60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amanın patileri olmaya iki ayaklı yolandam gelmiş

evet balım ben geldimmmmm ama kalamicam kociş geliyo ona bişler hazırlamam lazım ayrıeten biraz ders çalışim diyorum :26::26:

kilolu da degil ki o garip bişiii... ne karın var ne göbek var ne belll... mandafon cinsi gögüsleri varr devasaaaa bide aynenn mandafonn gibi poposu var.. ilginccc

amanın patileri olmaya iki ayaklı yolandam gelmiş

bence de kiloluuu basbayaa dana cinsi yahuu aslında klasik ortadogu ırkı kadını ince bel iri meme koccca kalça

bence de kiloluuu basbayaa dana cinsi yahuu aslında klasik ortadogu ırkı kadını ince bel iri meme koccca kalça
[/QUOTE]

kızlar ben çıkıyorummmm

kendinize çok iyi bakınnnnnnn

bu arada gofreti yemeden bugünü atlattık çok şükür

evet kim kilolu bence de ben de kiloluyum zaten:86::86::86: emmmee fit ve sıkı olmak için yoğun çaba içerisindeyimmmm hernekadar şuan kendisinin vücudan benzer bir vüdüm olsa daaa (ki benim kollarım göbbem daha fazla düşünü yaniii allahtan gööslerim okadar değil:86::86: ) inşallah ilerleyen aylar da daha minnak fit ve sıkı olacağımm ama vücut tipim değişmez kısa boy ince bel dolgun kaça ve göös ince bacaklar ...kum saati işte daha minnak bir kum saati olurum ama kum saatiyim altı daha büyükçe bir kum saati benim popo çıkık yani küçülse de modeli öyle arkaya doğru çıkık :86::86::86:

desene fıstık gibisin

desene fıstık gibisin

kız az önce demeeediniz bırakmamışsınız kimeeenasıl fıstıkkkk oluyorummm tombul fıstıkkkımm ben şimdilik amaaaa olucaaaammmmmm fitt ince yağsız bir fıstık olduğum günler de gelecekkkkkkk:82::82::82::82::82::82:

Son düzenleme:

sen kimmisin ayol ben onu sevmediğimden beyenmiyorum birazda oysaki seni pek sevdiğimden kusurların varsa bile ben görmüyorum :82:

Son düzenleme:
sen kimmisin ayol ben onu sevmediğimden beyenmiyorum birazda oysaki seni pek sevdiğimden kusurların varsa bile ben görmüyorum :82:

seven kalpleeerrrrrrr kusurları görmezmiiiiişşşşşş gerçek aşklaaaaaaaaaaaaarrrr yalan nedir bilmezmiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşben senin kalbindeeeee tahtt kurmuşummmmmm bk böceeeee deee olsammm sanaaaaaa kelebennnnkkk görünürüüüümmmm

Canım hugommm sağoll bebemmmmm

ben kimimmmm adım neeeee burası neresiiiiiiiiiiiiiiiiiii:86::86::86::86::86::86::86::86: kim deeelim tabiii k..mın kenarı olru o anca benimmmm ben yasumi papatiisimmm türümün tek örneeeeğimmmm ben de sevmem deeeeee kendisini gerçekler acıdırrrrr biber deee acıdırr bu durumda biber gerçek midirrrrrr:86::86::86::86::86::86: benziyukkk napammmm ama o sesküü pozlar vere dursun kocca kıçıylaaa ben azimleee sporumu yapıpppppp ondan daha sesküüüü minnak bir kum saati olacağımmmmmmm

Son düzenleme:
evet benimde eşim işe gitti
bende dedim di uyuyayım
sen de yanlızsın değilmi.uyku tumuyor seni bence

evet aklıma birsürü şey geliyor ahh keşke şimdiki aklım olsaymıştı boşa geçmiş üzütü dolu kilolu yıllar. ahh ahh diyordumya hep birgün var bekliyorum diyordum. o birgüne çok az kaldı
tam 3 yıldır bekliyorum sabırla o gün yaklaştıkça heyecanlanıyorum
nasıl ezildiysem alçaldıysam öyle yükseleceğim çok az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…