bende hiç beyenmiyorum kilolu o
amanın patileri olmaya iki ayaklı yolandam gelmiş
kilolu da degil ki o garip bişiii... ne karın var ne göbek var ne belll... mandafon cinsi gögüsleri varr devasaaaa bide aynenn mandafonn gibi poposu var.. ilginccc
amanın patileri olmaya iki ayaklı yolandam gelmiş
kıslarrrr kactımm bennnnnn... size iii gecelerrr.. bide ii gecelerr öppücügünü nanakktannn
kıslarrrr kactımm bennnnnn... size iii gecelerrr.. bide ii gecelerr öppücügünü nanakktannn
evet kim kilolu bence de ben de kiloluyum zaten:86::86::86: emmmee fit ve sıkı olmak için yoğun çaba içerisindeyimmmmhernekadar şuan kendisinin vücudan benzer bir vüdüm olsa daaa (ki benim kollarım göbbem daha fazla düşünü yaniii allahtan gööslerim okadar değil:86::86: ) inşallah ilerleyen aylar da daha minnak fit ve sıkı olacağımm ama vücut tipim değişmez kısa boy ince bel dolgun kaça ve göös ince bacaklar ...kum saati işte daha minnak bir kum saati olurum ama kum saatiyim altı daha büyükçe bir kum saati benim popo çıkık yani küçülse de modeli öyle arkaya doğru çıkık :86::86::86:
desene fıstık gibisin
kız az önce demeeediniz bırakmamışsınız kimeeenasıl fıstıkkkk oluyorummm tombul fıstıkkkımm ben şimdilik amaaaa olucaaaammmmmm fitt ince yağsız bir fıstık olduğum günler de gelecekkkkkkk:82::82::82::82::82::82:
sen kimmisin ayol ben onu sevmediğimden beyenmiyorum birazda oysaki seni pek sevdiğimden kusurların varsa bile ben görmüyorum :82:
slm kızlar iyi geceler ben geldim.bütün işleri bitirdim yatmadan bir bakayım kimler var dedidimdi
yine ikimiz varız kızz
evet benimde eşim işe gitti
bende dedim di uyuyayım
sen de yanlızsın değilmi.uyku tumuyor seni bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?