60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:) hoşgeldinnnnnnn ay ne güzel çok sevindim adına

teşekkür ederim.leslie ve slim in 6 yı sormuşsun canım.googleden diyet sayfamı tıkla ordaki ilk ve ya 2.linklerde yazar tıkla yap.leslie enaz 2-3 mil yapmak iyi slim in 6 ise aşamalı aşamalı izlersen kızların ne demek stediğinide anlarsın..

kız bu eliptik bisiklet bizdekiymiş :))) bizdede var duruyo köşede askı olarak kullanıyoruz :)))))

e daa iyi işte. spor aletin var kullan askılık yapma.
kışın yatakodasındaydı bizimki. işim bitince bende askılık yapıyordum. eşim picamalarını çıkarıp üstüne atıyordu sabahları

e daa iyi işte. spor aletin var kullan askılık yapma.
kışın yatakodasındaydı bizimki. işim bitince bende askılık yapıyordum. eşim picamalarını çıkarıp üstüne atıyordu sabahları
Bizimde öle :))) bide yere koyulan dair var üstünde duruyosun sağa sola dönüyosun komik bişi alet var ama süs

Çooookkk ama çoookkk teşekkür ederimmm bakim canım hemen bulabilicekmiyim :)

öyleymişimdi neruşum
birde belim daha çok oyulsun incelsin diye 5 kilo ağırlıkla yan karın kasları için çalışıyorumya dahada inceltir belimi demi

ivetttt tabiiiii inşallahhh hugocuuumm neden olmasınnn ben de inşallah şu fazlalıkalr gitsin basene üst kollara ağırlık vericemmmmm hepsi gitsin bu fazla yağlarınnnnn fimmmfit olalım inşallahhhh:13::13::13::13:

neruuuş sence ben neyüüüm
ben kendime armut tipüü deyüüdüm emme omuzlarda fena deel bende
ne dersin yoksa ar-kum saati miyim dersünnn eccrinin helmut kohlü kibin

Bence sen de benim gibi altı biraz daha büyükçe bir kum saatisin, omuzların armut olucak kadar dar değil bence

yaaaaaaa ben de başlıyımmmm, annemin dayısını oğlu bir amca var herşeyi yetiştirir bahçesinde lif kabağı da yetiştirmiş ve anneme de vermiş bende de var artık kabak lifi yağlarımı da alayım başlıyım hemen şu kaşlarım hayırlısıyla bi kabuklarını döksün doğru düzgün duşa girmeye başlıyım her bi yanımı yağlıyciiiimmmm yoliiiii gel kız güreşekkkkkk yakınsın sen o bağlamdaaaa bir de aynı sıklet sayılmayız ama olsun

canım hangisine baktın neden tek yapılmasınki gayet te yapılıyor.bizler hepimiz yapıyoruz...

step in 6 ya baktım canım. Ah fıstıgım odamın kapısı açılıp annemler bu halimi görse gülmekten yerlere yatrlar :)) en iysi kimse olmadan yappmak. Birde birlikte 2-3 kişi olunca insan görüyo mecbur yapmak zorunda kaçıs yok :))) ister istemez yapıyo :) Ama bende hırs yaptım ve rejimdeyim ne yediğime dikkat ediyorum tatlım sizden öğrendim

ne tuaf bende yanlız yapmayı daha seviyorum kimse yokken daha iyi konsantre oluyorum...başkalrı olunca yapamadıkları hareketlerde gülmeye başlıyorlar tüm dikkatim dağılır.ben eşimin yanındayken gene yapmam dikkatim dağılır..

kolların üst kısmı için kaslandırmadan şekillendirmeye yönelik egzersiz bilen var mı?twisterı kaç dakika yapıyorsun:44:

benimkinin yanında yapsamm ohoo çok hoşuna gider :))) bana arada gösteriyo böle yap diye :) ayy komiğime gidiyo

enee bende kum saatiyim
hee güreşek valla yagları sürüpsürüp hehe sen eccük minnaksın ben seni alteder miyim küü. ama küçük atın tekmesi pek olur derler. benim 150 boyunda bi yengem var hiç sevmem kendüsünü. bi kere benimle kavga ederkene beni biiir güsel pataklamıştı hala acısı içimde hahaha

benim ki de muhakkak sataşıyo ben spor yaparken. ya gıdıklar ya sarılır yani ksin o izmire gideli özlem var ama rahat rahat kilo verdim zproumu da yaptım

benimkinin yanında yapsamm ohoo çok hoşuna gider :))) bana arada gösteriyo böle yap diye :) ayy komiğime gidiyo

benim eşim de sever yapmamı ama ben çekinirim spor yaparken dikkate çok dikkat ederim.bugün yürüyüşte tanımadığım bir kız bana musallat oldu abuk subuk konuştu az kalsın boğazlayacaktım.bir anda tüm pozitif enerjimin yerini negatif aldı.sevmiyorum ya ne bileyim herkes farklı tabi...ben eşimden çekiniyorum.

bilemeyycessss kozlarımızı paylaşmamız lazımmm

haydeee bree pehhlivaaaaaannn bre pehlivaannn heeyyyyyyy

2 yiittt çıktı meydaaaneeee ikisi de birbirinden merdaaaaneeeeeeeeee

Ay ne dedi kız çok merak ettim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…