evet üzülmeyecektim ama bu kadar da krkunç sonuçlar beklemiyordum.ne bileyim ya ben ne yapacağım.ki olmaz ya bu kadar çaba verdim kaç aydır keşke ilk başta buna gitseydim.diyetisyen yağ oranın çokta fazla değil boy ve kilona göre dedi ama bence çok fazla.üfffffffffff azmim azaldı.birde haftada bir tartıl moralini bozma dedi.inşallah sizlerinle desteğiyle verebilirim.eşim gelsin alış verişe gideceğim.yemeklerimi hazırlamak için..diyetisyen makarna ve pilavı mecbur olmadıkça yeme dedi 3 kaşık 1 dilime denk tir dedi.ama ben 2 kaşık biliyordum dedim.oda en az 2 en fazla 3 kaşık dedi..
[COLOR="[B] bende diyorum nşye kimse yok bugün cumartesi unutmuşum
günaydın çiçek tomurcuklarım[/B]#800080"][/COLOR]
slm kızlar benim moralim çok bozuk diyetisyene gittim...ölçüm yaptırdım yağ oaranım fazla çıktı.ama doktor kilo verdikçe düşer çok fazla dedi ama benim için fazla.birde kilomu ölçtü.diğer diyetisyemin ölçünü bana başlangıç al dedi.şimdi ise ölçtü 63 kg çıktım.baştan başlıyorum yani diyet listeside verdi.21 mayısa kadar 3 kilo vermem lazım mış.:84::84::84::84::84::84::84:
eşim yolda onun için karnıyarık yapcem. pazara gittim saatlerce gezdim valla [/[/B][/COLOR]QUOTE]
ellerine sağlık cicimmmmmm
ahh sevgili karnıyarık uzun zaman oldu seni yemeyeli
bende patlıcan demişken teflon tavada patlıcan közledim
aslında değmez evde közlemeye hazır kavanozdakiler de çok güzel
ve hesaplayınca aynı fiyata çıkıyor.
iri iri 5 patlıcandan doğrayınca iki minik poşet ancak oldu
tavamda simsiyah oldu ellerimde
bugün neler yediiiiiiiiiiiiiiiiim ;
sabah kahvaltı öncesi 2 bardağa yakın su ve 2 tatlı kaşığı pekmez içtim.
kahvaltıda ;
1 karışık tost
1 salatalık
1 domates
biraz beyaz peynir
3 bardak tek şekerli çay
arada ;
1 fincan Türk kahvesi.
öğle yemeğim ;
7 kaşık tavuklu kabak yemeği
3 köfte
2 bardak ayran
2 tane közlenmiş kuru soğan
1 dilim tahıllı ekmek.
slm kızlar ben geldim evi taşıdık yerleştik ama çok yorgunum valla hiç dikkatetmedim diyete filan çok yedim aynı kilodayım sizler nasıl sınız
ayy neruşum sevindirik oldum şimcikbeni gördüğüne sevinmen sevindirdi beni :86:
oturma grubumun yastıklarına parlak deesenli der kılıf aldım limon hemen gözü diktideminden beridir uçup duruyo yakınlarında sanki hiç oralı değilmiş gibi ama aklıda orda rengi parlak bayıldı illa gidecek bayılır parlak renkli güzel şeylere
boy ve kilom.160-63 kg
yağ:%35.1
iç yağ:%5
kas:%28
BKI:24,6
BUoranlara göre diyet 1800 kal.diyet verdi.
sabah kalkınca:4 kuru kaysı 2 bardak ılık su,
kahvaltı saat 7 :00 da
1 su bardağı az yağlı süt,
1 kibrit kutusu peynir (dönüşümlü 1 gün peynir ,1 gün haşlama yumurta)
2 dilim esmer ekmek,
istediğim kadar şekersiz çay,
serbest salata
ara:meyve saat 9 da
ara:meyve saat 11 de
öğlen yemeği:12-13 saatleri arasında
3 köfte kadar et grubu (90 gr)
1 su bardağı yoğurt yada 2 su bardağı ayran,
1 kase çorba,
2 dilim esmer ekmek,
serbest salata,
ara : 15 : 00 da meyve,
ara: 17 : 00 da meyve,
akşam: 18- 19 saatleri arası:
1 su bardağı yoğurt az yağlı,
8 yemek kaşığı sebze yemeği,
orta boy kepçe çorba,
1 dilim esmer ekmek,
serbest salata,
ara : 8 de meyve ,
ara: 10 da da meyve
işte böyle bir diyet verdi meyve sayılarını da liste verdi.erik çilek muz vs ne kadar sayıda vede ölçüde yemem gerektiği konusunda bakalım inşallah işe yarar.bu defa diyetime uyacağım.haftanın 4 günü de spor yap dedi.bende türüyüş ve pilate yaptığımı bazen de evde kardiyo yaptığımı söyledim.mutlaka 4 günü 1 saat yap dedi.işte böyle...ben neden böyle oldum ki anlamadım.
21 mayıs ta kontrolüm var tekrar listemi değiştirecek birede 3 kilo vermem lazım bu diyetle olurmuki acaba...:26::26::26:
canımcım üzülme bence sen hızlı kilo veriyorsun
düzenli sporunu da yapıyorsun
bu arada diyet listeni okudum benim genelde yediklerim bunlardan ibaret.
sanki benim listemmiş gibi oldu
ayran ve salata güzel kurtarıyor iyi doyuruyor.
eşim yolda onun için karnıyarık yapcem. pazara gittim saatlerce gezdim valla [/QUOTE]
ahh sevgili karnıyarık uzun zaman oldu seni yemeyeli
bende patlıcan demişken teflon tavada patlıcan közledim
aslında değmez evde közlemeye hazır kavanozdakiler de çok güzel
ve hesaplayınca aynı fiyata çıkıyor.
iri iri 5 patlıcandan doğrayınca iki minik poşet ancak oldu
tavamda simsiyah oldu ellerimde
nıl mısracım neden karnı yarık yemıyosun ihaslanan yada kozlenen patlıcanlara yağsız kıyma doamtes bıber ve baharatlarla cook enfes bır karnıyarık yapabılırsın ben hazır patlıcanları hıc sevmıyorum damak tadıma uygun degıl ve patlıcannn en sevdıgım sebzee
tabüüü küüü sevindimmmm haftasonları hiç buralarda olmuyosunnn aslında kimsecikler olmeeeyooo ama ben evdeyimmm ne güzel sohbet ederüük diyorummm ama yookk kimse yookkk gerçi ben de cumartesi ve hafta içi aynıdır yine kargoya giderim evle ilgilenirim yemek yaparım kömürü kovalarımmmm ve aralarda da buraya uğrarım ama kimse olmayınca kötü oluyoooo anlat hugom anlattt eeeeeee ne var ne yookkk hugooo birer de şekersiz türk kahvesi hüpletsekk ne güzel di miiiii
Bizde eve gelen herrşey kömür gümrüğüne takılırrrrkapının önünde güzzelce bi koklarrr eliyle yoklar poşetse içine bakarrr uygun bulursa içeri geçiririmmm aldıklarımı dün kargo geldi bakır sipariş etmiştim kutuyu epeyy imıncıkladıı tırtıkladııı kokladııı kokladııııı bi evirdii çevirdi hevesini aldı sonra ben içeri götürdümmm şimdi de yine yeni bulduğu mekanında uyuykluyo karanlı yumuşak ve sıcak yatak odasındaaa yatak odamın perdeleri mor kadifee ve kapalıyken içerisi gece gibi o da bayılıyo karanlıkta uyumaya aslında açıp havalndırıcaktım ama şimdi orda yatarken açarsam rahatı bozulacak ellemedim bendee
pazarda gezdim durdum. haa bak ne aldım adidasın hani böyle parlak vucuda yapışan eşofman üstleri varya ondan aldım m beden aldım vücuda yapışıyo yağların filan ne varsa çıkarıyo eskiden almak aklımdan bile geçmezdi bikaçta badisini aldım. kiloları verince cozuttum sürekli bişeyler alasım var :86: anladın dimi parlak siyah eşofman üstü.
evet neruş dediğini yaptım çekersiz türk kahvesi pişirdim kendime. karnıyarık olmuş. birde pancar haşlıyorum akşama yoğurtlu sarımsaklı sirkeli filan yaparım. eşim yemiyor beyenmiyo pancarı ama ben çok seviyorum
ay eveet biliyorummmm güle güle kullan canım benimmm hem de m beden süpersinnnnnekadar güzel bir duygu değil mii Allahımmm şükürler olsunnnnn inşallah daha güzellerini de giyicezzz daha yağsız günleri de görücezz inşallahhhh hugom bak benim üstüm zaten şuan m ve s yani ama ilk başladığımda da l ve m idi 1 beden falan farketti üstüm çünkü zaten bel-göbek çok yoktu yani var tabii de asıl fazlalıkalr alttydı ama kollarım eğer likralı bişey değilse kollar hep dar olurdu gömlek alırım mesela m ama kollar dar hep böyleydi şidmi daha iyi tabii çokşükür ama kollar hala bedene göre kalın iyice şu fazlalıklardna yağlardan kurtulup sonra bol bol kol çalışmam lazım benim alt da mesela geçen yaz 42 şort almıştım şuan aynı şortun 38i oluyo hatta bazı kalıplarda 36 bile oluyo ama işte giyince oluyo da yağım hala çok sonuçta 58kg yim ve 160ım mutlaka yağım çoktur ve fazla kilom var belli yani ama yağ verdiğimi düşünüyorum çünkü karnımdan gidiyo pörtlemelr yok ve hep güzel yedim spor da yapıyorum yani yağ veriyorumdur inşallahhh ama antebe gidince ben de ölçüm yaptırıcam güzel bi yer bulursam istanbulda daha çok tabii ama antepte daha kolay olur annemle giderim yani sonuçta 160ı boy 58 kilo düşün ennn iyi ihtimalle ki okadar yağ verdiğimi sanmam ama senin 68kg kenki halin gibiyim yani oran olarak düşün yani senin 170cm 68kg halin benim 160cm 58kg halimle aynı oran ama yağım daha fazladır herhalde:26: ya da innnşallah yağ vermişimdirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?