pardon tatlım ben seni 64 kilo sanmışım yanlış baktım çizelgene 56 kiloymuşsuun ya :26: neyse hele bi gitte bakalım öğrenelim o zaman tekrar değerlendiririz
ya sitede sorun var sanırım ha bire atıp duruyo kullanıcı adı şifre sorup duruyo garip oldu kaçtır giriyorum valla
bu arada tek tepside iki çeşit yemek yaptım. eşim için kızartılmış patlıcandan karnıyarık yaptım kendime ise kızartmadan çiğ şekilde yaptım içinin yağı azdı zati salçalı sosuda az yağlı yaptım demin yedim hafiif olmuş :86: napacaksın pratik oluyoruz
hatta biikere eşime kendim iiçin kızartmadan yaptığım patlıcanlardan koymuşum yaw bu dün yediğime benzemiyo yağınımı çekmiş ne yapmış saman gibi diyodu
ya zaten ben ideal kilomun altında çıktım ama yağ oranım fazla olduğu için ben 64 kiloyken kiloluydum
ben her yerden kilo aldığım için her yerim genişler benim
dediğin gibi ben bi ölçüm yaptırayım, heticeyi bi öğreneyim ona göre bi yol çizeriz artık bana
ama kasım 5 kilo artsa 5 kilo yağ versem daha ne isterimki ben:))))))))
hem belki biraz artmıştır kasım 2 aydır, ay inşallah yaaaaa
nasılsınız kızlar..bu gün canım sıkkındı diye eşim balıklı göle gidelim dedi hava alırsın dedi.gittim ama hiç neşem yerine gelmedi.biraz hurma, erik ve gün kurusu kaysı aldım.ayrıca huhacuk o metebolizma çayının tarifini tekrar verebilirmisin.tam aklıma gelmedi diye cubuk tarçın vede tane karabiber aldım ama gerisi aklıma gelmedi.listeyi verirsen eksik neyse eşim çarşıdayken aldırayım..
10 tane top karabiber 10 tane karanfil kurusu 1 adet yeşil elma 1 adet limon 1 adet dal tarçın
10 tane top karabiber 10 tane karanfil kurusu 1 adet yeşil elma 1 adet limon 1 adet dal tarçın
Hımmm o zaman bende doğru şekilde kilo veriyorum desenizeeee. önceden diyet yaptığımda aynen senin gibi yüzüm küçülü verirdi göçerdi insanın poposu yumuşar mıciddiyim yumuşamıştı ödüm patlamıştı hep böyle mi kalcak diye .. ki benim popiş normalde çimdiklenmez bile serttir şimdi yüzüm gayet normal göbeğim belirgin şekilde gitti ama devamı var yani doğru yoldayım
bakalım spariş değüşüklüğü yapın dedim şu tartımı gönderin dedim.. tartı geldiğinde beni İnşallah zayıf tartacak
tabiki bu bir sefer için olan miktar sen 1 hafta yapacaksın ona göre al canım
canım benim buna ne kadr su koyuyorduk.birde hergün taze hazırlanmasımı lazım.
deli olcam site atıp duruyo benikullanıcı adı şifre kulanıcı adı şifre her mesajda yetti gari
Kızlaaaaaaaaaar bakıııııııııııın avatarıma yeni resmimi koyduuuummmm nasılsımmmmmmmm
süpersin.
canım bu site senin engin bilgilerini kıskanıyor bence.tarif için de teşekkür ederim.yemeklerden kaç dak.önce içmek lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?