biz diyetisyene gidiyoz orda ölçüm yapan makinalar var elbette birebir vermez sonucu ama en yakın sonucu verir. birde hep aynı makinada tartılınca yağmı verdin ne kadar verörüyosun gerTE]
Benim herif beni göndermiyoYanlış bişi yaparlar diyo bende bişi diyemıyormm ona boynum kıldan incee
şimdi çıkmalıyım eşim geldi yarın sabah erkenden düşerim
Akşam yimeeee
1 kase mercimek çorbası küçük bir tabak ıspanak
yoğurt
ve 1 domatis 1 salatalık :))
Şuanki konummm :Şekersiz (acı) Türk kahvesi hüüüppppp ohhh yarasın yağlarım yakılsın
1 kepçe çorba 1 dilim ekmek eder o yüzden ölçüyle koyarsan rahat edersin. sebze yemeklerini kaşıkla koyuyoruz canım 6 kaşıktan az olmuyo genelde ve yemeklerimiz az yağlı oluyo. mesela ben yağsız pişiriyorum yerken bir yemek kaşığı yağ ilave ediyorum ve günlük 4 kaşık yağdan fazla yağ almıyorum. sebze yemeklerini sağlıksız kilo aldırıcı hale getiren içine konan yağdır. et yemeklerimi yağsız yapıyorum ben. birde ekmek yememişsin keşke 1 kepçe çorba 2 dilim kepek veya tam buğday veya çavdar veya çok tahıllı filan herhangi bir esmer ekmek yiyebilirdin yanında yoğurt olurdu 1 su bardağı. inşallah akşama acıkmazsın
niyse bugünlük böyle olsun acıkırsan meyve yersin. süt içersin kakolu veya türk kahvesi pişirirsin süte kahve ekle karıştırarak pişir şekersiz güzel olur
benim boy 167 defalarca ölçtüm diyetisyende ise 164 çıktım
50 kiloyken 0 bedendim atletiktir vücudum kemiklerim ince hala bileklerim incecikşuan 38-40 giyiyorum popiş çıkık ama geniş değil omuzlarım dengeli.
Şimdi karnımdaki gevşeklik rahatsız ediyor ve kollarımın üst kısmı kısmen kalın
Sabah
40 gr k flex ve light yoğurt
Ara
Chai tea latte light sütle
Öğlen
Izgara 2 but
1 dilim ekmek
ince bir börek ıspanaklı
Light kola
Ara
Light meyveli yoğurt
Akşam
90 gr ızgara et
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
Açımmm arada ne yerim bilmem
bende şimdi spor yapacam hala eriniyorum yaa
ya kalk yolanda kalk! aldın eliptiki taksidi bitti rahat ettin hee. taksidini öderken nasılda azimle yapıyordun
ben şimdi eliptik yapem sora da karın hareketleri yapem ama sizi de takip edicem
çok yabancı terimler duyuyorummmmm eliptiki ne kız
eliptik bisiklet canım google da araştır gör
şimdi onda 20 dk yaptım poff çok terledim acayip sıcak var
ve karın hareketlerini de yapıp rahatlıcam. ara verince spora insan eriniyo yaaneyse kırdım bacanı luciferin
eliptik bisiklet canım google da araştır gör
şimdi onda 20 dk yaptım poff çok terledim acayip sıcak var
ve karın hareketlerini de yapıp rahatlıcam. ara verince spora insan eriniyo yaaneyse kırdım bacanı luciferin
ben de bugüb başlıcam tekrardan
2 mil leslie yapıp start it up yapmayı planlıyom
9 da başlıyımm 10 kadar bitiririmm
iyi akşamlar kızlar az önce yürüyüşten geldim kızımın karnını doyurdum ilaçlarını içirdim.şimdide banyo yapacağım erkenden uyuyacağım..1 saat tempolu yürüdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?