kızlar bi bakın bi süper olmuş süper üst bedenime alıyorum göbeğim var diyenler baksın bi
Women's Health
kıslar alt karnım olmasa bende böyleyim
hakkaten süper olmuş yaa..
benmde göbüşüm olmasa alt karın, bide basenlerimde biraz yuvarlak olmasa aynı öleyim
aaaaaaa pepetiiiiiiiiii profillll resmindekii bebekkk seninn miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:93::93:
tabee öylesin vücut tiplerimiz benziyo üste alıyoruz biz. ben gerçi artık kum saati oldum elma tipi değilim yağlar gittiya şimdi kum saati oldum bu kadın gibi kollarım bacaklar aynı sadece alt karın kaldı o da işşallah 2.5 kilo verince gitcek. işin kötüsü kıyafette bi sevimli duruyoki bazen sevesim geliyo
yok kuzuumm şaka diorum ben daha öle deilim yani onun kadar kaslı ve sıkı deilim .ama sen ölesindir eminim. o kadar spora sağlıklı beslenmeye yağa mağ yok sende eminim o 2.5 kilo yağ bile fazlalık deil bence .
ben inceldim evet ama sıkılaşmaya ihtiyacım var.bacaklarım bıngıl bıngıl halen.
göbüşümde eriyecek inşallahhhh ben öle oluciiimm
hugocuk eşime diyetisyene gideceğim dedim yarın oda git dedi.başka birşey demedi çok sevindim.hem kızımıda doktora götüreceğim.ordada diyetisyene çıkarım.tatlım heryanım kaslı olunca yağsız olunca o alt karın dikkat çekiyo hoş olmuyorgeçmişte 2 yıl kol çalıştım bu yüzden ihtiyacım yok kol için ama iç kollarda yumuşama var ama gözle görülür değil sadece bacaklarım aynı sımsıkıdır popomda öyle düzenli koşmamdan sanırım hiç bozulmadı ama işte karnım alt karnım var o beni rahatsız ediyo ancak o da gidecek. birde diyetten sonra daha fazla miktarda ağırlıkla göğüs çalışcam sımsıkı değil göğüslerim ama sarkıkta değil normal ama sımsıkı olsun demi. ama vücut geneşl olarak aynı. hatta ilk gördüğümde ayy dedim aynı ben karın hariç ondan koydum üst bedenimde yağ var diyenelr üzülmesin bakın oluyo işte gördük
ama şu var toparlanmak kolay ben geçen ay 2 haftalık sıkı egzersiz programıyla epey toplandım gerçi şu gerçekki yağ verdiğimiz sürece tam olarak sıkılaşmamız mümkün değil ama kilo verme bitsin o zaman egzersizlerle toplanır sımsıkı oluruz biraya. o konuda endişe etmeyin bana güvenin. sarktım yumuşadım diye korkmayın o sonraki aşama olsun şimdi hem sıkılaşayım hem kardiyo ile yğ yakayım diye kasmayın o zaman yorulursunuz psikolojik olarak şimdi madem yağ fazlamız var önce kardiyo ile onu yakalım sonra sıkılaşmak kolay 1 aya sıkılaşıcizz merak etmeyin
evet ecrinnnn benım kızım su an 2 yasında o zamn 9-10 aylıktı:80::79:
hugocuk eşime diyetisyene gideceğim dedim yarın oda git dedi.başka birşey demedi çok sevindim.hem kızımıda doktora götüreceğim.ordada diyetisyene çıkarım.
mikro dalga fırını olmayanlar hemen edinsin harika bişiii..
daha önce pek çok şey yapmıştım baharatlı elma dilim patates mesela 8 dk da oluo
mısır patlatıorum yağsız süper oluo.
bgünde karnı yarık yaptım. patlıcanları attım mikroya 12 dk da pamuk gib olmuşlar.
daha önce normal fırında yapmıştım ozman patlıcanlar kapkara olmuştu bu sfer patlıcanlar bembeyaz hemde yumuşacık oldu. eskiden olsa çatır çatır yağda kızartıdık ıyyyy
üstünede 1 yk yağ kıyma sını kavurdum oohhh mis oldu miss... tavsiye ederim herkese. hafta sonu için hazır yemek olsun evde dedim.
kociş yoktoplantısı var. ben yemeğimi yiorum
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 kepçe bulgurlu sebzeli çorba
1 kase 160.gr yağı süzülmüş ton balıklı limonlu slata
kızancıklar sizlere iyi akşamlar.ben çayımı yapayım çay içtikten sonra kızımı uyutup .çamaşır asacağım.bulaşık makinasını boşaltıp kirlileri atacağım.ayrıca kocaman bir sepet ütülenecek çamaşır var onları ütüleyeceğim.vaaaayyyyyyyyyyy ne kadar çok iş bei bekliyormuş.
evet bende çok sevindim...çok sevindim canım çok iyi oldu senin için
hadi yaa bende deniyimm.. ben sadece yemekleri ısıtmak ( yeni pişmiş gibi ısıtıyo cünkü) bide nescafe yapmak için kullanıodumm.. zararlı diip duruolar ya korkuomm o yüzden
benimde kocamann ütümmm hatta yıkancak camasırlarım varr... ölee bekli işte.. gece ütü yapcakk enerjii yok bende maaleserfff..ama camasır yıkıycamm mecburr.. yoksa ayaklanıpp üstüme üstüme gelcekler. hadi kolay gelsin sana sekerrr
canım benim ben sipor yaptığım günler çok enerjik oluyorum.ama yapmadığım günler sürekli halsiz ve uyku modunda geziyorum
ama yapmalıyım çünkü yarın doktora belki arkadaş ziyaretine gideceğim akşam dönüncede spor yapar uyurum.pazarda yapılacak ev işleri var malesef...vede fitnees yapacağım..
sen anlatırkenn ben yoruldumm yaffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?