60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

deryacım ben aslında tatlı pek sevmem onun içinde kriz tutmaz bu yönden çok şanslıyım
bide öyle olsaymış halimi düşünemiyom bile :)))

kızlar ben çıkıyorum sabah biraz erken kalkıp yürüyüşe gidecem uykum geldi size iyi geceler ve bol kalori yakmalar diliyorum :a015:

kızlar kolay bir yol size,ben yaptım gerçekten inceltiyor,aktardan susam yağı alın,karın,bel bölgenize pamukla yedirin üstünü iki kat strec filmle sarın,evde olduğunuz zamanlarda böyle kalın,çıkarırken nemli bezle silin geçiyor,duş almak zorunda olmazsınıuz koku yok çünkü,işe yarar banada dua edin,ama bunu yağlar incelene kadar her gün yapın.

günaydın günaydın günaydınnnnn hihoyyyt

kivii arkadaş tşk bunu aklımın bi köşesine yazdım kaydirigubbakcemile5

işte dünkü menüm arkadaşlar :kahve:

sabah: domates-peynirli sandöviç+çay
öğlen: pırasa+az yoğurt+1 dilim kepekli ekmek
ara: nescafe
ara: 1 s.b. süt+3 çatal adı lazım değil tatlı bişey kaydirigubbakcemile3
akşam: bikaç kaşık çorba+mantar sote+salata+cacık
ara: meyve salatası
:asigim:

günaydın kızlar,nasılsınız? dün cidden çok kötü oldum,tansiyonum düşmüş,doktorum diyet listemin bana az geldiğini söyleyerek listemi değiştirdi,kan değerlerim de düşük normalde zaten ama bu açığı kapatmalıyım yoksa kilo veremem

günaydın kızlar,nasılsınız? dün cidden çok kötü oldum,tansiyonum düşmüş,doktorum diyet listemin bana az geldiğini söyleyerek listemi değiştirdi,kan değerlerim de düşük normalde zaten ama bu açığı kapatmalıyım yoksa kilo veremem

ewet canım sanırım biraz fasla yüklendin kendine dün şimdi iisndir umarım:nazar:a.s.

kızlar kolay bir yol size,ben yaptım gerçekten inceltiyor,aktardan susam yağı alın,karın,bel bölgenize pamukla yedirin üstünü iki kat strec filmle sarın,evde olduğunuz zamanlarda böyle kalın,çıkarırken nemli bezle silin geçiyor,duş almak zorunda olmazsınıuz koku yok çünkü,işe yarar banada dua edin,ama bunu yağlar incelene kadar her gün yapın.

saol canım paylasım içinyerimseniben

canım dikkat et en önemli şey sağlığın.
ben dün akşam tatlı yedim diye bugün kahvaltı yapmadımm:dilcikar::roflol:

slm kızlar moonserose geçmiş olsun cicim..demekki diyet listesi az geldi...bende dün biraz kötüydüm karnım şişti lapa yapacaktım unuttum yine ayy benim aklıma gelmesi gerek bu yaa hep unutuyorum..neyse akşam lavaşla yagsız kyma yedim.ara ögün olarakta meyve yedim..tam ögünlerimi saymak için bugün yazmayacagım yarın sabah bugünkü yediklerimi komple yazacam öbür türlü ne yedigimi bende anlamıyorum yani parça parça yazıyorum buraya olmuyor..nasılsınız kızlar ...toprak sucum dikkat çok yüklenme kendine bak cnm sütlaç çekti yapsammı ki akşam??

geçmiş olsun canım benim gelmediniz tabi dün bana pasta yemeye ondan bak gördünmü noldu bekledim valla neden gelmediniz...

slm kızlar moonserose geçmiş olsun cicim..demekki diyet listesi az geldi...bende dün biraz kötüydüm karnım şişti lapa yapacaktım unuttum yine ayy benim aklıma gelmesi gerek bu yaa hep unutuyorum..neyse akşam lavaşla yagsız kyma yedim.ara ögün olarakta meyve yedim..tam ögünlerimi saymak için bugün yazmayacagım yarın sabah bugünkü yediklerimi komple yazacam öbür türlü ne yedigimi bende anlamıyorum yani parça parça yazıyorum buraya olmuyor..nasılsınız kızlar ...toprak sucum dikkat çok yüklenme kendine bak cnm sütlaç çekti yapsammı ki akşam??

ben iim :emir_bebek:
sen nasılsın canım:utangac:

kızlar cabuk dövün beni gene 66 olmuşum hangi ara iki kilo aldım yaaaaaa:çok üzgünüm:senağlama

Dün pasta yedin ya onda almışsındır :oklava::oklava:

lawes iyim cnm bende..a.skarnım gurulmadamaya başladı yemek saati gelsede yemege insem bir iki büsküvü attım agzıma ama..:1closedeyes:

Topraksu cum mekik falan çekemiyorum ben yasak var bu aralar yeşilçaysa riskili benim için bu aralar malum sebebi heran bebk bekliyorum..dua edin az kaldı valla ögrenmeme inş kırmızıları görmem bu sefer..:teselli:

Back
X