60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

havalar ısındı artıkın diyet yapmak daha kolay kışın insan üşüyo halsiz kalıyo donuyo filan zor oluyo su içmek bile zor oluyo ama yazın kolay olur

Hımmmm demek aç ve cıbıl öyleyseeeeeeee 52.5 oldum yahuuu ama tok olarak
ecrincim aynı canım önceden bilenler kilo almışsın diyor ama yeni arkadaşlarım neden diyet yapıyorsun diyor doğum yapmış kadınsın gayet normalsin diyorlar ama dolapta ki olmayan kıyafetler öyle demiyor tabii ben anlıyorum seni..

havalar ısındı artıkın diyet yapmak daha kolay kışın insan üşüyo halsiz kalıyo donuyo filan zor oluyo su içmek bile zor oluyo ama yazın kolay olur

hugom sana bişey sorucam sende tartılırken aç ve cıbıl olarak mı tartılıyorsun ? yolandam öyle dedi sende diyetisyende öyle mi tartılıyorsun ? bugün ilk kez çıplak ve tok olarak tartıldım 52.5 çıktım.

yok canım diyetisyende çıplak ayak olması önemli birde ellerimle tutulacak yerleri var orayı tutuyorum. biz yağ durumuna bakıyoruz yağ vermişmiyiz vermemişmiyiz ona bakıyoz o yüzden kiloyu çok önemsemiyoz vücut analizi yaptığı için makina. mesela regl yaklaşınca 900 gram fazla su çıkıyo bazen 1 kilo bile oluyo rakam değişiyo ama makinada çıkıyoya sonuçlar ordan anlıyoruz.

neruda ve yolanda uzmanlar aç ve çıplak olarak tartılmanın doğru olduğunu söylüyor dedi o yüzden sana da sorayım dedim. sonuçta tok olarak tartıldım

Aç karnına cıbıldak tartılırsan aradaki oynamayı çok rahat izleyebilirsin.... Çünkü kıyafetin ağırlığı tartıya yansımaz bedenin ağırlığını tespit etmiş olursun hem de bazen fazla su içiliyo atılamıyo o şişkinlikk haliyle bir kaç 100 gram fazla gösterebiliyor... Ben böyle düşünüyorum.... Nacizane fikrimdir...

Kızlar akşam yemeğini hazırlıyorum.

1 tabak mantarlı nefiisss baharatlı makarna
1 kase yoğurt çorbası

yemeğin üzerine de çayımı içerim. ohh derim..

söleseydin ben kaşırdım geliiippppppp ben de elma olma yolunda ilerlerken bir anda dur dedim bu gidişe ve kum saati halime geri döndümmm ama altı daha geniş bir kum saatiyim bennn basenler hala fazla ama işte kalan kilocuklar da gidince inşallah basenden daha orantılı bir kum saati oluciiiimm inşallahhhh demek ki sen de bir kum saatiymişsinnnn yuffiiiiiii bence kum saati olmak güzelll

Son düzenleme:

öyleymişimdi neruşum
birde belim daha çok oyulsun incelsin diye 5 kilo ağırlıkla yan karın kasları için çalışıyorumya dahada inceltir belimi demi

evet canım bende de öyle oluyor su içip tartılınca daha fazla çıkıyorum

bugün gene çok yoğun ders çalıştım şeker

bu haftasonu sınav var haftaya kurtuluyorum
saat 10 da kayfaltı yaptım çünkü çok yorgun olduğum için geç uyudum ve geç uyandım
herzamanki kahvaltımı yaptım

öğle yemeği yemedim geç kahvaltı etmiştim onun yerine 1 greyfurt,1 yeşil elma , 1kase de yoğurt yedim

sonra 1 sütlü türk kayfesi içtim

sonra saat 18 de 1 büyük kase cacık,1 tabak haşlanmış kabak,1 dilim kepek ekmek,1 kase çorba içtim

spor olarak da kahvaltıdan sonra 100 mekik
100 ip atlama
10 dk step
10 dk basen hareketi
toplam 10 dk da kol sırt ve göbiş çalıştım

diyetisyende nasıl cıbıl tartılcak ya
evde öyle yapılıyo diyetisyendeki makine yagı eti unu tuzu suyu ayırabiliyomuş. giysi olsun olmasın farketmyyo emmee evdekü dicitıl dicitıl teraggzülerdee çıplak çırılız beybiiiiii ouww seskiii

neruuuş sence ben neyüüüm
ben kendime armut tipüü deyüüdüm emme omuzlarda fena deel bende
ne dersin yoksa ar-kum saati miyim dersünnn eccrinin helmut kohlü kibin

kıslar dediğim bademyağı susamyağı biberiye yağı karışımını selülitlere çatlaklarada sürebilirsiniz. karnımdaki çatlaklarım susamyağıyla masaj yaptım bikaç haftada yok oldu
portakal kabuğu görünümlü yerlerede masaj yapın yani sorunlu yerlere kabak lifi ile masaj yapın ardından yıkayın ardından soğuk su tutun

Akşam yimeeee
1 kase mercimek çorbası küçük bir tabak ıspanak
yoğurt
ve 1 domatis 1 salatalık :))
Şuanki konummm :Şekersiz (acı) Türk kahvesi hüüüppppp ohhh yarasın yağlarım yakılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…