benimki hala şu halimle yanaamı sıkıp tombişim diyo.ki çok tombuldu suratım benim şimdi baya küçüldü ama hala var biraz et. onlarda gitsin istiyorumbide kendi tombulluuna bakmadan
yaa sende bi alemsin. neden kilo vermişim diye sevinmiyorsun ki. bırak işte kasmayı kilo vermişsin ama bi kaç gün sonra azcık fazlada çıkabilirsin bende öyle olmuştu.
uzmanlar aç ve cıbıl tartılın diyo. tabi ki aç gezmiyoruz ama neye göre aç tok ? her yediğimizin agırlığı aynı mı? sonuçta boş beden agırlıgıdır asıl sonuç canım.
yaaa evett herkess ne kadarr zayıfsınnnn diodu amaa insanaa her giydigininn yakısmasıı cokk büyük bi lüx müş..cokk zayıftımm ama yinde popişim vardıı ve belimm inceciktii.. simdii elmutt oldumm simdi topluyumm cnm dediginn gibii eski halimi bilenlerr dısındaa kimse sismann demioo:44::44: ama benii tanıyanlarrda maaleseff o eski hali seklii kafalarındann atamadılarrr kocişte dahill
havalar ısındı artıkın diyet yapmak daha kolay kışın insan üşüyo halsiz kalıyo donuyo filan zor oluyo su içmek bile zor oluyo ama yazın kolay olur
hugom sana bişey sorucam sende tartılırken aç ve cıbıl olarak mı tartılıyorsun ? yolandam öyle dedi sende diyetisyende öyle mi tartılıyorsun ? bugün ilk kez çıplak ve tok olarak tartıldım 52.5 çıktım.
yok canım diyetisyende çıplak ayak olması önemli birde ellerimle tutulacak yerleri var orayı tutuyorum. biz yağ durumuna bakıyoruz yağ vermişmiyiz vermemişmiyiz ona bakıyoz o yüzden kiloyu çok önemsemiyoz vücut analizi yaptığı için makina. mesela regl yaklaşınca 900 gram fazla su çıkıyo bazen 1 kilo bile oluyo rakam değişiyo ama makinada çıkıyoya sonuçlar ordan anlıyoruz.
hugom sana bişey sorucam sende tartılırken aç ve cıbıl olarak mı tartılıyorsun ? yolandam öyle dedi sende diyetisyende öyle mi tartılıyorsun ? bugün ilk kez çıplak ve tok olarak tartıldım 52.5 çıktım.
neruda ve yolanda uzmanlar aç ve çıplak olarak tartılmanın doğru olduğunu söylüyor dedi o yüzden sana da sorayım dedim. sonuçta tok olarak tartıldım
pek küsel söylemiş değerli tospiklerim benim
neruş düşündüm taşındım kaşındım haklısıneskiden çoktu yağım tabikii vücut tipim anlaşılmıyodu elma gibiydim şimcik kum saati oldum ama çok seviniyorum böyle olunca inan basenlerim hoşuma gidiyo :86: artıkın belim var belim basenlerimden kalçamdan geniş değil artıkın bir bilsen benim için ne demek olduğunu
söleseydin ben kaşırdım geliiipppppppben de elma olma yolunda ilerlerken bir anda dur dedim bu gidişe ve kum saati halime geri döndümmm ama altı daha geniş bir kum saatiyim bennn basenler hala fazla ama işte kalan kilocuklar da gidince inşallah basenden daha orantılı bir kum saati oluciiiimm inşallahhhh demek ki sen de bir kum saatiymişsinnnn yuffiiiiiii bence kum saati olmak güzelll
öyleymişimdi neruşum
birde belim daha çok oyulsun incelsin diye 5 kilo ağırlıkla yan karın kasları için çalışıyorumya dahada inceltir belimi demi
Aç karnına cıbıldak tartılırsan aradaki oynamayı çok rahat izleyebilirsin.... Çünkü kıyafetin ağırlığı tartıya yansımaz bedenin ağırlığını tespit etmiş olursun hem de bazen fazla su içiliyo atılamıyo o şişkinlikk haliyle bir kaç 100 gram fazla gösterebiliyor... Ben böyle düşünüyorum.... Nacizane fikrimdir...
söleseydin ben kaşırdım geliiipppppppben de elma olma yolunda ilerlerken bir anda dur dedim bu gidişe ve kum saati halime geri döndümmm ama altı daha geniş bir kum saatiyim bennn basenler hala fazla ama işte kalan kilocuklar da gidince inşallah basenden daha orantılı bir kum saati oluciiiimm inşallahhhh demek ki sen de bir kum saatiymişsinnnn yuffiiiiiii bence kum saati olmak güzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?