60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nasılsınız kızlar..bu gün canım sıkkındı diye eşim balıklı göle gidelim dedi hava alırsın dedi.gittim ama hiç neşem yerine gelmedi.biraz hurma, erik ve gün kurusu kaysı aldım.ayrıca huhacuk o metebolizma çayının tarifini tekrar verebilirmisin.tam aklıma gelmedi diye cubuk tarçın vede tane karabiber aldım ama gerisi aklıma gelmedi.listeyi verirsen eksik neyse eşim çarşıdayken aldırayım..

Son düzenleme:
pardon tatlım ben seni 64 kilo sanmışım yanlış baktım çizelgene 56 kiloymuşsuun ya :26: neyse hele bi gitte bakalım öğrenelim o zaman tekrar değerlendiririz

tamam canım, öyle yapalım
inşallah gidebilirim de merakımı gideririrm :))))))))))

benim erkek arkadaşımda gastrit var zaten yağlı yemek de çok sevmez ve kendime yaptıklarımı o da yiyo ama yeniliklere pek açık değil o yüzden yaptığım kabaklı lahanaları ya da bulgurlu kabağı ya daaaa bilimum icadım olan yemekleri yemeyebiliyoama buna da şükür en azından bildiğimiz tüm sebze yemeklerini 1yk yağ ile pişiriyorum ve o da yiyo ya da haşlanmış biirokoli falan yer salata niyetine ama onunkine biraz fazlaca z.yağı koyuyorum salatasına da öyle prinç pilavı çok severr ona zaten ben hiç dokunmuyorum normal yağlı yapıyorum sadece o yiyo, balık yaptım mesela dün akşam onun çuprasının aralarına minnak tereyağlar sıkıştırdım falan:86::86::86: öyle sever ama kendiminkine hiç yağ koymadım ısgarada fırında yan yana piştiler ızgara olunca benimkine akıp gelemedi zaten yağlarrr yumurtayı falan da 1kaşık yağ ile yapıyorum farketmiyo yiyo ama karnıyarığın yağsızı bari anlaşılır tabeee ama bana saman gibi gelmiyo çok seviyorum bene skiden de közler yapardım kendime çok severim zaten benim için bu sağlıklı beslenme çok zor olmadı çünkü önceden de sebze çok severdim çok yapardım yerdik; ekmek zaten esmer unlu ekmek yerdim kahvaltım mesela genelde zaten şimdiki gibiydi ama en zor kısmı abur cubur çekirdek çerez tatlı kısmı oldu yemek yemez onları yerdim öğlenleri ama çokşükür artık yemiyorum tatlı pazarları dondurma yiyorum bazen ama şerbetli tatlı ya da pasta falan doğru düzgün yemiyorum yani 1 çatal falan alıyorum 2 haftada bir ancak belki daha nadir ama eskiden ovvvvvvvvv bi oturuşta dünyaları yerdimmm şükürler olsun midem de almıyo zaten artıkk bi pazar kaçamk günümde şerbetli tatlı yedim 1 porsiyon allahım midemin yanmasından öldümmm sanırım 2 ay falan oldu artık çok zor yerim ya da zorlamam zaten neden zorlıyım değill miii zaten ben sütlü tatlı oldum olası severim şimdi de artık yersem 2-3 haftada bir sütlü tatlı dondurma falan yiyorum

Son düzenleme:

ah canım benim oranlarım daha şç karartıcı..

10 tane top karabiber 10 tane karanfil kurusu 1 adet yeşil elma 1 adet limon 1 adet dal tarçın

bende bugün rezene aldım
rezene çayı varya hergün içeceğim. ayy hiçte sevmem ama mecbur içecez artıkın

ayyy evet artık lütfen gelsinnn şu tartıı yeeeaaawwwwww:86::86::86::86:kendimden çok senin durumunu merak eder oldummmm:86::86::86::86::86::86::86:

yoli yoli yoooli yoliiiiii

noli noliii nooooliii noooliiiiiii

gözlerimiz yolda kaldiiiiiiiiiiiii

nerdesin sen yoliiiii yoliiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
rezene ben de hiç ama hiç ama hiç ama hiç ama hiç ama hiççççççç sevmem emmeeeee neler içtik bugüne kadarrrr sinidirim için de çok faydalıııııı içelim bareee arada hemen başlıyımmmmm ammannnnnn Allah muhafaza bir o eksik kalır bünyemdeeeeee

canım benim buna ne kadr su koyuyorduk.birde hergün taze hazırlanmasımı lazım.

1 litre suda 30-35 dakika kaynatıyosun. hergün taze hazırlamana gerek yok bittikçe hazırlancak. yemeklerden önce 1 su bardağı olmak üzere günde 3 bardak içileecek posasıyla

deli olcam site atıp duruyo beni kullanıcı adı şifre kulanıcı adı şifre her mesajda yetti gari

Kızlaaaaaaaaaar bakıııııııııııın avatarıma yeni resmimi koyduuuummmm nasılsımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…