60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim çok teşekkür ederim.desteğin için.valla asla hayır demem bu aralar buna çok ihtiyacım var.akşam kızımı uyutup kardiyo çalışacağım.bildiğin etkili kardiyo varmı ben bilgiğimi yapsam acaba..sende carsa linkini atarmısın.

güzel bir örnek vermişsin.banada sürekli ne diyeti yapıyorsun süpersin diyip duruyorlardı.pekte süper değilmişim.

benn geldiimm kıslarr... hemenn neler yidigimi yazayımm bugünn..

sabah: 1 kepce corba 1 dilim ekmek, sekersiz nescage

ögln( spordan sonra): kumru (peynir domates ve biberli)

arada 1 dondurma maalesef

aksamm kasarlı salata, 2 cordon blu, 1 sk makarna, 1 yk yogurt

gün boyu da sanırım ancakk 1 lt su içebildimm..:97:

pepeticim ; ne güzel yazmışsın " anne olmak çok güzel " diye.
çok masumlar değil mi gözümde hiç büyümüyor elleri ayakları
Allah ım olmayan herkese nasip etsin. Hiç kimseyi evlat acısıyla sınamasın Rabbim.
fiziğim oğluşu doğuracam diye bozuldu karnım pinçik pinçik oldu ama olsun oğluma herşeyim feda olsun ...

ne var hacıııııııııııııı küçüklük fotomu buldum koydummmm

yetttümm gıyzzzzz asususum papatisim

yasumi papatisssssss düüüüüü haneeeee asusussum da neymişşş

bugünn alısverise cıktımmmmm
popomu sıgdıracakk bi pantolonn bulamadımm
yan karın yaglarımm bi yandan,, göbegimm bi yandannn bide basenlerrrrrr
aralarında sıkıstım kaldııııııımmmmmm
dombili bidibidi dommm dooooomm dombidi bidibidi dooooommmm

pantolonn bedenim olmussss 32
selülitler sarmıs göbeimiiiiii
lömbür lömbür olmuss vücutumunn her yeriiiiiii
dombili bdibidi doooommm doommm dombili bidi bidi dooooooooooooommmmmm

herkeşlerr gitmişş yaffff.... hugommmm minnakk kelebbbeeemmm nerdesinnn.. kocişimm yokk bahhh sana geldimm yineeee

canım benim aynı duygulardayım şuan ..10 gün öncesine kadar karnım toparlanıyor gibiydi.ama şuan 3-4 gündür bıngıl bıngıl olmuş...diyete en baştan başlıyorum yarın..allahım inşallah bu defa doğru yoldayımdır..

canım ben koşu bandında çalışıyorum varsa kondisyon bisikleti filan olur. birde tavisyem uygun fiyatlı bir koşu bandı edin işin çok kolaylaşır istediğin an elinin altında olur. şimdilik dans et sevdiğin müziklerde tempolu nefes nefese kalmadan. veya leslie videoları var onlar olur. veya taeboo diye nete yaz orda videolar var 45 dakikalık onlarda olur

bu sfer doğru yoldasın emin ol. listen güzel yemeklerini yaparken yağsız pişir sonra yerken tabağına 1 kaşık yağ ekle. sakın yiyemiyorum diye az yeme aynen listende ne yazarsa ye canım. listen benimkine benziyo sadece meyvelerin benimkinden çok ama demekki senin o kadar meyve yemeye ihtiyacın var. birde diyetisyene gidene kadar tartılma yağ vereceksin pek tartıya yansımaz üzülürsün motivasyonun düşer şimdi senin için önemli olan yağ miktarının düşmesi o da diyetisyen kontrolunde belli olur yapını önemse. çünkü kilonda artış olabilir çünkü kasında artacak o yüzden artık kilon değil yağın önemli. ben ilk baştan beri yağ oranını dikkate aldım kilomu önemsemedim her ay yağ verdikçe hem güzelleştim hem gençleştim

canım sağol ozaman.leslie yapıyordum.bu defa bende fitness var onu yapacağım yaklaşık 60 dak.onu yapacağım oda bütün vücudu çalıştırıyor.(fitness et musculation) sende bir netten bak bakalım sence nasıl.

dün sen bahsedince baktım gayet güzel canım bazen bunu yap bazen leslie yap daha etkili olur değişik olunca

bende yag ölcümü yapann orta halli bir diyetisyen arıyorumm hemenn gidicemm.... kendmii cok kötü hissettim magazada

araştırma uygulama hastanesine veya tıp fakültesine gitsene canım sağlık güvencen varsa ücretsizdir

balım gittigim arastırma hastahanesiydiii.. ama kan tahlili yapıpp diyetisyene gönderdii.. ordada pratisyen vardıı.. hepimize aynı listeyii verdii hiçbişi sormadann.. 1 ay sonra gelirsiniz yine dedii..
ama ben bi sürü sey duydumm.. gıda intoleransı testi falann.. bugünn görümcem gitmişş mesela.. demiş kii ben size hiçbişi verememm kass kalmamısss.. 5 kg protein almanız lazım demişş.. görümcem de bi diyet yapıodu akıllara zarar.. bucadann hatay a yürüodu her günn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…