kız ne çok geziyon sen hızına yetişemiyom yoksa bundanmı zayıfladın doğru söyle :uhm:bacularr gaza mı geldik ne :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız ne çok geziyon sen hızına yetişemiyom yoksa bundanmı zayıfladın doğru söyle :uhm:bacularr gaza mı geldik ne :roflol:
Ben geldim kızlar nerdesiniz
tabi kuzumm ne sandınn
bir o konuya bir bu konuya hooooop kaç kalori kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar,nasılsınız? dün cidden çok kötü oldum,tansiyonum düşmüş,doktorum diyet listemin bana az geldiğini söyleyerek listemi değiştirdi,kan değerlerim de düşük normalde zaten ama bu açığı kapatmalıyım yoksa kilo veremem
kızlar kolay bir yol size,ben yaptım gerçekten inceltiyor,aktardan susam yağı alın,karın,bel bölgenize pamukla yedirin üstünü iki kat strec filmle sarın,evde olduğunuz zamanlarda böyle kalın,çıkarırken nemli bezle silin geçiyor,duş almak zorunda olmazsınıuz koku yok çünkü,işe yarar banada dua edin,ama bunu yağlar incelene kadar her gün yapın.
günaydın kızlar,nasılsınız? dün cidden çok kötü oldum,tansiyonum düşmüş,doktorum diyet listemin bana az geldiğini söyleyerek listemi değiştirdi,kan değerlerim de düşük normalde zaten ama bu açığı kapatmalıyım yoksa kilo veremem
canım dikkat et en önemli şey sağlığın.
ben dün akşam tatlı yedim diye bugün kahvaltı yapmadımm:dilcikar::roflol:
slm kızlar moonserose geçmiş olsun cicim..demekki diyet listesi az geldi...bende dün biraz kötüydüm karnım şişti lapa yapacaktım unuttum yine ayy benim aklıma gelmesi gerek bu yaa hep unutuyorum..neyse akşam lavaşla yagsız kyma yedim.ara ögün olarakta meyve yedim..tam ögünlerimi saymak için bugün yazmayacagım yarın sabah bugünkü yediklerimi komple yazacam öbür türlü ne yedigimi bende anlamıyorum yani parça parça yazıyorum buraya olmuyor..nasılsınız kızlar ...toprak sucum dikkat çok yüklenme kendine bak cnm sütlaç çekti yapsammı ki akşam??
kız kahwaltı yapsaydın akşam yemesdin