60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1 kepçe çorba 1 dilim ekmek eder o yüzden ölçüyle koyarsan rahat edersin. sebze yemeklerini kaşıkla koyuyoruz canım 6 kaşıktan az olmuyo genelde ve yemeklerimiz az yağlı oluyo. mesela ben yağsız pişiriyorum yerken bir yemek kaşığı yağ ilave ediyorum ve günlük 4 kaşık yağdan fazla yağ almıyorum. sebze yemeklerini sağlıksız kilo aldırıcı hale getiren içine konan yağdır. et yemeklerimi yağsız yapıyorum ben. birde ekmek yememişsin keşke 1 kepçe çorba 2 dilim kepek veya tam buğday veya çavdar veya çok tahıllı filan herhangi bir esmer ekmek yiyebilirdin yanında yoğurt olurdu 1 su bardağı. inşallah akşama acıkmazsın
niyse bugünlük böyle olsun acıkırsan meyve yersin. süt içersin kakolu veya türk kahvesi pişirirsin süte kahve ekle karıştırarak pişir şekersiz güzel olur

Canım ekmeği kestim ben. kase dediğim 1kepçe alıyo zaten küçük bişi :) ıspanağıda 4-5 kaşık koydum üstünede 2 yk yogut. Yağ dökmem canım yağ ile ilgili iğrenç bi geçmişim var (( o yüzden yağ ve yağlı şeyler midem almıyor.

selam
2 saat yürüdüm geldim fazla tempolu değil tabi
kızımla yürüyorum çünki ama pusati iterkende baya enerji sarfediyorumdur heralde
akşam yemeğim 1 dolma biber 2 kaşık yoğurtla
birbuçuk litre suyum bitti ben en fazla 2 litre içebiliyorum günlük
birazdan yeşil çayımı içerim bugünlük bukadar
bu arada ben evde sabah erken çıplak ve aç tartılıyorum
böyle olması gerektiğini biliyorum kıyafetlerle fazla çıkıyor çünki
tok karnınada fazla çıkıyor tamam aç gezmiyoruz ama vücudun gerçek ağırlığı bence açken belli olur
birazdan muhteşem yüzyıl başlayacak ben çay demlemeye gideyim sonrada hürremi izlerim:97:

benim boy 167 defalarca ölçtüm diyetisyende ise 164 çıktım
50 kiloyken 0 bedendim atletiktir vücudum kemiklerim ince hala bileklerim incecikşuan 38-40 giyiyorum popiş çıkık ama geniş değil omuzlarım dengeli.
Şimdi karnımdaki gevşeklik rahatsız ediyor ve kollarımın üst kısmı kısmen kalın
Sabah
40 gr k flex ve light yoğurt
Ara
Chai tea latte light sütle
Öğlen
Izgara 2 but
1 dilim ekmek
ince bir börek ıspanaklı
Light kola
Ara
Light meyveli yoğurt
Akşam
90 gr ızgara et
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
Açımmm arada ne yerim bilmem

merhaba çıtırlarrrrrrr
nasılsınız
üniversitede sunumum vardı çok iyi geçti
alışveriş yapıp eve geldim
diyetisyene gittim, orda 66,6 çıkmıştım kıyafaetlerle iki hafta önce bugün 66,3 çıktım 300 gramcık verdim
yağ ölçümü yapmadı hamile olma ihtimalim var diye
geçen hafta o kadar kaçamaklı geçti ki kilo almadığıma çok sevindim
tickerimı diyetisyenin ölçümüne göre düzenleyeceğim. evde 1 kilo az çıkıyom ama diyetisyeni baz alacam:44::44:
yemeğimi yaptım. mantar sote, öğle yemeğinde tavuklu salata yemiştim.
akşam yemeğim 6 yk mantar sote, 4 yk yoğurt, 1 dilim ekmek

ben 50 kiloyken 38 bedendim (( kemiklerim hiç ince olmadı benim ((( nasıl incelte bilirimmmmmm (((((((((((((((((((

bu arada reeboklarımı aldım parayı bayıldım yürürüm artık kesin
1 saat yürüdüm yeşil çay içiyorum 1 litre içtim devam ediyorum

bende şimdi spor yapacam hala eriniyorum yaa
ya kalk yolanda kalk! aldın eliptiki taksidi bitti rahat ettin hee. taksidini öderken nasılda azimle yapıyordun
ben şimdi eliptik yapem sora da karın hareketleri yapem ama sizi de takip edicem

çok yabancı terimler duyuyorummmmm eliptiki ne kız

eliptik bisiklet canım google da araştır gör
şimdi onda 20 dk yaptım poff çok terledim acayip sıcak var
ve karın hareketlerini de yapıp rahatlıcam. ara verince spora insan eriniyo yaa neyse kırdım bacanı luciferin

ben de bugüb başlıcam tekrardan
2 mil leslie yapıp start it up yapmayı planlıyom
9 da başlıyımm 10 kadar bitiririmm

taylan kümeli yağsız tuzsuz mısır patlağının masum olduğunu söylemişti

doğrumu acaba

yesem sorun olmaz herhal

kız bu eliptik bisiklet bizdekiymiş :))) bizdede var duruyo köşede askı olarak kullanıyoruz :)))))

iyi akşamlar kızlar az önce yürüyüşten geldim kızımın karnını doyurdum ilaçlarını içirdim.şimdide banyo yapacağım erkenden uyuyacağım..1 saat tempolu yürüdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…