insanların üzüntüleriyle dertleriyle zayıf noktalarıyla alay etmek günahtır ayıptır. ama boşver banada kimse inanmamıştı eşim bile inanmamıştı ama ben herkese ispatladım şimdi eski yağ oranımla şimdiki arasndaki farkı gururla söylüyorum canım
14 kilo yağ verdim diyorum miilletin ağzı açık kalıyo. sende başla yarın ben sana yardım eder,m spor konusunda yönlendiririm nede olsa kardiyo uzmanı olduk yağ vere vere :86:
zaten bir ayda fark çok olur sevinirsin daha istekli yaparsın
evet canımcım doğru söylüyorsun geçen günlerde yine sinirim bozulmuştu off başlarım ben bu diyete dedim çünkü bir an sıkıldım sonraa sen geldin aklıma kız ne yapsın kaç ay olmuş da öyle vermiş dedim. sonra yine motive oldum..
Cimcimecim ; insanlar nelere gülüp dalga geçiyor ayol zayıflasa Sibel Can zayıflardı hiç takıyor mu kadınBen bildim bileli Sibel Can diyette
sende üzülme sıkma canını .. en azından şimdi bilinçlenmiş oldun.
bende diyete girdim dediğimde arkadaşlarımın dalgacı bakışlarına maruz kaldım ama ne yapayım
ay canım hiç olmadı zaten öle cokk kılolu olmadım hiçç hamlıyken 83 oldum doğum öncesı kılomdayım sımdı yanı balık etli cinsinden arkadslr vs normalsın dıyolar ama bence fazlm var yağ kas muhabbetı yanı
canımcım merhaba
arkadaşlar hepinize merhaba
aslında 8 de kalktım bu sabah kocişin iş göüşmesi vardı ama elektrikler gitti sorada onunla dışarı çıktık eminönü yaptık iki tane balık ekmek götürdü kociş yetmedi bide hamburger menü eve geldi ha babam negrolar bisküviler aynen devam
e bende yedim bişiler bakmadım öyle ama sölemem sır
geçmşi oku oku bu msjını yeni gördün heee
neruş o ne biçim avatar kız başka biri sandım önce allah seni napmasın deli domdom
yetttümm gıyzzzzz asususum papatisim
ne var hacııııııııııııııküçüklük fotomu buldum koydummmm
yasumi papatisssssss düüüüüü haneeeee asusussum da neymişşş
canım benim aynı duygulardayım şuan ..10 gün öncesine kadar karnım toparlanıyor gibiydi.ama şuan 3-4 gündür bıngıl bıngıl olmuş...bugünn alısverise cıktımmmmm
popomu sıgdıracakk bi pantolonn bulamadımm
yan karın yaglarımm bi yandan,, göbegimm bi yandannn bide basenlerrrrrr
aralarında sıkıstım kaldııııııımmmmmm
dombili bidibidi dommm dooooomm dombidi bidibidi dooooommmm
pantolonn bedenim olmussss 32
selülitler sarmıs göbeimiiiiii
lömbür lömbür olmuss vücutumunn her yeriiiiiii
dombili bdibidi doooommm doommm dombili bidi bidi dooooooooooooommmmmm
canım benim çok teşekkür ederim.desteğin için.valla asla hayır demem bu aralar buna çok ihtiyacım var.akşam kızımı uyutup kardiyo çalışacağım.bildiğin etkili kardiyo varmı ben bilgiğimi yapsam acaba..sende carsa linkini atarmısın.
canım benim aynı duygulardayım şuan ..10 gün öncesine kadar karnım toparlanıyor gibiydi.ama şuan 3-4 gündür bıngıl bıngıl olmuş...diyete en baştan başlıyorum yarın..allahım inşallah bu defa doğru yoldayımdır..
canım ben koşu bandında çalışıyorum varsa kondisyon bisikleti filan olur. birde tavisyem uygun fiyatlı bir koşu bandı edin işin çok kolaylaşır istediğin an elinin altında olur. şimdilik dans et sevdiğin müziklerde tempolu nefes nefese kalmadan. veya leslie videoları var onlar olur. veya taeboo diye nete yaz orda videolar var 45 dakikalık onlarda olur
canım sağol ozaman.leslie yapıyordum.bu defa bende fitness var onu yapacağım yaklaşık 60 dak.onu yapacağım oda bütün vücudu çalıştırıyor.(fitness et musculation) sende bir netten bak bakalım sence nasıl.
site atıp duruyo beni zor yazıyorum
canım benim aynı duygulardayım şuan ..10 gün öncesine kadar karnım toparlanıyor gibiydi.ama şuan 3-4 gündür bıngıl bıngıl olmuş...diyete en baştan başlıyorum yarın..allahım inşallah bu defa doğru yoldayımdır..
bende yag ölcümü yapann orta halli bir diyetisyen arıyorumm hemenn gidicemm.... kendmii cok kötü hissettim magazada
dün sen bahsedince baktım gayet güzel canım bazen bunu yap bazen leslie yap daha etkili olur değişik olunca
araştırma uygulama hastanesine veya tıp fakültesine gitsene canım sağlık güvencen varsa ücretsizdir
bende yag ölcümü yapann orta halli bir diyetisyen arıyorumm hemenn gidicemm.... kendmii cok kötü hissettim magazada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?