60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tabiii kiiii yani senin sonuçta tüm fazlalıklar üstteymiş bu yüzden üstte s-m giymen süper bişeyyy yani benim de işte altta olduğundan heryerde yani dar kalıplı mağzalarda da altta s-m giymem gibi bişey bunu düşününce çok çok iyi anlıyorummm hugocukcuuummmmşükürler olsunnn canım benimmm inşallah istediğimiz gibi olucazz o günler de gelicekkk inşallahh Yani işte gidip ölçtürmem lazım ben aslında uzun zamndır zaten nispeten sağlıklı bezleniyodum ama asıl son 5 aydır daha çok dikkat ediyorum ve yağ oranmı gidip ölçtürücem ben de inşallah sonuçta 5 aydır spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum inşallah güzel sonuçlar alırım ama evet sen zaten 67-68ken de yağ oranın düşüktü belki benim de öyledir yani inşallahhhh beni işte tipi öyle jennifer lopez-kım-bıonce gibi çıkı ama tabii basen de var o yüzden okadar güzel durmuyo kesinlikleee sporla şekillendiricem inşallahhh ben de zaten şu fazlalıkalr bi bitsin inşallah ondan sonra asıl zevkli kısmı başlıycak yani şekillenmek,güzellşemek için sporr sıkılaşma plates ağırlıkk ayyy inşallah görücez o günleri de bundan 5 ay önce biri bana spor yapıcaksın böyle ağırlık plates falan dese k..çmla gülerdimmmşükürlerrr olsunnn yahuuuuuuama tabii spor konusunda böyle olmamda senin payın büyük sağol canım benimm Allah gönlümüze göre versin inşallahhh

Canım benim nekadar azmettinnn inatla vazgeçmedin tabii ki olucakı ve oldu daşükürler olsun tabii ki insanlar düşünür ama önemli olan senin ne yaptığını bilmen bunu kendi çabanla başarmış olman başarıyoruz çokşükür evet daha yolumuz var ama inşallah kalanları da halledicezzz

Ben mesela bundan 2-3 yıl önce maalesef lida hapı kullnarak 10kg falan vermiştim 55 olmuştum ama işte 2 yılda fazlasıyla aldım kiloları hiç olmadığım 72-73leri gördüm ama bukez amettim ve sağlıklı beslenmeyle sporla daha sağlıklı kurtuldu kilolarımdan kalanalrdan da kurtulucam inşallahhhh mesela o zaman 55ken gydiğim pantolonlar şimdi 58 olmama rağmen daha bol demek ki bu da sağlıklı beslenme ve spor sayesindee şükrüler olsunn ama benim sütyen bedenim falan çok değişmedi 85di yine 85-80falan ya da üst giysilerim 1 beden falan farketti ama alt kısım 2-3 beden farketti tam 3 değil ama o da olacak inşallah basenim 113cm falandı şimdi 100cm civarında çünkü asıl fazlaıklar ordaydı ama daha yolum avr tabii bi 10cm falan daha gitmeli belli yani basen falan hala gayet çokk ama gidecek sporla yürüyüşle hepsi de gidecek fazlalıkalrın bukadarı gittiysee kalanalr da giderrr biz başardık bunu kalanalrı da göndermeyi başarıcazzzzz inşallahhh

senle ilktanışığımda spor konusunda bu kadar azimli olacağını tahmin etmemiştim genelde insanlar sporu sadece zayıflamak için diyet yaperken ihtiyaç duyarlar sonrasında bırakırlar ve diyetteykende zar zor yaparlar yapmak istemezler sıkıcı gelir. tabee bu durum herkeste böyledir bendede böyleydi nefret ediyordum ama 1 ayılda alıştım şimdi sporsuz olmaz sıkılırım. ara vermeler oluyo ancak bu en çok 1 hafta oluyo sonrasında tekrar devam. tabiki eskidende seviyordum ancak zayıfladıktan sonra daha çok sevdim çünkü insan emeğinin karşılığını alınca daha mutlu oluyo daha azimli yapıyo spor. senin spora olan düşkünlüğünün banada faydası oluyo sende görünce mutlu oluyorum bende hemen yapıyorum motive oluyo banada.
evet senin altına s beden giyme gibi bişey oluyo benim üste s beden giymem ancak şu var senin basenler olsa bile basenler böyle kat kat durmaz. bende kat kattıya yağlar o yüzden kötü duruyordu şimdi bu ay artık karnında belli değil alt karın olsada pantolon içinde belli olmuyo istediğimi alıp geliyorum eve ne beyeniyosam alıyorum geliyorum giymeye gerek bile görmeden.
eşime diyourm o kadar zayıfladım hiçbişey demiyosun bi gram alsam dırdır ediyosun diyorum. bana diyo şimdi bişey desem şımarırsın kiloları belkim geri alırsın diyo kurnaz

hıgocuk canım nakadar zamanda nasıl beslenerek kaç kılo verdın cnm
bende elma tıpıyım göbegımçok var 6 aylık gebe gibiyim..
sırtımda kollarda aynı anlattıgın gıbı şu an 66 kıloyum boyum 165 ama kılo vermelıyım tuyoların lazım

Son düzenleme:

fazlalıkların olduğu yerler gitmiş o zaman sen epey yağ vermişsin çünkü fazlalıkların olduğu yerler giderse işte o zaman yağ veriyosun benimde ilkez göbeğim eridi göğüsler küçüldü filan. yağın fazla olduğu yerler daha çok gidiyo. benimde eskiden hep hızlı veriridim yüzüm küçülüverirdi zaten büyük olmayan popom küçülür bacaklar incelir omuzlar çöker karın sırt aynen kalırdı ama bu sefer tam tersi oldu. işte gerçek zayıflama buymuş. gerçi benimde işim daha bitmedi devam etcez beraber aynen hemde daha yoğun şekilde
ayy ne anlatmayı unuttum diyetisyende kontrolde kapı önünde yaklaşık 7-8 kişi varız. çoğu yeni gelen veya zayıflayamayan az kilo verenler filan. işte neyse bi teyze diyorum yaşı büyük var. bilmişçe bişey. 10 kilo vermiş allahım anlatıyoda anlatıyo millet kafa sallamaktan sıkıldı. ayy valla demek genç olsa verse ayakları yere basmayacakmış sürekli aynı şey benim zayıfladığım çok belli herkes farkediyo. çok iyi oldumdurum durup bunu diyo. mesela herkes susuyo konuşan yok soranda yok bu ordan direk benim artık zayıfladığım iyice belli diyo gerçi daha kilosu varda yani bu kadar anlatınca komik duruma düşüyo insan heleki soranda yoksa baktım değerlerine merak ettim çok atıp tutuyodu yağ oranı yüzde 36. hatta bana bile dedi hemen hemen aynıyız senle kilolarımız dedi kendi 75 kilo boyu 160 yağı yüzde 36. benim boyum 170 kilom 65 yağım yüzde 23 artıkın ne kadar benziyoruz siz tahmin edin bende dedim teyze bak benim değerlerim bu dedim gösterdim sustu. bu sefer başkalarına gidiyo çok zayıfladım diye hatta orda obez bi kadın vardı çok kilolu ona yanaştı anlattı anlattıda kadın 9 aydır geliyomuş o obez durumuna rağmen sadece 4 kilo vermiş listesine pek uyamıyomuş. zaten kadınında umru değil yani şeker hastası olmasa diyetisyene gideceği filanda yok. o kadına yanaştı kadından cevap yok anlatıyoda anlatıyo
aman inşallah bidaha o kadınla denk gelmem

ben 7 ayda verdim canım diyetisyene gittim göbek erimedide benim başka çarem kalmadı diyetisyene gittim bende. listeler verdi onları yaptım her ay kontrol etti beni listemi değiştirdi bide hep spor yaptım gitti zor olmadı ama kolayda olmadı. göbekten ötürü vücut tipin değişmiştir karnın eriyince o zaman anlaşılır vücut tipin. bende kendimi elma sanıyodum meğer yağlardan öyleymişti kum saati gibiymişim meğer
ya birde en önemli kural şuydu şeker tatlı kesinlikle yasak. light içecekler bisküviler yasak. hazır çorba krema hazır etler filan yasak. yapay tatlandırıcılar yasaki çay kahve şekersiz. meyve yedim hergün sağlıklı mevsimlik sebzeleri canım ne istiyosa aldım yağsız pişirdim yerken 1 kaşık yağ ekledim sonra et olarak tavuk dersiz yağsız. yağ kullanmadım pişirirken. salata yedim günde 5 dilim ekmek yedim. pirinç patates hiç yemedim. açlık hiç hissetmedim severek yedim yemeklerimi canım isteyerek yedim. diyet rahattı yani iyiydi spor işte yorucu oluyo bazen halsizlik oluyo spordan dolayı ama geçiyo yani napalım

limıngillere pancar ve çilek vermiştim pancarı yedilerya gagaları kıpkırmızı olmuş sankii boya sürmüş gibi ayaklarıda öyle çok komik gözüküyorlar. limonun karizma çizilmiş kırmızı suratlı olmuş

ben 4 yıllık evlıyım evlenınce kılo aldım 53 kılo ıle evlendım dogum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım kistim vardı1 yıl once kestım hapı artık dusunsene 3 senede 10 kılo almısım ya daha bebem yok hamılelık yaşamadım :)..
pantolonlar göbekten olmuyo hügom moralım bozuluyo valla..
eskıden göz kararıyla alışverıs yapıyodum denemeden
şimdi gözüme kestirdim dıyelım birşeyi bu bana olur dıyorum
kabıne griyorum bacaklar tamam ama göbek löp löp yani bide masabaşı işim var
dıyetısyene gıttım 6 ay once
dedı kı senın fazla kılon yok sadece göbegın var mekık çek dedı
bel fıtıgım var mekık hareketı yasak bana ısrar ettım dıyet lıstesı yazdı ama normalde yedıgımden daha fazla şey yuazıyo ıcınde
yapmadım dıyet mıyet
bıde metabolızma yaşımı olcturdum 30 cıktı
24 yasındayım daha bennnn ühüüüüü

şu altın çilek hapından mı alsam ya :????
bide şu kemerler var ya tıtreşimli onlardan dusunuyorum
napsam acaba
spora mı yazılsam
amaaaaaan kafam karısık cok

kendime ilkkez beyaz çanta aldım. ne bileyim daha önce kiloluydum kendimi beyenmediğimden sanki beyaz çantayı sadece zayıf insanlar takabilirmiş gibi almıyordum. zati yazı hiç sevmezdim. göbeğimi kapatacak montları yazı giyemiyorduk çünkü birde incecik dar kalıplı yazlık tişörtler gelir onlar olmaz sana karın önden kat kat çıkar berbat durur sırt kat kat belli olur filan anlaşılacağı üzere yazı sevmem hiç. heleki yazlık ince pantolonlardan selülitler bile belli olurdu hiiç yakışmaz. bütün pantolonların beli sıkar üstten pörtletir filan berbat. yazın bile koyu renk almaya mecbur kalırsın
orantısız berbat bir vücut alt ince üst yağ deposu. ne giysen yakışmaz yaşıtlarının giydikleri olmaz aldığın kıyafet olsun diye dah eline alır almaz giymeden denemedenaçmaya esnetmeye çalışırsınki üzerine olsun kırk yılın başı rahat olan bişey buldunmu dünylalar senin olur hep o kıyafeti giyesin gelir. kıyafet eskir sen hala onu giyersin heleki düğün varsa yandır hiçbir gece elbisesi o koca göbeği saklamaz. zaten elbise giyemezsinki koca karın çıkar önden herşeyi bozar daha anlatayımmı anlatmamayım anlatırsam kendimizi kabullenmiş oluruz oysaki asla kabullenmiyoruz hep daha iyi olmaya çabalıyoruz asla ohh bitti demek yok muhakkak vardır yapılacak bişey yağlar gittiyse kasları şekillendiririz geliştiririz yapcak buluruz yani. uğraşılan sporda en üst dereceye gelmeye çalışırız. şahsen benim planım bu ancak önce kilo verem sonra koşuciiim. laf nerden nereye geldi. hayatımda ilk kez geçen hafta beyaz çanta aldım kullanıyorum. şimdide gördüm bitane böyle parıltılı simli gibi ama çok hoş onuda alıcimm parıl parıl parlasın :86:
ayy kilo verince haififten cozuttum hayat boyu hep kilolu olunca insan istediğini giyemiyo hep içinde kalıyo şimdi valla herşeyden alasım geliyo en küçük bedenini alıyorum. dikkat ediyorum genelde üst kıyafetlere düşkünlüğüm var üstler olmuyoya şimdi tişört buluz filan alıyorum hep. birde yazlığım hiç yok hepiciği çuval gibi. geçen birini giydim valla ağır geldi yani tişört inanmazsınız kızlar hacmi büyükya ağırlığıda varmıştı rahat edemedim çıkarttım.
herşeyi alasım giyesim var kocamında beni öldüresi var

tatlıya şekerli içeceklere colaya meyve sularına hamurişi kızartmalara çikolataya filan düşkünlüğün varmı canım

merhaba kızlaaaaar

yürüyüşümü yaptım 50 dk. 4.7 ile başladım 5.2 ile bitirdim.
arada 2 kez 9 km. hızda koştum.
ardından azıcık fazla değil üst karın ve alt karın çalıştım.
heralde birkaç gün yine ağrır.

şimdi elma yedim.
az sonra da kakaolu süt içeceğim.

bu yaza sıkı hazırlandık kiloları verdik yaz gelmedi valla açık ayakkabı giyilecek zaman gelsin daha topuklu alıcimm eşim olmaz filan diyoda alıciimda alıciiim çok istersem izin verir kırmaz boyum 180e yaklaşıyo o zaman eşimle hemen hemen aynı oluyoruz. pilateste boyumu uzattı veya kilolardan kurtulunca kemikler dikleşti ağırlıktan kamburlaştırıyodu sanırım veya bu tarz bişey tam olarakta anlamadım ama boyum uzadı eşimin ensesine geliyorum eskiden omuzlarındaydım topukluyla aynı oluruz :86:

hügocum sen bu kadar dert etmişsin göbeği rahatsızlık duymuşsun
biliyor musun benden küçük lise son sınıf öğrencileri var
sahilden geçiyorlar aman Allah ım o kızlar dasdar bulüzler ve minicik etekler giyiyorlar
Valla hallerinden de çok memnunlar...
artı bizim askeriye de gazinolarda eğlenceler oluyor.
kadınların her yanı her yerden fırlamış şıkıdık şıkıdık oynuyorlar
anam ben bunların yanında tığ gibiyim tığ

Yaa erkekler öyleeeeee:90::90::90: beni erkek arkadaşım da kiloluyken pek bişey demezdi yani kansızlık sorunum falan da vardı yemezsem kızardı arada şaka yollu takılırdı ama çok bişey demezdi şimdi mesela verdim evet daha var ama bariz verdim yani çokşükür ama yine bişey demiyo aman da ne güzel verdin falan yok yani daha vericek misin falan diyo arada ya da bak yavaş veriyosun belki de kalmadı vericek kilon diyo ben de diyorum yok o ondan değil yağ veriyorum ondan yavaş gidiyo daha çok avr diyorummm ama yani ne olumlu ne olumsuz çok yorum yapmaz ama bence bu gidişten memnunnnn

Valla ben de hiç beklemezdim kendimden bu hazmi hugocukcuuum belki bukadar vereceğime umudum yoktu ama işte spor mucizevi bişey insan verdiğini gördükçe daha hırsalnıp gaza geliyooo inşallah tam gazz devammmm gidecek tüm fazlalıklarrr sonrada şekillenmek güzelleşmek için sıkılaşma plates devam yanii Allah sağlık sıhhat versin inşallah de hep yapalım sporrr

ayyyy o zaman ben yağ veriyoruuum yuuufiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyani tabii daha avr yağım belli karında da vaar basenler popo üst bacaklar yağlı yani bellii ama gidecekkk gidenler nasıl gittiyse bunlar da gidecek yaneeeee

kıslar kilolarınızdan ötürü sizi aşağılayan veya küçümseyen oldumu

evet orta son sınıfyaydım oğlanın birisi bana vapur gibi olmuşsun demişti
salak şimdi görsem ben onu ne yaparım koca kafalıyı
hemde ne çirkindi şimdi kimbilir neye dönmüştür...

tatlıya şekerli içeceklere colaya meyve sularına hamurişi kızartmalara çikolataya filan düşkünlüğün varmı canım

düşkünlüklerim : kola (*****)
: çikolata(****)
hamura yok şükür allaha kolayı sodayla unutabılırım hugoş ....
çikolatayı da haftada bi, defa yierım ve onunla avunurum cumadan berı dıkkat edıyorum yeşill elma yıyorum sabahları zaten suyu çok içerim:)

yoo olmadı ama göbegıme herkes hamılemısın dıyo sınır oluyorum bebek de istiyorum 1 senedır olmuyo (eşten dolayı) daha bı sınır oluyorum kendımı dıyete verıp lafamı boşaltıcam

Son düzenleme:

Güle güle kullan canımmmm en doğal hakkınnn ama öyle oluyor benimde dolabımda 1 tane beyaz body yok hep hırkalar koyu renkelr yani yine de severim koyu renk ama bu sen açık renkler alıcaz inşallah bundan sonra Allah bolluk bereket versin yağlar tamamen gitsin hep açık renler çiçekli elbiseler giyiciiiz inşallahhh

Ben de kendimi bildim bileli hep koca kıçlıydımm babam hep derdi otur tv karşısında ye fıstıkları iç kolarııı devame t böyle derdiyani direk dalga geçen olmadı çokşükür ama fazla kilolu olduğumu ima eden çok olurdu bir de hep klasikk senin yüzün nekadar güzel bi de zayıflasan ne güzel olur hiç sana yakışmıyoooevett biliyodumm ama olmuyodu işte bi türlü veremiyodumm hep sakla sakla hırkalar giy yazın denize gitmek kabus olurrr ne giysem de saklasam diye düşünmekten ölürdüm bayılırdım el örgüsü kazaklara ama iyice davul gibi görünüyo insan onlarlaaa ne zor bişey istediğin şeyleri giyememk ya da sırf zayıf diyee 2gr aklı olanalrın senden daha kıymetli olmasııne büyük haksızlık etmişiz kendimizeee ömrümüz böyle geçicekti Allah korusunnn inşallah artık o günler geride kaldı kalacakkk gidecek tüm fazla yağlarr canımız ne isterse giyicezzz rahat rahat gezicez kendimize güvenimiz artıyorrr kendimizi seviyoruuuz şükürler olsunnn

orası öyle canım şimdi bakıyosun kadın incecik heryanı hiçbişeyi yok göbek var. işte işllenmiş gıdalar sağlıksız beslenme insülin dengesizliği bunlara sebep oluyo valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…