60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

[/RIGHT][/QUOTE]

tebrik ederim
ama bmi sorunlu görünüyor 15-16 bmi çok düşük zaafiyet geçirmen lazım bu bmi ile boyun kaç ?

canım orası öyle insanın evladı gibi oluyor heleki acıları hiç unutulmuyor. benim kızım vardı ismi fıstıktı ishal olmuş evde yoktum eşim anlamamış neyse eve geldik uçamıyordu herşeyi yaptım ancak yşamadı. eve geldim eşimle eşim ellemeye çalışıyo izin vermedi ona ben elliyorum seviniyo yavrum eşim ellediğinde ısırıyo. eşimin hatasıydı hayvan biliyodu ona izin vermedi. o gece sabaha kadar yanı başımdaydı hep sevdim ama malesef sabah ezanında ellerimde öldü çok ağladım. hala acısı içimdedir. biz genelde evdeyiz bakımlarıyla çok ilgileniyorum. mesela başka ek gıdalar vermesem hemen zayıflıyorlar çok iyi besliyorum topaç gibiler benimkiler. ama azcık ihmal etsem hemen güçten düşerler. yumurtası sebzesi meyvesi vitamini minerali herşey,yle ilgileniyorum işim hiç bitmiyor. sonra hijyenlerini haftalık yapmak gerekiyor her hafta yemlik suluk kafes çamaşır suyula yıkıyorum kurutup havalandırıp hazır ediyorum. ilave gün aşırı yine kafes tabanlığı çıkarıp yıkıyoorum yem tazeliyorum yine vitamin veya mineralli sularını tazeliyorum. birde tabiki her sabah salonu topla sil havalandır hazır et. onları sal. yiyeceklerini hazırla hergünde bunlar oluyor.
bakmaz yeterince ilgilenmezsen hasta oluyorlar ömürleri kısalır en iyi şekilde bakacaksın çünkü çokk hassas narinler. belki kedi köpek bu kadar titizlik istemez ama kuşlar çok dikkat istiyo sağlığı beslenmesi hergün temizliği hiç bitmiyor aklında onlar için sürekli planın oluyo günlük
bugün bunu yarın şunu yapıcam diye.
herkes böyle yapmıyo kafeste tutuyorlar kafes pis önünde sadece yem var suluk pis. hayvan güçsüz mutsuz tüyleri dökülmüş gözünün feri sönmüş zayıf. kızıyorum madem ya adam gibi bak yada alma. bi heves alıyorlar ama bakımıyla yeterli ilgilenmiyorlar.

eşim salı günü işe başlıyo yarın annemlere gitcez ama salı günü full time burda olurum

evet canım düşün yani bu ayın 13 ünde tam 1 ay olcak spariş değişikliği yapın dedim amma henüz haber yok tam istediğim bölgeden kilo veriyorum ve şiddetle bunu hissediyorum ne güzel bir duygu son zamanda gören arkadaşlarım basenlerin gitmeye başlamış dediler nasıl seviniyorum bilemezsin. önceden yüzün çökmüş kaşık kadar kalmış derlerdi ve tansiyonum çok düşerdi ayyyy hayatım affiyet olsun sana ben balığı çok seviyorum en iyisi yarın yapayım canımı çektirdin ....

okudum ben bu çayı netten az önce .. bitkisel çay . lakin çok pahalı buldum çeşit çeşit zaten. bizim aktardan aldığımız otlardan koymuşlar içine ben karma çay yaptırdım içinde biberiye - mate yaprağı - funda yaprağı - yeşil çay ve kekik var. Bu çayların içinde de bunlar mevcut. sadece fiyatı farklı ben 10 tl gibi cüz i bir fiyata yaptırdım bunu bu çay sadece 70 tl diyor. çayı kapsül olarak kutulamışlar

kıslar ne çayı ne hapı noliii

hugocum bir kuşum vardı çok haylazdı çooook sıcak çorbanın içine düştü felç oldu öldü.. bir hollanda cinsi vardı baba yiğit bir kuştu adını papaz koymuştum çünkü hep başının üzerinde ki tüyler kabarırdı asabi bir kuştu hastalanıp öldü yastık arkalarına saklanarak öldü çok gururluydu ciddiyim onun ölümüne çok üzülmüştüm böyle kuşlarım malesef öle öle beslemeyi öğrendik dediğin gibi vitaminleri önemli hassas canlılar..ishal olunca pirinci haşlayıp suyunu içirirdik çok iyi gelirdi bıcırıklara

biliyorum canım bende daldarı veriyorum ishalini kesiyo hemen ancak işte ben yoktu evde eşim anlamamış biz gelene kadar zaten iş işten geçmiş
neyse canım konusunu bile açınca kötü oluyorum allah herkesin hayvancıklarına çok uzun ömürler versin

ütü yapıomm bebemmmm... bunalımdaım daa.. napcagımıı sasırdımmmm.. nie böle oldum ben yaa... regl falan da degilimm... böle cıkıpp gidesim varr.. ne istedigimi de bilmiorumm

tatlım bak cimcime kaç ay uğraştı burda kilo verdi ama yağı fazla çıktı hepimiz üzüldük
sende uygun bir diyetisyen bul git işini şansa bırakma
ben senden çok daha kiloydum 83 kiloydum ben verdim sende verirsin ama bence diyetisyene gidilmeli. hadi şimdi üzme kendini. diyetisyen araştır netten bulunduğun yerde ve en kısa zamanda git olurmu
ama üzülme üzülmekten fayda yok

ne çayıymışki bu merak ettim

Herbalife ürünü .. tamamen bitkiselmiş. Kilo koruma proğramı bile var kapsül halinde okuyunca şaşırdım bence Seda Sayan kessssin bunlardan kullanıyor yoksa nasıl böyle zinde ve zayıfcık kalabilir ki .. menopoza bile girmiş olabilir. görüyor musunuz günlük yiyeceğimiz içeceğimiz herşeyi proteinleri vitaminleri kapsüllere sığdırmışlar .. acaba daha ilerisinde neler yapcaklar

balımm bu kilodann deil kiii... anlamadımm bendee ne oluoo bii mutsuzzluk böle bi bezmişlikk,, bi sıkıntıı bi stresss.. töbew töbee... neden de yokk yanii.. sabahtann berii.. aldım gidiom yane

benim akrabam herballi.... satıyo banada ısrar etti durdu almadım. 3 yıldır çayı vitamini filan alıp duruyo 2 öğün karışımı vardı içiyo bi öğün yiyodu. 3 yıl yaptı kilo verdim diye sevinip duruyodu sonra işte bunda kemik ağrıları başlamış doktora gitmiş kas erimesi başlamış. çok kas kaybı olmuş yağı çok kası azdı. pişman oldu benim diyetisyene başladı şimdi ürünleride bıraktı hastalandı diye

Son düzenleme:
balımm bu kilodann deil kiii... anlamadımm bendee ne oluoo bii mutsuzzluk böle bi bezmişlikk,, bi sıkıntıı bi stresss.. töbew töbee... neden de yokk yanii.. sabahtann berii.. aldım gidiom yane

tamam minnak davşanım bende kiloyu taktın sandım kusura bakma yanlış anlamışım. tatloş oluyo böyle arada
ben böyle zamanlarda netten çizgi film veya komedi aile filmi açar izler rahatlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…