir normaldir demişti

ya ama benim poğaça pek minnaktı, kendi yaptıklarımdan tam buğday unundan
onu 1 dilim kabul ediyorum da ben
walla aktarda ne kadar bilmiyorum ama dün burda 10 tanesi 8 lira falan yazılınca bana ucuz geldi

ye datlum ye :))))
bak ben o kalori dengesine dikkat etmediydim hiç
bundan sonra bende dikkat edeyimm

yemek yiyorum hala ben de
yiyeyim yazcam

hugocuk ne enteranmış kuşların ,insan gibi valla.bu kadar bilinçli tepkiler verdiklerini bilmezdım.eşim de oğluma bir kuş almak istiyo ,hayvan sevgisi yaşasın diye ama bakımını yapmayacak biliyorum sonra benim başıma kalacak,sen bile çocuksuz halinle bir sürü iş çıkarıyorlar diyosun,ben hiç başedemem.birde dokunamam ben hayvanlara,kedi ,köpek ,kuş ne olursa olsun farketmez,tutamıyorum elimle bir tuhaf oluyorum,yazın annemlerde yavru bir ördek almıştı dedesi oğluma ,onu bile zar zor tuttum,ben korkunca cocuk da korkuyor tabii,neyse ona caktırmamak için elimle alıp kutusuna koyuyordum.ama çok sevdi oğlum,parka götürüyorlardı bazen,arkasından gidiyordu bıdır bıdır,ördekler öyle takip edermiş zaten sahibini,çok güzel oynadılar birkaç gün,sonra balkonda sıkıldı tabii hayvan,içeri kaçmaya başladı,zor oldu bakımı,biz de bahçesi olan birine vermiştik.

Herkese afiyet olsun..
Ben de öğlen yemeğimi yazayım..
5 yk barbunya
1 dilim denge ekmek
1 pt salata
200 ml yoğurt(yoğurt çok oldu ama akşam yemem artık)

Bide kaçamak yaptım gene..
Çok canım çektiği için 1 tatlı kaşığı kısır yedim... (Yağsızdı)

kızlar oglumun sabıte etmesiyle 2 seansta tamamladım yürüyüşümü,toplamda 30 dk yürüdüm.
ara olarak yarım armut yedim(çok büyüktü)

yarım saat sonra da yemeğimi yerim heralde

evvet yediklerimi yazayım hemencik
ara yapamıdm zaten bugün, çok acıktım o yüzden
evden getirmiştim yemeklerimi

2 kepçe tarhana çorbası
7-8 lokma tavuk
3-4 küp havuç
2-3 küp patates
1 dilim ekmek
bolca salata

afiyet olsunn
yogurdun bir zararı oldugunu sanmıyorum canım,çok sağlıklı,35 yasına kadar kalsiyum depolarını doldurmak lazım(benim pek vaktim kalmadı gerçi),bol bol yiyin süt ,yogurt)

6-7 kaşık çorba,
3 kaşık fırında kıymalı patates,
2 dilim ekmek ,
3 kaşık salata,

sütlaç vardı almadım...
patates vardı diye ekmek yemeyecektim fakat çorbam ve salatam az olunca doymadım bende yedim..

afiyet olsun canım
hastasın zaten iyi yapmışsın yemekle, dirençsiz kalmasın vücudunn

kızlar bu kuki nerde yaa, bi geldi göründü sonra da ortadan kayboldu walla

sabah da aklıma hülya geldiyde ama o gelmiş bugün, geçmişi okuyo heralde

5 yk bulgur pilavı 2,5 dilim ekmek eder iyide doydunmu canım domates salatalık var ama acıkırsın gibime geliyo ama neyse afiyet olsun

canım ya ekmek almayı unutmuşum yanıma :44:
ondan cok yedim akşama ekmek yemicem artık. ara öğünde meyva yerim artık sıvıya yüklenirim. olur mu :44:

afiyet olsun menü güzel.1 kısırmı hıııı ondan bişey olmaz canım tatlı kaşığıymış nasıl olsa.

afiyet olsun canım benim.diğer yemeğini yiyen herkese afiyet olsun...1 tatlı kaşığı kısır önemli değil canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…