60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyyyyyy öyle şiddetli başım ağrıyorki.kuzum öğlen uykusuna yatınca bende uyuyup biraz dinlenirim.ilaçta içtim inşallah etkisi olur...

bende haşlanmış sosise şaşırdım nasıl yani bildiğimiz gibi haşladın mı.benim dün diyetisyen dediki kilo vermek istiyorsan hazır gıdalardan.sosis salam sucuktam uzak durmalısın dedi.bilgin olsun..

evett datlumm baya haslama.. cok severimm.. zaten kızarmıss sosis sevmemm hiçç.. onu haslarımmm sona daa acısso yla falan yerimm.. biliorumm hazır gıdanınn yasak odugunu da ne zamandır yemiomm yaaa cok cnmm cektii:78::78:

bende alam deneyemm bari tussuz peynirr dimekk sevilebilecek bişi

çokiyi demişsin fakat var.. araştır istersen thermojetiks çay thermocomplata.. hızlı birşekilde yağ yakar ve incelmeler sağlar.. beslenme danışmanlığı yaptım uzun bir süre beslenme şirketinde.. 1.5 hafta oldu 9cm incelmem var ve 1.5 kilo verdim .. ticker de düzeltemedimğim için sildim beceremedm yani..vücuda dşardan destek verilebilir :) bende belirtmek istedim..

merhaba lagrima,
yağ yakıcı bir ilaç çay yiyecek vs yoktur yagı yakan tıpkı depoladıgı gibi yine vücudundur. belirtme ihtiyacı hissettim de

selam herkese nasılsınız arkadaşlar??? anneler gününüzzz kutlu mutlu olsun... ellerinizden öperim... anne adaylarınada Rabbim en kısa zamanda nasip etsin .. amin...

anne ben ölüyorum..
gözlerim kanıyor ikide bir,
türk filmlerinin, yarı absürt senaryolarında,
hüzünleniyorum,
şizofreni diyorlar algınlığıma,
anne ben ölüyorum..
gözlerim doluyor, gözlerim kanıyor,
anne ben erken ölüyorum..
yüreğim yine benimle,
ama ben yaralıyım,
ve artık ata binemiyorum,
aramızda dağlar var,
kokun geliyor uzaklarda, hissediyorum,
ellerin cennet kokuyor anne,
kucağın cennet kokuyor,
beni kucağına alsana,
sarsana beni koklasana,
anne ben ölüyorum ağlamasana..
sevdiğim e söyle,
şarkımızı unutmasın,
'heryerde sen herşeyde sen,
bilmemki nasıl söylesem, '
diye biten şarkımızı,
nefes almak yaşamakmıdır anne?
acı çekiyorum nefes alamam değil mi?
o halde ölüm acısız, daha mı güzeldir ölüm?
keşke diyorum, hiç gitmeseydim oralara,
keşke diyorum, hiç gitmeseydim,
yolumu kesmeselerdi dar sokaklarda,
kavgalara girmeseydim,
seni bu kadar üzmeseydim,
keşke diyorum ah keşke,
düşün ki savrulmuşum,
ateş iken kül olmuşum,
alın yazım almış beni avuçlarına,
uzaklarda bir yerlerde,
bir şehir olmuşum,
üşüyen, yanan, eriyen bir şehir,
kül olmuş gitmişim anne,
ve bir avuç toz olup,
düşmüşüm ayak izine,
ve şimdi yanıyorum,
elini tutmadan ölüyorum,
ona yanıyorum,
saçlarım ağarmadan ölüyorum,
ona yanıyorum,
anne ben ölüyorum..
gözlerim doluyor, gözlerim kanıyor,
anne ben ölüyorum..
kokun geliyor uzaklardan, hissediyorum,
ellerin cennet kokuyor anne,
kucağın cennet kokuyor anne,
beni kucağına alsana,
sarsana beni, koklasana,
anne ben ölüyorum ağlamasana

Kızlar hepınız merhaba, ozledım sızlerı

sinir oldum ne zaman forumu acsam kendılıgınden kapandı sayfam tam acıyorm 1-2 mesaj okuyorum pat kapanıyor explorerdan oluyordur deıdler bende sımdı mozarelladan acıyorum ınternetı , hem sıteye gıremedıgıme uzuldum hemde saglıklı beslenmeyı devam ettıremedım annemler bendeydı 1 haftadır tabı sız yeyın ben az yıyeyım dıyemedım annecıgım de guzel guzel yemekler yaptı neyse ben tekrar eskı saglıklı yasam programıma donmelıyım...

bu arada tum anne arkadaslarımın ve anne adayı arkadaslarımın anneler gununu kutlarım gorusmek uzere en musaıt zamanda da gecmısı ıyıce okumam gerek cok sey kacırdım

ama yok
yakmaya destek olabilir yardımcı olabilir ama yağ yakan
ilaç
çay
yiyecek
içecek yoktur bu benim tesbitim değil uzmanların tespiti ama sen öyle inanabilirsin

sabah kahvaltım..

1 bardak maydanoz kürü,
4 kuru kaysı,2 bardak ılık su,
1 bardak yarım yağlı süt,
4 zeytin,
1 kibrit kutusu kadar tuzsuz taze peynir,
3 salatalık,1 domates,
2 dilim kepek ekmek...

canımcım afiyet olsun ...

ben bugün bu saat oldu hiç giremedim hava güzeldi dışarı çıktım market falan ...camları sildim ev işi yaptım . sonraa spor yaptım 45 dk tempolu yürüdüm biraz üst karın ve alt karın çalıştım çok yoruldum bugün. şimdik dee akşam yemeğimi yiyeceğim

yolii neber kız kımse yok musşş

iyidir yavlum senden naber
dedimm ve sende gitmişsin
bizim burda hava bozdu
o sıcak hava gitti buz gibi bi hava geldi sanırım yagacak.
nilmısra istanbulda olsan yeni silinmiş camların gitmişti yani
iyi ki çamaşırlarım kurumuştu, kociş gidiyo bu akşam çamaşırlarını yıkayıp kurutmam lazımdı rahatladım bide sular kesilmişti sabahtan off ki ne offf
bide midem agrıyo
bgün de kaçamaklı geçti haftasonları sanki başka seçenek yok gibi bişi oluyor

selam arkadaşlar dün gece yarrısı eşim geldi. nasıl üşümüş kıpkırmızı olmuş antalyadan burdura gitmiş burdurda bi gece kalmış ertesi gün burdurdan basmış gelmiş delüü işte
neyseki hasta filan olmadı almış motoru çok şükür artık motor muhabbetinden kurtulduk bıktırmıştı artık
bugün eşim evdeydi ondan giremedim nete. şimdi dışarı çıktı maç var onuda izleyecekmiş.
bugün tüm gün limonla oynadık. çok yoruldu ama yinede oynadı. o tepemde uçuyo be n onu yakalamaya çalışıyorum saatlerce oynadık. bi ara ben yoruldum onu kovalamaktan uyumuşum gelmiş yanağıma vuruyo uyan diye sonra uyandım yine oynadık şimdide rahatsız edio oynayalım diye
nilmısracım ben hiç konuşturayım diye uğraşmadım ancak kendisi bikaç bişey öğrenmiş çok keyifli olduğunda söyler bu kelimeleri. kopil diyor limon diyor ama öyle konuşsun diye çalışmıyorum

Canım teşekkürler İnşallah daha niceee anneler günü kutlarız çocuklarımızla sevdiklerimizle beraber

ben böyle yağ yakmaya yardımcı çay yada vs. başka ürünlerden açıkçası korkuyorum ve kullanmıyorum. yoksa en belirgin biberiye hapları var piyasada ben biraz çabalayarak kendim kurtulmaya
çalışıyorum..

hugocum bayılıyorum senin kuşlarınla olan muhabbetine . İnan hemencik alasım geliyor sonra başka şeyleri düşünüp vazgeçiyorum. memlekete giderken birisine bıraksam bile geldiğimde o bana küsmüş olur gagalar beni önce ki kuşlarım böyleydi.. birde bunlar insanın çocuğu gibi oluyor merak ederim hep onu çok özlerim biliyorum ...

canımcım en doğru olan şeyi yapıyorsun zaten. bu tür ilaçlar sadece para tuzağı emin ol. ben de daha önce denedim ve kaybettiğim şey kilolarım değil sağlığım oldu. buna benzer bir çok örnek var. ama burada motivasyonu buldum ve hedefimin yarısını geçtim. güç bizde içimizde. öyle çay may ilaç bilmem ne değil ilaç ilaç biziz biz
hareket hareket saglıklı beslenme spor da spor

yok ya biber hapı falan değil benim dediklerim neyse.. ticerini nasıl kaydırıyorsun kilo verdikce? ben beceremedim sildim..

Kızlar akşam yemeğimi de yedim ;

2 kase yoğurt çorbası
7 kaşık zeytin yağlı taze fasülye
1 dilim tahıllı ekmek.

haftasonu kaçamağım olmadı zati hafta içi puding yiyerek hakkımı öldürmüş oldum.. portakal beni çok iyi tok tutuyor 2 gündür bunu fark ettim. gidip kendime 2-3 bardaklık çay demleyim canım çekti.
sonraa elme yerim belki 1 bardak ta kakaolu süt içerim. yatana kadar bunları hesaplıyorum ne komik yaa

tatlım çok güzel menü afiyet olsun. çok iyi gidiyorsun bence kesin kilo verdin de şu tart bi gelseydi bir ay oldu sanırım sen bize söleyeli spariş verdiini
benim kaçamaklarım oldu bugün sölemiştim mutfagımdaki eski tost makinesini terasa çıkarıp balık ızgara yağtım akşam yemegimde ızgara balık ve salata vardı. regl olamadım canım hep tatlı çekti eccükte yidim yarım bardak kola içtim ki hiç sevmiyorum artık. ama işte canım böle zamanlarda tuhaf şeyler çekiyor..
kociş gidicek bi kaç saate ütü filan yapmam lazım bugün start it up yapmam lazım dün yapamadım heryerim de agrıyo aslında bir başlasam gerisi güzel gelicek

yok ya biber hapı falan değil benim dediklerim neyse.. ticerini nasıl kaydırıyorsun kilo verdikce? ben beceremedim sildim..

tickerini yaptıktan sonra son sayfada bir link geliyor o linki sakladığın zaman istediinde kilo değişimin yansıtabiliyorsun

yaptım :)

Yazmış olduğunuz Mesaj öngörülenden az karakter içeriyor. Öngörülem en az karakter 15 adettir.

[/COLOR]tickerini yaptıktan sonra son sayfada bir link geliyor o linki sakladığın zaman istediinde kilo değişimin yansıtabiliyorsun [/B][/COLOR][/QUOTE][/RIGHT]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…