60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

vallahi evlenmemiş olsaydın büyük hata yapardın şekerim, biras şans işi bu tatlım,değmesin, korkuorum değicek die, ee bebiş yokmu, biz düşünüoruz ama olmadı daha, bi yandan kg vermeye çalışıorm bi yandan bebiş için uğraşıors

maşallah nazar değmesin canım.. Bizim o kadar uzun sürdü ki anlatamam yani..
biz 16 yaşında falan tanıştık, 19 yaşında çıkmaya başladık, 12 sene sonra nişanlandık,1,5 sene nişanlık kaldık sonra da evlendik.. 2 senedir evliyiz ama bana çook uzun geliyor tabi ki..

allah dahada mutlu etsin tatloşlar inşallh herkesi bizde cook mutluyuz ama dış faktorle bizi olumsuz etkiliyi

yolandacım kediciğine üzüldüm demek dövmüşler ha. kıyamam ben ona. hayvanlara hiç dayanamıyorum ben. neyse artık onu çok seven senin gibi bir annesi ve babası var. aslında eşimde kedileri çok severde apartmanda zor diye aldırmıyor. hem benimkiler çok ama çok yaramaz bildiğin gibi değil bizle bile başediyorlar. bazen çok gürültü yapıyolar eşim pişşşt diyo onlarda eşime dönüp pişşt diye bağırıyorlar. bazen yanımıza gelip yüzüme dönüp bi bıcırdıyo allah yani yetişmek mümkün değil çenesine. hiç susmuyo kafamı çevirip ilgilenmezsemde bağırıyo bana dinleyecekmişim. biz bizimkileri sıkmadık hiç ilk günden saldık o yüzden özgüvenleri epeyce yerinde zamanla alıştılar bize. zaten tek kuş bakılmamalı çift olmalı. yanlızlıktan çok korkuyorlar. belki önce tek alınıp alıştırılıp sonra yanına bi eş alınmalı. ama işte bi an yanlızlığa tahammülleri yok mubişlerin.
işte senin kuzucuğun sakinde mubişler çok yaramaz seninkini canından bezdirebilrler

allah dahada mutlu etsin tatloşlar inşallh herkesi bizde cook mutluyuz ama dış faktorle bizi olumsuz etkiliyi

aynen dış faktürler bizide olumsuz etkiliyo ama allahtan eşimle çok iyiyiz. napalım dertsiz insan olmaz hayatta muhakkak sorunlar olacaktır allah beterinden korusun çolul çocuk sahibi olacaz allah onların derdini sıkıntısını başedemeyeceğiz şekilde karşımıza çıkarmasın söz dinlemeyen asi evlatlar göstermesin yeterki. sabırla duayla herşey düzelir rabbim yeterki sabır versin

evet evlenmeseydim büyük hata evde kalırdım gerçi ucundan kenarından kalmıştım ama işte neyseki kalmadık gerçi bu evde kalma lafı da ne komiktir yaa. artık kızlar ekonomik özgürlüğüne sahip olunca kendi evine de çıkıyor artık evde kalmak tarih oluyor canım sen daha çok gençsin 25 yaşındasın yazıyor profilinde. olur canım allah saglıklı sıhhatli versin yeter ki. bende bebiş yok henüz bir iki yıl içinde düşünüyoruz 35 ten önce. yaşın geçiyor demeyin biliyorum ama şartlar böyle şansımızı zorlamak istemiyoruz.

ooo tü tü maşallah sizde de saglam bir ilişki varmış onca yıldır ayaktasınız hayran kaldımm

aminnn tatlım cümlemizin ilişkinize nazar degmesin dış faktör derken?? kilocuklarımızı demek istedin her halde

hugocumcum valla bende kızıma bi eş istedim ama ikinci kedi zor tek başımayken evde. evde oturan bi kadın olsam bi derece kolayda böle zor oluyor. bi kere kısa bir süreliğine yavru bir kedi almıştım dışardan.. açtı insanlar tekme vuruyordu diye bi gece balkonda kaldı yoliş sabaha kadar huysuzlandı. baktım olmucak sabah o zaman oturduğum sitenin bahçesinde bakmaya karar vermiştim. gerçi ordanda kayboldu kedicik neeese yoliş tek prenses olmayı tercih ediyorum diye düşündüüm için yanına erkek almadım

amin arkadaşım bende öyle diyorum zaten sağlığımıza bişi olmasında... her evlılıkte var ve belki de evlılık bu bugün forum pek bi sakinnn

hayvanlarda her hayvanı istemiyo yolandacım. biz eskiden bi kuş almıştık ufaktı benimkiler evi yıktı bağıra bağıra neymiş istemiyorlarmış. valla o kadar çok bağırıyorlardıki apartmandan şikayet gelecekti. yanlarına bile yaklaştırmadılar kuşu. bizde eşimin kuş isteyen bi arkadaşına verdik kuşu. büyümüş şimdi arada bilgi alıyoruz çok sevmli çok tatlı olmuş sevmedikleri zaman mümkünü yok kabullenmiyorlar. bende hasta olan yumağı ilk aldığımda tereddüt ettim acaba isterlermi dedim ama ilk günden pek sevdiler yem taşımalar oyuncak taşımalar başını kaşımalar ağzından beslemeler filan dört döndüler etrafında böylelikle yumacıkta sevildiğini anladı hayata bağlandı. şimdi yumurtaları var anne olacak diye pek heyecanlı pek ilgileniyo yumurtalarıyla pamuk gibi tüylerine sarmış yumurtalarını kimselere göstermiyor mubişlerin ömrü 10-12 yılmış. inşallah uzun yaşarlar mutlu yaşarlar herşeyleriyle ilgileniyorum en iyi şekilde allah onları benden ayırmasın evin tadı tuzu neşesi onlar. eşim bile eve koşa koşa gelir onları görmeye eve gelir gelmez onlara seslenir onlarda bıcır bıcır pek mutlu olurlar. bende azcık evde olmasam biyere gitsem görmesem çok özlüyorum onları

tatlım benim yaa evlat gibiler değil mi. benim eşimmde cuma akşamı eve gelsin hemen yoliiş diye seslenir kıznı cagırır oda koşa koşa gelir babasına

yemek zamanı ben kaçıyorum kızlar bir saat sonra görüşürüz

famircik gelmişş hoşgeldin kuzucum özlüyoruz valla ama sen derslerini çalış hayırlısıyla verde gerisi önemli değil bekleriz seni. birde şu avatarını değiştir bacım ya sen daha güzelsin ondan

konuya bende balıklama atlyim istedim
bende eşimle 19 yaşında tanıştımmm; 1,5 yıl sonra nişanlandıkk.2,5 yıl sonrada evlendikkkkk.
6 yıllık evliyik bizdeeeeeeeeee
Allahım yaaaaaaaaaa 9 yıl olmuşşş toplamda vay beeeeeee,eskidik valla

heee ben geldimmmmmmmmmm
sabah sınavım vardı şimdi iş yerindeyim,saat 3te bidaha var yine gitcemmmmm
yok kız odaha küsellll benden,daha zayıfffffffffffff

inş. Cnm allah herkese versin,,en kısa zamanda müjdeyi verrim inş size

Ben de yazın öyle bir deneme yapmayı düşündüm ama zor olacaktı vazgeçtik ayvalıkta bir yavru kedicik geldi kapımızın önüne daha 2-3 haftalıktı okadar minnaktı ki bacakları titreyerek yürüyodu biz de adını titrek koydukkk dişiydi aldık veterinere götürdük güç vericek anne sütüne yakın mamalar aldık gözü mikrop kapmıştı damla aldık orda olduğumuz sürece baktık damlasını damlattık şırıngayla sütünü içirdikk ilk kakasını yanımızda yaptııı çokk korktuu daha önce kaka yapmadığından şakınlık içindeydiii okadar sevimliydi ki eve götürmeye karar verdik ama sonra mantıklı düşününce ev de zaten kömürcük var hem de dişi kediye kısırlaştırılmadıysa evde bakmak çok zor daha önceki deneyimlerinden de biliyorum çok fena oluyolar çiftleşme döneminde ve kömür de yaşını başını almış ve kısırlaştırılmış bir ev erkeğii yani çiftleşemezlerdi de ve yani mantıklı düşünce her ay ve 3 ayda bir aşıları v.s gerçekten ciddi bir masraf evde olunca herşeyini yapmak gerekiyo pire damlası, aşıları...yoksa ömürleri kısa olabiliyo abim sağolsun kömürü çok bilinçli büyütmüş ben de devam ediyorum aşılarına yemeğine falan ama bir tane daha olsa hem de dişi çokk zor olucaktı ve ben aslında evde beslemeye karşıyım ama kömürü çok küçükken sokakta bulmuş abim almasa ölücekmiş,ama titreğe 1 ay boyunca baktık epey büyüdü verdiğimiz vitaminli sütlerle epey güçlendii orda sürekli kalan bir tandığımıza emanet ettik hala da telefonla görüştükçe soruyoruzzz gayet iyiymişşş yakında çiftleşir yavrucukları bile olur şimdi iyi ki getimerdik doğal ortamında kaldı diyorum yavruları da oluurrrr gidince görürüz artıkkk inşallah minnak titreklerrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…