famir ve hugocuk geçmiş olsun...bende hapşırık manyağına döndüm gözlerim uykudan bire hapşırıktan açılmıyor.p.tesi doktora gittiğimde eşim hapşırıklarımı saydı 1 saatte 153 defa hapşırdım..:2::2::2:
yok yiyebilirsin ölçülü
halende hapşırıyorum yazamıyorum o yüzden..sabahtan beri saymadım ama belki 50-60 defa hapşırmışımdır.kan geliyor burnumdan artıkın..:2::2::2::2:sağolllll,sana da geçmiş olsunnn 153 müüüüü
sevindirik oldum bak şimdii,sabah tammm yiyecekken didim şimdi hügo buna bişey derrr,yesem mi yemesem mi didimmmm,sonrada nese ama zararını bilmiyodum derim dededimdimdiiiii:86::86::86:
günaydın kızlarkahvaltım: önce 2 bardak su. ardından kirazsapı mısırpüskülü avokado yaprağını demledim limonsuyu koydum içim
1 dilim tam buğday ekmeği domates salatalı 1 hurma 1 yeşilelma 1 kaşık lor
günaydın kızlar bende kalkınca bir bardak su içtim
şimdide yeşil çayımı içiyorum
kahvaltım
21 adet kuru üzüm
1 kk kadar peynir
bir salatalık
4 zeytin
2 ceviz içi
1 hurma
bir kupa şkrsiz yeşil çay
2 dilim k ekmeği
nasılsınız canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende iyiyim şükürr,yani nezleyim aslında halaaa offf mendille dolaşmaktan bir hal oldummm:2:
akşam menümü yazim hemencikk
gelirgelmez işten
3 yaş kayısı yidimm
yemekte
6-7 yk bulgurlu kabak yimaaa
1dlm çok tahıllı eppeek
6 köz biber
1 tavuk baget(ocakta yağsız)
yidimmm
yemkten yarım saat sonra 10 kirazzz yidim
bir yarım saat sonrada 2 hurma yidimm
sabah kaffaltım
1 kk light beyaz peynir
2 dlm çok tahıllı eppek
maydanoz
nane
1 kırmızı biberr
1 çay kaşığı bal
akşam sadece kızma yaptığım makarnadan 1 kaşık yedim.öğlen yediklerim dün çok fena şişirmişti vede rahatsız ediyciydi.artık asla öyle yemeyeceğim...
sabah kahvaltım:
2 su bardağı ılık su,
1 bardak süt,
1 haşlama yumurta,
1 minnak domates....
günaydın yecalee
halende hapşırıyorum yazamıyorum o yüzden..sabahtan beri saymadım ama belki 50-60 defa hapşırmışımdır.kan geliyor burnumdan artıkın..:2::2::2::2:
Geçmiş olsun tatlım
günaydın balım afiyet olsungünaydın kızlarkahvaltım: önce 2 bardak su. ardından kirazsapı mısırpüskülü avokado yaprağını demledim limonsuyu koydum içim
1 dilim tam buğday ekmeği domates salatalı 1 hurma 1 yeşilelma 1 kaşık lor
afiyet olsun nazendekahvaltım
21 adet kuru üzüm
1 kk kadar peynir
bir salatalık
4 zeytin
2 ceviz içi
1 hurma
bir kupa şkrsiz yeşil çay
2 dilim k ekmeği
günaydın canım kahvaltını bence geç saate bırakmaki öğleni ve özellikle akşamı geç saate kalmasın .benim kahvaltım 10 nu bulur önce yeşilçayımı içip sonra sporumu yapıcam
kızımla birlikte kahvaltı ederim
nasılsınız canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende iyiyim şükürr,yani nezleyim aslında halaaa offf mendille dolaşmaktan bir hal oldummm:2:
akşam menümü yazim hemencikk
gelirgelmez işten
3 yaş kayısı yidimm
yemekte
6-7 yk bulgurlu kabak yimaaa
1dlm çok tahıllı eppeek
6 köz biber
1 tavuk baget(ocakta yağsız)
yidimmm
yemkten yarım saat sonra 10 kirazzz yidim
bir yarım saat sonrada 2 hurma yidimm
sabah kaffaltım
1 kk light beyaz peynir
2 dlm çok tahıllı eppek
maydanoz
nane
1 kırmızı biberr
1 çay kaşığı bal
teşekkür ederim ama soğuk algınlığı değil benim bahar alarjisi.yeşillere karşı ilaç kullandığım halde bu şekil hapşırıyorum kullanmasam halim nice olur.
sevindirik oldum bak şimdii,sabah tammm yiyecekken didim şimdi hügo buna bişey derrr,yesem mi yemesem mi didimmmm,sonrada nese ama zararını bilmiyodum derim dededimdimdiiiii:86::86::86:
akşam sadece kızma yaptığım makarnadan 1 kaşık yedim.öğlen yediklerim dün çok fena şişirmişti vede rahatsız ediyciydi.artık asla öyle yemeyeceğim...
sabah kahvaltım:
2 su bardağı ılık su,
1 bardak süt,
1 haşlama yumurta,
1 minnak domates....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?