tamam minnak davşanım bende kiloyu taktın sandım kusura bakma yanlış anlamışım. tatloş oluyo böyle arada
ben böyle zamanlarda netten çizgi film veya komedi aile filmi açar izler rahatlarım
kızlar slm ütü yapmam lazım ama hafta sonumu yazayım da
cuma saat 3 te basladı benım hafta sonum gözleme getirmeişlerdi veliler sıcak sıcak dayanamadım ve gözleme yi yedım (peynırlı yagsız)
aksam yemegim günlerdir aşerdiğim bamya corbasıydı bıraz yaglı kusbasıyla yapılıyor onu yaptım ve aksam sadece corba salat ve ayran yedim tabıkı corba kasem buyuktu ve 2 kase ıctım
cumartesı 4 yumurta 2 su bardagı sut 1 su bardagı un 2 su bardagı tambugday unu az sıvı yag ve tuzla yaptıgım kreplarıme lor sardım toplam 8 krep oldu ve kahvaltım 3 krepve domates salatalıktı( 3 te eşim yedi geriye 2 kalmıştı )
kalan 1 krepi öğle yemeği olarak domates ve saltalıkla yedım
arada elma yedım
saat 17 aksam 1 kase bamya eşimin yaptığı cok guzel bir salata ezme gibi incecık doğranmış nar eksli ve hazır mantı haslladım ve dayanmayıp 1 kase yedımm
pazar gunu sadece saatler aksadı ve hafıfı olsun dıye aksam yemegım sutle konfıleks 2 kayııs dogradım 7 badem 10 fındık attım içine 2.5 lt su
nasıl sizce hugom nerus yoli kızlarr
[/RIGHT]
Hayatım bana ticker ı sağa kaydırmak daha nasip olmadı o yüzden hiç bilgim yok
kreplere 4 değil 2 yumurtadan yapsaydın keşke 4 değil 1 tane yeseydin. sanki krepler bitsin kalmasın gibisinden yemişsinkarbonhidrat ağırlıklı olmuş. esmer unda olsa kalori açısından çok büyük fark yoktur sadece sağlıklı olması daha çok tokluk vermesi kan şekerini ani yükseltmemesi ve ardından ani düşürmemesi açısından beyaz una göre tercih edilmelidir.
regl döneminmi yakşaltı karbonhidratmı çekiyo canın. günde kaç dilim ekmek yiyorsun çorba pilav ve makarnalarda dahiil toplam kaç dilim ekmek ediyor canım.
Herkese günaydın kızlar ve afiyet olsunnn...
Dün akşam ölçümümü yaptırdım ama emin olun biz daha çok şey bilioruz gittiğim beslenme uzmanından... Yürüyüş yap, çok su iç he bi de bi ilaç yazıorum içinde sadece nar ve c vitamını var bunu iç dedi metabolizmanı hızlandırıcak dedi... Benim yaşım 23 metabolizma yaşım 24 çıktı testte ne gerek var ki...şaşırdım ben de(sizce alsam mı )... Ben daha çok konuştum adamdan
Nitekim bana 5 kg yağ fazlan var dediyağ oranım %28,80 miş... 17.80 kg yağım varmış... Yürüyüş yap gider dedi başka da bişi demedi Bi ay sonra yine gidicem bakalım değişiklik olur inşallahhh...Neyseee...
Sabah kahvaltım;
2dlm kepek ekmeği ile lor peyniri
1küçük domates
Şimdi de y.çayımı içiorum limonlu
Bu arada unutmadan dün akşam;
6 tane küçük köfte
1 dlm denge ekmek
3 yk yogurt yedimmm
Akşam da yürüdüm bi 30 dk
Bi de konsere gittim tepindim durdum
Yakmışımdır heralde azbuçuk kalorileri
canım nice yaşlara İnşallah.
Sağlıklı huzur dolu uzun ömrün olsun dilerim ....
Günaydın hügocuk..
evet canım bugün cumartesi herkes sıcacık yatağındadır.
Benim de eşim evde olsaydı sanırım bende öyle olurdum.
neyse sağlık olsun..
sportmen kadın bişey sorcam sana..
sen hiç bu diyet döneminde hata yapmadın mı ?
hep irade hep irade mi oldu ...
arada yaptığın kaçamakların olmadı mı kendine hakim olamayıp ?
ben birkaç gündür iyi değilim
ben diyetisyene hiç gitmedim çevremde de kimsenin gittiğini duymadım.
gerçi devlet hastanesinde varmış ama sen özel bir doktora mı gidiyorsun ?
mesela ücreti ne merak ediyorum...
En azından bilgi sahibi olmuş olayım.. :86:
kendime ilkkez beyaz çanta aldım. ne bileyim daha önce kiloluydum kendimi beyenmediğimden sanki beyaz çantayı sadece zayıf insanlar takabilirmiş gibi almıyordum. zati yazı hiç sevmezdim. göbeğimi kapatacak montları yazı giyemiyorduk çünkübirde incecik dar kalıplı yazlık tişörtler gelir onlar olmaz sana karın önden kat kat çıkar berbat durur sırt kat kat belli olur filan anlaşılacağı üzere yazı sevmem hiç. heleki yazlık ince pantolonlardan selülitler bile belli olurdu hiiç yakışmaz. bütün pantolonların beli sıkar üstten pörtletir filan berbat. yazın bile koyu renk almaya mecbur kalırsın
orantısız berbat bir vücut alt ince üst yağ deposu. ne giysen yakışmaz yaşıtlarının giydikleri olmaz aldığın kıyafet olsun diye dah eline alır almaz giymeden denemedenaçmaya esnetmeye çalışırsınki üzerine olsunkırk yılın başı rahat olan bişey buldunmu dünylalar senin olur hep o kıyafeti giyesin gelir. kıyafet eskir sen hala onu giyersin heleki düğün varsa yandır hiçbir gece elbisesi o koca göbeği saklamaz. zaten elbise giyemezsinki koca karın çıkar önden herşeyi bozar daha anlatayımmı anlatmamayım anlatırsam kendimizi kabullenmiş oluruz oysaki asla kabullenmiyoruz hep daha iyi olmaya çabalıyoruz asla ohh bitti demek yok muhakkak vardır yapılacak bişey yağlar gittiyse kasları şekillendiririz geliştiririz yapcak buluruz yani. uğraşılan sporda en üst dereceye gelmeye çalışırız. şahsen benim planım bu ancak önce kilo verem sonra koşuciiim. laf nerden nereye geldi. hayatımda ilk kez geçen hafta beyaz çanta aldım kullanıyorum. şimdide gördüm bitane böyle parıltılı simli gibi ama çok hoş onuda alıcimm parıl parıl parlasın :86:
ayy kilo verince haififten cozuttum hayat boyu hep kilolu olunca insan istediğini giyemiyo hep içinde kalıyo şimdi valla herşeyden alasım geliyo en küçük bedenini alıyorum. dikkat ediyorum genelde üst kıyafetlere düşkünlüğüm varüstler olmuyoya şimdi tişört buluz filan alıyorum hep. birde yazlığım hiç yok hepiciği çuval gibi. geçen birini giydim valla ağır geldi yani tişört inanmazsınız kızlar hacmi büyükya ağırlığıda varmıştı rahat edemedim çıkarttım.
herşeyi alasım giyesim var kocamında beni öldüresi var
kıslar kilolarınızdan ötürü sizi aşağılayan veya küçümseyen oldumu
katziyi özledim sanki
Günaydın kızlar...
3 günlük bi aradan sonra burdayım....
Anneler günü dolayısıyla dün kaçamağın dibine vurdum
Sabah da tartı bana vurdu tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?