evet orta son sınıfyaydım oğlanın birisi bana vapur gibi olmuşsun demişti
salak şimdi görsem ben onu ne yaparım koca kafalıyı
hemde ne çirkindi şimdi kimbilir neye dönmüştür...
canım cola yok hayat boyu ne light ne normali soda olur ancak meyveli soda yok. önce 3 ay çikolata yok ağzına meyveden başka tatlı girmyecekdüşkünlüklerim : kola (*****)
: çikolata(****)
hamura yok şükür allaha kolayı sodayla unutabılırım hugoş ....
çikolatayı da haftada bi, defa yierım ve onunla avunurum cumadan berı dıkkat edıyorum yeşill elma yıyorum sabahları zaten suyu çok içerim:)
yoo olmadı ama göbegıme herkes hamılemısın dıyo sınır oluyorum bebek de istiyorum 1 senedır olmuyo (eşten dolayı) daha bı sınır oluyorum kendımı dıyete verıp lafamı boşaltıcam
evet ya örgü kazaklar giyemezsin soğuk havada kazak giydinmi oolursun fil gibiGüle güle kullan canımmmm en doğal hakkınnn ama öyle oluyor benimde dolabımda 1 tane beyaz body yok hep hırkalar koyu renkelr yani yine de severim koyu renk ama bu sen açık renkler alıcaz inşallah bundan sonra Allah bolluk bereket versin yağlar tamamen gitsin hep açık renler çiçekli elbiseler giyiciiiz inşallahhh
Ben de kendimi bildim bileli hep koca kıçlıydımm babam hep derdi otur tv karşısında ye fıstıkları iç kolarııı devame t böyle derdiyani direk dalga geçen olmadı çokşükür ama fazla kilolu olduğumu ima eden çok olurdu bir de hep klasikk senin yüzün nekadar güzel bi de zayıflasan ne güzel olur hiç sana yakışmıyooo evett biliyodumm ama olmuyodu işte bi türlü veremiyodumm hep sakla sakla hırkalar giy yazın denize gitmek kabus olurrr ne giysem de saklasam diye düşünmekten ölürdüm bayılırdım el örgüsü kazaklara ama iyice davul gibi görünüyo insan onlarlaaa ne zor bişey istediğin şeyleri giyememk ya da sırf zayıf diyee 2gr aklı olanalrın senden daha kıymetli olmasıı ne büyük haksızlık etmişiz kendimizeee ömrümüz böyle geçicekti Allah korusunnn inşallah artık o günler geride kaldı kalacakkk gidecek tüm fazla yağlarr canımız ne isterse giyicezzz rahat rahat gezicez kendimize güvenimiz artıyorrr kendimizi seviyoruuuz şükürler olsunnn
benim arkamdan konuşmuşlardı duyunca çok üzülmüştüm
canım cola yok hayat boyu ne light ne normali soda olur ancak meyveli soda yok. önce 3 ay çikolata yok ağzına meyveden başka tatlı girmyecek
merak etme bir hafta yemedinmi bidaha yemek istemezsin ancak dediğim gibi tatlının tadına bile dil ucuyla dahil bakmayacaksın şekeri tamamen vücudun unutacak hergün 3 porsiyon meyve yersin ara öğünlerinde. bi öğün sebze yemeği salata yoğurt esmer ekmek yersin diğer öğünse et olur. demişsinki diyetisyenimin listesi fazla diye. benimkide fazlaydı bende hayret etmiştim ilk baştan ancak uymaya başşlayınca listeye 2. hafta farkı gördüm karnım eriyodu anluyodum. gözle görüyodum. sen diyetisyene git bu göbek eritmek zor iş zaman alıyo çok dikkat etmen lazım üstelik kendi kafana göre diyet yaparsan kas kaybın olur spor yapsanda göbeğin yine erimez. ben diyetisyene gitmeden eritemedim. bence sende git sana özel bir liste versin tamamen uyarsan veririsin canım
tatlım öyle yağlı bi durum yoktu yani. ama şu var kas miktarı azalınca yağ miktarında artış oluyo ama ben sende öyle yağlı olacak bir durum görmedim. kas oranın kaçtı senin o da önemli onunda miktarını bilmek lazım ama niyse nasılsa öğrencez yakındaben geldim de gidicem birazdan yine
işim var çalışmam lazım
eve iş getirdim bu hafta
öğle yemeğinde k-flakes yidim
ara olarak da az önce bi elma yidim
akşam da fırında tavuk var yanında salata ile
pilaf yapmıcam çünk üyarın evde yokuz, kalmasın
bide yoort yerim belki ama 2 bardak süt içtm nerdeyse bugün
hugocum senin adına çok sevindim canım
insanın beendiği şeyleri rahatça giyebilmesi çok güzel bişi dimi :))))))))
canım ben haftaya ankaraya gidecek gibiyim o yüzden ölçümü orda yaptırcam
normale döndüremediysem o zaman gideyim diyorum
kociş boşver dedi konyadaki diyetiseyni
boşuna para verme, ankarada nasılsa ücretsiz yapıyolar dedi ama bilmiyorum
belki ikna ederim :)))))))
benim de yağım gitmiş olsa çok sevinecem ben de
sen gördün benim fiziim öyle yağlı da durmuyorum dimi
pörtleyen bi yahnım yok
acaba diyetisyenden sonra yedikelrimi artırıp kardiyo yaptığım için yağlarımı verdim mi kız, ne dersin?
arkadan konuşulması insanı çok etkiliyor.
benim çevremdekiler yani arkadaş çevrem daha açıksözlü davranıyor.
basenimin fazla olduğunu söylüyorlar
benim derdim giyemediğim kıyafetlerimin içine girebilmek :26:
yoksa basen bizde ırsi bir durum şekil itibariyle hafif yanlara çıkık
ne kadar zayıflasam da şekli değişmeyecek
anca likralı giyersem toparlıyor öyle bir basen yanii.
napiyim yaradılışım böyle hatta bekarken düşün 47 kilocukken bu basenleri kessem diyordum
o kadar sinir oluyordum. Ve bel bir o kadar ince üst beden 36 ya altım 38 e giriyordu
şimdi biraz belim kalınlaştı da azcık uyumlu oldum...
zati evlendik bikini yasak - dar giymek yasak kısa bulüz yasak
yasak oğlu yasak yanii aslında kendim de utanıyorum artık giymeye ne yalan söyleyim..
bekar yaşı benden küçük oğlanlar adamlar bakıyor bazen sinir oluyorum.
pekı senıın onerılerıne uyacagım cnm yarın dıyetısyene gıdecegım
canım her bişiistedıgınde yeşil elma veya yourt yıyecem:)
mesela şuan istiyo
yoğurt yıyım hemen:)
tatlım öyle yağlı bi durum yoktu yani. ama şu var kas miktarı azalınca yağ miktarında artış oluyo ama ben sende öyle yağlı olacak bir durum görmedim. kas oranın kaçtı senin o da önemli onunda miktarını bilmek lazım ama niyse nasılsa öğrencez yakında
kas az değilmiş aslında. yani benimde yüzde 45 bbuçuk. senden 6 kilo fazla kasım var. o yüzden senden 6 kilo daha ağır çıkarım tartıda sadece kas bazında düşünürsekdoğru diyosun kas azaldığı için yağ fazla çıkmış olabilir
15 kilo yağ çıktıydı bende ozaman, kilom da 56,7 çıkmıştı o gün
kas oranım toplamda yüzde olarak yazmıyo ama
kollarımın %6.35 i kas
% 54.70i yağ çıkmış
her iki kolumda toplam 1.4 kilo yağ varmış
3.60 kg da kas varmış
bacaklarım için 13.40 kilo kas, 6.20 kilo yağ varmış ve %23.63ü kas, % 61.30u yağmış
gövdem için de 22 kilo kas, 7.8 kg yağ varmış
yani %78.31im kas, %25.20im yağmış gövdede
böyle işte
toplamda 39.2 kg kasım varmış
bunun oranı da kendim hesaplarsam
% 69.14üm kas, %27.4üm yağmış
muhasebe defteri gibi oldu haaa
kas az değilmiş aslında. yani benimde yüzde 45 bbuçuk. senden 6 kilo fazla kasım var. o yüzden senden 6 kilo daha ağır çıkarım tartıda sadece kas bazında düşünürsek
fazlalıkların olduğu yerler gitmiş o zaman sen epey yağ vermişsin çünkü fazlalıkların olduğu yerler giderse işte o zaman yağ veriyosun benimde ilkez göbeğim eridi göğüsler küçüldü filan. yağın fazla olduğu yerler daha çok gidiyo. benimde eskiden hep hızlı veriridim yüzüm küçülüverirdi zaten büyük olmayan popom küçülür bacaklar incelir omuzlar çöker karın sırt aynen kalırdı ama bu sefer tam tersi oldu. işte gerçek zayıflama buymuş. gerçi benimde işim daha bitmedi devam etcez beraber aynen hemde daha yoğun şekilde
ayy ne anlatmayı unuttum diyetisyende kontrolde kapı önünde yaklaşık 7-8 kişi varız. çoğu yeni gelen veya zayıflayamayan az kilo verenler filan. işte neyse bi teyze diyorum yaşı büyük var. bilmişçe bişey. 10 kilo vermiş allahım anlatıyoda anlatıyo millet kafa sallamaktan sıkıldı. ayy valla demek genç olsa verse ayakları yere basmayacakmışsürekli aynı şey benim zayıfladığım çok belli herkes farkediyo. çok iyi oldumdurum durup bunu diyo. mesela herkes susuyo konuşan yok soranda yok bu ordan direk benim artık zayıfladığım iyice belli diyo gerçi daha kilosu varda yani bu kadar anlatınca komik duruma düşüyo insan heleki soranda yoksa baktım değerlerine merak ettim çok atıp tutuyodu yağ oranı yüzde 36. hatta bana bile dedi hemen hemen aynıyız senle kilolarımız dedi kendi 75 kilo boyu 160 yağı yüzde 36. benim boyum 170 kilom 65 yağım yüzde 23 artıkın ne kadar benziyoruz siz tahmin edin bende dedim teyze bak benim değerlerim bu dedim gösterdim sustu. bu sefer başkalarına gidiyo çok zayıfladım diye hatta orda obez bi kadın vardı çok kilolu ona yanaştı anlattı anlattıda kadın 9 aydır geliyomuş o obez durumuna rağmen sadece 4 kilo vermiş listesine pek uyamıyomuş. zaten kadınında umru değil yani şeker hastası olmasa diyetisyene gideceği filanda yok. o kadına yanaştı kadından cevap yok anlatıyoda anlatıyo
aman inşallah bidaha o kadınla denk gelmem
şimcik boyları eşit diyelim çok fark yok. ben senden 6 kilo daha ağır çekerim kilolarda eşit sayılır. yağ senin yüzde 27 benim yüzde 22.5. 5 kilo yağın benden fazla oluyo basitce matematiksel olarak. şimcik sen bu durumda 5 kilo yağ versen 22.5 olur ve ideal olur senin için. yüzde 25 bile olur. ancak hamilelik öcesi yağ miktarı ne kadar düşrürsek hamilelikte o kadar az kilo alırız doğru beslenip sporla destekler isek.doğru diyosun kas azaldığı için yağ fazla çıkmış olabilir
15 kilo yağ çıktıydı bende ozaman, kilom da 56,7 çıkmıştı o gün
kas oranım toplamda yüzde olarak yazmıyo ama
kollarımın %6.35 i kas
% 54.70i yağ çıkmış
her iki kolumda toplam 1.4 kilo yağ varmış
3.60 kg da kas varmış
bacaklarım için 13.40 kilo kas, 6.20 kilo yağ varmış ve %23.63ü kas, % 61.30u yağmış
gövdem için de 22 kilo kas, 7.8 kg yağ varmış
yani %78.31im kas, %25.20im yağmış gövdede
böyle işte
toplamda 39.2 kg kasım varmış
bunun oranı da kendim hesaplarsam
% 69.14üm kas, %27.4üm yağmış
muhasebe defteri gibi oldu haaa
doğru diyosun
zaten 9 kilo fark var aramızda
6 kilosu kastan
3ü de yağdan mı ozaman :))))
şimcik boyları eşit diyelim çok fark yok. ben senden 6 kilo daha ağır çekerim kilolarda eşit sayılır. yağ senin yüzde 27 benim yüzde 22.5. 5 kilo yağın benden fazla oluyo basitce matematiksel olarak. şimcik sen bu durumda 5 kilo yağ versen 22.5 olur ve ideal olur senin için. yüzde 25 bile olur. ancak hamilelik öcesi yağ miktarı ne kadar düşrürsek hamilelikte o kadar az kilo alırız doğru beslenip sporla destekler isek.
hımmm hımmm
senin kilo çizeklgesi yanlış 55 olamazsın sen olacağın en az 60 kilodur yağ verirsen o da ama kas kaybın olursa o zaman kilon daha az olur ama kas kaybın olmasın yinede
hatta iyi bir diyetisyen bulursan kas miktarında artar yağın azalır 5 kilo yağ versen yerine 5 kilo kas koysan yine olursun 64 kilo :86:
amannnnnnnnnnn ne küsel anlattımheh diyetisyene gitmene gerek kalmadı ben ölçtüm biçtim kestim diktim üzerine olacak kiloyu hazırladım giymesi kadı
senin yağ oranın yüzde 27 buçuk sayılır benimki yüzde 22 buçuk arada 5 kilo yağ var. aslında yine eşit sayılırız ama tartıda yağlar daha az ağırlık yapıyo kas daha fazla ağırlık yapıyo ama matematiksel olarak aynıyız. 5 kilo kasım benim senden fazla senin 5 kilo yağın benden fazla yine ortada birleştik
ya zaten ben ideal kilomun altında çıktım ama yağ oranım fazla olduğu için ben 64 kiloyken kiloluydum
ben her yerden kilo aldığım için her yerim genişler benim
dediğin gibi ben bi ölçüm yaptırayım, heticeyi bi öğreneyim ona göre bi yol çizeriz artık bana
ama kasım 5 kilo artsa 5 kilo yağ versem daha ne isterimki ben:))))))))
hem belki biraz artmıştır kasım 2 aydır, ay inşallah yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?