60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım cola yok hayat boyu ne light ne normali soda olur ancak meyveli soda yok. önce 3 ay çikolata yok ağzına meyveden başka tatlı girmyecek
merak etme bir hafta yemedinmi bidaha yemek istemezsin ancak dediğim gibi tatlının tadına bile dil ucuyla dahil bakmayacaksın şekeri tamamen vücudun unutacak hergün 3 porsiyon meyve yersin ara öğünlerinde. bi öğün sebze yemeği salata yoğurt esmer ekmek yersin diğer öğünse et olur. demişsinki diyetisyenimin listesi fazla diye. benimkide fazlaydı bende hayret etmiştim ilk baştan ancak uymaya başşlayınca listeye 2. hafta farkı gördüm karnım eriyodu anluyodum. gözle görüyodum. sen diyetisyene git bu göbek eritmek zor iş zaman alıyo çok dikkat etmen lazım üstelik kendi kafana göre diyet yaparsan kas kaybın olur spor yapsanda göbeğin yine erimez. ben diyetisyene gitmeden eritemedim. bence sende git sana özel bir liste versin tamamen uyarsan veririsin canım

evet ya örgü kazaklar giyemezsin soğuk havada kazak giydinmi oolursun fil gibi sonra dediğin gibi sırf zayıf diye yanındaki senden daha değer görür senin yüzüne bakan olmaz

ben geldim de gidicem birazdan yine

işim var çalışmam lazım
eve iş getirdim bu hafta

öğle yemeğinde k-flakes yidim

ara olarak da az önce bi elma yidim

akşam da fırında tavuk var yanında salata ile
pilaf yapmıcam çünk üyarın evde yokuz, kalmasın

bide yoort yerim belki ama 2 bardak süt içtm nerdeyse bugün

hugocum senin adına çok sevindim canım
insanın beendiği şeyleri rahatça giyebilmesi çok güzel bişi dimi :))))))))

canım ben haftaya ankaraya gidecek gibiyim o yüzden ölçümü orda yaptırcam

normale döndüremediysem o zaman gideyim diyorum
kociş boşver dedi konyadaki diyetiseyni
boşuna para verme, ankarada nasılsa ücretsiz yapıyolar dedi ama bilmiyorum

belki ikna ederim :)))))))

benim de yağım gitmiş olsa çok sevinecem ben de

sen gördün benim fiziim öyle yağlı da durmuyorum dimi
pörtleyen bi yahnım yok
acaba diyetisyenden sonra yedikelrimi artırıp kardiyo yaptığım için yağlarımı verdim mi kız, ne dersin?

benim arkamdan konuşmuşlardı duyunca çok üzülmüştüm

arkadan konuşulması insanı çok etkiliyor.
benim çevremdekiler yani arkadaş çevrem daha açıksözlü davranıyor.
basenimin fazla olduğunu söylüyorlar
benim derdim giyemediğim kıyafetlerimin içine girebilmek :26:
yoksa basen bizde ırsi bir durum şekil itibariyle hafif yanlara çıkık
ne kadar zayıflasam da şekli değişmeyecek
anca likralı giyersem toparlıyor öyle bir basen yanii.
napiyim yaradılışım böyle hatta bekarken düşün 47 kilocukken bu basenleri kessem diyordum
o kadar sinir oluyordum. Ve bel bir o kadar ince üst beden 36 ya altım 38 e giriyordu
şimdi biraz belim kalınlaştı da azcık uyumlu oldum...

zati evlendik bikini yasak - dar giymek yasak kısa bulüz yasak
yasak oğlu yasak yanii aslında kendim de utanıyorum artık giymeye ne yalan söyleyim..
bekar yaşı benden küçük oğlanlar adamlar bakıyor bazen sinir oluyorum.

pekı senıın onerılerıne uyacagım cnm yarın dıyetısyene gıdecegım

canım her bişiistedıgınde yeşil elma veya yourt yıyecem:)
mesela şuan istiyo
yoğurt yıyım hemen:)

tatlım öyle yağlı bi durum yoktu yani. ama şu var kas miktarı azalınca yağ miktarında artış oluyo ama ben sende öyle yağlı olacak bir durum görmedim. kas oranın kaçtı senin o da önemli onunda miktarını bilmek lazım ama niyse nasılsa öğrencez yakında

az önce çiğ kabak + salatalık + havuç rendelenmiş sarımsaklı yoğurtla naneli bir karışım yedim
buna galiba garnütür diyorlar ben bazen salata deyi veriyorum

kızlar saat 6 ya yaklaşıyor ne güseelll
akşam yemeği yaklaşıyor.
bugün yoğurt çorbası
soslu alabalık
bol salata yiyeceğim ...

ben yoğurdu fazla tüketiyorum çorba - ayran - sarımsaklı yoğurt şeklinde.

fazla olmaz değil mi ... bugün sütümü de içmedim süt hakkımı akşama sakladım.

basen filan hayatımda hiç bilmedim altım inceydi hep ancak bu sefer kilo verdim basenlrim oldu bi sevindim bi sevindim kum saati gibi oldum çok şükür :86: herkesin derdi başka kardeş sen basenlerinden nefret ediyosun ben basenim oldu diye seviniyorum :86:

pekı senıın onerılerıne uyacagım cnm yarın dıyetısyene gıdecegım

canım her bişiistedıgınde yeşil elma veya yourt yıyecem:)
mesela şuan istiyo
yoğurt yıyım hemen:)

listene uy gerisini merak etme sadece sabret haftada 4 günde kardiyo yaptınmı tamamdır. gün aşırı yaptınmı tamamdır. tempolu yürüyüş sonra sevdiğin müziklerde dans edebilirsin çok hızlı olmamak koşulu ile. listene 4 ay düzenli uydunmu zati gebeğinin yarısı gider sonra karın gidince hafifliyo insan pilatese başlarsın tamamdır

ya sitede sorun var sanırım ha bire atıp duruyo kullanıcı adı şifre sorup duruyo garip oldu kaçtır giriyorum valla
bu arada tek tepside iki çeşit yemek yaptım. eşim için kızartılmış patlıcandan karnıyarık yaptım kendime ise kızartmadan çiğ şekilde yaptım içinin yağı azdı zati salçalı sosuda az yağlı yaptım demin yedim hafiif olmuş :86: napacaksın pratik oluyoruz
hatta biikere eşime kendim iiçin kızartmadan yaptığım patlıcanlardan koymuşum yaw bu dün yediğime benzemiyo yağınımı çekmiş ne yapmış saman gibi diyodu

doğru diyosun kas azaldığı için yağ fazla çıkmış olabilir
15 kilo yağ çıktıydı bende ozaman, kilom da 56,7 çıkmıştı o gün

kas oranım toplamda yüzde olarak yazmıyo ama

kollarımın %6.35 i kas
% 54.70i yağ çıkmış

her iki kolumda toplam 1.4 kilo yağ varmış
3.60 kg da kas varmış

bacaklarım için 13.40 kilo kas, 6.20 kilo yağ varmış ve %23.63ü kas, % 61.30u yağmış

gövdem için de 22 kilo kas, 7.8 kg yağ varmış
yani %78.31im kas, %25.20im yağmış gövdede

böyle işte

toplamda 39.2 kg kasım varmış

bunun oranı da kendim hesaplarsam

% 69.14üm kas, %27.4üm yağmış

muhasebe defteri gibi oldu haaa

kas az değilmiş aslında. yani benimde yüzde 45 bbuçuk. senden 6 kilo fazla kasım var. o yüzden senden 6 kilo daha ağır çıkarım tartıda sadece kas bazında düşünürsek

kas az değilmiş aslında. yani benimde yüzde 45 bbuçuk. senden 6 kilo fazla kasım var. o yüzden senden 6 kilo daha ağır çıkarım tartıda sadece kas bazında düşünürsek

doğru diyosun
zaten 9 kilo fark var aramızda
6 kilosu kastan
3ü de yağdan mı ozaman :))))

Hımmm o zaman bende doğru şekilde kilo veriyorum desenizeeee. önceden diyet yaptığımda aynen senin gibi yüzüm küçülü verirdi göçerdi insanın poposu yumuşar mı ciddiyim yumuşamıştı ödüm patlamıştı hep böyle mi kalcak diye .. ki benim popiş normalde çimdiklenmez bile serttir şimdi yüzüm gayet normal göbeğim belirgin şekilde gitti ama devamı var yani doğru yoldayım
bakalım spariş değüşüklüğü yapın dedim şu tartımı gönderin dedim.. tartı geldiğinde beni İnşallah zayıf tartacak

şimcik boyları eşit diyelim çok fark yok. ben senden 6 kilo daha ağır çekerim kilolarda eşit sayılır. yağ senin yüzde 27 benim yüzde 22.5. 5 kilo yağın benden fazla oluyo basitce matematiksel olarak. şimcik sen bu durumda 5 kilo yağ versen 22.5 olur ve ideal olur senin için. yüzde 25 bile olur. ancak hamilelik öcesi yağ miktarı ne kadar düşrürsek hamilelikte o kadar az kilo alırız doğru beslenip sporla destekler isek.
hımmm hımmm
senin kilo çizeklgesi yanlış 55 olamazsın sen olacağın en az 60 kilodur yağ verirsen o da ama kas kaybın olursa o zaman kilon daha az olur ama kas kaybın olmasın yinede
hatta iyi bir diyetisyen bulursan kas miktarında artar yağın azalır 5 kilo yağ versen yerine 5 kilo kas koysan yine olursun 64 kilo :86:
amannnnnnnnnnn ne küsel anlattım heh diyetisyene gitmene gerek kalmadı ben ölçtüm biçtim kestim diktim üzerine olacak kiloyu hazırladım giymesi kadı

doğru diyosun
zaten 9 kilo fark var aramızda
6 kilosu kastan
3ü de yağdan mı ozaman :))))

senin yağ oranın yüzde 27 buçuk sayılır benimki yüzde 22 buçuk arada 5 kilo yağ var. aslında yine eşit sayılırız ama tartıda yağlar daha az ağırlık yapıyo kas daha fazla ağırlık yapıyo ama matematiksel olarak aynıyız. 5 kilo kasım benim senden fazla senin 5 kilo yağın benden fazla yine ortada birleştik

ya zaten ben ideal kilomun altında çıktım ama yağ oranım fazla olduğu için ben 64 kiloyken kiloluydum

ben her yerden kilo aldığım için her yerim genişler benim

dediğin gibi ben bi ölçüm yaptırayım, heticeyi bi öğreneyim ona göre bi yol çizeriz artık bana

ama kasım 5 kilo artsa 5 kilo yağ versem daha ne isterimki ben:))))))))

hem belki biraz artmıştır kasım 2 aydır, ay inşallah yaaaaa

pardon tatlım ben seni 64 kilo sanmışım yanlış baktım çizelgene 56 kiloymuşsuun ya :26: neyse hele bi gitte bakalım öğrenelim o zaman tekrar değerlendiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…