60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam minnak davşanım bende kiloyu taktın sandım kusura bakma yanlış anlamışım. tatloş oluyo böyle arada
ben böyle zamanlarda netten çizgi film veya komedi aile filmi açar izler rahatlarım

bende bakemm bariii.. kitapp okuyumm bulamazsammm.. öptüm seniii kocamnn... yarınn görüsürüsss artıkınn....

yavaş yavaş yatayım ben artıkın. bu haftasonu start it up yapmadım onun yerine dışarıda yürüdüm dün 1 -1.5 saat yürümüşüzdür bugünde uzaktaki bir markete gittim gidiş dönüş 45 dk yürümüşümdür ayrıca cumartesi dans etmişim hareketli müzikler ile. artık yarından itibaren pazartesi - çarşamba - cuma olacak şekilde spora devamm salı perşembe derslerim var hem ara olmuş olur. böyle aralıklı olduu için start it up 'ı 3 hafta yapmayı planlıyorum
hhaydi herkese iyi geceler
hugocum msjın aldım ve cevapta yazdım tatlım teşekkür ederim

kızlar slm ütü yapmam lazım ama hafta sonumu yazayım da

cuma saat 3 te basladı benım hafta sonum gözleme getirmeişlerdi veliler sıcak sıcak dayanamadım ve gözleme yi yedım (peynırlı yagsız)

aksam yemegim günlerdir aşerdiğim bamya corbasıydı bıraz yaglı kusbasıyla yapılıyor onu yaptım ve aksam sadece corba salat ve ayran yedim tabıkı corba kasem buyuktu ve 2 kase ıctım

cumartesı 4 yumurta 2 su bardagı sut 1 su bardagı un 2 su bardagı tambugday unu az sıvı yag ve tuzla yaptıgım kreplarıme lor sardım toplam 8 krep oldu ve kahvaltım 3 krepve domates salatalıktı ( 3 te eşim yedi geriye 2 kalmıştı )

kalan 1 krepi öğle yemeği olarak domates ve saltalıkla yedım

arada elma yedım

saat 17 aksam 1 kase bamya eşimin yaptığı cok guzel bir salata ezme gibi incecık doğranmış nar eksli ve hazır mantı haslladım ve dayanmayıp 1 kase yedımm

pazar gunu sadece saatler aksadı ve hafıfı olsun dıye aksam yemegım sutle konfıleks 2 kayııs dogradım 7 badem 10 fındık attım içine 2.5 lt su

nasıl sizce hugom nerus yoli kızlarr

kreplere 4 değil 2 yumurtadan yapsaydın keşke 4 değil 1 tane yeseydin. sanki krepler bitsin kalmasın gibisinden yemişsin karbonhidrat ağırlıklı olmuş. esmer unda olsa kalori açısından çok büyük fark yoktur sadece sağlıklı olması daha çok tokluk vermesi kan şekerini ani yükseltmemesi ve ardından ani düşürmemesi açısından beyaz una göre tercih edilmelidir.
regl döneminmi yakşaltı karbonhidratmı çekiyo canın. günde kaç dilim ekmek yiyorsun çorba pilav ve makarnalarda dahiil toplam kaç dilim ekmek ediyor canım.

sabah kahvaltım
1 kıbrıt kutusu peynır
domates
salatalık
2 fincan çay tek şekerli

ara öğün bir yeşil elma

sabah geç uyandıgım ıcın öğle diye bısey yok... napalım hafta sonu ıkı gun boyle olacak..

ara öğün bir kase yoğurt ve ıkı dılım kepek ekmek bir yeşil biber

bol su

çok bıle doydum
tek sıkayetım uykum cok gelıyo yourttan :):):)

iş gunlerı 7.30 da işyerınde oldugum ıcın hafta ıcı daha duzenlı olacak
işlerimin younlugundan da lıstemın dısına cıkmayacagım cunku aklıma bıle gelmezişlerden
beyleee

düzelmedi bmı alla alla benim bmı m düşük demekki :)

tebrik ederim
ama bmi sorunlu görünüyor 15-16 bmi çok düşük zaafiyet geçirmen lazım bu bmi ile boyun kaç ?
[/QUOTE]

aaa nie... nasipolur inş.. boğazı tutmak lazım
Hayatım bana ticker ı sağa kaydırmak daha nasip olmadı o yüzden hiç bilgim yok

canım toplam 5 dılm oluyoda hafta sonu cumatrtesi hiç yemedım krepler yuzunden ve mantı yuzunden pazarda 3 dılım yedım aksam kornfıleks yıyınce haklısın bu dedıklerınde canım sagol 2 yumurtayla olmuycak mış gıbı geldı oluyomu zaten yumurta kokusunu hıc sevmem 1 tane kırsam yerı yanı de olmaz sandımm

Son düzenleme:

bana da gittiğim endokronoloji uzmanı aynı şeyi söyledi, 3 kilo yağ vermişsiniz, toplam kilodaki değişimden daha önemli olan yağ oranınızın azalması, sağlığınızı düzelten bu zaten dedi

teşekkür ederim canım

ben de yağdan kilo verdikçe mutlu oluyorum, saçlarımı yaptırıyorum, 40 beden olan güzel herşeyi almak istiyorum (hatta geçen gün 38 bedene girdim :) ) ve yazdığın gibi benim de herşeyi alasım ve güzelleşmeye devam edesim var ama kocamın da beni öldüresi var he he he

Günaydın kızlar...
3 günlük bi aradan sonra burdayım....
Anneler günü dolayısıyla dün kaçamağın dibine vurdum
Sabah da tartı bana vurdu tabi..

sabah kahvaltım :

1 bardak maydanoz kürü

4 gün kurusu kaysı,
2 su bardağı ılık su,
1 bardak yarım yağlı süt,
1 haşlama yumurta,
3 zeytin,
2 dilim kepek ekmek,
1 hurma (kızımın elindeydi yemedi elime verdi bende yemek zorunda kaldım.)
1 domates,
1 salatalık,
1 bardak şekersiz çay.( çayı tek şekerli içiyordum ama artık şekersiz içiyorum)

Günaydın kızlar...
3 günlük bi aradan sonra burdayım....
Anneler günü dolayısıyla dün kaçamağın dibine vurdum
Sabah da tartı bana vurdu tabi..

ylc ciciğim bak gördün mü kilo almışım az buz da değil.deli olacağım.diyetisyene gittim sonuç ortada vücudum yağ toplamış.63 kilo olmuşum.aramızda dağlar kadar fark oldu.sen beni geçersin diyiyordun ama bak ne hale geldim artık asla geçememe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…