60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şlk resmine bakarsanız kadının üst kısmı yağlı epey orantısız şimdi ise bakın kasları belirgin kası var ve bence çok güzel. fiziğimiz aynı aşarı yukarı bacaklar kollar aynıda işte benim hala daha alt göbişimde yağ var her geçen ay azalsada tam gitmedi sadece artık sevimli duruyo ama sportmen bir vücuda hiç yakışmıyor her ne kadar herkes beni beyensede örnek alsada ben hala tam olarak işte bu diyemedim ama bu kadını gördükten sonra azmim inancım arttı. kadının tüm kiloları üstteymişti ve hepsini vermiş yağı kalmamış bakın üstelik karnıda öyle kaslı değil yani ekstra karın geliştirmemiş sadece yağlarından kurtulup karnını sıkılaştırmıştır ama karına yoğunlaşmamış ama böyle olduktan sonra illa şart değil karın kası. elbette toparlamak için çalışmış ancak uzun sğre çalışıp karın kası yapmammış. kardiyo ile çok çalışmış yağ durumundan belli zaten dediği gibi koşu bandı eliptik bisiklet filan diyor. bakın kilosu az değildir çünkü kası fazla ancak yağı az işşallah bende böyel olucam. allahım yüce rabbim yetti gari gtisin göbişim artık ben sevimli göbecikte istemiyorum :84: ayvaymış armutmuş istemiyorum sevimli olmayıversin benimki

hakkaten süper olmuş yaa..
benmde göbüşüm olmasa alt karın, bide basenlerimde biraz yuvarlak olmasa aynı öleyim

tabee öylesin vücut tiplerimiz benziyo üste alıyoruz biz. ben gerçi artık kum saati oldum elma tipi değilim yağlar gittiya şimdi kum saati oldum bu kadın gibi kollarım bacaklar aynı sadece alt karın kaldı o da işşallah 2.5 kilo verince gitcek. işin kötüsü kıyafette bi sevimli duruyoki bazen sevesim geliyo

yok kuzuumm şaka diorum ben daha öle deilim yani onun kadar kaslı ve sıkı deilim .ama sen ölesindir eminim.o kadar spora sağlıklı beslenmeye yağa mağ yok sende eminim o 2.5 kilo yağ bile fazlalık deil bence .
ben inceldim evet ama sıkılaşmaya ihtiyacım var.bacaklarım bıngıl bıngıl halen.
göbüşümde eriyecek inşallahhhh ben öle oluciiimm

tatlım heryanım kaslı olunca yağsız olunca o alt karın dikkat çekiyo hoş olmuyor geçmişte 2 yıl kol çalıştım bu yüzden ihtiyacım yok kol için ama iç kollarda yumuşama var ama gözle görülür değil sadece bacaklarım aynı sımsıkıdır popomda öyle düzenli koşmamdan sanırım hiç bozulmadı ama işte karnım alt karnım var o beni rahatsız ediyo ancak o da gidecek. birde diyetten sonra daha fazla miktarda ağırlıkla göğüs çalışcam sımsıkı değil göğüslerim ama sarkıkta değil normal ama sımsıkı olsun demi. ama vücut geneşl olarak aynı. hatta ilk gördüğümde ayy dedim aynı ben karın hariç ondan koydum üst bedenimde yağ var diyenelr üzülmesin bakın oluyo işte gördük
ama şu var toparlanmak kolay ben geçen ay 2 haftalık sıkı egzersiz programıyla epey toplandım gerçi şu gerçekki yağ verdiğimiz sürece tam olarak sıkılaşmamız mümkün değil ama kilo verme bitsin o zaman egzersizlerle toplanır sımsıkı oluruz biraya. o konuda endişe etmeyin bana güvenin. sarktım yumuşadım diye korkmayın o sonraki aşama olsun şimdi hem sıkılaşayım hem kardiyo ile yğ yakayım diye kasmayın o zaman yorulursunuz psikolojik olarak şimdi madem yağ fazlamız var önce kardiyo ile onu yakalım sonra sıkılaşmak kolay 1 aya sıkılaşıcizz merak etmeyin

pilatese gittim.40 dak.kardiyo 20 dak.pilates yaptım eve gelirkende kabak aldım,

akşam menüm:

7-8 kaşık kabak yemeği bol dere otlu
3-4 kaşık bugur pilavı,
birazcık kuru soğan ,
500 ml su.şimdiden 2 litreyi tamamladım
eşim dışarı kadar gitti gelincede çay içeceğiz.

herkeseee iyi akşamlaaarr yarın görüşmek üzereee
kocişim aradı geliyor. çayı koyayım

2 saat sonrada meyvemizi yeriz günü kapatırız inş. hoşcakalınn

hugocuk eşime diyetisyene gideceğim dedim yarın oda git dedi.başka birşey demedi çok sevindim.hem kızımıda doktora götüreceğim.ordada diyetisyene çıkarım.

hadi yaa bende deniyimm.. ben sadece yemekleri ısıtmak ( yeni pişmiş gibi ısıtıyo cünkü) bide nescafe yapmak için kullanıodumm.. zararlı diip duruolar ya korkuomm o yüzden

kızancıklar sizlere iyi akşamlar.ben çayımı yapayım çay içtikten sonra kızımı uyutup .çamaşır asacağım.bulaşık makinasını boşaltıp kirlileri atacağım.ayrıca kocaman bir sepet ütülenecek çamaşır var onları ütüleyeceğim.vaaaayyyyyyyyyyy ne kadar çok iş bei bekliyormuş.

benimde kocamann ütümmm hatta yıkancak camasırlarım varr... ölee bekli işte.. gece ütü yapcakk enerjii yok bende maaleserfff.. ama camasır yıkıycamm mecburr.. yoksa ayaklanıpp üstüme üstüme gelcekler. hadi kolay gelsin sana sekerrr

çok sevindim canım çok iyi oldu senin için
evet bende çok sevindim...
hadi yaa bende deniyimm.. ben sadece yemekleri ısıtmak ( yeni pişmiş gibi ısıtıyo cünkü) bide nescafe yapmak için kullanıodumm.. zararlı diip duruolar ya korkuomm o yüzden

kızlar ben mikro dalgaya karşıyım.çünkü adı üstünde ne kadar tehlikeli birşey.dünyanın en tehlikeli kanser yayan dalgaları.ne kadar kısa sürede yiyeceklerimizin içine giriyorlar.benim kız kardeşim zararlarından uzun uzun bahsetmişti şimdi aklıma gelmiyor.bende hevesliydim çok eskiden ama gerek yok.normal yoollarla pişirin kızlar tamam biraz zaman alacak ama sağlıktan bahsederken mikro dalga pektesağlıklı değil.

canım benim ben sipor yaptığım günler çok enerjik oluyorum.ama yapmadığım günler sürekli halsiz ve uyku modunda geziyorum
ama yapmalıyım çünkü yarın doktora belki arkadaş ziyaretine gideceğim akşam dönüncede spor yapar uyurum.pazarda yapılacak ev işleri var malesef...vede fitnees yapacağım..

sen anlatırkenn ben yoruldumm yaffff

sen anlatırkenn ben yoruldumm yaffff

alemsin ya şeker.düşün birde ben dün sabaha kadar uyumadım kızım hastaydı şimdide ateşi var kekini yiyiyor yesin ilaç içirip uyutacağım.çok zilli benim kızım ya...eşimle konuşuyorum baba bu diyiyor ya sen babamla konuşma o benim babam diyiyor.ben konuşabilirim sana yasak diyiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…