alemsin ya şeker.düşün birde ben dün sabaha kadar uyumadım kızım hastaydı şimdide ateşi var kekini yiyiyor yesin ilaç içirip uyutacağım.çok zilli benim kızım ya... eşimle konuşuyorum baba bu diyiyor ya sen babamla konuşma o benim babam diyiyor.ben konuşabilirim sana yasak diyiyor.
fasıl gecesi yaptım zekayş tunca hüner coşkuner emel sayın muazzez abacı kimler yokki off off ruhum doysun
yok böyle sanatçılar artık
mikro dalga fırını olmayanlar hemen edinsin harika bişiii..
daha önce pek çok şey yapmıştım baharatlı elma dilim patates mesela 8 dk da oluo
mısır patlatıorum yağsız süper oluo.
bgünde karnı yarık yaptım. patlıcanları attım mikroya 12 dk da pamuk gib olmuşlar.
daha önce normal fırında yapmıştım ozman patlıcanlar kapkara olmuştu bu sfer patlıcanlar bembeyaz hemde yumuşacık oldu. eskiden olsa çatır çatır yağda kızartıdık ıyyyy
üstünede 1 yk yağ kıyma sını kavurdum oohhh mis oldu miss... tavsiye ederim herkese. hafta sonu için hazır yemek olsun evde dedim.
kociş yoktoplantısı var. ben yemeğimi yiorum
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 kepçe bulgurlu sebzeli çorba
1 kase 160.gr yağı süzülmüş ton balıklı limonlu slata
kızlar bi bakın bi süper olmuş süper üst bedenime alıyorum göbeğim var diyenler baksın bi
Women's Health
kıslar alt karnım olmasa bende böyleyim
pilatese gittim.40 dak.kardiyo 20 dak.pilates yaptım eve gelirkende kabak aldım,
akşam menüm:
7-8 kaşık kabak yemeği bol dere otlu
3-4 kaşık bugur pilavı,
birazcık kuru soğan ,
500 ml su.şimdiden 2 litreyi tamamladım
eşim dışarı kadar gitti gelincede çay içeceğiz.
sarkık değil bildiğin yağ var sarkık değil canımHayatım afiyet olsun..
mikrodalgamo yeni aldım şu an sadece ısıtma amaçlı kullanıyorum.
bu patlıcanlar mikrodalgada aynı tavada kızarmış gibi oluyor mu ?
mesela ben patlıcanı bunda közleyebilir miyim ?
közlenmiş patlıcana bayılırım beeeeen
hugocum bu alt karın var diyosun ya nasıl oluyor bu :44:
yani sarkık mı ?
benim hamileliğimde alt karnım çok çatladı yırtıldı
ve düzelmedi doğal olarak biraz sarkıklık var.
aslında spor yapabilsem gider ama sonradan çok ağrım oluyor.
canımcım afiyet olsun.
ne güzel sporunu da yapmışsın..
bu bulgur pilavını öyle çok seviyordum ki 2 kaşığın 1 ekmeğe eşit olduğunu duyunca
ister istemez pişirmeye üşeniyorum.
alışmışım tabak tabak yemeye yanında ooohhhh mis gibi ayran...
şimdi nerdeeee
sarkık değil bildiğin yağ var sarkık değil canım
ecrinim kociş düştü mootor sevdasına ama gelcek geç gelcek
ayyy benimkide var ama yokk.. oturdu playstation basına.. kaldır kaldırabilirsenn.. ayrı odalarda takılıoss.. cok cnm sıkılıoo yafff
ben geldimmm
seminer vardı oraya gittim geç kaldığım için söylemeden kaçmış gibi olsum affalo
20 dk bizim cimcimenin dediği egzersiz varya onu yaptım kolları acayip çalıştırıyoo ya da bana öyle geldi
gelirken de nestle nin bitter çikolatalı gofretini aldım :26::26:
dayanamadım ama yemedimmmm:26::26::26:duruyor bilgisayarın yanında
çıldırmak üzereyimmm çok tatlı çekiyo canım:84::84:
keçi boynuzuda bulamadım:84::84:
tarçın tık demiyor:84::84:
yesem mi acaba
bittermiş ye barim ne diyemben geldimmm
seminer vardı oraya gittim geç kaldığım için söylemeden kaçmış gibi olsum affalo
20 dk bizim cimcimenin dediği egzersiz varya onu yaptım kolları acayip çalıştırıyoo ya da bana öyle geldi
gelirken de nestle nin bitter çikolatalı gofretini aldım :26::26:
dayanamadım ama yemedimmmm:26::26::26:duruyor bilgisayarın yanında
çıldırmak üzereyimmm çok tatlı çekiyo canım:84::84:
keçi boynuzuda bulamadım:84::84:
tarçın tık demiyor:84::84:
yesem mi acaba
ayol ben varımya burda ben sana yetmiyormuyum :84: napcan eşini
dimi yaaonunn içinn burdaımm bebemmm.. senle bu ara kocamdann fazla vakitt geciriorummm valla..
bittermiş ye barim ne diyem
ne küselzamanla belkim onu sana unuttururum belkim belkim hayata gözlerini yeni açmış kozasından yeni çıkmış bir ipek böceği bir tırtıl gibi mutlu olabiliriz :86:
benimkini görse nederdi aceeebaaaaaaa bugün yoli kim kardashıan ın bir fotosunu gösterdi, benim vücut tipim ayyynı o bacaklar ince popo koccaman yani tabii onun kolar falan göbek daha az ama tip aynıı gerçi yolicim sağolsun benim popomun daha küçük olduğunu düşünüyor emmeee bence hemen hemen öyleee
evet tatlım senin nç nç benim cx cx
zürafa bacaklı s*rtük işte diğeri de temizlyememiş ki
hahahah osman da benim memişlerimin üstüne yatmayı çok sever yaa
valla ben de hayret ediyorum bizim osmana. normalde kediler suyu sevmez. ama osman suyu çok seviyor. leğen dolduruyorum ılık suyla içine girip oynuyor filan çok tatlı. bayılıyor suya
bu arada bugünn hocam kızdı bize tartıya cıkmak yok dedii8 ayda aldıgın kiloyu 2 haftada mı vercen didi.. tartıya cıkmakk motivasyonu düsürür didi.. aybası ölcüm var zaten didi.. 3 hafta vermezsinn son 3 gün vermeye baslarsınn bünye bu didi.. cok istiyosanızz haftada bir cıkın didi.. sonaaa en sevdigim hareketii yaptıkkkk.. dizlerii hafif bükk parmöak ucunda durr, elleri omuz hizası öne uzat popişi sallayabildişginn kadarr hızlı salla ayaklareın yardımıylaanamm bahhhh nası sallıo didii.. özel getiridkk biz bu ikisini didii.. hocamm dedimm malzeme sagşlamm sallamasammda sallanır yanee brezilya halt itmişş beniimm asil popişimin yanında... yörükspor 1_ 0 brasil
mikro dalga fırını olmayanlar hemen edinsin harika bişiii..
daha önce pek çok şey yapmıştım baharatlı elma dilim patates mesela 8 dk da oluo
mısır patlatıorum yağsız süper oluo.
bgünde karnı yarık yaptım. patlıcanları attım mikroya 12 dk da pamuk gib olmuşlar.
daha önce normal fırında yapmıştım ozman patlıcanlar kapkara olmuştu bu sfer patlıcanlar bembeyaz hemde yumuşacık oldu. eskiden olsa çatır çatır yağda kızartıdık ıyyyy
üstünede 1 yk yağ kıyma sını kavurdum oohhh mis oldu miss... tavsiye ederim herkese. hafta sonu için hazır yemek olsun evde dedim.
kızlar ben mikro dalgaya karşıyım.çünkü adı üstünde ne kadar tehlikeli birşey.dünyanın en tehlikeli kanser yayan dalgaları.ne kadar kısa sürede yiyeceklerimizin içine giriyorlar.benim kız kardeşim zararlarından uzun uzun bahsetmişti şimdi aklıma gelmiyor.bende hevesliydim çok eskiden ama gerek yok.normal yoollarla pişirin kızlar tamam biraz zaman alacak ama sağlıktan bahsederken mikro dalga pektesağlıklı değil.
tatlım bende cimicim gibi düşünüyorum mikro dalga çok büyük kolaylık ama asla benim evime giremez saglıklı değil bu konuda bir çok araştırma var ve ben doğal pişirmeden yanayım. sevdiklerime asla mikrodalgada pişen bişi yedirmezdim
şimdi ben eve girince hemen kapıya geldi uyandımmm okşanma zamanım geldiiii diiiiiiiiii:86::86::86::86::86: hemen yataarrr yerlerde yuvarlanırrrr göbeeni sevdirirrr hoşgeldin karışlaması
Ovvvvvvvvv kömür de hiç sevmezzzzz kıyaamet kopar banyo yaptırmak ne mümkün zaten senede 1 kez yaptırıyorum;kedilerin çok sık yıkanmasına gerek yok ama genelde veterinerde yıkanıyor çünkü yılda bir traş oluyoryazın hem sıcaklarda iyi oluyor hem tüyleri yenileniyorr çok sever traş olmayı sonra çok daha hareketli oluyooo işte traşa gidinceee yıkanıyoo aşıları yapılıyo tırnakları kesiliyoo ve eve yakışıklı yakışıklı dönüyoo ayrıca 3 ayda bir zaten veterinere götürüyorum çünkü düzenli aşıları var bebekliğinden beri olduğu. Ama her ay tırnaklarını kesiyorum ve işte yazın da 1 kez de ben yıkıyorum ama tabii çooooooookk maceralı oluyooo nefret eder sudan aynen yoli gibii(yoli derkeeen kedi olan ) kedi kesiyoruz sanılabilir yani bir de kömür normalde çok kendini sevdiren öyle yumuş bir kedi değildir yeni yeni biraz yaşlandı da daha sırnaşık oldu yatarken benimle yatar falan erkek ya bi de bi artislik bir ağır başlılıkk canı isterse sevdirir öyle kucağına falan alıp oturamazsın yani ev onun biz misafirizzz bi eve geldiğimizde yatar okşatır ya da isterse gelir bi sürtünür ama asla kucak kedisi değilll artistt kömbikkk küçükken soğan yerdi bayılırdı soğana düşünün bi kere yazlıkta masanın üzerinde bi tabak kavrulmuşkıyma var ve soğan var annem yemek yapmak için çıkarmış biz de bi yere gittik ki kömür hiç masaya falan çıkmaz çok akıllı o konularda bi geldikk masanın üstünde kıyma aynen duruyo ama soğan yokk ama artık yemiyo sadece bir çeşit kuru mama ve su yemek saati gelince gelip psikolojik baskı uygular karşımda durur gözlerini dikerr bakarr hiçkıpırdamadan adamsan kalkıp amam verme 2dk bile geciktiremezsinn ahhh ahh çok seviyorum boncuğumbenim Allah uzun ömürler versinnn hayvancıklarımızaa
bu komüre
aaa papatisim beybim gelmişşşşş
benim kızım da bi kerem prenses hala benden kaçar ceylan gibi asla isteyince sevdirmez hanfendi kendi isticekama demin farkettim yurtdışından aldığım biblomu düşürük kırmış ya yapıştırdım ama yaramazlıkları var bunungibi
bu arada durmadan çıkan şu ariston reklamına da kıl oldum kocaman sayfanın tamamını kaplıyo bi kaç saniye de kapatamıyorsun valla alacapım varsa da almam artık ariston böle reklam olmaz olsn
deli domdomlar yaaaseviyorum valla ben bu kızları bir ayrı seviyorum
ikisi de kopuk ya
koy üstüste ikisini valla kremalı pasta gibiler bu tatlişler yaa kız iyi ki geldiniz topiimize neşe kattınız çatlak küremtler
saollll balımmmm sizde ölesinizzzz...
ne biçimm popo o yaaa kardashian ınkii... yastıkk kiminn.. hatta pamukk yorgan gibii.. igrenccc.. bi de seksii buluolar bunuu.. beeyyyy ürperdimmm cokk cirkinnn beaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?