60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fasıl gecesi yaptım zekayş tunca hüner coşkuner emel sayın muazzez abacı kimler yokki off off ruhum doysun
yok böyle sanatçılar artık

benimde bi kızım olsaydııııı... babası ps onarkenn bende yalnız kalmazdımm.. oynasır sarılır uyurduk kızımla:85::85::85::85:

Hayatım afiyet olsun..
mikrodalgamo yeni aldım şu an sadece ısıtma amaçlı kullanıyorum.
bu patlıcanlar mikrodalgada aynı tavada kızarmış gibi oluyor mu ?
mesela ben patlıcanı bunda közleyebilir miyim ?
közlenmiş patlıcana bayılırım beeeeen

kızlar bi bakın bi süper olmuş süper üst bedenime alıyorum göbeğim var diyenler baksın bi
Women's Health

kıslar alt karnım olmasa bende böyleyim

hugocum bu alt karın var diyosun ya nasıl oluyor bu :44:
yani sarkık mı ?
benim hamileliğimde alt karnım çok çatladı yırtıldı
ve düzelmedi doğal olarak biraz sarkıklık var.
aslında spor yapabilsem gider ama sonradan çok ağrım oluyor.

canımcım afiyet olsun.
ne güzel sporunu da yapmışsın..
bu bulgur pilavını öyle çok seviyordum ki 2 kaşığın 1 ekmeğe eşit olduğunu duyunca
ister istemez pişirmeye üşeniyorum.
alışmışım tabak tabak yemeye yanında ooohhhh mis gibi ayran...
şimdi nerdeeee

sarkık değil bildiğin yağ var sarkık değil canım

ecrinim kociş düştü mootor sevdasına ama gelcek geç gelcek

Kızlar akşam yemeğim ;

6-7 kaşık tavuklu kabak yemeği
kabaklı - salatalıklı - havuçlu sarımsaklı yoğurtlu salata.
1 dilim tahıllı ekmek.

az önce 2 bardak çay içtim yanında salatalık yedim.

sonraa çilek yediiiiiimmm

az sonra da elma yeyim bariii

offf ben yine açım yaa yine açım ne olcam ben böyleeee :84: :84:

bugün ara öğünlerimi de atlamadım. akşam üstü kakaolu süt içtim.

şimdi içsem fazla mı olur kızlar ??

ben geldimmm

seminer vardı oraya gittim geç kaldığım için söylemeden kaçmış gibi olsum affalo

20 dk bizim cimcimenin dediği egzersiz varya onu yaptım kolları acayip çalıştırıyoo ya da bana öyle geldi

gelirken de nestle nin bitter çikolatalı gofretini aldım :26::26:

dayanamadım ama yemedimmmm:26::26::26:duruyor bilgisayarın yanında

çıldırmak üzereyimmm çok tatlı çekiyo canım:84::84:

keçi boynuzuda bulamadım:84::84:

tarçın tık demiyor:84::84:

yesem mi acaba

ye gitsin yaaaa derdimm amaaa famirime söz verdimm... zıbıtmıcamm zıbıttırmıcammm.. tutt kedini bebemmm süt iç ballı.. sabaha az kaldıı

bittermiş ye barim ne diyem

dimi yaa onunn içinn burdaımm bebemmm.. senle bu ara kocamdann fazla vakitt geciriorummm valla..

ne küsel zamanla belkim onu sana unuttururum belkim belkim hayata gözlerini yeni açmış kozasından yeni çıkmış bir ipek böceği bir tırtıl gibi mutlu olabiliriz :86:

ne küsel zamanla belkim onu sana unuttururum belkim belkim hayata gözlerini yeni açmış kozasından yeni çıkmış bir ipek böceği bir tırtıl gibi mutlu olabiliriz :86:

evett hugommmmmm... bizz senle sey gibi olalımm... maymunla muz, otla inek, yer fıstıgıyla hamster,
elmayla kurt, leblebiyle bira, donla sütyen, kuruyla pilav hatta hattaaaa ütüyle camasır gibiii:93::93::93:

merhaba kızlar eve geldim ara ögünde yarım dilim az yaglı ve azz şekerli ev keki yidim yanında tamm 3 bardak çay içtim bu akşamkociş geliyoo erken yatmicaam için içim rahaat
ayrıetten start it up yaptım ardından 8 dk karın hareketleri şeysi yaptım geçen pazar astıım çamaşırları topladım çamaşırlıktan yenilerini yıkayıp asmam gerekmese arka odada kalacaklar askıdan alıp giyicem nerdeyse utanmasam
neyse duşumu aldım şimdi bi foruma bakim didim ooo çok kaynatılmış yine. geçmişe bakim ecccük sora şu kiril alfabesini çözmem lazım şu kurs işi iyi oldu zayıflama mevzuuna kafamı çok takıyordum saglıklı beslenme ve spora aynen devam ama zihnim devamlı bununla meşgul olmamalı

yok artık neruş sende o kalça yok allah aşkına yaa kızlar bakın linke eminim hiçbirinizde böyle kamyon tekeri gibi totiş yok yahuuuu
Kim Kardashian - Sabah - Galeri - Dünya

ne biçimm popo o yaaa kardashian ınkii... yastıkk kiminn.. hatta pamukk yorgan gibii.. igrenccc.. bi de seksii buluolar bunuu.. beeyyyy ürperdimmm cokk cirkinnn beaaaaa

deli domdomlar yaaa seviyorum valla ben bu kızları bir ayrı seviyorum
ikisi de kopuk ya
koy üstüste ikisini valla kremalı pasta gibiler bu tatlişler yaa kız iyi ki geldiniz topiimize neşe kattınız çatlak küremtler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…