60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

işte yanlış beslenme bunlara sebep oluyo canım hep bu konuda uyarıyorum. bak listene az değil değilmi sen zayıflama döneminde bu kadar fazla yemiyordun değilmi. 8 kaşık sebze yemeği diyor sen en fazla 4 kaşık yşyordun. kas kaybın olduğu için yağın kaldı ama dediğim gibi üzülmek yok verilmicek bişey değil ben verdimya sende vereceksin
pes etmeyi düşünmüyorsundur umarım

[COLOR="[B] bende diyorum nşye kimse yok bugün cumartesi unutmuşum
günaydın çiçek tomurcuklarım [/B]#800080"][/COLOR]

bir cumartesi hugomu burda görmek ne güzelllllevet cumartesileri sakin oluyorr

Canımm üzülmek yokkk zararın nersinden dönülse kardırrr şimdi tertemiz bir sayfa açıyosun elinde güzel bir listen vücut ölçümlerin varrr bundan daha geç de öğrenebilirdin bunları ve telafisi daha zor olabilirdibiz senin yanındayız burada hepbirlikte bu yola başkoyduk ve başarıcazzzzzzz inşallahhh

Canım karnıyarık yiyebilirsin neden yemeyesin ki patlıcanları mikrodalgada ya da fırında bir güzel közle içini de yağsız kıymadan bol domatesli hazırla gayet de güzel olur ben bu sağlıklı beslenme sürecinden önce de közler yapardım çok da güzel olur

Ama hazır satılan közlenmiş patlıcanlar şu kavanozda olanları diyosan onlarda çok fazla ayçiçek yağı var kesinlikle tavsiye etmiyorum

Tatlım bence öğle yemeğin biraz fazla yani 7yk tavuklu kabak tamam olabilir ama ayrıca 3 köfteye gerek yokmuş bence tavuklu kabak yemeği,yoğurt 1 dilim ekmek soğanlar hepsi gayet güzel yani köfte de çok değil ama olmasa olur bence

Bak sebze yemekleri etsizse 6-7yk yiyoruz ağar etliyse 5yk yeterli; sen de beni gibi etli sebze yemekleri yapıyosun genelde ben de öyle yaparım ama 5-6yk yiyorum bu durumda

Eğe öğlen etli sebze yiyosan akşam da yiyebilirsin ama ölçüsü 5-6yk ve yanında salata 1 dilim ekmek yoort yeterli

Eğer etsiz sebze yemeği yiyorsan öğle ya da akşam diğer öğünde sadece ızagara yiyebilirsin yanında yine salata,yoğurt ve bir dilim ekmek olabilir. yani bir öğün sade sebze yemeği bir öğün et-tavuk ya da balık...ama eğer sebze yemeğine tliyse 2 öğünde 5-6yk ondan olur bir öğün bakliyat yiyosan;fasulye,nohut gibi diğer öğün sebze olsun.Ayrıca çayı şekerli içme bu seni hem acıktırır hem de tatlı isteğini kabartır 1 bardak da değil 3 bardak içiyosun 3 şeker yani çok fazla bu tür küçük ayrıntılar bize asıl kilo aldıran şeyler maalesefff

slm kızlar ben geldim evi taşıdık yerleştik ama çok yorgunum valla hiç dikkatetmedim diyete filan çok yedim aynı kilodayım sizler nasıl sınız

kuzummmm hoşgeldinnnn ohh hayırlı olsun taşınmışsınnnnızzz güle güle oturun canım benim ağız tadıyla inşallahhhh olsun bundan sonra dikkat edersinnnn gider kilocuklar yağlarrr inşallah

yemeğimi fırına verip gelene kadar kimsecikler kalmamış burda oysaki söyleyeceklerim vardı nirelere kaçtınız. neruş neruş duy sesimi nirdesin

oturma grubumun yastıklarına parlak deesenli der kılıf aldım limon hemen gözü dikti deminden beridir uçup duruyo yakınlarında sanki hiç oralı değilmiş gibi ama aklıda orda rengi parlak bayıldı illa gidecek bayılır parlak renkli güzel şeylere

amanın katzi gelmiş esw gelmiş sevindim valla hafta sonu kociş yok kimseler yok

Son düzenleme:
ayy neruşum sevindirik oldum şimcik beni gördüğüne sevinmen sevindirdi beni :86:

tabüüü küüü sevindimmmm haftasonları hiç buralarda olmuyosunnn aslında kimsecikler olmeeeyooo ama ben evdeyimmm ne güzel sohbet ederüük diyorummm ama yookk kimse yookkkgerçi ben de cumartesi ve hafta içi aynıdır yine kargoya giderim evle ilgilenirim yemek yaparım kömürü kovalarımmmmve aralarda da buraya uğrarım ama kimse olmayınca kötü oluyoooo anlat hugom anlattt eeeeeee ne var ne yookkk hugooo birer de şekersiz türk kahvesi hüpletsekk ne güzel di miiiii

herkese iyi hafta sonlarıııı

fazla kalamıccam ama bi göz atayım dedim

dün akşam balık yedim dışarda yanında bol salata ve 3-4 lokma pide ile

bide kaşarlı mantar vardı ondan yidim walla, çok güzeldi ama :)))))))

sonra da arkadaşlara geçtik orda biraz beyaz leblebi, 3 tane benimo, 1 tane cips yedim

bide türk kahvesi içtim orta şekerli ama fal baktırmak içindi o :))))

bu sabah da kahvaltı da

1 kk beyaz peynir
2 minnak yumurtadan omlet
salatalık
kırmızı biber
2 çk gül reçeli
3 çk bal
3 zeytin
2 dilim köy ekmeği yedim

2 saat sonra da sütlü kahve içtim

öğlene yemek yok, aslında dolapta tavuk var ama onu yapacak bi esw yok mafeles

zaten dün akşam da yemek yapmanın zoruna dışarda yedik, arkadaşlarda geldi kalabalıktık iyi oldu :))))

cimcimeeeee seni çok iyi anlıyorum
benim de çok moralim bozulmuştu
ama diyetisyenin ne güzel sana liste vermiş, ona uyarsan zaten düzelir hepsi ve ilk başta zaten hızlı verirsin sonra yavaşlar ama bu normal
hepimiz yaşadık çünkü bunu
üzme artık kendini tamam mı, biz yanındayız senin

ben de yakınlarda ankaraya gidicem o zaman tekrar bi ölçüm yaptırıcam, inşallah iyi bi sonuç çıkar bu kez karşıma

çünkü sporumu yapıyorm
kaçamaklarım öyle abartılı değil ve 2 aydır falan kilom aynı sanırım
o yüzden doğru yoldayım diye düşünüyorum, inşallah da öyledir :))))

Bizde eve gelen herrşey kömür gümrüğüne takılırrrrkapının önünde güzzelce bi koklarrr eliyle yoklar poşetse içine bakarrr uygun bulursa içeri geçiririmmm aldıklarımı dün kargo geldi bakır sipariş etmiştim kutuyu epeyy imıncıkladıı tırtıkladııı kokladııı kokladııııı bi evirdii çevirdi hevesini aldı sonra ben içeri götürdümmm şimdi de yine yeni bulduğu mekanında uyuykluyo karanlı yumuşak ve sıcak yatak odasındaaayatak odamın perdeleri mor kadifee ve kapalıyken içerisi gece gibi o da bayılıyo karanlıkta uyumaya aslında açıp havalndırıcaktım ama şimdi orda yatarken açarsam rahatı bozulacak ellemedim bendee

canım dıyetisyenmı 20 gunde 3 kıo gıtcenı soledı yoksa sen mı hedef koydun merak ettım

Son düzenleme:

pazarda gezdim durdum. haa bak ne aldım adidasın hani böyle parlak vucuda yapışan eşofman üstleri varya ondan aldım m beden aldım vücuda yapışıyo yağların filan ne varsa çıkarıyo eskiden almak aklımdan bile geçmezdi bikaçta badisini aldım. kiloları verince cozuttum sürekli bişeyler alasım var :86: anladın dimi parlak siyah eşofman üstü.

ne akıllı kömür valla bulmuş sıcak güzel yeri çıkmaz tabee benimkiler sabah 6 buçuktu cak cak ötmeye başladılar allahtan dün gece onları erken kapattım sonra sildim topladım etrafı yoksa limon sağolsun güneşi gördümü hiç durmaz kafeste bugün pazar var ve apartmanın önünde kuruluyorya pazara renkli balonlar geliyor sonra renkli pazar şemsileri var insanlar filan devamlı giden gelen oluyoya limon hem camda pazar yerini teftişliyo gönüllü zabıta yani balonlara bayılıyo aslında alcamda gider gagalar patlatır korkar diye almıyorum. canıda pek kıymetlidir acaba bu bana zarar verirmi diye epeyce ineler etrafında turlar hemen gitmez yani. şimdide karşıdan kırlentlerimi kesiyo yarın çıkar üzerine nasılsa balkona güvercinler geliyo bazılarını çok seviyo nasıl bıcır bıcır konuşuyo limon limon diyo kopil kopil diyo ama artık hangisiyse aralarında bitanesinden çok korkuyo çığlık çığlığa içeri kaçıyo onu görünce artık aralarında ne geçtiyse çok korkuyo ondan

Son düzenleme:
esw diyetisyen işini naptın buldunmu ölçüm yapıp yapmadığı çok önemli biliyosun ölçüm yapan birine git canım

evet neruş dediğini yaptım çekersiz türk kahvesi pişirdim kendime. karnıyarık olmuş. birde pancar haşlıyorum akşama yoğurtlu sarımsaklı sirkeli filan yaparım. eşim yemiyor beyenmiyo pancarı ama ben çok seviyorum

ay eveet biliyorummmm güle güle kullan canım benimmm hem de m beden süpersinnnn nekadar güzel bir duygu değil mii Allahımmm şükürler olsunnnnn inşallah daha güzellerini de giyicezzz daha yağsız günleri de görücezz inşallahhhh hugom bak benim üstüm zaten şuan m ve s yani ama ilk başladığımda da l ve m idi 1 beden falan farketti üstüm çünkü zaten bel-göbek çok yoktu yani var tabii de asıl fazlalıkalr alttydı ama kollarım eğer likralı bişey değilse kollar hep dar olurdu gömlek alırım mesela m ama kollar dar hep böyleydi şidmi daha iyi tabii çokşükür ama kollar hala bedene göre kalın iyice şu fazlalıklardna yağlardan kurtulup sonra bol bol kol çalışmam lazım benim alt da mesela geçen yaz 42 şort almıştım şuan aynı şortun 38i oluyo hatta bazı kalıplarda 36 bile oluyo ama işte giyince oluyo da yağım hala çok sonuçta 58kg yim ve 160ım mutlaka yağım çoktur ve fazla kilom var belli yani ama yağ verdiğimi düşünüyorum çünkü karnımdan gidiyo pörtlemelr yok ve hep güzel yedim spor da yapıyorum yani yağ veriyorumdur inşallahhh ama antebe gidince ben de ölçüm yaptırıcam güzel bi yer bulursam istanbulda daha çok tabii ama antepte daha kolay olur annemle giderim yani sonuçta 160ı boy 58 kilo düşün ennn iyi ihtimalle ki okadar yağ verdiğimi sanmam ama senin 68kg kenki halin gibiyim yani oran olarak düşün yani senin 170cm 68kg halin benim 160cm 58kg halimle aynı oran ama yağım daha fazladır herhalde:26: ya da innnşallah yağ vermişimdirr

Son düzenleme:

ohhhh afiyet olsun cınımmmm ben de sana söylediğimde yapmıştımmm içtim bittii şimdi de falıma bakıcammm ben dün akşam balık yedim çupra boll salata ile bugün de akşama menemen yapıcam ne zamandır yapalım diyoruz zaten bu hafta 1 kez yumruta yedim akşama yumurta yiyiym bari şöyle boll domatesli soğanlı biberli az yağlı menemen yanında yoort bir dilim ekmekleeee

geçen hafta s bedeni aldım ama tam oturuyoya eşim evden başka yerden giyme diyo. şimdi benim tüm kilolar yağlar üstteydi biliyosun o yüzden yani benim gibi üstüne kilo alan biri için m beden giymek hayal gibi oluyo gerçi kalıbı dar kıyafetlerde oluyo onlarda dar geliyo sıkıyo ama pörtleyen yer yok sadece alt karın var ama biliyosun o da pantolon içinde kaldığı için belli olmuyo.
bak şimdi tahmin ediyorum ama şu var illa yağ oranın yüksek olacak diye bişey yok benim 68 kiloykende zaten yağım azdıki fazla değildi yani. 160 boy 60 kilo olursun mesela yağın yüzde 20 olur veya daha az olur süper olursun manken gibi olursun. ben şlla zayıf olayım derdinde değilim mesela bence gerçek güzelliik sporla şekillenmiş yağ oranı en düşük seviyede olan bir vücuttur canım. o yüzden ağırlıkla pek yağ oranının ilgisi yoktur. sadcee şu yönden vardır sağlıksız beslenmişsindir kiloların yağ olmuştur tamam o zaman ama sen 10 kilo alırsın 10 kilo kas olmuştur o zaman süperdir. belki xl giyersin ama taş gibii olursun taş yağsız kaslı süper olursun. birde yağlar üst bedendeyse zararlı zaten çünkü iç organlar üst bedende. hem popda yağ olsa bile egzersizle şekillendirildiğinde büyük popo bile hoş durabiliyor. beyonce sonra jennefer lopeze bakarsak büyük popoları var ancak egzersizle şekillendirmişler tabikide
herkesin kusuru farklı farklı ama kusurları avantaja çevirmiş onlar bence çok akıllıca.büyük popolarını şekillendirerek görsel açıdan hoş hale getirmişler. bunu herkes vbaşarabilir. kaslı bir karın hayal değil sadece zaman emek ister. ama olur. yağlarımızın yoğun olduğu yerlere sorunlu yerlere neruşum şu bitkisel yağları karıştırıp sürelim kan dolaşımını hızlandıralım masajla. kan dolaşımı hızlandımı orlaarda zaten yağda verdiğimiz için ordaki yağların çözülmesi hızlanır daha çok olur. faydası olur eminim çünkü yağlı yerlerde kan dolaşımı yavaş oluyo. onuda hızlandırmak lazım

Son düzenleme:
neruşum anlıyosun beni değilmi. 95 beden sütyen 85 e düştü kat kat sırtım gitti dümdüz oldu. 9 aylıktı göbeğim tam valla abartmıyorum bakın xl alırdım üstüme likralıysa olurdu yani ama nasıl kötü dururdu. çuval gibiydi tişörtlerim şimdi geçen giydim bitane içinde kayboldum ama nasıl rahat ettim içinde yok gibiyim çünkü benim en büyük değişim göbekte kollarda sırtta sadece üst bedenimde oldu yani sanki karnımdan estetik ameliyat oldum gibi yok oldu gitti karnım gerçekten göğüsler küçüldü kollar eridi kollarımda çoktu tabe üste alınca orasıda şişiyo.
elma tipiydim bariz ancak şimdi kum saatiyim demekki o yağlardan dolayı vücut tipim bile değişmiş inanamıyorum ya
ama yinede estetik operasyon geçirdiğimi soran hatta buna inanan çok oluyo hıı diyorlar yüzümede sanki estetikle yağ aldırdım karnımdan sanıyorlar birde çok çalıştım karın için neruşum bilir bu yüzden karnımda sarkmadı çok şükür yumuşama varda olsun erisin karnım sıkılaştırırız. birde genelde bu kilo verme dönemimde evde oldum ben düzenim bozulmasın diye pek dışarda olmadımya o yüzden 7 aydır görmeyenler var beni onlar işte estetik yaptırdım yağ aldırdımmı diye sordular çok
napacaksın insanlar istediğine inanıyo
hastalandı hastalıktan erimiş diyende var estetik yaptırdı diyende var anoreksiya olmuştur diyende var zayıflayıp kocasını bırakıp sapıtacak diyende var neler var neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…