listene uy gerisini merak etme sadece sabret haftada 4 günde kardiyo yaptınmı tamamdır. gün aşırı yaptınmı tamamdır. tempolu yürüyüş sonra sevdiğin müziklerde dans edebilirsin çok hızlı olmamak koşulu ile. listene 4 ay düzenli uydunmu zati gebeğinin yarısı gider sonra karın gidince hafifliyo insan pilatese başlarsın tamamdır
bende yarın itibari ile yeni diyetime başlayacağım...yeni bir başlangıç yapacağım ama birdaha bu defada veremezsem ben bu diyet işini bırakacağım.çünkü piskolojim bozulacak çok takıntı yapmaya başladım.ben diyet yaparken zayıflarken birden kilo almaya başladım.ya yağ depolamışım.besinleri yanlış zamanda tüketmemden kaynaklanıyormuş.yoksa yediklerim gayet güzelmiş.ama bu beni mutlu etmedi yanlışlar önemli.yağ oranım artmış.vicudum yağ fıçısı resmencanım hiç birşey yemek istemiyorum iştahım kaçtı bugün.
aynen adı gebek :)
senı dınlıcem söz ::):) gordugum kadarıyla cok bılgılısın bu konuda tesekkur edıyorum
başaramıcam diye bişey yok listen elinde sporda yaparsan niye başaramayacaksınki. haa listene uymazsın çok kaçamak yaparsın o zaman tamam veremezsin pes edersin yağlarınla mutlu yaşarsın. yani sende bitiyo herşey
haa dersenki memnunum ayrıca ilerde dahada kilo alacaksın o zaman tamam ama diyosanki sen başardınsa bende başarırım zayıf olcam diyorsan eğer o zaman tamam ve bidaha asla acabamı lafı olmasın yok pes etcem psikolojim bozuldu lafları yok. yağların gidince psikolojin düzelir hiç merak etme. bırakır pes edersende dahada bozulur bunu unutma gençliğini hiçbir zaman yaşayamazsın
öyle ama ben diyetime tamamen uyacağım.ama veremeyince üzülürüm yani onu demek istiyorum.asla kaçamak yapmayacağım diyetim boyunca.dikkatli olacağım.birde çayımı tek şekerli içerdim artık şekersiz içmek için uğraşacağım eminim başarırım.kaçak çay çok acı oluyor.mümkü oldukça açık içerim.
eşim geldi listeme baktı.sen eskiden daha az yiyiyordun.bu liste çok fazla nasıl vereceksin dedi.bende işte yanlış ordaymış bakacağım artık.uyacağım göreceksiniz.inşallah veririm.kaç aydır boşa kürek çekmişim anlaşılan..
yoli yoli doli doli nirelerdeydin kızz
bende bugün rezene aldım
rezene çayı varya hergün içeceğim. ayy hiçte sevmem ama mecbur içecez artıkın
benim erkek arkadaşımda gastrit var zaten yağlı yemek de çok sevmez ve kendime yaptıklarımı o da yiyo ama yeniliklere pek açık değil o yüzden yaptığım kabaklı lahanaları ya da bulgurlu kabağı ya daaaa bilimum icadım olan yemekleri yemeyebiliyo ama buna da şükür en azından bildiğimiz tüm sebze yemeklerini 1yk yağ ile pişiriyorum ve o da yiyo ya da haşlanmış biirokoli falan yer salata niyetine ama onunkine biraz fazlaca z.yağı koyuyorum salatasına da öyle prinç pilavı çok severr ona zaten ben hiç dokunmuyorum normal yağlı yapıyorum sadece o yiyo, balık yaptım mesela dün akşam onun çuprasının aralarına minnak tereyağlar sıkıştırdım falan:86::86::86: öyle sever ama kendiminkine hiç yağ koymadım ısgarada fırında yan yana piştiler ızgara olunca benimkine akıp gelemedi zaten yağlarrr yumurtayı falan da 1kaşık yağ ile yapıyorum farketmiyo yiyo ama karnıyarığın yağsızı bari anlaşılır tabeee ama bana saman gibi gelmiyo çok seviyorum bene skiden de közler yapardım kendime çok severim zaten benim için bu sağlıklı beslenme çok zor olmadı çünkü önceden de sebze çok severdim çok yapardım yerdik; ekmek zaten esmer unlu ekmek yerdim kahvaltım mesela genelde zaten şimdiki gibiydi ama en zor kısmı abur cubur çekirdek çerez tatlı kısmı oldu yemek yemez onları yerdim öğlenleri ama çokşükür artık yemiyorum tatlı pazarları dondurma yiyorum bazen ama şerbetli tatlı ya da pasta falan doğru düzgün yemiyorum yani 1 çatal falan alıyorum 2 haftada bir ancak belki daha nadir ama eskiden ovvvvvvvvv bi oturuşta dünyaları yerdimmm şükürler olsun midem de almıyo zaten artıkk bi pazar kaçamk günümde şerbetli tatlı yedim 1 porsiyon allahım midemin yanmasından öldümmm sanırım 2 ay falan oldu artık çok zor yerim ya da zorlamam zaten neden zorlıyım değill miii zaten ben sütlü tatlı oldum olası severim şimdi de artık yersem 2-3 haftada bir sütlü tatlı dondurma falan yiyorum
yoli yoli yoooli yoliiiiii
noli noliii nooooliii noooliiiiiii
gözlerimiz yolda kaldiiiiiiiiiiiii
nerdesin sen yoliiiii yoliiiiiiiiiiiii
rezene ben de hiç ama hiç ama hiç ama hiç ama hiç ama hiççççççç sevmem emmeeeee neler içtik bugüne kadarrrr sinidirim için de çok faydalıııııı içelim bareee arada hemen başlıyımmmmm ammannnnnn Allah muhafaza bir o eksik kalır bünyemdeeeeee
hayatım neden rezene çayı ?
bende yarın itibari ile yeni diyetime başlayacağım...yeni bir başlangıç yapacağım ama birdaha bu defada veremezsem ben bu diyet işini bırakacağım.çünkü piskolojim bozulacak çok takıntı yapmaya başladım.ben diyet yaparken zayıflarken birden kilo almaya başladım.ya yağ depolamışım.besinleri yanlış zamanda tüketmemden kaynaklanıyormuş.yoksa yediklerim gayet güzelmiş.ama bu beni mutlu etmedi yanlışlar önemli.yağ oranım artmış.vicudum yağ fıçısı resmencanım hiç birşey yemek istemiyorum iştahım kaçtı bugün.
Kızlaaaaaaaaaar bakıııııııııııın avatarıma yeni resmimi koyduuuummmm nasılsımmmmmmmm
o zaman mesele yok. zaten listene uyarsan verirsin
evet boşa kürek çekmişsin ama üzülme bizde çok boşa kürek çektik zamanında bu kaçıncı diyet denemesi saymadım valla. en sonunda başardım.
senin diyetisyene gitmen bence zaten verilmiş en güzel karardı canım. şimdi hatanı gördün yeni listen elinde ve bence mutlu olmalısın çünkü artık hata yaptığını anladın yardım alıyosun diyetisyenden süper bişey. sen kimsenin lafına aldırmadan devam et yoluna azmış çokmuş kimseyi ilgilendirmez sonuçta diyetisyenden başka kimse bilemez senin ne kadar ölçüde yiyeceğine.
birde şimdi bikaç ay pilates değilde haftada 4 gün gün aşırı kardiyo yap. yağının düşmesi için. tempolu yürüyüş yap bu çok önemli. pilatesi yağ miktarın epeyce düşünce başlarsın gün aşırı tempolu yürü en az 45 dakika en fazla 1 saat
takmamak elde dğil içten içe bir sırıtış var yüzlerinde.ben pilatese yazıldım kursa gidiyorum hugocuk malesef bu ay parasını verdim mecburen gideceğim.ama evde kardiyo günlerinide arttırırım ayrıca yürüyüşte yaparı haftanın 1 günü sadece dinleneceğim.durmak yok.kas yapmalıyım.gitsin yağlar.pilates bitince de kardiyo ağırlklı yaparım.aaaaaaaaaaaaaaaa bugün ne oldu o benim tombiş arkadaşı balıklı gölde gördüm.hani senin başka yere sözün vardı dedi.bende var işte eşimle geziyorum. dedim..o sayılmaz diyiyor.arkadaşıma gidecektim ama sonuçları öğrenince üzüldüm vaz geçtim eve geldim.sizlerle yazışmak istedim beni en çok sizler anlarsınız çünkü.kim nederse boş geliyor yada siir bozuyor...
kıslar kilolarınızdan ötürü sizi aşağılayan veya küçümseyen oldumu
evet kızlar ya şu cimcime bişey deyin valla alınmaya başladım. bende 83 kiloyken yağım yüzde 36 idi. moralimi bozmadım hiç böyle cimcim gibi küsmedim hayata. herkeste destek oldu bana dostluğunu esirgemedi verdim ve 7 ay oldu hala veriyorum
ben napayım 7 aydır diyetteyim hiç böyle üzülmedim hep neşeli oldum napalım ddiyet yapmak zayıflamak isteyipte veremeyenler var onlar napsın biz şükredelim yine sağlıklıyız diyet yapabiliyoruz diye
evet kızlar ya şu cimcime bişey deyin valla alınmaya başladım. bende 83 kiloyken yağım yüzde 36 idi. moralimi bozmadım hiç böyle cimcim gibi küsmedim hayata. herkeste destek oldu bana dostluğunu esirgemedi verdim ve 7 ay oldu hala veriyorum
ben napayım 7 aydır diyetteyim hiç böyle üzülmedim hep neşeli oldum napalım ddiyet yapmak zayıflamak isteyipte veremeyenler var onlar napsın biz şükredelim yine sağlıklıyız diyet yapabiliyoruz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?