ayy maşallah canım yaa allah mutlulugunuza zeval vermesin bizimkine de herkesinkine de. bizim ilişkimiz çok farklı oldu. ben 30 yaşında artık evlenmem her halde piyasada erkek yok derkene eşimle tanıştım bir arkadaşın dügününde takı kuyrugunda. ilk görüşte etkilendik birbirimizden. telefonlar filan derken bir hafta sonra aileler tanıştı 15 gün sonra nişan taktık 11 ay nişanlı kaldıktan sonra evlendik. mucizemm o benimm
ayy bu sabah kahvaltıda süt içmiştim bu yazıları da ofise yeni geldiğimde yazdım kahvemi içerkene. afyon henüz patlamamıuş işte idare ediverin yolişiniziee hep sen mi karıştırceeen ortalıı accık ta ben karıştırim
hugoşumm ne güzel yazmışsın kızz. çok uzun diye kopyalamadım ama sen anlarsın.benim kızım çok nazlıdır prensestir pençe atma huyu yoktur. onu aldığım arkadaşın evinde diger iki kedi ile beraber yaşıyormuş bu kızımı hep dövmüşler ilk aldığımda yaraydı boynu filan tüyleri yoluktu eti filan görünüyordu. öyle de mazlumdur tatlı kızım. ama bazen terastaki kuşları izliyo onları gözetliyo gerçi üstüne dogru uçtuklarında kaçıyor ama.. belki muhabbetler yaramaz ya ters tepebilir ne bilim.
afiyet olsun canım benim.....
afiyet olsun neruşum
ayy maşallah canım yaa allah mutlulugunuza zeval vermesin bizimkine de herkesinkine de. bizim ilişkimiz çok farklı oldu. ben 30 yaşında artık evlenmem her halde piyasada erkek yok derkene eşimle tanıştım bir arkadaşın dügününde takı kuyrugunda. ilk görüşte etkilendik birbirimizden. telefonlar filan derken bir hafta sonra aileler tanıştı 15 gün sonra nişan taktık 11 ay nişanlı kaldıktan sonra evlendik. mucizemm o benimm
ayy bu sabah kahvaltıda süt içmiştim bu yazıları da ofise yeni geldiğimde yazdım kahvemi içerkene. afyon henüz patlamamıuş işte idare ediverin yolişiniziee hep sen mi karıştırceeen ortalıı accık ta ben karıştırim
hugoşumm ne güzel yazmışsın kızz. çok uzun diye kopyalamadım ama sen anlarsın.benim kızım çok nazlıdır prensestir pençe atma huyu yoktur. onu aldığım arkadaşın evinde diger iki kedi ile beraber yaşıyormuş bu kızımı hep dövmüşler ilk aldığımda yaraydı boynu filan tüyleri yoluktu eti filan görünüyordu. öyle de mazlumdur tatlı kızım. ama bazen terastaki kuşları izliyo onları gözetliyo gerçi üstüne dogru uçtuklarında kaçıyor ama.. belki muhabbetler yaramaz ya ters tepebilir ne bilim.
allah dahada mutlu etsin tatloşlar inşallh herkesi bizde cook mutluyuz ama dış faktorle bizi olumsuz etkiliyi
evet evlenmeseydim büyük hata evde kalırdımvallahi evlenmemiş olsaydın büyük hata yapardın şekerim, biras şans işi bu tatlım,değmesin, korkuorum değicek die, ee bebiş yokmu, biz düşünüoruz ama olmadı daha, bi yandan kg vermeye çalışıorm bi yandan bebiş için uğraşıors
maşallah nazar değmesin canım.. Bizim o kadar uzun sürdü ki anlatamam yani..
biz 16 yaşında falan tanıştık, 19 yaşında çıkmaya başladık, 12 sene sonra nişanlandık,1,5 sene nişanlık kaldık sonra da evlendik.. 2 senedir evliyiz ama bana çook uzun geliyor tabi ki..
allah dahada mutlu etsin tatloşlar inşallh herkesi bizde cook mutluyuz ama dış faktorle bizi olumsuz etkiliyi
aynen dış faktürler bizide olumsuz etkiliyo ama allahtan eşimle çok iyiyiz. napalım dertsiz insan olmaz hayatta muhakkak sorunlar olacaktır allah beterinden korusun çolul çocuk sahibi olacaz allah onların derdini sıkıntısını başedemeyeceğiz şekilde karşımıza çıkarmasın söz dinlemeyen asi evlatlar göstermesin yeterki. sabırla duayla herşey düzelir rabbim yeterki sabır versin
tatlım benim yaa evlat gibiler değil mihayvanlarda her hayvanı istemiyo yolandacım. biz eskiden bi kuş almıştık ufaktı benimkiler evi yıktı bağıra bağıra neymiş istemiyorlarmış. valla o kadar çok bağırıyorlardıki apartmandan şikayet gelecekti. yanlarına bile yaklaştırmadılar kuşu. bizde eşimin kuş isteyen bi arkadaşına verdik kuşu. büyümüş şimdi arada bilgi alıyoruz çok sevmli çok tatlı olmuş sevmedikleri zaman mümkünü yok kabullenmiyorlar. bende hasta olan yumağı ilk aldığımda tereddüt ettim acaba isterlermi dedim ama ilk günden pek sevdiler yem taşımalar oyuncak taşımalar başını kaşımalar ağzından beslemeler filan dört döndüler etrafındaböylelikle yumacıkta sevildiğini anladı hayata bağlandı. şimdi yumurtaları var anne olacak diye pek heyecanlı pek ilgileniyo yumurtalarıyla pamuk gibi tüylerine sarmış yumurtalarını kimselere göstermiyor mubişlerin ömrü 10-12 yılmış. inşallah uzun yaşarlar mutlu yaşarlar herşeyleriyle ilgileniyorum en iyi şekilde allah onları benden ayırmasın evin tadı tuzu neşesi onlar. eşim bile eve koşa koşa gelir onları görmeye eve gelir gelmez onlara seslenir onlarda bıcır bıcır pek mutlu olurlar. bende azcık evde olmasam biyere gitsem görmesem çok özlüyorum onları
maşallah nazar değmesin canım.. Bizim o kadar uzun sürdü ki anlatamam yani..
biz 16 yaşında falan tanıştık, 19 yaşında çıkmaya başladık, 12 sene sonra nişanlandık,1,5 sene nişanlık kaldık sonra da evlendik.. 2 senedir evliyiz ama bana çook uzun geliyor tabi ki..
famircik gelmişşhoşgeldin kuzucum özlüyoruz valla ama sen derslerini çalış hayırlısıyla verde gerisi önemli değil bekleriz seni. birde şu avatarını değiştir bacım ya sen daha güzelsin ondan
[ı]evet evlenmeseydim büyük hata evde kalırdımGerçi ucundan kenarından kalmıştım ama işte neyseki kalmadık Gerçi bu evde kalma lafı da ne komiktir yaa. Artık kızlar ekonomik özgürlüğüne sahip olunca kendi evine de çıkıyor artık evde kalmak tarih oluyor canım sen daha çok gençsin 25 yaşındasın yazıyor profilinde. Olur canım allah saglıklı sıhhatli versin yeter ki. Bende bebiş yok henüz bir iki yıl içinde düşünüyoruz 35 ten önce. Yaşın geçiyor demeyin biliyorum Ama şartlar böyle şansımızı zorlamak istemiyoruz. [/ı]
[ı]ooo tü tü maşallah sizde de saglam bir ilişki varmış onca yıldır ayaktasınız hayran kaldımm
[/ı]
[ı]
aminnn tatlım cümlemizin ilişkinize nazar degmesinDış faktör derken?? Kilocuklarımızı demek istedin her halde [/ı]
[ı]hugocumcum valla bende kızıma bi eş istedim ama ikinci kedi zor tek başımayken evde. Evde oturan bi kadın olsam bi derece kolayda böle zor oluyor. Bi kere kısa bir süreliğine yavru bir kedi almıştım dışardan.. Açtı insanlar tekme vuruyordu diye bi gece balkonda kaldı yoliş sabaha kadar huysuzlandı. Baktım olmucak sabah o zaman oturduğum sitenin bahçesinde bakmaya karar vermiştim. Gerçi ordanda kayboldu kedicikNeeese yoliş tek prenses olmayı tercih ediyorum diye düşündüüm için yanına erkek almadım
[/ı]
evet evlenmeseydim büyük hata evde kalırdımgerçi ucundan kenarından kalmıştım ama işte neyseki kalmadık gerçi bu evde kalma lafı da ne komiktir yaa. artık kızlar ekonomik özgürlüğüne sahip olunca kendi evine de çıkıyor artık evde kalmak tarih oluyor canım sen daha çok gençsin 25 yaşındasın yazıyor profilinde. olur canım allah saglıklı sıhhatli versin yeter ki. bende bebiş yok henüz bir iki yıl içinde düşünüyoruz 35 ten önce. yaşın geçiyor demeyin biliyorum ama şartlar böyle şansımızı zorlamak istemiyoruz.
ooo tü tü maşallah sizde de saglam bir ilişki varmış onca yıldır ayaktasınız hayran kaldımm
aminnn tatlım cümlemizin ilişkinize nazar degmesindış faktör derken?? kilocuklarımızı demek istedin her halde
hugocumcum valla bende kızıma bi eş istedim ama ikinci kedi zor tek başımayken evde. evde oturan bi kadın olsam bi derece kolayda böle zor oluyor. bi kere kısa bir süreliğine yavru bir kedi almıştım dışardan.. açtı insanlar tekme vuruyordu diye bi gece balkonda kaldı yoliş sabaha kadar huysuzlandı. baktım olmucak sabah o zaman oturduğum sitenin bahçesinde bakmaya karar vermiştim. gerçi ordanda kayboldu kedicikneeese yoliş tek prenses olmayı tercih ediyorum diye düşündüüm için yanına erkek almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?